Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Amel Tuka
Prilično su se poklopile stvari da ima solidne šanse za medalju. Najgore je prošlo i sad samo može biti premija, bonus, sve dodatno. Pritiska više nema. Bilo bi idelano da trka u finalu izgleda kao ova večeras - dovoljno spor tempo da ne zaostaje mnogo i čuva snagu za finiš, gdje je sigurno jači od većine.
Meni Brazier djeluje najzajebanije uz Roticha vjerovatno.
Meni Brazier djeluje najzajebanije uz Roticha vjerovatno.
Osim13 je napisao/la:Kad je finale?
sutra,21 i 10
filip13 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Kad je finale?
sutra,21 i 10

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
auuuuu sad sam gledao snimak woooow , nikad nisam vi8dio dominantnijeg Tuku , ovo je POLUFINALE SVJETSKOG i Amel se plasirao ko da je trka nekog Balkanskog prvenstva , laganini, ima u njemu gasa vidjelo se da trci mnogo mnogo brze i posebno mi se svidja sto je presto sa taktikom gdje mora trcat oko komplet kolone na zadnjih 400 metara, Ovaj Tuka ovako spreman ,kako meni izgleda mada priznajem nisam neki atletski veliki poznavaoc , al izgleda mi spreman i odlucan. a to mozes bit samo kad znas kolko gasa imas u sebi.Samopuzdanje je jako bitno i daje dodatnu snagu motivaiju , ja mislim da moze do medalje al kao sto rekoh nisam veliki poznavaoc nit sam gledao ostale trke mada znam ko su mu glavni konkurenti. Polufinale Svjetskog itrcat ovako dominantno nije mala stvar. Ko nije gledao trku evo cisto jer znam da ima x ljudi koji bi ko ja trazili https://www.klix.ba/sport/atletika/amel ... /190929079
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Isti sam, odlicno takticki odradjeno.Pasha je napisao/la:Ja gledam trku i ne vjerujem ocima.
Cijelo vrijeme u prvih 2-3 i onda isfinisira lako. Nije brza trka, al odlicno odradjeno...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nek je vala malo promjenio, ono sa čekanjem zadnjih 100m nije za živce dobro 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako bude zlato, proslavit na ulicama Zenice a onda docek
bilo bi 10k
bilo bi 10k
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odlična trka u polufinalu ali išlo mu je na ruku što niko nije povukao prvih 400m pa tako za čak više od 4 sekunde ja mislim da je bio sporiji prvi krug njegove trke od one prve iz koje su 2 prošla po vremenu, u finalu očekujem nešto izmedju brz prvi krug znaci oko 50-51sekund. Nekako kako se ide iz trke u trku sve više vjerujem da može i do zlata jer gledao sam i sve ostale trke i mislim da je sa Amerikancem što ima drugo vrijeme ove sezone i rotichem kenijcem najveći favorit za zlato, kao što neko rece ovdje ima dosta slabiju konkurenciju nego u finalu u Pekingu ali je tad i on došao sa jednim od najboljih rezultata svih vremena. U svakom slučaju očekujem medalju sretno Amele
- anonymousHD
- Kontakt:
https://sportsport.ba/atletika/finale-u ... lju/335288
Ne treba vam ovo, finale je veliki uspjeh, a sve ostalo što dođe je dodatni bonus. Ne treba stvarati pritisak.
Ne treba vam ovo, finale je veliki uspjeh, a sve ostalo što dođe je dodatni bonus. Ne treba stvarati pritisak.
tukina trka u 21 i 10,a na pregledu programa arenasport 4 piše da atletiku prenose do 21 sat,tad pocinju sa prenosom tekme lige prvaka
Osim13 je napisao/la:Možda prebace na neku drugu
na sva 4 kanala prenose ligu prvaka
Mislim da bi moglo biti na Arenasport 1 HRfilip13 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Možda prebace na neku drugu
I ka'e placaj pretplatu BHT. Mrs stoko!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svim srcem se nadam da ce izdominirati veceras.
stavite link kad bude
Najezih se jbt. Nevjerovatno gotivan momak.
taremuha je napisao/la:Mislim da bi moglo biti na Arenasport 1 HRfilip13 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Možda prebace na neku drugu
oni nikako ne prenose ovo prvenstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.