FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitam bordo pucanstvu, dobosmo i mi svog dokoljenka...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
)
Svi koji pratimo FKS znamo koliko je Husref imao sukoba s sudijama, savezom, kazni se nadobijao. Ovo sinoc je bilo suprotno njemu. A vidjecemo koliko ce nam dobra donijeti i žustre reakcije Velkoskog, lazica, hodzica.VenamaHrabrih je napisao/la:Ovdje nema nikakvih ličnih frustracija. Sam je rekao; pognimo glave.bordobijeli je napisao/la:Kako su pojedinci jedni ovdje. Svaku priliku pokusavaju da lijece svoje licne frustracije prema Husrefu. Fujj Fujj Fujj. Ako se iza ovi profila nalaze navijaci Sarajeva onda nama ne trebaju dušmani mi sebi smo najveci neprijatelji.
Mogu razumjeti da to tebi ne smeta, ali pokušaj i ti shvatiti da meni smeta.
Ja nisam navikao poginjati glavu. Ako je zog toga treba sijeći, evo je, odmah ću je na panj staviti. Ali, ponašati se kao pyzda, a redovno ići na bankomat - ne biva.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Je.bo vas i Husref i uprava vise. 2009 su nam ubili navijaca, pa evo do dan danas pravda nije zadovoljena! Ja ne znam sta ocekujete uopste od ove drzave prije svega, pa onda od saveza itd. jeb.ala ih vise i majorizacija i nacionalni kljuc i vjecito ulizivanje ustasama i cetnicima, glupi bosnjo, je.bo ti bog mater!
Eto toliko, banujte me skroz s foruma, ne zelim ista vise govoriti, a vi braco ne dajte da vas dijele na husrefovce i na upravine, mi smo jedno i trebamo se zajedno boriti protiv lopovske drzave i lopovskog saveza!
Eto toliko, banujte me skroz s foruma, ne zelim ista vise govoriti, a vi braco ne dajte da vas dijele na husrefovce i na upravine, mi smo jedno i trebamo se zajedno boriti protiv lopovske drzave i lopovskog saveza!
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
SAMO TREBA ŠUTIT PA NEK NAS GUZI KO STIGNE, TO ZASLUŽUJEMO, VJERUJTE.
Od početka sezone kriminal, malverzacije, lopovluk u vezi suđenja, sudijakih odluka i saveza. Svako kolo željkan poguran, mi oštećeni. Vide da smo im najveći konkurenti pa nas "uzimaju", kad se (ako) približi i Zrinjski, ista ih sudbina čeka.
Slučajnost nije, ne može to biti tako svako yebeno kolo. Stadion su stavili pod hipoteku i idu ALL IN, ne biraju sredstva, obraza nemaju pa ih briga.
Mi šutimo, malo nešto iskomentarišemo i zaboravimo, jer smo tu, blizu prvog. E pa i trebaju nas zbog tog i guzit i yebat kad smo takvi. A vjerujte da nećemo moći tako, pobjeći će na par bodova razlike, pritisak će se povećati, nemamo više kupa i mogućnost osvajanka trofeja kupa, još teža okolnost plus sudije će nas još žešće klat i onda se gubi i liga i sezona radi lopova.
Mi šutimo i brzo zaboravimo, čak ih neki i opravdavaju, skandalozno. Nema od nas ništa ako već od danas ne objavimo rat savezu i ako već od danas ne budemo se žalili na regularnost i na svaki pogrešno dusuđeni AUT na centru. Ovo je prevazišlo svaku mjeru.
Nakon onog sinoć su svi krivi, od uprave, Husrefa, Hadžića.... ako ovako nastave, gubimo mi ovu sezonu cijelu a onda su oni na udaru a već se polako počinje udarat na njih, opravdano.
ZAŠTITITE KLUB NEZNALICE, DIGNITE SE, RADITE MAJ.MUNI, NE DOZVOLITE DA NAS SPLETKAROŠI POBJEDE A VEĆ VODE, U SUPROTNOM STE SAUČESNICI.
OPRAVDAJTE SVOJE MJESTO U KLUBU SLIJEPCI I KUKAVICE!!
Od početka sezone kriminal, malverzacije, lopovluk u vezi suđenja, sudijakih odluka i saveza. Svako kolo željkan poguran, mi oštećeni. Vide da smo im najveći konkurenti pa nas "uzimaju", kad se (ako) približi i Zrinjski, ista ih sudbina čeka.
