FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bravo Gnabry majstore. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tako je Thiago, takvog te trebamo. Gnabry 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ne vadi.
Drugi set.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nije Arsenal
Bravo momci kako ste samo odigrali drugo poluvrijeme
Serž 4 puta
Dzemperko
za drugo poluvrijeme kako smo bili loši na početku bravo dzemperko 

Bravo momci kako ste samo odigrali drugo poluvrijeme
Serž 4 puta

Dzemperko

Aj jbm ti šta je ovo.
TIE BRAKE 2-7
Kakva dominacijaa
Kakva dominacijaa
Gnarby
Kakvo uništavanje Tottenhama.
Kovač

Kakvo uništavanje Tottenhama.

Kovač

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nakon ovoga moram pohvaliti, da Bog da me ovako prskali svaki mec
Bravo, GNABRY NISI REALAN 
Thiago je previse bitan za Bayern, sredina Kimmich - Tolisso nije funkcionisala dobro.

Thiago je previse bitan za Bayern, sredina Kimmich - Tolisso nije funkcionisala dobro.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 01 okt 2019, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo za kolegu @isakovicha
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kaze komentator nema velike razlike izmedju 2:4 ili 2:5, a 2:7?
Drugo poluvrijeme kao iz bajke, plesali su po terenu, pogotovo Cou i Thiago, dva madjionicara.
Uz Thiaga je i Tolisso izgledao kao jedan od najboljih veznjak svijeta.
Kimmich mora biti vracen na beka a Gnabry i Coman moraju biti startna krila u vecini meceva.
Samo se nadati da nas povrede zaobidju i ova ekipa ima stvarno visok limit, jer je ocito da se polako uigravaju.

Drugo poluvrijeme kao iz bajke, plesali su po terenu, pogotovo Cou i Thiago, dva madjionicara.
Uz Thiaga je i Tolisso izgledao kao jedan od najboljih veznjak svijeta.
Kimmich mora biti vracen na beka a Gnabry i Coman moraju biti startna krila u vecini meceva.
Samo se nadati da nas povrede zaobidju i ova ekipa ima stvarno visok limit, jer je ocito da se polako uigravaju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bravo bravo, maestralna utakmica, jednostavno je islo sve od noge. Pokrivenost terena, trka, pasovi, kreativnost u igri, timska igra, svaka čast.
Nadam se da je sada Kovač sve testove prošao i da će ga što manje ljudi prozivati nepotrebno. Mislim da postoji mjesta za napredak. Super Bayern super Bayern hej hej
Gnabry
Lewa
Pavard
Nadam se da je sada Kovač sve testove prošao i da će ga što manje ljudi prozivati nepotrebno. Mislim da postoji mjesta za napredak. Super Bayern super Bayern hej hej

Gnabry

Lewa

Pavard

Brzo se zaboravlja prvo poluvrijeme koje je bilo grozno i samo je Neuer spriječio da se na odmor ode sa golom ili 2 zaostatka, ptićima je gol prije poluvremena skresao krila.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Manu je skidao u prvom pol sve 
A Kuhar izdominirao u drugom.
Gazi chifute!
Pavard je fizicki kao kakav vojnik, masina.

A Kuhar izdominirao u drugom.
Gazi chifute!
Pavard je fizicki kao kakav vojnik, masina.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je dobro, inace prvo poluvrijeme budemo dobri a drugo zayebuBayo je napisao/la:Brzo se zaboravlja prvo poluvrijeme koje je bilo grozno i samo je Neuer spriječio da se na odmor ode sa golom ili 2 zaostatka, ptićima je gol prije poluvremena skresao krila.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa sta sad s tim, to bi trebao biti razlog da se ova veličanstvena pobjeda nipodistava?Bayo je napisao/la:Brzo se zaboravlja prvo poluvrijeme koje je bilo grozno i samo je Neuer spriječio da se na odmor ode sa golom ili 2 zaostatka, ptićima je gol prije poluvremena skresao krila.
Sa igrom iz drugog poluvremena bi pala bilo koja ekipa a ne jedan Tot'ham koji je igrao samo prvih 30 minuta, nakon toga je Bayern preuzeo stvari u svoje ruke.
Uzivajte ljudi, ne daje se 7 golova svake sedmice.

Strašna utakmica cijele ekipe Gnarby,Lewa,Pavard,Kimmich,Thiago a tek veliki Manuel Neuer.
Nadam se da ove povrede nisu previše ozbiljne Alaba,Boateng.
Rastaviti vice prvaka Evrope sa 7 komada u njihovom dvorištu nije mala stvar, čestitke za Niku.

Nadam se da ove povrede nisu previše ozbiljne Alaba,Boateng.
Rastaviti vice prvaka Evrope sa 7 komada u njihovom dvorištu nije mala stvar, čestitke za Niku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo je dokaz koliko nam fali Arsenal u LP.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svaka čast ekipi, ovako nešto nismo vidjeli u LP od Arsenala. Lucas umjesto Boe, Kimmich na beku uz večerašnju navalu i možemo se nadati nečemu uz ovakav pristup kao u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, Proximic i 11 gostiju.