FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 01 okt 2019, 12:05

Joj ovaj evander se automatski aktivira na sam pomen riječi " vjera ." :facepalm:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2019, 12:14

Šef stručnog štaba Husref Musemić na put je poveo 20 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Rahmanović, Šišić, Gavrić.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 okt 2019, 12:40

benko21 je napisao/la:Šef stručnog štaba Husref Musemić na put je poveo 20 igrača:
Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Rahmanović, Šišić, Gavrić.
Fina ekipica konačno imamo malo širi kadar,tu je i Gavrić. Ja bi lično halalio kup za pobjedu pod bijelim brijegom.
Volim te Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 okt 2019, 12:44

Lecler je napisao/la:
benko21 je napisao/la:Šef stručnog štaba Husref Musemić na put je poveo 20 igrača:
Fina ekipica konačno imamo malo širi kadar,tu je i Gavrić. Ja bi lično halalio kup za pobjedu pod bijelim brijegom.
Volim te Sarajevo!
Ja bi im halalio da nam zrinjski 5 zabije samo da prodjemo ubice u kupu, a proci cemo aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2019, 12:47

Inijesta je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
Volim te Sarajevo!
Ja bi im halalio da nam zrinjski 5 zabije samo da prodjemo ubice u kupu, a proci cemo aBd
Tako je!

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 01 okt 2019, 12:49

Znali nekl imali taj jabuka tv na telemachu.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 01 okt 2019, 13:19

I ja bi halalio da izgubimo od svinjskog a da prodjemo listicu,pored velikog znacaja koji ima ta utakmica za nas navijace Sarajeva i koji je sam po sebi dovoljan tu je i prolaz dalje u kupu i korak naprijed ka odbrani duple.
3 boda se mogu nadoknaditi.
Al zasto uposte razmisljati da izgubimo ijednu od ove dvije utakmice,dizemo formu vracaju nam se igraci i zasto da ne izadjemo kao pobjednici iz obje tekme.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 okt 2019, 13:27

Yebem te zeljo
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 okt 2019, 13:44

Ne bismo mi ništa halalili, budimo realni. Kad bismo 0:5 Lišticu pukli i igrali 2:2 sa Zrinjom, bilo bi pljuvačine. Pojedinačno bi nekom i bilo svejedno al kolektivno smo takva gov.na da ni Manchester City nije za nas, nešta nam ne bi odgovaralo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 01 okt 2019, 13:51

tilo je napisao/la:Znali nekl imali taj jabuka tv na telemachu.
Samo yt stream, nema TV :mrgreen:

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 01 okt 2019, 13:54

skoroalen je napisao/la:Ne bismo mi ništa halalili, budimo realni. Kad bismo 0:5 Lišticu pukli i igrali 2:2 sa Zrinjom, bilo bi pljuvačine. Pojedinačno bi nekom i bilo svejedno al kolektivno smo takva gov.na da ni Manchester City nije za nas, nešta nam ne bi odgovaralo.
najistinitiji komentar u historiji foruma hahahahahahhahaha
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2019, 14:10

Bojim se ishoda sutra zbog one prošle utakmice. Tad su nas razbili a 0-0 nekako vjerujem u te stvari da se uvijek sreca i ne sreca vrate. Al kako god mi moramo tri levela bolji biti nego prošlu utakmicu ako mislimo proci lišticu.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 okt 2019, 14:26

Stroj1946 je napisao/la:Kipovi se kod nas NE prave, jer nije u skladu sa vjerom. To u Sarajevu nećete nigdje naći da se radilo poslije rata. Valjda ste naučili nešto u životu dosad, jbga dan. Spomen ploče mogu proći.
To, u najmanju ruku, nije tacno. Vjera ne brani nista. Religija je ta koja brani, a vjera i religija nisu isto, isto se ne pišu, ne čitaju, ne prevode i ne transkribuju, a nisu ni sinonimi.
Ostaje mi nejasno sta smo to trebali nauciti? Da je Sarajevo Sarajlabad? Mozda bi ti volio, ali jbg, meščini daš se razočarat.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 okt 2019, 14:28

Ubice su digli formu, al mislim da ovaj sastav sa gavricem rahmanovicem tatarom ima sirinu da odigra 00 sa njima. Sad penali su lutrija i kova mi nekako slabo brani penale. A takode mi smo blizi pobjedi i kroz igru jer cemo u 2 poluvremenu dic nivo igre a oni ce bit na istom nivou.

Zrinjski, ja bi tu iso na remi, jer su prosuli bodove od sb i imaju tu utakmicu sa slobodom gdje ce se izivljavat i vratit koliko toliko samopouzdanje i bice odmorni. Ako se ukaze prilika uzet sva 3 boda obavezno.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 okt 2019, 14:33

Ja sam uvjeren u prolaz sutra. Novim ocima gledam FKS. I kad smo DK osvajali, imao sam malimilion zamjerki i igracima i SŠ. Poslije Borca nemam ni jednu. Ona radost se ne moze lazirati.
Vedran, Halid, Besim, Andrej, Krste, Amar, Ahmet...u zagrljaju - neprocjenjivo!!! A igraju za Vedrana. Pa zar vec nismo pobjedili?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 okt 2019, 14:34

Sutra u najjačem sastavu, svi 120% od sebe za prolaz.
Odlično da js tu i Gavrić uz Tatara i Rahmana, super.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 okt 2019, 14:35

skoroalen je napisao/la:Ne bismo mi ništa halalili, budimo realni. Kad bismo 0:5 Lišticu pukli i igrali 2:2 sa Zrinjom, bilo bi pljuvačine. Pojedinačno bi nekom i bilo svejedno al kolektivno smo takva gov.na da ni Manchester City nije za nas, nešta nam ne bi odgovaralo.
Pa gdje njih nadje kao primjer. Vec kasne 5 bodova a tek su poceli :mrgreen:
:rol: :rol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2019, 14:36

Kad bi se biralo, izabrali bi pobjedu u Sirokom :D al se ne bira :lol:
A upravu si svakako za ovo gore :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2019, 14:39

Lecler je napisao/la:
Volim te Sarajevo!
I meni razum govori tako , ali kad je Listica u pitanju srce govori drugacije . Kud nije MDK pa da sa pionirima odigramo . ABd proci cemo , ali onda predstoji 6 jakih tekmi od toga 4 u finisu prvenstva , a ovo je prvenstvo malo teze od proslogodisnjeg . Sa Titulom bi krenuli ka dominaciji , a sa Kupom ne dao Bog da dodju povrede kao prosle godine (Pidro , Stanojevic). Iskreno i kad bi bila oba poraza, ovako osakacenom rosteru bi halalio i cestitao na 23 boda iz 12 utakmica . No bit ce aBd i 2 trijunfa .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 okt 2019, 14:42

kengur je napisao/la:
Pa gdje njih nadje kao primjer. Vec kasne 5 bodova a tek su poceli :mrgreen:
:rol: :rol:
Ma et, prvi mi naumpali kao neki zdrav kolektiv koji ima najboljeg trenera na svijetu i ponajbolje igrače na svijetu, Pep uperi prstom u koga hoće a uprava dovodi. Mi i to da imamo, nešta nam ne bi valjalo. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []