FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
desperados
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovi ne znaju 2 pasa sastavit...
odmah ispisnice iveticu , osmanovicu , smajicu , devedzicu i ova tri pomocna trenera sretno im biloBeduin je napisao/la:Ma Gradu ko ne zna u carsiji onda...
Al Lovancic i njegovi dalekometni sutevi, mene vise stid.
Konacno imamo ekipu koja igra fin fudbal, koja moze, i tolika je steta svih ovih problema van terena zbog kojih najvise ispasta klub. Sad ide 5 zajebanih utakmica, vrlo moguce ako se ne popravi stanje u svlacionici i 5 uzastopnih poraza 
Jedan grad, jedna ljubav!
Kakva bezmudnost,Smajic,Salihovic katastrofa nema se ko pohvaliti i o Peri se moze diskutovati pod hitno Spahu imenovati za Sefa strucnog staba a ako nece daj nekog gdje ce krv propisati i na treningu i na utakmici a ne setkati se na terenu.
naravno i Livancicu i to danas odmahmirza24 je napisao/la:odmah ispisnice iveticu , osmanovicu , smajicu , devedzicu i ova tri pomocna trenera sretno im biloBeduin je napisao/la:Ma Gradu ko ne zna u carsiji onda...
TAKO JEhondas je napisao/la:Kakva bezmudnost,Smajic,Salihovic katastrofa nema se ko pohvaliti i o Peri se moze diskutovati pod hitno Spahu imenovati za Sefa strucnog staba a ako nece daj nekog gdje ce krv propisati i na treningu i na utakmici a ne setkati se na terenu.
TAKOJEmirza24 je napisao/la:odmah ispisnice iveticu , osmanovicu , smajicu , devedzicu i ova tri pomocna trenera sretno im biloBeduin je napisao/la:Ma Gradu ko ne zna u carsiji onda...
al sto devedzicu
A kakve su odgovore dobili, pa se "oprali" kod fukara? Eto konkretno šta su uradili? Iznjeo je Brandalek eto šta su sve uradili, SMIJEŠNO: Razumijem da se para nema, to se znalo odmah, al kakvim marketing planom se oni diče? Gdje su sponzori? Biznismen si, vodiš klub, nikakve organizacije nemaš, a to ti treba ako već para fali.Beduin je napisao/la: Ma momci prozvali njih sve, trazili odgovore, dobili ih i nastavili dalje. Poslije toga dana nikad nisu prozvali trenutnog predsjednika, a ako Koza ne uradi nesto konkretno uskoro ce sigurno biti i on na udaru.
Mogu demamogiju prosipat ovim fukarama, ovoj djeci nažalost još za njih. Al kad su djela u pitanju, tu se sve ogleda.
Dakle rekli im Senad i Nala sve pokvarili i pokrali, još i Pero namjestio, i eto ti ga, čist si. Samo fali jedna sitnica, dokazi. Il' prihvatamo rekla-kazala kad je ovo u pitanju.
P.S. Zar ste stvarno nešto očekivali od ove totalno nebitne utakmice u ovom trenutku? Pa i dobro je po nas što smo ispali iz ovog kupa sad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ako si pratio juniore prosle godine znas zasto mozda jedini spas iznajmiti i viditi kako ce napredovati a zalosno je sto je onaj Bizi otisao u simin han drzao je odbranu juniora mozes reci sam prosle sezoneMMA075 je napisao/la:TAKOJEmirza24 je napisao/la:odmah ispisnice iveticu , osmanovicu , smajicu , devedzicu i ova tri pomocna trenera sretno im biloBeduin je napisao/la:Ma Gradu ko ne zna u carsiji onda...
Al Lovancic i njegovi dalekometni sutevi, mene vise stid.![]()
al sto devedzicu
De ba valjas gluposti i ti se neki menadzer 100%, dijete odigralo 5min i treba mu ispisnicu dat.
