SMR187 je napisao/la:Feget spiner

Moderator/ica: GracanicaAA
HahahahahahahahaNK Slaven Živinice: Fudbal je muška igra, a ne balet
Gosti iz Čapljine se žale na žestoke startove, a oni su zaradili osam žuti kartona i čitavu utakmicu provocirali naše igrače....
Mi smo uvijek bili fer i korektni domaćini i tako će ostati nismo mi krivi što smo puno bolji bili od Čapljine.
Nema potrebe da u drugima traže krivca za poraz.
Znaci strasno brate , ono sto se gore desilo je bilo strasno trazili da se igra 3 za 3 ko svake godine mi htjeli igrat normala ove godine nek bolji pobjedi dadnu sucima pare eo da nas po kradu ni pola jada ali bog te mazo ljudi su isli da izmasakriraju svakog igraca startovi nad peharom i albijanicem su monstruozni udaranje hasinovica laktovima i sakama ugasili nam toplu vodu hahaha stali na inu na autoputu da se okupamo. Hvala bogu pa ce ispast ove godine ionako , a znas i sam da mi vazda odlucimo tko ispada tko ulazi hahahah nek igraju sa PrilukomKonjicBOY je napisao/la:HahahahahahahahaNK Slaven Živinice: Fudbal je muška igra, a ne balet
Gosti iz Čapljine se žale na žestoke startove, a oni su zaradili osam žuti kartona i čitavu utakmicu provocirali naše igrače....
Mi smo uvijek bili fer i korektni domaćini i tako će ostati nismo mi krivi što smo puno bolji bili od Čapljine.
A vidi, znaš i sam da ni Čapljina nije cvjetić što se tog dogovaranja tiče (nije niko da se razumijemo) ali ovi iz Živinica su mi posebna priča. Ne mogu da vjerujem da jedna ekipa jedva zabije gol u gostima a na domaćem terenu ih Barcelona ne može pobijediti. Meni lično je Čapljina uvijek draga bila jer nikada nije povalila Igmana, kad je god trebalo dobili smo bodove, faktički smo komšije, naši smo što bi rekli. Ali ovo što radi Slaven,nemam komentar. Oni i Podgrmeč u vakatDjaka94 je napisao/la:Znaci strasno brate , ono sto se gore desilo je bilo strasno trazili da se igra 3 za 3 ko svake godine mi htjeli igrat normala ove godine nek bolji pobjedi dadnu sucima pare eo da nas po kradu ni pola jada ali bog te mazo ljudi su isli da izmasakriraju svakog igraca startovi nad peharom i albijanicem su monstruozni udaranje hasinovica laktovima i sakama ugasili nam toplu vodu hahaha stali na inu na autoputu da se okupamo. Hvala bogu pa ce ispast ove godine ionako , a znas i sam da mi vazda odlucimo tko ispada tko ulazi hahahah nek igraju sa PrilukomKonjicBOY je napisao/la:HahahahahahahahaNK Slaven Živinice: Fudbal je muška igra, a ne balet
Ionako im je to rang za onaj seljakljuk gore fuj
Samo postenoOsim13 je napisao/la:Dok proberemo, strpi se
Izasli su svima osim Zvijezda-OrasjeSMR187 je napisao/la:Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
Kod vas ima delegat i kontrolor, još nema sudija. Ostalo je delegirano. Mogao bi vama stojić biti, tj. Orašju..fender13 je napisao/la:Izasli su svima osim Zvijezda-OrasjeSMR187 je napisao/la:Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
Neće stojić mogli bi PL sudijeHeliosIzDomzala je napisao/la:Kod vas ima delegat i kontrolor, još nema sudija. Ostalo je delegirano. Mogao bi vama stojić biti, tj. Orašju..fender13 je napisao/la:Izasli su svima osim Zvijezda-OrasjeSMR187 je napisao/la:Jos uvijek nema liste sudija za ovo kolo?
A zna li se zašto je psovao?ASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
Ne smiju mu pokazati crveni pa ga moraju čekati da završi.
Ovo treba snimak izbaciti, smiješno bilo.
Zato što mu je dao žuti zbog bacanja flaše od pod.Mancini je napisao/la:A zna li se zašto je psovao?ASD je napisao/la:U Banovićima pauza 3 minute trajala. Čekalo se da Zeba psuje sve po spisku pomoćnom sudiji pa da se nastavi meč.
Ne smiju mu pokazati crveni pa ga moraju čekati da završi.
Ovo treba snimak izbaciti, smiješno bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.