FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 03 okt 2019, 09:16

Glavni krivci sinoc su Uprava, Hadzija i Husref. Cak nije ni Uprava toliko koliko Emir i Husref.

Da je sinoc bio Sliskovic trener siguran sam da ne bi izveo ekipu, siguran sam da bi **** sve od reda svima na PRESSu a ne rekao "tako je kako je".

Husref me iznova i iznova razocarava. Samo sebe gleda. Gdje je taj mangupluk da izadje i kaze ja sam kriv ali necemo izaci i necemo igrati. Ili Emir kao sportski direktor.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 03 okt 2019, 09:29

Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Yanichar
Kontakt:

Post Postao/la Yanichar » 03 okt 2019, 09:44

Denchi je napisao/la:
Vratnik10 je napisao/la:
Harika je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, al da pitam ovog gore kako možeš spominjat Amara, i uvlačiti ga, kad se sve ovo desilo pred sportskom javnosti, i kad smo svi stali uz vas. Možete biti sram i stid, jer posmatrajući, to pišeš kako bi nekoga oprao i prebacio krivicu na nekog drugog. Pozdrav sa plave strane,

istina za Vedrana!
Ja sam pitar ali ne vjerujem da bi Amar večeras dao svojoj ekipi da nastavi
Nijedan trener ne bi nastavio.....
Pa Amar zbog puno manje stvari nije dozvolio igracima da izadju na drugo poluvrijeme u Zenici kad je policija pocela da mlati njihove navijace.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2019, 09:48

Nasa uprava ce sada izdati neko saopstenje, onako reda radi da se zadovolje navijaci, a savez ce kazniti katolifiliju sa par hiljada maraka kazne i suspenzijom stadiona ili jedne tribine samo na par utakmica. Onda ce se oni zaliti pa ce se zalba uvaziti i nikome nista, opet, po ko zna koji put sve isto.
Iste stvari se ponavljaju u Listici vise puta, konstantno i nikada da dobiju adekvatnu kaznu.
Jedno je sigurno, na finjaka u ovoj drzavi i u ovoj ligi ne mozes, a ovi nasi definitivno nemaju petlje!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2019, 09:50

:kafa: Trener treba da stane iza odluke da se produzi kao i iza odluke igraca da li da nastave

Nastavio je, popusio, ispao, na press zaboravio ponijeti mu.da, na terenu opet takticki izgubio, vodio 2-1 i hladno izgubi, njemu treba zabraniti izmjene da pravi.

A kako je mladost jaka koju smo "razvalili" 3-0 , vidjeli smo na grbavici
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 okt 2019, 09:58

zagorski je napisao/la:Nasa uprava ce sada izdati neko saopstenje, onako reda radi da se zadovolje navijaci, a savez ce kazniti katolifiliju sa par hiljada maraka kazne i suspenzijom stadiona ili jedne tribine samo na par utakmica. Onda ce se oni zaliti pa ce se zalba uvaziti i nikome nista, opet, po ko zna koji put sve isto.
Iste stvari se ponavljaju u Listici vise puta, konstantno i nikada da dobiju adekvatnu kaznu.
Jedno je sigurno, na finjaka u ovoj drzavi i u ovoj ligi ne mozes, a ovi nasi definitivno nemaju petlje!
Upravo tako!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 okt 2019, 09:59

Najjace mi je ovo "Treba uprava stati iza igraca i trenera". Kokeg trenera, onoga sto samo sto nije rekao da je bilo sve ok u listici? I jel se zayebavate il fakat opravdaste i onu smijuriju od izjave???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 okt 2019, 10:01

Braćo moja po boji (oprostite na patetici); sve ste sinoć i danas rekli i ja tu nemam šta dodati što već kazano nije. Ne boli poraz i nikad neže boliti, jer Sarajevo je moje taman ispali u najniži rang. Ali onakvo kukavičko ponašanje SŠ je civilizacijska sramota.
Domaćin, u organizaciji utakmice dužan je garantovati sigurnost svim akterima, uključujući i publiku. Ako ijedan akter izjavi da se ne osjeća sigurno, jer nisu ispoštovane zakonske, ljudske i sve ostale pravno-pozitivne norme, igrač, pojedinac i/ili kolektiv ima pravo da napusti dešavanje.
Husref kaže; pognimo glave i time je jasno dao doznanja da ne zaslužuje da bude vođa Amaru, Ahmetu, Vladanu, Halidu, Andreju.... odnosno Sarajevu kakvo želimo i kakvog ga pamtimo
Pitate se kako Savez dopušta fašistička orgijanja? Pa zato što i u Savezu sjede fašisti, nema između njih nikakve razlike. Štono neko nekad reče; da bi zlo pobijedilo, dovoljno je da dobri ljudi ne učine ništa.
Možda bi nas kaznili da nismo izašli, ali mogli smo izaći i samo sjesti na teren i bojkotovati nastavak. Utakmica je prekinuta 22min, sudija produžava samo 7min?!?!?! Zviždi se himni, a na igrače je izvršen atak sa jasnim ciljem da im se nanese povreda sa mogućim tragičnim posljedicama (i da ne nabrajam dalje). Husref poginje glavu.
Možda bi nas kaznili, ali bi obraz sačuvali i jasno dali do znanja da nismo Alajbegova slama koju svako razvlači kako hoće.
Kome treba ovakvo Sarajevo?? Je li to Sarajevo za koje su živote dali Vinko, Duško, Alen, Ismet, Jasmin, Vedran....?!?! Jesu li ti ljudi obezbijedili da FKS danas može igrati i da mi se Husref popisha na grob saginjuci glavu? Jesu li Krste, Vladan, Darko i ostali, veći ljudi od Husrefa? Ako jesu, onda Husref među ljudima nema šta da traži.
Za kraj, samo jedna paralela, a stare Sarajlije znaće o čemu govorim: Uvijek, u kafani, sjedili su ljudi. Među njima, uvijek bude neko slabijeg imovinskog stanja, ili pak, slabijeg intelektualnog zdravlja. Čitava kafana, osim što se šali sa tom osobom, časti ga pićem, hrani, a bogami i odjeva i pazi ga ko svoga. Nakon silnih čaščavanja, ta osoba ustane i glasno kaže: Nisam ni ja kurvino kopile nego čovjek među ljudima! Daj čitavoj kafani piće na moj račun. I na taj način pokaže da zaslužuje mjesto među tim ljudima i da ima svijesti i obraza.
Jesi li, Husrefe, kurvino kopile, ili čovjek među ljudima? Pokaži, MOLIM TE, da si ovo drugo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 10:07

