Giljotina je napisao/la:GAZI KATOLIFILIJU
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
"Kralju" moj pogledaj ko je sve na spisku za put u listicu..Denchi je napisao/la:kralju moj hitno oči pregledajSarajlijaaa46 je napisao/la:???Rahmanovića na zadnjeg veznog pored Gavrića?Logicnije je da Rahmanović igra desno krilo a Gavrić zadnjeg veznoga...Hebibovic neka ceka sa klupe prilikuLaznjak je napisao/la:Ja bi ovako izveo.
......... .. Kova
Hodzic, Serbecic, Lazic, Letic
..Rahmanovic, Djokanovic
Hebibovic, Velkoski, Milanovic
...... Ahmetovic![]()
đe si vidio Gavrića
![]()
Ja kao Lezbejka se osjećam napadnuto ovim komentaromrevolt je napisao/la:Vrijeme je da promijenis avatarDenchi je napisao/la:Bogdane što je bila tvoja bila je![]()
![]()
![]()
treba hodat po ovim kongresima![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da li ti mislis na stadion Otoka?Pitar6785 je napisao/la:
Al mislim da bi mnogo jeftinije prosli ako bi Efendic nama dao onaj stadion a da mi ulozimo neki 8-9 m € i da napravimo 4 kategoriju stadiona... mislim da bi se onde mogo napravit fin stadion sa 14k kapacitetom za 8-10m €.
Prvo tu moze stsdion sa maximalno 5k kapacitetom, jer ne znam u kojem ludilu ti vidis ondje mjesto za nesto vise. Sem ako ne kupis sve okolne objekte, sto je opet nerealno. Volio bih da cujem tvoj plan kako bi tu nesto uspjelo.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da se razumijemo ljudi, ja sam prvi koji navija za novi stadion i podrzao bih na svaki moguci nacin izgradnju istog.Sarajlijaaa46 je napisao/la: Naravno,jedino tako je i moguce napraviti..A ne sto ovaj lik blebeta da moramo dati 30mil odjednom,polako..Jedno po jedno,evo nek kupe zemlju i onda polako,pa da za 3/4 godine otprilike bude gotovo ..
Eto ovaj rece Grbavica 2015 rusevina bila, sta se za 5 godina uradilo? Istok i teren? Da ne racunamo farbanje i reflektora i prostorija, izmjestanje jarbola i slicnw gluposti. Koliko je to kostalo?
Oko 3 miliona KM, eto dodaj i sve sto se radili oko stsdiona nek je milion bilo. To je 4 miliona KM! Za 5 godina! Za te pare ne mozes kupiti ni zenljiste za nov stadion kako treba. Cat 4 kakvo Sarajevu treba je realno sa ove tacke gledista za jedno 10-15godina. Ali da se hoce pokrenuti, pa bilo sta ja bih volio..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Neka se stadion zove "Vjetar - Edis Kusturica"! I neka se sjeverna tribina ogradi vodopadima (svakako ne gledaju utakmicu, a to će učiniti da baklje ne dođu do terena). Na istočnoj tribini izgraditi hastahanu ispred koje će se prije svake utakmice svi podvrgnuti sistematskom pregledu, a ograda koja dijeli tribinu od terena neka bude od vatre, kako ne bi bilo vješanja kao dosad. Zapad napraviti samo sa jednom stolicom - za Safeta Sušića Papeta (ukoliko on ne dođe, neka zamjena bude Mile Stojić, koji isto voli FKS kao i Pape).
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Pa majku mu svi cemo dati nesto para,evo nek se nesto pokrene ja imam nesto para sa strane dati cu,nije puno 3000km ali nek svako da.po malo pomoci ce,Nam neka kupi zemljiste u butmiru,preko 6 miliona nije sigurno..JavierBosnia je napisao/la:Da se razumijemo ljudi, ja sam prvi koji navija za novi stadion i podrzao bih na svaki moguci nacin izgradnju istog.Sarajlijaaa46 je napisao/la: Naravno,jedino tako je i moguce napraviti..A ne sto ovaj lik blebeta da moramo dati 30mil odjednom,polako..Jedno po jedno,evo nek kupe zemlju i onda polako,pa da za 3/4 godine otprilike bude gotovo ..
Eto ovaj rece Grbavica 2015 rusevina bila, sta se za 5 godina uradilo? Istok i teren? Da ne racunamo farbanje i reflektora i prostorija, izmjestanje jarbola i slicnw gluposti. Koliko je to kostalo?