Slučajnost nije, ne može to biti tako svako yebeno kolo. Stadion su stavili pod hipoteku i idu ALL IN, ne biraju sredstva, obraza nemaju pa ih briga.
Mi šutimo, malo nešto iskomentarišemo i zaboravimo, jer smo tu, blizu prvog. E pa i trebaju nas zbog tog i guzit i yebat kad smo takvi. A vjerujte da nećemo moći tako, pobjeći će na par bodova razlike, pritisak će se povećati, nemamo više kupa i mogućnost osvajanka trofeja kupa, još teža okolnost plus sudije će nas još žešće klat i onda se gubi i liga i sezona radi lopova.
Mi šutimo i brzo zaboravimo, čak ih neki i opravdavaju, skandalozno. Nema od nas ništa ako već od danas ne objavimo rat savezu i ako već od danas ne budemo se žalili na regularnost i na svaki pogrešno dusuđeni AUT na centru. Ovo je prevazišlo svaku mjeru.
Nakon onog sinoć su svi krivi, od uprave, Husrefa, Hadžića.... ako ovako nastave, gubimo mi ovu sezonu cijelu a onda su oni na udaru a već se polako počinje udarat na njih, opravdano.
ZAŠTITITE KLUB NEZNALICE, DIGNITE SE, RADITE MAJ.MUNI, NE DOZVOLITE DA NAS SPLETKAROŠI POBJEDE A VEĆ VODE, U SUPROTNOM STE SAUČESNICI.
OPRAVDAJTE SVOJE MJESTO U KLUBU SLIJEPCI I KUKAVICE!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Trener je uvijek odgovoran za rezultate svoje ekipa . ja sam ljut na Husrefa i igraca koji znaju sta ih dole ceka i uvijek nasjednemo na njihove seljacke fazone. Udjemo mlako u utakmicu 30 min duel ne dobijemo, onda Mujic je **** i šiljio je maksimalno al moras biti pametan i ne dobiti 4-5 kartona radi prigovora. Meni smeta sto oni bude nabrijani od nas sto nasi tek reaguju kad ih ovi izmlate. To mi je krivo a ne ovo sto se nismo povukli s terena. Njih treba gazit na terenu kao prosle sezone 0-3 onda šute kamenjari ko zaliveni na terenu se prica to je najjbitnije ovo ostalo je folklor.Pantelija je napisao/la:Pa na stranu prekid, ko jecodgovoran za poraz?bordobijeli je napisao/la:Mi nemamo opcenito uspjeha u sportu zasto sto smo ovakvi kakvi jesmo. Pogresnu percepciju imamo totalno. Ovo juce pokazatelj mi sad trazimo smjenu uprave i trenera pravimo sebi negativu umjesto da iz ovog sto smo prošli izadjemo jaci.
Pa šta što se nadobivao kazni? ako imaš' svoj stav i ako jasno kažeš što ti smeta, zar te kazne trebaju spriječiti? A ako ne možeš trpiti pritisak, onda sazoveš konferenciju za štampu, iznezeš sve nepravde i ponudiš ostavku. To bi bio normalan, moralan čin.bordobijeli je napisao/la:)Svi koji pratimo FKS znamo koliko je Husref imao sukoba s sudijama, savezom, kazni se nadobijao. Ovo sinoc je bilo suprotno njemu. A vidjecemo koliko ce nam dobra donijeti i žustre reakcije Velkoskog, lazica, hodzica.VenamaHrabrih je napisao/la:Ovdje nema nikakvih ličnih frustracija. Sam je rekao; pognimo glave.bordobijeli je napisao/la:Kako su pojedinci jedni ovdje. Svaku priliku pokusavaju da lijece svoje licne frustracije prema Husrefu. Fujj Fujj Fujj. Ako se iza ovi profila nalaze navijaci Sarajeva onda nama ne trebaju dušmani mi sebi smo najveci neprijatelji.
Mogu razumjeti da to tebi ne smeta, ali pokušaj i ti shvatiti da meni smeta.
Ja nisam navikao poginjati glavu. Ako je zog toga treba sijeći, evo je, odmah ću je na panj staviti. Ali, ponašati se kao pyzda, a redovno ići na bankomat - ne biva.
