hoces nick u pp?wobly92 je napisao/la:Sariele lažeš.
A Aco priča protiv ove uprave, dakle automatski za Senču, stvarno niđe veze.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
jah, ko sto je i makabi manijak
misim nebitno skroz za pricu o slobodi, licni animoziteti drug ba dzaba trosimo vrijeme, doduse u slobodi i oko slobode je sve gubljenje vremena.
fazon je kako ovi ljudi da sjednu zajedno i nesto konacno urade kako treba.
ako je istina da predlazu secu juniora za perdsjednika skupstine i dk za sd to su opet kozmeticke promjene koje ne rjesavaju sustinu problema oko funkcionisanja kluba.
ne moraju cak ni biti ovi ljudi, doci ce neko slican, i isto nam je..
misim nebitno skroz za pricu o slobodi, licni animoziteti drug ba dzaba trosimo vrijeme, doduse u slobodi i oko slobode je sve gubljenje vremena.
ako je istina da predlazu secu juniora za perdsjednika skupstine i dk za sd to su opet kozmeticke promjene koje ne rjesavaju sustinu problema oko funkcionisanja kluba.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
nikakav problem nemam s likom... nikakav licni animozitet... ali ne mogu licemjerstva, plus sto je vrlo sumnjiva veza njega, sence, nale i dr.Sariel1987 je napisao/la:jah, ko sto je i makabi manijak![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
nije ti ba, wobli
malo nas je ,al se glodjemo izmedju se za medalju...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
hehe ok. treba glodjat kad treba glodjat... sta treba, da presutim ocigledno... e necuSariel1987 je napisao/la:nije ti ba, wobli![]()
![]()
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
btw wobli je dobar momak bio oduvijek, veliki Slobodas
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma cuj vecina nas ili bar dobar dio se zna i sa utakmica, a da se ne znamo preko foruma.
znam jednog , ovde se svadjamo a da i ne zna da se znamo sa trEbine i to dobri haos, ludilo brate

vobli ima hater, i ne pusta ga, bezze umjesto da nastavimo dalje on i dalje hateri
znam jednog , ovde se svadjamo a da i ne zna da se znamo sa trEbine i to dobri haos, ludilo brate
vobli ima hater, i ne pusta ga, bezze umjesto da nastavimo dalje on i dalje hateri
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 01 okt 2019, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
to je to.Sariel1987 je napisao/la:ma cuj vecina nas ili bar dobar dio se zna i sa utakmica, a da se ne znamo preko foruma.
znam jednog , ovde se svadjamo a da i ne zna da se znamo sa trEbine i to dobri haos, ludilo brate![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
mosa bodaslo, to je ono sto nas veze..
A i ovo za utakmicu s Dinamom je bruka. Upravu su iz UG. Ovi su totalno nesposobni
Niko, niko, samo Sloboda
Citava stogodisnjica je bruka, to je trebalo da gori grad citavo ljeto.
Prezivljavanje ce bit sve dok se klub ne otrgne iz politickih ruku. Ovako je samo pitanje kad ce se aparati ugasit. Ovako je sreca pa je sljedeca godina lokalnih izbora, a poslije toga dolaze 4 itekako neizvjesne godine.
Predsjednik nam se hvali da su igraci dosli u julu i da su samo petorica tu od maja. Ne negira da im se duguje. Duguje se i onima koji su otisli jer nisu nista isplatili od svog dolaska.
Hvali se platnim razredima, a ne isplacuju plate.
Zivi i radi u Sarajevu i vodi klub, kao da smo mi vec uredjeni na svim poljima i imamo organizaciju.
Utakmica protiv Dinama, ucesnika grupne faze Lige prvaka za 10 dana, a kao da se ne igra.
Kozlic je prije pocetka prvenstva rekao da ce Smajic bit u trenerskom boksu. Javno. Nismo ga vidjeli u 11. kola. Umjesto toga dobili smo u strucni stab jos dvojicu, koja su sada otisla. I opet nam treba neko s licencom, kojem ce Smajic sastavljat tim. E sad procijenite ko ce ozbiljan to prihvatiti.
