FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Osim13 gledaj izjave, jesi li ponosan?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
AMAR OSIM! 
- lijevapolutka
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
@Braco, ako si preslusao intervju ima dio gdje Amar kaze da je bolje kada na primjer Dzeno igra tako dobro da ga moras staviti iducu, nego da neko igra lose pa da se rotiraju. Jako bitna stvar.
Jos da pohvalim kako staje iza igraca, ne okrece im ledja i ne okrivljuje kada ide lose, vec vjeruje u njih, daje im sansu. Svaka cast legendo nasa!
Jos da pohvalim kako staje iza igraca, ne okrece im ledja i ne okrivljuje kada ide lose, vec vjeruje u njih, daje im sansu. Svaka cast legendo nasa!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Lobotomija in shambles
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imamo isto mišljenje, a i drago mi je da Dženo sudeći po ovom videu, shvata stvari na ovaj način. Sutra ako neko mora izbaciti Mladost neka to bude Dženo.mohikanac12 je napisao/la:@Braco, ako si preslusao intervju ima dio gdje Amar kaze da je bolje kada na primjer Dzeno igra tako dobro da ga moras staviti iducu, nego da neko igra lose pa da se rotiraju. Jako bitna stvar.
Sačuvao sam ovaj press u poseban folderLjoZee je napisao/la:@Osim13 gledaj izjave, jesi li ponosan?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moramo budno motriti, pustite suplju!

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
modele papričice i mali žuti kazane, jel vam skočio pritisak sada? zapamtite ovo, vrlo je jednostavno, tata iz rajlovca ne dolazi više nikad, a ovo malo što uspijete ukrasti informacija će trajati do nove skupštine... za koga ćete onda navijati gmizavci mali? jedan za ptuj a drugi za vratnik vjerovatno... jadovi jedni jadni... nikad više na Grbavicu, naročito NE ti jade sa pitarskim prezimenom....
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije niko ukrao informacije nego su "drugari" iz saveza poslali. Žulja rezultat, cas, posjeta, generalni, krov, jug...
Žuljaju "kule".
P.S. Cuj "odobravaju" ko moze biti dobavljac opreme. Estakvirula.
Žuljaju "kule".
P.S. Cuj "odobravaju" ko moze biti dobavljac opreme. Estakvirula.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Umjesto ove dvojice trebali su Veselog, Zaima i Bogicevica stavit. Bilo bi vise lajkova na insta.braco je napisao/la:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Koliko je to Amar udzbenika napisao za buduce trenera pa da se usudi traziti istu platu kao ovaj PowerPoint strucnjak?mohikanac12 je napisao/la:4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.![]()
Kolko mu je ono pomocnik imo platu ?
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 01 okt 2019, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pišanje po lobotomcima, vol. 23667
Pošaljite ovu sliku iznad kazandžiji, on ima neku drugu tabelu.
Pošaljite ovu sliku iznad kazandžiji, on ima neku drugu tabelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
"Gospodin Krčmarević", 25.000 € ako prođe prvo pretkolo.irfo je napisao/la:Koliko je to Amar udzbenika napisao za buduce trenera pa da se usudi traziti istu platu kao ovaj PowerPoint strucnjak?mohikanac12 je napisao/la:4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.![]()
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dajte molim vas, bilo ko ko ima nalog na lobotomiji, zbog fine raje koja je tamo neka napise da se brojka 3250 ne odnosi na stolice, nego na povrsinu buduce juzne tribine. Molim vas.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
"Celava ubleha" vise od 8.000 km plus bonusi. Ono sto nas je tuzio i dobio su bonusi za "izborenu evropu". 
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.