:tokralju: :tokralju:
Ovo je bolnije od debakla na grbavici....
Kakav obraz možeš imati kada ovo izjavis na desetgodisnju ubistva našeg navijača... Pritom, skandirajuci mu svaku utakmicu on im ovako vraca...

Musemić: Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali morate pognuti glavu i otići kući
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 03 okt 2019, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 03 okt 2019, 10:11

Savez napolje !

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 okt 2019, 10:12

Naj veca greska nase kvazi legende trenera musemica je davanje hinjske izjave. Mozda covjek konta ako dobije otkaz u klubu eto sanse u listici za dobrom parom ali ima jedan problem za njega treba kriz objesit oko vrata zbog para
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 10:19

Zip je napisao/la::tokralju: :tokralju:

Musemić: Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali morate pognuti glavu i otići kući
Nazalost al rekao je istinu.to sto nas boli i sta prolazimo u lištici godinama nikog ne pogadja osim nas. Svima je drago sto smo ispali, mi jedino sami mozemo nesto uraditi a to je da budemo jedinstveni i jaki kao prosle sezone. Svaku podjelu lošu situaciju vreba ce da nas povale.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 okt 2019, 10:22

bordobijeli je napisao/la:

Nazalost al rekao je istinu.to sto nas boli i sta prolazimo u lištici godinama nikog ne pogadja osim nas. Svima je drago sto smo ispali, mi jedino sami mozemo nesto uraditi a to je da budemo jedinstveni i jaki kao prosle sezone. Svaku podjelu lošu situaciju vreba ce da nas povale.
Mogao se on i naguzit na kraju da mu ga koji ujko sukne kad daje takve glupe izjave :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 10:24

Kako su pojedinci jedni ovdje. Svaku priliku pokusavaju da lijece svoje licne frustracije prema Husrefu. Fujj Fujj Fujj. Ako se iza ovi profila nalaze navijaci Sarajeva onda nama ne trebaju dušmani mi sebi smo najveci neprijatelji.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2019, 10:25

bordobijeli je napisao/la:

Cuj sta je mogao reci hahha MOZDA STO I 5 NJEGOVIH IGRACA ?
MOZDA DA NE IZADJE NA TEREN JER BI IMAO PODRSKU SVAKOG NAVIJACA? MOZDA DA JE NA PRESSU U SRED LISTICE REKAO DA JE DOLE GODINAMA ATMOSFERA KO U RATU I DA SE NESTO MORA PROMJENITI JER JE PITANJE DANA KADA CE OPET ESKALIRATI KAO PRIJE 10 GODINA?

ILI JE LAKSE RECI EVO SAGELI SMO SE, GUZITE NAS. FUJ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 okt 2019, 10:27

Husref dobije zuti kad pita sudiju sta to radis gdje je to faul, sinoc da je srao vjerovatno bi bio suspendovan na mjesec. Emir Hadzic mora naci modus kao prosle sezone kad smo ima fer sudjenje i kada su nas sudije pustale da igramo sem Bjelice u mostaru.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 okt 2019, 10:30

bordobijeli je napisao/la:Kako su pojedinci jedni ovdje. Svaku priliku pokusavaju da lijece svoje licne frustracije prema Husrefu. Fujj Fujj Fujj. Ako se iza ovi profila nalaze navijaci Sarajeva onda nama ne trebaju dušmani mi sebi smo najveci neprijatelji.
Ovdje nema nikakvih ličnih frustracija. Sam je rekao; pognimo glave.
Mogu razumjeti da to tebi ne smeta, ali pokušaj i ti shvatiti da meni smeta.
Ja nisam navikao poginjati glavu. Ako je zog toga treba sijeći, evo je, odmah ću je na panj staviti. Ali, ponašati se kao pyzda, a redovno ići na bankomat - ne biva.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 10:31

Mi nemamo opcenito uspjeha u sportu zasto sto smo ovakvi kakvi jesmo. Pogresnu percepciju imamo totalno. Ovo juce pokazatelj mi sad trazimo smjenu uprave i trenera pravimo sebi negativu umjesto da iz ovog sto smo prošli izadjemo jaci.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2019, 10:35

bordobijeli je napisao/la:Mi nemamo opcenito uspjeha u sportu zasto sto smo ovakvi kakvi jesmo. Pogresnu percepciju imamo totalno. Ovo juce pokazatelj mi sad trazimo smjenu uprave i trenera pravimo sebi negativu umjesto da iz ovog sto smo prošli izadjemo jaci.
Pa na stranu prekid, ko jecodgovoran za poraz?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 10:37

Deset yebenih godina mi poginjemo glavu na nepravdu, umjesto danas/jučer da se napokon digne glava i kaze kako stoje stvari, on radi obratnu stvar. Jer je bilo argumenata da se to uradi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.