Napunili smo vas do grla prosle godine, uzeli duplu. Uzvratite cisto kao i mi.UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ceo stadion kme kme kme mi smo Sarajevo izvolite da nas punite, pardon da se vi branite a mi ćemo da atakujemo![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemas nego govoris OK GVADNJA. Moze ti izmedju 2 razmaknuta zuba koja su naprijed stati pola kile suhog mesa za zimnice.Virtu4l je napisao/la:Imam sve zube na broju, a tebi opet kažem, otkrij nam svoj identitet pa kaki po drugima, inače si klasična hinja koja se krije iz nicka i tastature, u narodu se to kaže pitchkica.nbamacak je napisao/la: On to zna, cijeli grad mu to govori i zna da je najvece **** koje je cmeljo izasrao. A kada si mi se javio drago mi je da jesi, reci mi kako izgovaras OK Gradnja bez tog jednog zuba?
:kafica:
Reci nam to kad se ponovo loguješ sa tim nickom, a možeš odgovoriti i sa onim redovnim.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ne znaš ti mišu ni šta znači frustracija, moj post pršti od zadovoljstvarobertkosar je napisao/la:Jeli to lijecis frustraciju na FK SARAJEVU zoharuBetonskiMozgovi je napisao/la:Još jedno spuštanje na zemlju arogantnog diva.. Mogu li recimo ponovo nastaviti u Kupu kad se recimo vrate povrijeđeni igrači?
MocMahale444 je napisao/la:Tekashi je napisao/la:
- UstanikSBII
- Kontakt:
A kad su HZ na Tušenju uletile na teren i napale Fukare? Ja stvarno ne znam zašto ste ih napali?! Pa i tad su HZ kmečali a isto kao i njihovi igrači u 99% slučajeva prve provociraju!!! Zašto je Hebiboviću potrebno trčati prema Škriparima i hvatati se za muda??? Zato da provocira i na kraju se i njemu i Sarajevu vratilo!Sariel1987 je napisao/la:Ne valja vam ovaj ciganluk i vratice vam se kad tad..UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ceo stadion kme kme kme mi smo Sarajevo izvolite da nas punite, pardon da se vi branite a mi ćemo da atakujemo![]()
![]()
Zadnja izmjena: UstanikSBII, dana/u 02 okt 2019, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Napunili smo vas do grla prosle godine, uzeli duplu. Uzvratite cisto kao i mi.UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ceo stadion kme kme kme mi smo Sarajevo izvolite da nas punite, pardon da se vi branite a mi ćemo da atakujemo![]()
![]()
Poznato je vaše poštenje!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Neces da mi odgovoris ja ti tako fino objasnio kolike ste pi*ke..UstanikSBII je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Napunili smo vas do grla prosle godine, uzeli duplu. Uzvratite cisto kao i mi.UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ceo stadion kme kme kme mi smo Sarajevo izvolite da nas punite, pardon da se vi branite a mi ćemo da atakujemo![]()
![]()
Deset godina se komplet BiH-a nada da ce se konacno pojavit covjek u Listici..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
jes, jes Amar namjestio hahahajoker90 je napisao/la:Dat ce Mujic treci **** mu Amar mater, a on Amaru!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Željezničar i dalje ostaje jedini klub u BiH sa dvije duple krune, aposlutni rekorderi!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Unproforumas
- Kontakt:
Sefe ponosni smo!
Sef: Smjenite me!

Sef: Smjenite me!
Moze li neko postaviti tu proslavu Hebibovica i fatanje za **** Handzica molim vas da vidim kako je nastalo sranje????? Nece.ovaj SS.ba da.postavi te klipove samo piau prekid prekid....
ŽELJEZNIČAR 1921
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel te boljelo kad te heba uhvatio i okrenuo k ubicamabiceDUPLA je napisao/la:Moze li neko postaviti tu proslavu Hebibovica i fatanje za **** Handzica molim vas da vidim kako je nastalo sranje????? Nece.ovaj SS.ba da.postavi te klipove samo piau prekid prekid....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
?? pa postavi sta je problem. Nema nigsje da se vidi. Bio sam zauzet sa bubanjem Mladosti, vase prcije.belosevic28 je napisao/la:Jel te boljelo kad te heba uhvatio i okrenuo k ubicamabiceDUPLA je napisao/la:Moze li neko postaviti tu proslavu Hebibovica i fatanje za **** Handzica molim vas da vidim kako je nastalo sranje????? Nece.ovaj SS.ba da.postavi te klipove samo piau prekid prekid....
ŽELJEZNIČAR 1921
Bice dupla
Je*es taj trofej poslije ove kradje i maltretiranja..Tekashi je napisao/la:Bice dupla
A ti ko covjek koji voli sport sretan si jer nece bit Divova.. je*o dobre utakmice, borbu i fer pobjedu na terenu, je*o cast i ponos, u modi je bit slina..
Bitno je izbjec, to je vrlina koja se cijeni..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
simidobar je napisao/la:Je*es taj trofej poslije ove kradje i maltretiranja..Tekashi je napisao/la:Bice dupla
A ti ko covjek koji voli sport sretan si jer nece bit Divova.. je*o dobre utakmice, borbu i fer pobjedu na terenu, je*o cast i ponos, u modi je bit slina..
Bitno je izbjec, to je vrlina koja se cijeni..

Ti stvarno zelis ovaj strasni Zeljeznicar u kupu? Pet je malo... Amar bi vam uzeo dusu
Bolje sto ste ispali.
Bolje sto ste ispali.
Tekashi je napisao/la:Ti stvarno zelis ovaj strasni Zeljeznicar u kupu? Pet je malo... Amar bi vam uzeo dusu
Bolje sto ste ispali.
Meni je zao sto niste vi bili umjesto listice a ti slavis sto smo mi ispali.
Nemoj ba sam sebe demantovat i ku*cit se sad kad znas da smo istjerani iz kupa..
simidobar je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Ti stvarno zelis ovaj strasni Zeljeznicar u kupu? Pet je malo... Amar bi vam uzeo dusu
Bolje sto ste ispali.![]()
![]()
Meni je zao sto niste vi bili umjesto listice a ti slavis sto smo mi ispali.
Nemoj ba sam sebe demantovat i ku*cit se sad kad znas da smo istjerani iz kupa..

PO 100 HILJADITI PUT ponavljam odg. na taj klip. Tu nijedan igrac sirokog nije povrijedjen. kao prvo. kao drugo to utrcavanje u teren nije bilo protiv igraca Sirokog, vec protiv uprave koja je Sarajevo vec godinama ukopavala u crno... kao trece mi smo vec dosta puta kaznjeni bili za ovako slicne stvari, pa sta, a vas cuva NFSBIH kao bijele medvjede..kao cetvrto, vrati se u tu vukojebinu i kmeci i pjevaj ustaske pjesme mami svojoj. #ugrozeniUstanikSBII je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Napunili smo vas do grla prosle godine, uzeli duplu. Uzvratite cisto kao i mi.UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ceo stadion kme kme kme mi smo Sarajevo izvolite da nas punite, pardon da se vi branite a mi ćemo da atakujemo![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.