Oko 3 miliona KM, eto dodaj i sve sto se radili oko stsdiona nek je milion bilo. To je 4 miliona KM! Za 5 godina! Za te pare ne mozes kupiti ni zenljiste za nov stadion kako treba. Cat 4 kakvo Sarajevu treba je realno sa ove tacke gledista za jedno 10-15godina. Ali da se hoce pokrenuti, pa bilo sta ja bih volio..
ma ovi su pokrali tu milion garant, jbt preko alme-ras naručivali stolice i miske se ugrađivao preko ovih svojih firmi....da ne spominjem cirkus sa terenom itd. i sve bespravno urađeno bez dozvola, mimo plana, itd. na kraju su i dalje ruševina sa 2 normalne tribine i terenom, malo više od pola hajmo reći stadiona urađeno, da izmajmunišu još 2 tribine na isti način opet je to oko 10-12 miliona...što je iskreno smiješno male pare za stadion....JavierBosnia je napisao/la:Da se razumijemo ljudi, ja sam prvi koji navija za novi stadion i podrzao bih na svaki moguci nacin izgradnju istog.Sarajlijaaa46 je napisao/la: Naravno,jedino tako je i moguce napraviti..A ne sto ovaj lik blebeta da moramo dati 30mil odjednom,polako..Jedno po jedno,evo nek kupe zemlju i onda polako,pa da za 3/4 godine otprilike bude gotovo ..
zemljište nek kupe ja prezadovoljan, teren vrhunski je 300 milja plafon, a tu imamo iskustva, u kampu su napravili sa fifa certifikatom koji niko nema u državi....a tribine lagano, jednu po jednu....samo dobar plan i sve čisto raditi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Daje li ga večeras Gedeon Assina?
NARAVNO DA NE!
NARAVNO DA NE!
ide neki Centar
i mamu daje za marku
i mamu daje za marku
Na sjednici Općinskog vijeća Centar vijećnici su većinom glasova izglasali zaključak o razrješenju članova Općinske izborne komisije.
Za razrješenje Općinske izborne komisije općine Centar glasali su vijećnici i vijećnice iz redova NS, SDP, NiP, DF, Stranke penzionera, GS, te dva nezavisna vijećnika.
Kako je navedeno, razlozi pokretanja inicijative za izglasavanja nepovjerenja izbornoj komisiji bili su veliki broj nepravilnosti u njenom radu tokom proteklih izboria, zatim očigledan izborni inženjering koji će svoj epilog imati pred nadležnim pravosudnim organima ali i bahato ponašanje članova OIK koji su se u više navrata krajnje drsko oglušili da dostave podatke o svim prijavljenim nepravilnostima tokom izbornog procesa za Opće izbore 2018. godine.
"Očekujemo da Centralna izborna komisija (CIK) u što skorije vrijeme da saglasnost na razrješenje kako bi se što prije krenulo s imenovanjem novih članova OIK koji će na zakonit način provoditi izborne procese. U tu svrhu će biti imenovani nestranački članovi koji nemaju političku zaleđinu", saopćili su.
Zrinjski ponovo igrao s 3 stopera i dobio
Soldo
Gojković, Čeliković, Jakovljević
Barišić, Čirjak, Zlomislić, Šovšić, Rugašević
Kunić, Lendrić

Soldo
Gojković, Čeliković, Jakovljević
Barišić, Čirjak, Zlomislić, Šovšić, Rugašević
Kunić, Lendrić
Prenosi l' ko?
Poligon10 je napisao/la:Prenosi l' ko?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kova
Šaban Besim Lazić Hodžić
Gavrić Đokanović
Hebib Krste Milanović
Handzic
Na klupi: Rahman, Tatar, Ahmetovic, Guzina, Dupovac, Letić, Dizdarević
Šaban Besim Lazić Hodžić
Gavrić Đokanović
Hebib Krste Milanović
Handzic
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 02 okt 2019, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nisam optimista, za veceras. Jednostavno nemam osjecaj , da cemo proci. Nadam se da grijesim.

Hajde lutkeBordoSarajevo je napisao/la:Kova
Šaban Besim Lazić Hodžić
Gavrić Đokanović
Hebib Krste Milanović
Handzic
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kovačević
Šabanović, Šerbečić, Lazić, Hodžić
Đokanović,Velkoski
Hebibović, Gavrić, Milanović
Handžić
samo da ne fasujemo rano, i da Krle ne puca penale
Šabanović, Šerbečić, Lazić, Hodžić
Đokanović,Velkoski
Hebibović, Gavrić, Milanović
Handžić
samo da ne fasujemo rano, i da Krle ne puca penale
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Lakši trening za nas, 0:3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.