Prvi potez ovog UO je bio smjena Denisa Karica. Ne zbog njegovog rada ili nerada, vec iskljucivo radi sujete i osvete. Doveli su Ademira Smajlovica od cijih poteza se necemo ove sezone oporavit, a svi se sjecamo kako je tekao prelazni rok. Dosao je tiho, otisao jos tise.
Dakle, mi danas idemo u Mostar i ne znamo ko ce sjedit na klupi protiv Zrinjskog. U subotu je nova utakmica. Mozda Grado bude sjedio na klupi, jer mislim da Savez dozvoljava takvo nesto dva kola ili dvije utakmice.
Predsjednik nam se hvali da su igraci dosli u julu i da su samo petorica tu od maja. Ne negira da im se duguje. Duguje se i onima koji su otisli jer nisu nista isplatili od svog dolaska.
Hvali se platnim razredima, a ne isplacuju plate.
Zivi i radi u Sarajevu i vodi klub, kao da smo mi vec uredjeni na svim poljima i imamo organizaciju.
Utakmica protiv Dinama, ucesnika grupne faze Lige prvaka za 10 dana, a kao da se ne igra.
Kozlic je prije pocetka prvenstva rekao da ce Smajic bit u trenerskom boksu. Javno. Nismo ga vidjeli u 11. kola. Umjesto toga dobili smo u strucni stab jos dvojicu, koja su sada otisla. I opet nam treba neko s licencom, kojem ce Smajic sastavljat tim. E sad procijenite ko ce ozbiljan to prihvatiti.
Prvi potez ovog UO je bio smjena Denisa Karica. Ne zbog njegovog rada ili nerada, vec iskljucivo radi sujete i osvete. Doveli su Ademira Smajlovica od cijih poteza se necemo ove sezone oporavit, a svi se sjecamo kako je tekao prelazni rok. Dosao je tiho, otisao jos tise.
Dakle, mi danas idemo u Mostar i ne znamo ko ce sjedit na klupi protiv Zrinjskog. U subotu je nova utakmica. Mozda Grado bude sjedio na klupi, jer mislim da Savez dozvoljava takvo nesto dva kola ili dvije utakmice.
Niko, niko, samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mozemo biti 14 dana bez trenera,onda ako se ne nadje trener slijede kazne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nek Smajic zove Marka Topica 
Smajić ne može biti prvi trener jer lik prima švicarsku penziju, te bi u slučaju da se to otkrije izgubio istu. Ovako radi vjerovatno kao neki savjetnik ("bez primanja"), a iz sjene vodi sve to i zbog toga mu treba paravan. Inače čovjek posjeduje sve licence koje su potrebne, ali zbog gore navedenog ne može voditi tj ne želi da bude javno eksponiran kao trener.
Ko god je bi na Tupnju i pratio Slobodu mogao je vidjeti da čovjek stoji skriven iza onih čempresa tamo, kao da se krije od nekoga, da želi da se pojavljuje javno, mogao bi sjediti u ložama pa i na tribini a telefonom obavljati sve što treba, a ne ovako.
Dobro je neko napisao gore CIRKUS COLORADO nam nije ravan
Ko god je bi na Tupnju i pratio Slobodu mogao je vidjeti da čovjek stoji skriven iza onih čempresa tamo, kao da se krije od nekoga, da želi da se pojavljuje javno, mogao bi sjediti u ložama pa i na tribini a telefonom obavljati sve što treba, a ne ovako.
Dobro je neko napisao gore CIRKUS COLORADO nam nije ravan
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ako je Smajic tu i dalje, onda ne treba ni zurit. Poslije Radnika je svakako pauza
Niko, niko, samo Sloboda
bez primanja su sviMortus je napisao/la:Smajić ne može biti prvi trener jer lik prima švicarsku penziju, te bi u slučaju da se to otkrije izgubio istu. Ovako radi vjerovatno kao neki savjetnik ("bez primanja")
tz tz tz tz tz tz
Ma uvijek može napraviti ugovor o djelu - to je zakonski dopušteno samo mora na kraju platiti porez na dobitak
As you where, I was. As I'm, you will be.
I Smajic bivsi, zvanicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.