Istog sam misljenja sto se tice ove uprave.sloboda1921 je napisao/la:Senčo iako nikada nije igrao niti bio blizu Slobode se predstavlja kao veteran. On i čičkovo su uz pomoć svemoćnog Nale pokušali da izvrše puč u Skupštini i upravi kako bi se na mala vrata vratili - jer su osjetili lovu koje šest mjeseci od njihovog odlaska nije bilo. Senčo ima većinu u Skupštini jer je tokom svoje vladavine popunjavao skupštinu tzv. svojim ljudima. Istina da ova uprava nije posebno ništa odradila ali je i istina da nije dobila pola godine feninga a i djeluju mi puno pošteniji od svih dosadašnjih uprava. To je moje mišljenje.mirza24 je napisao/la:ove veterane sa sencom i cickovo ulje ssto su zelili da uniste Slobodu pod hitno sve poslati u simun han i kikace
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo ima danas prijenos na youtube.
- Beduin
- Kontakt:
Zvanicna postava:
Fejzić
Muratovic Salihovic Jusic Ivetic
Hodzic Prses Martelat
Ristic Bekric Mujagic
Ovdje ce biti rotacija u napadu, mozda i Abid kao lazna devetka a Bekra lijevo.
Fejzić
Muratovic Salihovic Jusic Ivetic
Hodzic Prses Martelat
Ristic Bekric Mujagic
Ovdje ce biti rotacija u napadu, mozda i Abid kao lazna devetka a Bekra lijevo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To se odnosilo na tkz veterane i njihovog vodju senciawobly92 je napisao/la:Ne govore Kureviću, Pero, napolje, već UPRAVA NAPOLJE.Beduin je napisao/la: Protiv Uprave ili protiv Ivetica, Kurevica i jos par njih?

-
- Kontakt:
iako mi hateri ovde je wobli u pravu...
TAKO JE BEDUIN 100% PO RSKA NAJPOSTENIJOJ UPRAVI OD 95 PA DO DANASBeduin je napisao/la:Ponovo pogledaj klip druze. To "Uprava napolje" je bio pritisak na samom pocetku da se izadje i javno rekne sta i kako jer niko nije stao u zastitu kluba i grupe nakon rasula, a onda poslusaj u klipu ko se proziva, i sta mislis kako su znali da se Nalicu ne duguje koliko se pricali po portalima i forumima?wobly92 je napisao/la:Ne govore Kureviću, Pero, napolje, već UPRAVA NAPOLJE.Beduin je napisao/la: Protiv Uprave ili protiv Ivetica, Kurevica i jos par njih?
Cak i iz kopa se nije nikad trazio otkaz Kozlica, barem zasad.
Ova Uprava ima podrsku Fukara i svakog navijaca Slobode jos neko vrijeme, da se dokazu kao sposobni voditi nas klub, jer posteni jesu sigurno i ne kradu pare. Ove kataraktine price naustrb Senada treba dokazati pa da svi krenu protiv Kozlica.

TAKO JE I OVE STO SU HTJELI DA NAPRAVE PUC SVE IZBACITI IZ KLUBA JER ONI PODAPINJU KUKE KOZLICU I UPRAVIsloboda1921 je napisao/la:Senčo iako nikada nije igrao niti bio blizu Slobode se predstavlja kao veteran. On i čičkovo su uz pomoć svemoćnog Nale pokušali da izvrše puč u Skupštini i upravi kako bi se na mala vrata vratili - jer su osjetili lovu koje šest mjeseci od njihovog odlaska nije bilo. Senčo ima većinu u Skupštini jer je tokom svoje vladavine popunjavao skupštinu tzv. svojim ljudima. Istina da ova uprava nije posebno ništa odradila ali je i istina da nije dobila pola godine feninga a i djeluju mi puno pošteniji od svih dosadašnjih uprava. To je moje mišljenje.mirza24 je napisao/la:ove veterane sa sencom i cickovo ulje ssto su zelili da uniste Slobodu pod hitno sve poslati u simun han i kikace

Mozda i
Fejzic
Muratovic Jusic Salihovic Ivetic
Hodzic Prses
Bekric
Marelat Mujagic
Ristic
Fejzic
Muratovic Jusic Salihovic Ivetic
Hodzic Prses
Bekric
Marelat Mujagic
Ristic
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
HVALA NA INFOMMA075 je napisao/la:Evo ima danas prijenos na youtube.
- Beduin
- Kontakt:
Slihtas mu se sad, trazeci oprostSariel1987 je napisao/la:iako mi hateri ovde je wobli u pravu...

Ma momci prozvali njih sve, trazili odgovore, dobili ih i nastavili dalje. Poslije toga dana nikad nisu prozvali trenutnog predsjednika, a ako Koza ne uradi nesto konkretno uskoro ce sigurno biti i on na udaru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na današnji dan prije 76 godina naš grad je oslobođen od nacističkih okupatora. 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja bi ovog Hodzica u spic stavio.
I naravno Ivetic, ko da mu je 16 godina kakve lik greske pravi.
- transandino
- Kontakt:
Jel to opet Ivetic napravio penal msmu mu j.ebem prodanu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vec sam pomislio repriza od prosle s njima. Zicer fulamo pa oni iz penala povedu
Jedan grad, jedna ljubav!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sale mamu ti j.bm nesposobnu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Bogme 2 i 5 za go..fukara87 je napisao/la:Jel to opet Ivetic napravio penal msmu mu j.ebem prodanu

-
- Kontakt:
Majstori smo za primit glup go uvijek bili..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.