FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma mislim da ce nastaviti. Desavalo se i prije pa slicno u zenici protiv borisova.
nema teorije da će prekinut
ovaj Mujić je usro ne znam koliko tekmi od početka sezone već.....
ovaj Mujić je usro ne znam koliko tekmi od početka sezone već.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Najgori je baliluk i parola relativiziranja. Gdje je, bolan, isto? Bakljada i otvoreni fašizam - ISTO? Imate li vi uši? "bordobijeli je napisao/la:Ma mislim da ce nastaviti. Desavalo se i prije pa slicno u zenici protiv borisova.
Sarajevo ispod Trebevića, bit ćeš opet Ante Pavelića"?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Slično? Mi to pogodili igrača Borisova?bordobijeli je napisao/la:Ma mislim da ce nastaviti. Desavalo se i prije pa slicno u zenici protiv borisova.
ZZ
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Registrovati 0:3 ako je istina da je Hebibović povrijedjen od strane navijaca!Ja im ne bi izasao ako su ga povrijedili da nam je zadnja utakmica majku li vam J***!!!
AKo doktor ustanovi ozljedu da igrac nemoze nastaviti utakmicu zbog povrede uzrokovane ubacivanjem predmeta od strane navijaca, utakmica treba da bude prekinuta!
U novi boj ...
NE IZLAZITI!!!!!
Taman nas iz lige izbacili. Jos ce nam kuci dolaziti silovati, ako dopustimo ispishavanje!
Taman nas iz lige izbacili. Jos ce nam kuci dolaziti silovati, ako dopustimo ispishavanje!
-
belosevic28
- Kontakt:
Mars u pqku materinu i nastavak utakmice.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nismo al letjele su baklje prema njihovoj klupi i na teren. Kad uzmes da je europska a ovo nas kup mislim da ce se nastaviti.moj uzor-S.G je napisao/la:Slično? Mi to pogodili igrača Borisova?bordobijeli je napisao/la:Ma mislim da ce nastaviti. Desavalo se i prije pa slicno u zenici protiv borisova.
guj gadi mi se ovo sto s e vracamo nako sto 100 put rade ovo fuj , nikad oni nadoc nece dok ne napuste daju im dozvolu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma ne bi nas nigdje bilo ako bi odbili nastaviti.
kraj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E u pm
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Eto ga, yebem vam majku svima kad ste izasli! Mogli ste biti karakter, sad ste qrac **** vam Mujic majke!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.