Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Majkemi draže mi je nego da smo mi dali gol.
Ovo nigdje ne vodi, nadam se da će Emery fasovat otkaz dok još imamo šanse spasiti sezonu
Ovo nigdje ne vodi, nadam se da će Emery fasovat otkaz dok još imamo šanse spasiti sezonu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovi su katastrofalni, a mi haman jos gori. I to je moguce.
Pepe me sve vise nervira, sporo, traljavo, nezainteresovano. Sut katastrofalan.
Kapiten kapitenski!
Pepe me sve vise nervira, sporo, traljavo, nezainteresovano. Sut katastrofalan.
Kapiten kapitenski!
Baš ce dobit otkaz nakon ove utakmice 
Nece ni da kiksa jos 2
Nece ni da kiksa jos 2
Pametno, jesil vidio šta se desilo Walcotu?Brokula je napisao/la:Kapiten se kapitenski sagnuo da ga lopta ne pogodi u glavu. Život ispred svega!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ono kad ti je svejedno kako god da odigraš jer znaš da te Villa kući nadigrava itd.
Ovo je za otkaza već, alarmantno, neko bi mu nakon Watforda dao otkaz, koliko respekta ljudi pokazuju Junajtedu, koliko je loša i pasivna formacija, naravno sada će ispasti odbrana kriva, a kriva je naša sredina terena gdje niko ne zna šta igra, ona je najveći uzrok svega ovoga što stoperi proživljavaju.
Dvije sezone smo izgubili sa ovim klocem na klupi, samo otkaz.
Ovo je za otkaza već, alarmantno, neko bi mu nakon Watforda dao otkaz, koliko respekta ljudi pokazuju Junajtedu, koliko je loša i pasivna formacija, naravno sada će ispasti odbrana kriva, a kriva je naša sredina terena gdje niko ne zna šta igra, ona je najveći uzrok svega ovoga što stoperi proživljavaju.
Dvije sezone smo izgubili sa ovim klocem na klupi, samo otkaz.
- Marsal
- Kontakt:
Šuška se da ga Josh Kroenke ne miriše, a ovaj sebi u zadnje vrijeme i ne čini baš neke usluge koje bi ga spasile.Rosicky je napisao/la:Baš ce dobit otkaz nakon ove utakmice
Nece ni da kiksa jos 2
Neće dobit otkaz nakon ove ali ako je večerašnja sramota korak prema tome let it be. Nije ništa pokazao već u dužem kontinuitetu, očekivao sam mnogo više od njega, pogotovo ove sezone a mi gori nego i prošle godine.
Njegovi rezultati i nisu neki problem uzevši obzir konkurente, ali toliko je očigledno da mi drastično nazadujemo sa njim da je postalo bolno gledati. Uprava je odradila jako dobar posao, akademija radi dobar posao. Generalno se struktura oporavlja u klubu i mi nažalost moramo trpiti ovu špansku budalu na klupi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Kad skontam da sam mu se fakat radovao i vjerovao i njega kao trenera 
Pa frajer je hladno lagao sve što je rekao. VIsok presing, dominacija na lopti su bila njegova obećanja za stil igre. Sve suprotno od toga gledamo. Lopte ne znamo izvesti iz gol auta. U životu ovo nisam vidio.
Evo i sad gubimo, jel vidite išta drugačije na terenu?
Evo i sad gubimo, jel vidite išta drugačije na terenu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prizivao sam ga dok je vodio Sevilju ali poslije PSG-a me ohladio, uspio ispušiti titulu od Monaka a u ligi prvaka ništa vrijedno pomena nije napravio.Marsal je napisao/la: Kad skontam da sam mu se fakat radovao i vjerovao i njega kao trenera![]()
Aj pa nama je Torreira ofanzivni vezni dragi Allahu
Hahahahahahah i na kraju pomisliš da Ozil ne može biti dio prve, Torreira napadački vezni 
- Marsal
- Kontakt:
Dobro, ono što je Monaco uradio dešava se u 100 godina. Bajka poput Lesterove. PSG nije dobro mjesto za trenera, niko se nije tamo ni proslavio ni zadržao...chily-rz je napisao/la:Prizivao sam ga dok je vodio Sevilju ali poslije PSG-a me ohladio, uspio ispušiti titulu od Monaka a u ligi prvaka ništa vrijedno pomena nije napravio.Marsal je napisao/la: Kad skontam da sam mu se fakat radovao i vjerovao i njega kao trenera![]()
Opet, više sam očekivao. Mnogo više. Grozni smo.
Evo i penal sad.
Zato sto je barem x2 gori od svakog na terenu.
A vidimo tko sve igra.
Sta je to veliki kreator kreirao u zadnje 2 sezone
A vidimo tko sve igra.
Sta je to veliki kreator kreirao u zadnje 2 sezone
Oj Torreira izlazi kao ofanzivni vezni hahahahhahahahaha
**** MAMEEEEE GENDUZI
Nećeš sudija 
Jel moguće ovo suditi kao ofsajd
Jel moguće ovo suditi kao ofsajd
Je.bemti dan Saka
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Aube da nema trebalo bi ga izmisliti....
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.