BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Ko mraz paprike
Gledaj kako cemo izgubiti svakakoTako pozive neće dobiti kapiten Vasilis Torosidis, zatim dvojica štopera Sokratis Papastathopoulos i Kostas Manolas, te Andreas Samaris, Kostas Mitroglou i Carlos Zeka.
1-1Vucevich je napisao/la:Gledaj kako cemo izgubiti svakakoTako pozive neće dobiti kapiten Vasilis Torosidis, zatim dvojica štopera Sokratis Papastathopoulos i Kostas Manolas, te Andreas Samaris, Kostas Mitroglou i Carlos Zeka.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
To znači da ni protiv Finaca neće igrati kompletni jer selektor želi da testira nove igrače, znači kvalifikacije i zvanično propale
Možda ima i onih koji se nadaju kiksu Finske protiv amaterske Armenije
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa kvalifikacije jesu gotove, to je valjda svima jasno. Šanse su bili minimalne prije utakmice sa Armenijom a sad su na 0%.Wandelanoite je napisao/la:To znači da ni protiv Finaca neće igrati kompletni jer selektor želi da testira nove igrače, znači kvalifikacije i zvanično propale![]()
Dobijemo sve do kraja (3-0 Finsku) uz jedan remi Finske i eto nas na drugom mjestu. Plain and simple 
Mi se od pocetka jedino ne nadamo kiksu nase reprezentacije, a to se stalno desava.
Valjda ce bivseg selektora Prosineckog (prisutan je samo debelim tijelom, ali ne i duhom), nogirati pred baraz.
Tu bi savez pokazao zrno razuma i dobre/normalne namjere.
Valjda ce bivseg selektora Prosineckog (prisutan je samo debelim tijelom, ali ne i duhom), nogirati pred baraz.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Normalne namjere ne mogu pokazati jer zdrava i normalna namjera je prihvatanje ostavke i dovođenje novog trenera koji bi kroz ove 4 utakmice uigrao ekipu za baraz.
Prosinecki ostaje i u barazu i to je svima jasno.
Prosinecki ostaje i u barazu i to je svima jasno.
MES QUE UN CLUB!
Po mom misljenju, ovoj ekipi je potrebna sok terapija.
To znaci trener koji ce ekipu preuzeti pred sam baraz, dakle negdje u januaru/februaru.
S te strane bi drzanje Prosineckog do kraja kvalifikacija imalo smisla, mada je tesko povjerovati bratija u savezu ima ikakv smislen plan.
To znaci trener koji ce ekipu preuzeti pred sam baraz, dakle negdje u januaru/februaru.
S te strane bi drzanje Prosineckog do kraja kvalifikacija imalo smisla, mada je tesko povjerovati bratija u savezu ima ikakv smislen plan.
Ako smo i imali tamo neke sanse sad vise nemamo ... ima njihovi debitanti da nas ubiju na motivaciju i trku ... Zuka i Elva ce od 60te da se valjaju po terenu od grcheva ...Vucevich je napisao/la:Gledaj kako cemo izgubiti svakakoTako pozive neće dobiti kapiten Vasilis Torosidis, zatim dvojica štopera Sokratis Papastathopoulos i Kostas Manolas, te Andreas Samaris, Kostas Mitroglou i Carlos Zeka.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I to Džeko u 87. minuti zabija i donosi bod.Tekashi je napisao/la:1-1Vucevich je napisao/la:Gledaj kako cemo izgubiti svakakoTako pozive neće dobiti kapiten Vasilis Torosidis, zatim dvojica štopera Sokratis Papastathopoulos i Kostas Manolas, te Andreas Samaris, Kostas Mitroglou i Carlos Zeka.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pokazali bi razuma da su otpustili raspalu zutu neznalicu nakon sto je primio 4 komada od armenskih poluamatera bez ponajboljeg igraca, sad je vec kasno.DrFilgud je napisao/la:Mi se od pocetka jedino ne nadamo kiksu nase reprezentacije, a to se stalno desava.![]()
Da li iko zna kako funkcinise protivnik za ligu nacija i koga mozemo dobiti?
Sad kad se Zmajevi naljute... Finska 3-0 već u 20oj minuti kad upada nekolicina finskih ultrasa na teren da bi FIFA prekinula utakmicu i za zelenim stolom dosudila 3-0 za nas kako ne bi svjedočili katastrofi. Pukki u strahu prekida karijeru: 'Dok hodam noću ulicom, umišljam da me umjesto moje sjene prati Zukanović'
Grci u strahu zbog ranijih godina sami sebi daju autogolove do poluvremena nakon čega ih Džeko postrojava i šalje u svlačionice. Zmajevi drugo poluvrijeme sami igraju 011.
Italijani pred utakmicu: 'Znamo da nemamo šta da tražimo u Zmajevom gnijezdu, molimo vas da budete blagi'
Igrači Lihtenštajna otkazuju utakmicu, ne žele da rizikuju dnevnice: 'Bolje da kičmu lomimo na poslu, nego da nam je lomi Višća'
Grci u strahu zbog ranijih godina sami sebi daju autogolove do poluvremena nakon čega ih Džeko postrojava i šalje u svlačionice. Zmajevi drugo poluvrijeme sami igraju 011.
Italijani pred utakmicu: 'Znamo da nemamo šta da tražimo u Zmajevom gnijezdu, molimo vas da budete blagi'
Igrači Lihtenštajna otkazuju utakmicu, ne žele da rizikuju dnevnice: 'Bolje da kičmu lomimo na poslu, nego da nam je lomi Višća'
Walk on
A Baho na 3-0 govori: "Mislim da bi Finci sada rado potpisali da se ova utakmica odmah zavrsi." 
I 3-3 na krajuGhuraba je napisao/la:A Baho na 3-0 govori: "Mislim da bi Finci sada rado potpisali da se ova utakmica odmah zavrsi."
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- mohikanac12
- Kontakt:
Bravo za savez.Izvučen dobitnik dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ko kaže da savez ništa ne radi?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rukometubih23 i 35 gostiju.