Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Široki u 4 dana Zrinjskom i Sarajevu podijelio po 3 komada 
Cudio bih se da herojstvo dokazujete na naoruzanom covjeku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebace vas Krajina cijela kao sto vas je sviju u zadnjem ratu pic.ke cetnisko-ustaske 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne bi da se sprdam previse na ovu temu i lijepo mi je danas cuti jug da su se sjetili momka koji je izgubio zivot (parolom i grlom) ali je fakat zalosno sta su docekali od uprave i Husrefa da su se vratili na teren. Pod cijenu 3:0 nisu smjeli izaci kad je vec prekinuto. Ovo je samar za cijelu ligu i prodani lopovski savez. Pa ovo je ne znam ti koji put da ovo rade..nedavno su izbaceni sa tribine i sa Zrinjskim i opet isto. Mozemo mi pricati po forumu, psuvati Husrefu Amaru sudijama...Pjeniti ,gadjati pa na vrata igracima udarati ali ljudi NASE PRAVO MJESTO JE JEDNOM U 25 GODINA ISPRED SAVEZA. Dok sam ziv ja cu se sprdati na racun pitara i provocirati ko niko za rezultat. Prosle godine su se oni sprdali samnom. Ali za ove stvari je zalosno da se ovo desava. Znaci vratio si se da ispadnes i sam sebe popljuvo. fuj kakv nam je mentalitet svima.
ŽELJEZNIČAR 1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobro je sudio Elvis, pravo profesionalno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Allahu Uzvišeni, izvedi iz kičmi ovog naroda u Lištici potomke koji će samo tebe obožavati. Amin.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ma ove fasiste nacionalisticke treba jednostavno iskljuciti iz takmicenja, grupu im ugasiti negdje na cesti i j3bat im svima kolektivno mater. Dodje neki forumas i prosipa demagogiju nam ovdje, kao on miroljubiv i pokusava izjednaciti sve, a ovamo svrsavaju kad na tribini pokusavaju ubiti nekoga ko nije iz njihovog tabora.
Dosta je ba vise i njih, pi4ka im materina usrana. Dosta je vise i ovog Saveza i zbog nacionalnih kljuceva se umiljavaju ustasama i cetnicima, a j3bu nase klubove svake sezone. Mars svi u 3 pi4ke materine. Sve grupe trebaju se dogovoriti i ici ispred Saveza, zajedno sa predstavnicima klubova, zajedno sa Djidicem kao borcem za prava igraca, ma svi zajedno.
Cestitke za HZ i FKS veceras, ali trebali ste imati muda i ne nastaviti utakmicu.
Dosta je ba vise i njih, pi4ka im materina usrana. Dosta je vise i ovog Saveza i zbog nacionalnih kljuceva se umiljavaju ustasama i cetnicima, a j3bu nase klubove svake sezone. Mars svi u 3 pi4ke materine. Sve grupe trebaju se dogovoriti i ici ispred Saveza, zajedno sa predstavnicima klubova, zajedno sa Djidicem kao borcem za prava igraca, ma svi zajedno.
Cestitke za HZ i FKS veceras, ali trebali ste imati muda i ne nastaviti utakmicu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao pitara glupana.....izasli ponovo....hahahahahah....pa ovo je u rangu viceva o glupim bosancima....da li je neko pogođen na koševu...kako vi vas presvukli ....to bi se vitalni nacionalni interesi povlačili....hahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo me zanima koliku će kaznu dobiti Široki od govana iz saveza, oni su jedini gori od ovih što orgijaju nacionalistički i fašistički po utakmicama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta ovo pitari pišu?? Amar Osim se vratio i odma lose sudjenje za 5arajevo? Jel ovo moguce dan te ebo 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj,strasna će kazna biti...jedno poluvrijeme bez glasnog navijanja i dobit će spisak koga iz UZP-a ne smiju pominjati to poluvrijeme plus novčana kazna u vidu neke taxe 10 kmRaonffa je napisao/la:Samo me zanima koliku će kaznu dobiti Široki od govana iz saveza, oni su jedini gori od ovih što orgijaju nacionalistički i fašistički po utakmicama.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
vas boli sto postoji velika masa bosnjaka i srba koji su zivjeli citav rat u zap. dijelu grada , naravno navijaju za Zrinjski .nekoIzMostara je napisao/la: Pravo zbori ako vec diras. Vise hrvata navija za Velez nego muslimana za Zrinjski. Srba takoder. Uostalom samo budale mogu navijati za ljude koji su ih zatvarali, mucili, silovali i ubijali. Uvijek cete biti FK sa predznakom fasisticki. Velez je oduvijek Velez, a vas grize sto niste mogli silom uspjeti ono sto ste zacrtali sebi. Izjeda vas sto cete vjecno biti drugi i manje poznati klub iz Mostara. Jedan je Velez, a vi ste daleko iza. Historija ne laze, dostupna sirom svijeta. Bolje ti je da sutis fasisto, samo se bezze brukas i nesto pokusavas prikazati kako nije.