Već poslije zviždanja himni, trebalo je iznijeti opravdanu sumnju u organizaciju utakmice i sigurnost igrača. Ako ja predstavljam jednu drćavu, a simbol te države se jasno dezavuira, naravn da se neću osjećati sigurno. To je dovoljan razlog. Ako igrače gađaju bakljama u namjeri da ih povrijede, to je dovoljan razlog za napuštanje terena. Ako igrača pogode flašom u namjeri da ga povrijede, to je dovoljan razlog za prekid utakmice, jer nije obezbjeđena sigurnost aktera. Da li se moglo, kako već napisah, izaći na teren, sjesti i bojkotovati nastavak utakmice? Isto zbog sigurnosnih razloga.
Hiljdadu stvari je moglo, a najgora je poginjanje glave u strahu od kazne
Izvini na, možebitnom, banalnom poređenju, ali to je isto kad djevojka kaže; joj ja bih se yebala, ali strah me da me ne boli kad uđe.
Tako je... Neka gleda samo sebe, ko yebe klub...Kamuflazn je napisao/la:Husref dobije zuti kad pita sudiju sta to radis gdje je to faul, sinoc da je srao vjerovatno bi bio suspendovan na mjesec. Emir Hadzic mora naci modus kao prosle sezone kad smo ima fer sudjenje i kada su nas sudije pustale da igramo sem Bjelice u mostaru.
- robertkosar
- Kontakt:
Druze iza pojedinih profila kriju se ljudi koji vise od 40 god navijaju za voljeni klub. Izgleda da si mlad i neke stvari ce godinama doci. Imalo je Sarajevo jednu legendu od covjeka a to je Osman Maglajlic ramet mu dobroj dusi jedini covjek koji je imao muda da kaze onima preko drine kada su dolazili po Vahidina stanite vise nemozete vise uzimati iz Bosne sta vam je volja. U titino doba u komunizmu to reci je bilo ravno ha rakiriju. A danas nase rukovodstvo i treneri ko pichkice daju izjavebordobijeli je napisao/la:Kako su pojedinci jedni ovdje. Svaku priliku pokusavaju da lijece svoje licne frustracije prema Husrefu. Fujj Fujj Fujj. Ako se iza ovi profila nalaze navijaci Sarajeva onda nama ne trebaju dušmani mi sebi smo najveci neprijatelji.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Historicar
- Kontakt:
Jel neko od kretena iz nesposobne uprave, sazvao press konferenciju, povodom sinočnjeg horora.Svaki ozbiljan evropski klub, da mu se desilo ono sinoć, sazvao bi vanrednu press konferenciju, digao bi svoju državu na noge, medije, novinare, slali bi Uefi snimke, dokaze, materijal.....a naše uhljebljene gnjide, zajedno sa magom na klupi, šute ko zadnje kukavice.Savez jeste kriminalan i korumpiran, ali glupo je očekivati da oni pomognu i reaguju, ako naši iz uprave nemaju apsolutno nikakvu reakciju na sve ono sinoć.
P I C K E 1946
Kazu jutro pametnije od veceri... E **** te jutro ako je ovo pamet.
A nase pic.ke sute jos uvijek.
A nase pic.ke sute jos uvijek.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pa ima predsjednik, direktor, sportski direktor da se bave time. Promahalat ce se ubrzo ko je bio da se ide kuci a ko ne. Da se je i nasro i da smo odbili izac opet bi ti i vas par srali husrefu. Sta god ne valja u klub husref. Husref je trener i to je to. Imaju ljudi iznad njega koji odlucuju. Nazalost Husref nema ovlasti koje ima amar.Zip je napisao/la:Tako je... Neka gleda samo sebe, ko yebe klub...Kamuflazn je napisao/la:Husref dobije zuti kad pita sudiju sta to radis gdje je to faul, sinoc da je srao vjerovatno bi bio suspendovan na mjesec. Emir Hadzic mora naci modus kao prosle sezone kad smo ima fer sudjenje i kada su nas sudije pustale da igramo sem Bjelice u mostaru.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Da je kakav **** ili lezbaca pretuceni na ulici siguran sam da bi prije reagivali vec na ovo sve. Boli njih ba, mislis da je njih ovo nasikiralo, njima je to samo jedna od izgubljenih utakmica vjeruj mi. Ovo su najobicnije uhljebljene pickurine!Historicar je napisao/la:Jel neko od kretena iz nesposobne uprave, sazvao press konferenciju, povodom sinočnjeg horora.Svaki ozbiljan evropski klub, da mu se desilo ono sinoć, sazvao bi vanrednu press konferenciju, digao bi svoju državu na noge, medije, novinare, slali bi Uefi snimke, dokaze, materijal.....a naše uhljebljene gnjide, zajedno sa magom na klupi, šute ko zadnje kukavice.Savez jeste kriminalan i korumpiran, ali glupo je očekivati da oni pomognu i reaguju, ako naši iz uprave nemaju apsolutno nikakvu reakciju na sve ono sinoć.
