SLAVIĆEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Jača im je ova ekipa nego ona za vikend,e moj Ibro...Virtu4l je napisao/la:Mladost igrala sa drugom postavom.
Na sjeveru se najvise psuje, kada si kod juga, dva malca u majicama Sarajeva cijelo vrijeme ispred juga hodaju.kolezeljovac je napisao/la:Samo da porucim onom debilu sa Sjeverne tribine, haj cijelu tekmu psuje Stanicu, Mujezinovicu itd... Ali kad je Amaru Asimu opsovao, nek se zahvali vamo raji koji me zaustavise, mene i havera....
Nikad vise na sjever necu otici, lijepi istok i jug!!!
AMARA AMAR, OSIM OSIM !!mohikanac12 je napisao/la:
SLAVIĆEMO TVOJE IME
DOK U NAMA SRCE BIJE
ŽIVIO NAM OSIM DRAGI
GOSPODARU FAMILIJE
Znam na koja dva malca mislis. Nije ono dres Sarajeva vec majica obicna. Majica neka kao trula visnja sa bijelim nekim natpisom, ali nista vezano za komsije.Mamlaz je napisao/la:Na sjeveru se najvise psuje, kada si kod juga, dva malca u majcama Sarajeva cijelo vrijeme ispred juga hodaju.kolezeljovac je napisao/la:Samo da porucim onom debilu sa Sjeverne tribine, haj cijelu tekmu psuje Stanicu, Mujezinovicu itd... Ali kad je Amaru Asimu opsovao, nek se zahvali vamo raji koji me zaustavise, mene i havera....
Nikad vise na sjever necu otici, lijepi istok i jug!!!
I nogom nabitiBezideja je napisao/la:Srdjan Stanic ustat kad prolazi!
Majstor vjerujMamlaz je napisao/la:I nogom nabitiBezideja je napisao/la:Srdjan Stanic ustat kad prolazi!
Za iznevirat covjeka je veliki majstorBezideja je napisao/la:Majstor vjerujMamlaz je napisao/la:I nogom nabitiBezideja je napisao/la:Srdjan Stanic ustat kad prolazi!
edinedin je napisao/la:150 KM na 5 rata...jasan je napisao/la:Eh da bas vidimo koliku ce kaznu dobit vlastela iz sirokog. Gasenje reflektora, vise prekida, baklje na terenu
Kucnite od ZajmovićaLjoZee je napisao/la:Ja moram izdvojiti danas Osmankovica. Momak svaka ti cast. Bukvalno se bacao, borio do maksimuma da ne dozvoli da lopta prodje. Napredak u odnosu na neke prosle sezone kod tebe je bas bas vidljiv. Da kucnemo od drvo protiv uroka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.