meni je svejedno , ali ovo gore je cinjenica . partizanskom spomeniku unatoc ( LOL) . jedino ako zivis negdje u dijaspori nisi ovoga svjestan .
'manji klub ' je 6 puta bio prvak drzave , ' veci' nikad
I KAD SE IDE ISPRED SAVEZA AKO BUDE MIZERNA KAZNA ILI SAMO SUPLJIRANJE PO FORUMU SVI REDOM????staragarda je napisao/la:Joj,strasna će kazna biti...jedno poluvrijeme bez glasnog navijanja i dobit će spisak koga iz UZP-a ne smiju pominjati to poluvrijeme plus novčana kazna u vidu neke taxe 10 kmRaonffa je napisao/la:Samo me zanima koliku će kaznu dobiti Široki od govana iz saveza, oni su jedini gori od ovih što orgijaju nacionalistički i fašistički po utakmicama.
ŽELJEZNIČAR 1921
Da su bile baklje samo zbog koreografije bilo bi jedno 2-3 utakmice suspenzije ovako moze samo milja kazne 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
inace , siroki se vratio . ocito pogodili s domacim covjekom upucenim u stanje stvari
Još da s psihijatrom kakvim dobrim pogodeFaustinoAsprilla je napisao/la:inace , siroki se vratio . ocito pogodili s domacim covjekom upucenim u stanje stvari
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kada razularena bagra staklenim flašama gađa gostujućeg trenera to je u redu.
Tako da, čestitke Širokom na pobjedi i fer i sportskoj atmosferi.
Tako da, čestitke Širokom na pobjedi i fer i sportskoj atmosferi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ja sam jedan od bosnjaka koji zivi na zapadnjoj strani ali navijam za za Velez za tvoju informaciju na zapadnoj strani zivo oko 11k bosnjaka i svi normalno navijaju za Velez jer kako ce navijati za ljude koji su ih zatvarali po logorima,ubijali djecu,oduzimali stanove i svu imovinu itd. a ti ako si bio u Mostaru i prije rata i znas kakva je situacija bila bujrum na sljedecu utakicu Veleza pa vidi ko to dolazi na Velezove utakmice pa ces vidit da tu ima dosta Srba i HrvataFaustinoAsprilla je napisao/la:vas boli sto postoji velika masa bosnjaka i srba koji su zivjeli citav rat u zap. dijelu grada , naravno navijaju za Zrinjski .nekoIzMostara je napisao/la: Pravo zbori ako vec diras. Vise hrvata navija za Velez nego muslimana za Zrinjski. Srba takoder. Uostalom samo budale mogu navijati za ljude koji su ih zatvarali, mucili, silovali i ubijali. Uvijek cete biti FK sa predznakom fasisticki. Velez je oduvijek Velez, a vas grize sto niste mogli silom uspjeti ono sto ste zacrtali sebi. Izjeda vas sto cete vjecno biti drugi i manje poznati klub iz Mostara. Jedan je Velez, a vi ste daleko iza. Historija ne laze, dostupna sirom svijeta. Bolje ti je da sutis fasisto, samo se bezze brukas i nesto pokusavas prikazati kako nije.
meni je svejedno , ali ovo gore je cinjenica . partizanskom spomeniku unatoc ( LOL) . jedino ako zivis negdje u dijaspori nisi ovoga svjestan .
'manji klub ' je 6 puta bio prvak drzave , ' veci' nikad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.