Hvala takodje i Vamaalmin9 je napisao/la:Čestitke i sretno u nastavku sezone!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Omerbavarac
- Kontakt:
To dosli do pobjede? Bas me cudi da nisu prosuli bodove.
Gavaric je jedini momak koji vrijedi i koji daje 100% od sebe.
Gavaric je jedini momak koji vrijedi i koji daje 100% od sebe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ajla ne bio ja Probisvjet ako ne treba jo s toliko pa da istok bude zavrsen. Velika je to tribina.FKR_ajla_TZ je napisao/la:
evo maksuz za @otpravnik_vozova
skoro pa gotovo a ti ako sljedece godine budes dolazi na tusanj doci ces na tribinu ali ne na ovuuu ...ova je za nas...
E' da sada vide oni sto su pomrli cekajuci da se Tusanj izgradi. Mastali su 70' godina kada je trebalo da se gradi Tusanj!
Hvala na sllici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cestitke momcima na pobjedi,konacno nisu bunker pravili kod vodstva
sad probat doci do boda protiv Zvijezde,nezz jel ko od vas uspio vidjet,onaj seljak Ibrakovic nije htjeo pruzit ruke Sadikovicu
nije me nesto Celik impresionirao,al haj sve najbolje njima u nastavku prvenstva.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma ovo je odlican rezultat protiv Celika, zadovoljan sam pobjedom a danas je Smajlovic po meni bio igrac utakmice, a vidi to harry nisam upratio da nije pruzio ruku Sadikovicu al hajd nema veze ko ga hebe ako je tako...nego sad u u gradacac valja ici i nadam se dobrom rezultatu najmanje bodu a potajno se nadam pobjedi.... 
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 13 nov 2010, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I ja sam zadovoljan Smajlovicem,nesto je se bio usutio,al danas je bio dobarfukara87 je napisao/la:ma ovo je odlican rezultat protiv Celika, zadovoljan sam pobjedom a danas je Smajlovic po meni bio igrac utakmice, a vidi to harry nisam upratio da nije pruzio ruku Sadikovicu al hajd nema veze ko ga hebe ako je tako...nego sad u u gradacac valja ici i nadam se dobro rezultat najmanje bodu a potajno se nadam pobjedi....
- Probisvjet
- Kontakt:
Svakako meza i sljiva, a poslije se zalije pivom, bez toga nema utakmice!harry_90 je napisao/la:I ja sam zadovoljan Smajlovicem,nesto je se bio usutio,al danas je bio dobarfukara87 je napisao/la:ma ovo je odlican rezultat protiv Celika, zadovoljan sam pobjedom a danas je Smajlovic po meni bio igrac utakmice, a vidi to harry nisam upratio da nije pruzio ruku Sadikovicu al hajd nema veze ko ga hebe ako je tako...nego sad u u gradacac valja ici i nadam se dobro rezultat najmanje bodu a potajno se nadam pobjedi....sad pred gostovanje protiv Zvijezde,imam neki osjecaj da mozemo doci do boda,a puni plijen bi nam dosta znacio.Jos na proljece kad budemo jaci za Okanovica,Mesanovica i Nikolica,jos uz jedno do dva pojacanje mozemo se nadat dobrim rezultatima,i da nas neki igrac ne napusti.Ona tribina ce biti dobra kad se zavrsi,jos tu meze uneses,malo rakije i gledas utakmciu
zeza..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Evo Ibrakovic se zali na sudjenje hahahhaha.. pa imali su 4 zuta,sta uradise Aleksicu
trazi izgovore za poraz u losem sudjenju,a ne u svojim greskama.. nista Celik nije pruzio danas,on se izvlaci na nekorektno sudjenje.
Nisam danas bio na utakmici jer sam bio van grada ali mi je drago što čujem da je Sloboda pobjedila i da je igra bila na nivou. Kad bismo još uzeli bod u Gradačcu ili čak tri, bili bismo na konju i imali bismo realne šanse za borbu za plasman u Europu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš? 
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
To može biti Zvijezdi cilj al mi dolazimo po bodove 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Svaka cast momcima, lijepo je vidjeti da smo napokon poceli da igramo fudbala
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
buncas punooo mi nismo na za....ako cemo o krizama pogledaj malo o kome se pricalo ovih dana po ss.ba ako skontas o kome onda ces skontati da nismo jedini klub u krizi i kazem ti redovniji su nasi s placom neg neki drugi klubovi...nasi se ne zale kako znam...TOP!! ...da nam je opstat da ne ispadnemo jelll pa nismo mi ni 16,ni 15 ni 14 a ni 13 na tabelii...valjda ce se za opstanak boriti ta 4 kluba na zaceljuu...razmisljanje ti je 0...husein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš?
- KB-TM87
- Kontakt:
Kolko je bilo gledalaca ? 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Budi siguran u jedno, prije će Zvijezda ispasti nego Slobodahusein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš?
Spammer
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
opet tiii...dovoljno ako te zanima...dovoljno da se pruzi podrska igracima...KB-TM87 je napisao/la:Kolko je bilo gledalaca ?
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa to je veliki derby, sigurno je bilo desetak hiljada ...FKR_ajla_TZ je napisao/la:opet tiii...dovoljno ako te zanima...dovoljno da se pruzi podrska igracima...KB-TM87 je napisao/la:Kolko je bilo gledalaca ?
Željezničar - kult glavnog grada
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
nije to bio veliki ali jest bio derby...koliko god da nas je bilo nije bitna brojka...bitno je da smo dosli da smo tu i da ih podrzavamo to je najbitnije a brojka je sasvim nebitna...KB-TM87 je napisao/la:Pa to je veliki derby, sigurno je bilo desetak hiljada ...FKR_ajla_TZ je napisao/la:opet tiii...dovoljno ako te zanima...dovoljno da se pruzi podrska igracima...KB-TM87 je napisao/la:Kolko je bilo gledalaca ?
Što je nekom kratak fitiljs.s.lazio je napisao/la:"KB-TM87"]FKR_ajla_TZ je napisao/la:opet tiii...dovoljno ako te zanima...dovoljno da se pruzi podrska igracima..KB-TM87 je napisao/la:Kolko je bilo gledalaca ?
Pa to je veliki derby, sigurno je bilo desetak hiljada ..
KB-TM87 ,je*em ti sve žensko u fameliji što imaš,naročito maloljetno !!!]
Vidim opet Ibrakoviću nesto ne pase. Kakvo je bilo sudjenje ?
Đe neće bit kratak,idiot dođe ovdje i podje*ava,il piši ko čovjek il nemoj nikako !! Suđenje je bilo domaćinsko kao i svakom domaćinu,al ga Ibraković očito želi prikazat kao tendenciozno,2 gola regularna i zdravo đaci !!
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.