Menadžer jašta, provaljen drugi dan ovdje. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
kova i bizi su bili medju boljim u juniorima pa su pusteni ili otjerani a pusti tu pricu menadzer ovo ono ako nemas pravi odgovorMMA075 je napisao/la:De ba valjas gluposti i ti se neki menadzer 100%, dijete odigralo 5min i treba mu ispisnicu dat.
Naigraše se i Kova i on, pametni ko ****.mirza24 je napisao/la:kova i bizi su bili medju boljim u juniorima pa su pusteni ili otjerani a pusti tu pricu menadzer ovo ono ako nemas pravi odgovorMMA075 je napisao/la:De ba valjas gluposti i ti se neki menadzer 100%, dijete odigralo 5min i treba mu ispisnicu dat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trebali su svi slijediti put maksimovica - kova , bizi , devedzic i omerovic da su bili iznajmljeni u 1 fed ligu sigurno bi igrali i sticali iskustvo a ovako sva cetvorica ni minute igranja . Ja ne mislim nista lose ni za jednog od ove cetvorice nego propadose djecaMMA075 je napisao/la:Naigraše se i Kova i on, pametni ko ****.mirza24 je napisao/la:kova i bizi su bili medju boljim u juniorima pa su pusteni ili otjerani a pusti tu pricu menadzer ovo ono ako nemas pravi odgovorMMA075 je napisao/la:De ba valjas gluposti i ti se neki menadzer 100%, dijete odigralo 5min i treba mu ispisnicu dat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Ocito su ih uvjerili da rade posteno, odnosno da nemaju kinte jer ju je Senad potrosio. I vjerovao ili ne, Senad jeste spickao sve pare. A znas i sam da sam i ja protiv ove i svake naredne Uprave koja nece donjeti pare, sponzore, uceras i pozajmicama vise.wobly92 je napisao/la:A kakve su odgovore dobili, pa se "oprali" kod fukara? Eto konkretno šta su uradili? Iznjeo je Brandalek eto šta su sve uradili, SMIJEŠNO: Razumijem da se para nema, to se znalo odmah, al kakvim marketing planom se oni diče? Gdje su sponzori? Biznismen si, vodiš klub, nikakve organizacije nemaš, a to ti treba ako već para fali.Beduin je napisao/la: Ma momci prozvali njih sve, trazili odgovore, dobili ih i nastavili dalje. Poslije toga dana nikad nisu prozvali trenutnog predsjednika, a ako Koza ne uradi nesto konkretno uskoro ce sigurno biti i on na udaru.
Mogu demamogiju prosipat ovim fukarama, ovoj djeci nažalost još za njih. Al kad su djela u pitanju, tu se sve ogleda.
Dakle rekli im Senad i Nala sve pokvarili i pokrali, još i Pero namjestio, i eto ti ga, čist si. Samo fali jedna sitnica, dokazi. Il' prihvatamo rekla-kazala kad je ovo u pitanju.
.
Samo upravljacka prava i ulaganje para. Ali dok ne promijenimo sve to, valja raditi sa Kozom ili nekim drugim na racun grada. Vidicemo sad kad se malo smiri situacija kako ce se raditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gdje vam je Bludek seljacke.ba ?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko neki blickrig za raniju skupstinu..
Ima li koji scenarij da se kod nas nije odigro?
Vezano za utakmicu ko da je neko realno ocekivo da cemo proci
Ima li koji scenarij da se kod nas nije odigro?
Vezano za utakmicu ko da je neko realno ocekivo da cemo proci
Ma niko nije ocekivao danas prolaz ali i u prijateljskim utakmicama se treba malo potruditi jos neko rece da su dan ranije otisli na utakmicu,sa ovakvim pristupom igri trebaju ici svojim autima na dan utakmice.Razocaran sam i postavom,nikako da se rijesimo nekih igraca koji su neperspektivni i djaba zauzimaju mjesto drugima.
- Probisvjet
- Kontakt:
Za poraz je kriv Bloudek jer kasni sa dolaskom. Kada on dodje nista nece biti isto kao prije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jel nam se to i smajic vratio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.