Sad se sa nostalgijom prisjetih Hame Granova i 1999. godine, imamo svoj stav i ne odstupamo pa makar po cijenu ne izlaska u Evropu.
Nemoj tako pa 'za sve vas Husref je Sarajevo', 'on voli Saraj' vo pravi je hordas'. Pravi hordas i covjek koji je 'sarajevo' bi sigurno drugacije se ponasao ili bi bar drugacije rekao.Kamuflazn je napisao/la:Pa ima predsjednik, direktor, sportski direktor da se bave time. Promahalat ce se ubrzo ko je bio da se ide kuci a ko ne. Da se je i nasro i da smo odbili izac opet bi ti i vas par srali husrefu. Sta god ne valja u klub husref. Husref je trener i to je to. Imaju ljudi iznad njega koji odlucuju. Nazalost Husref nema ovlasti koje ima amar.Zip je napisao/la:Tako je... Neka gleda samo sebe, ko yebe klub...Kamuflazn je napisao/la:Husref dobije zuti kad pita sudiju sta to radis gdje je to faul, sinoc da je srao vjerovatno bi bio suspendovan na mjesec. Emir Hadzic mora naci modus kao prosle sezone kad smo ima fer sudjenje i kada su nas sudije pustale da igramo sem Bjelice u mostaru.
Picko Husrefeeeee
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Samo pobjedom u Mostaru moze se (donekle) saprati i ublaziti ova gorcina, a definitivno iscjeliti titulom!
Pa kad skoro niko od njih nije cuo za sarajevo bar do 30. godine a da ne pominjemo da niko od njih ne navija i ne nosi sarajevo u srcu... Ne boli sabrinu, bukovicu, valentina, ove kineze i vjetnamce poraz kao nas ni ova nepravda im ne smeta ko nama. Zato mi smeta sto se husref sinoc nije onako upalio kao kad mu igru komentarisu.zagorski je napisao/la:Da je kakav **** ili lezbaca pretuceni na ulici siguran sam da bi prije reagivali vec na ovo sve. Boli njih ba, mislis da je njih ovo nasikiralo, njima je to samo jedna od izgubljenih utakmica vjeruj mi. Ovo su najobicnije uhljebljene pickurine!Historicar je napisao/la:Jel neko od kretena iz nesposobne uprave, sazvao press konferenciju, povodom sinočnjeg horora.Svaki ozbiljan evropski klub, da mu se desilo ono sinoć, sazvao bi vanrednu press konferenciju, digao bi svoju državu na noge, medije, novinare, slali bi Uefi snimke, dokaze, materijal.....a naše uhljebljene gnjide, zajedno sa magom na klupi, šute ko zadnje kukavice.Savez jeste kriminalan i korumpiran, ali glupo je očekivati da oni pomognu i reaguju, ako naši iz uprave nemaju apsolutno nikakvu reakciju na sve ono sinoć.
Sad se sa nostalgijom prisjetih Hame Granova i 1999. godine, imamo svoj stav i ne odstupamo pa makar po cijenu ne izlaska u Evropu.
Vecina ih nema veze sa sportom generalno a sa sarajevom jos manje i onda normalno da ce imati ovakav odnos i prema klubu i navijacima. Da su nasi navijaci ovo napravili oglasili bi se do sad svi oni i osudili rekli da se zbog kazni ne mogu dovesti pojacanja itd...
Ja te ljude nikad necu podrzavati, trudom se biti realan i pohvaliti ih kad urade nesto dobro, ne mozes ni ocekivati neku ljubav kad do neko dan niko od njih veze sa sarajevom nije imao al mi je zao sto je ocigledno i husref isto kao i oni a to nissm ocekivao da cu ikad reci.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Obraz kad jednom izgubis, vise se ne moze vratiti !
Ima stvari vaznijih od rezultata, suspenzije, kazne, izbacivanja iz kupa...
Ima stvari vaznijih od rezultata, suspenzije, kazne, izbacivanja iz kupa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Izgleda da bi mogli ovaj mali klub iz Hercegovine izbaciti iz Kupa i dobiti rekordnu kaznu 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Cekamo do kraja dana da vidimo hoce li iko iz uprave beknuti..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.