Upravo tako. Cak se i njihovom komentatoru culo po glasu da se iznenadio kad je cuo da se vracaju.joker90 je napisao/la:Husref i uprava se ovdje mogu povuci i usutiti jedino ako imamo nekih oraha u džepovima, inace je sve bilo na nasoj strani.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
Ilievski nema pojma koja je njegova uloga u klubu, ni za šta prima prilično veliku platu.Giljotina je napisao/la:Čemu čuđenje i nevjerica zbog ovog tamo? Nije kriva lopta ni delegat nego ustrojstvo države (tačnije - kvazidržave) koja šutnjom i žmirenjem legitimira ustašiju. Nije riječ o bakljadi, nego o rigidnim desničarskim brabonjcima koje niko ne tretira onako kako se trebaju tretirati - izbacivanjem iz Lige i hapšenjem svih koji jesu rušioci mira i humanog stanja u državi. I to se neće dogoditi dok država ne postane Država. A da smo ispali kukavice i oportunisti - jesmo. Trebalo je napustiti teren čim su zarikali "Sarajevo ispod Trebevića...". Ali ne znam je li to iko naš i primijetio; ruku dajem da Ilievski ikako i zna šta to predstavlja, kao i Sabrina i slične ikebane. Ime Kluba se štiti neigranjem pod onakvim uvjetima. TAČKA! Da se znalo, interveniralo bi se. Ali nije se ni znalo, niti se interveniralo. Pa makar i da ne prođemo, bar bi to bilo etički čisto i dostojanstveno.
Svi se oglasise i stadose na nasu stranu, zato sto je ovo vec tradicija postala da se desava dole, imali bi nasi glupani podrsku samo takvu da se odlucili da ne izlaze ali... da bi bubreg samo da znam ko je taj koji je naredio da izadju
Picke hocel to konacno saopstenje, i ako ga vec pisete nek bude u kost a ne zapakovano ko poklon, jel treba igraci i sindikat da brane cast kluba ??
Picke hocel to konacno saopstenje, i ako ga vec pisete nek bude u kost a ne zapakovano ko poklon, jel treba igraci i sindikat da brane cast kluba ??
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Evo jedan koji ne klanja, ne hvata se za genitalije i ne psuje bez razloga, pise ovaj post. J*** ti zive i svjeze mrtve, a ovima koji su jos uvijek zivi zelim da umiru u najgorim mukama i to godinama.penke je napisao/la:Sve je krenulo od "klanjanja" Hebibovica pred sjeverom,pa hvatanja za genitalije onog krmka Handzica,i psovanja Rahmanovica bez icega. E onda je krenulo sve..
Al da je nesto ozbiljnije bilo ubaceno,nije
Tocene pive nikog ne mogu ozljediti,al da je nezgodno igrati na Pecari je,pogotovo ispod sjevera. Al doci cete opet,steta sto nije Hebib teze nastradao. Ipak ste niža rasa,treba vas ponizavati koliko se god moze. Kako je Tuzla City imala pljesak prije 15 dana,a vaši ne? Zapitajte se. Lijep pozdrav od buduceg osvajaca kupa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
mrs s teme uzp-ci
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ovi koji opravdavaju izlazak igrača sinoć s pričom "pa svakako bi nas kaznili" su isti oni koji bi vratili Vranješa u reprezentaciju jer igra dobro. Ljudi, fudbal je najvažnija SPOREDNA stvar na svijetu. Popisham se ja na svaku titulu i kup u ovoj pišljivoj ligi, kad izgubiš obraz i karakter. Mi smo ga sinoć izgubili za sva vremena. Nije mi gore bilo ni nakon petice od kona, tad nas je fudbal razočarao, sinoć smo na terenu stajali dobro al ovo van terena...
Hajmo na narednoj utakmici protiv Lištice na Koševu dignut parolu "dogodine u Kninu" il tako nešta, zasut ih bakljama i flašama, pa da vidite kako se oni ne boje delegata i kako se ne izlazi iz svlačionice.
Hajmo na narednoj utakmici protiv Lištice na Koševu dignut parolu "dogodine u Kninu" il tako nešta, zasut ih bakljama i flašama, pa da vidite kako se oni ne boje delegata i kako se ne izlazi iz svlačionice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trebamo ici sa ovim: ili mi ili oni.....
Ako se ne izbaci Siroki iz svih takmicenja pod zastavom FSBiH mi istupamo iz lige!!!
Ako se ne izbaci Siroki iz svih takmicenja pod zastavom FSBiH mi istupamo iz lige!!!
Otjerajte ove ustaše sa teme!
M'rš u pichku materinu ustašku, eno ti tvoja tema pa laprdaj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Pa docete i vi pazi kako ce igraci proci gospu li ti hebempenke je napisao/la:Sve je krenulo od "klanjanja" Hebibovica pred sjeverom,pa hvatanja za genitalije onog krmka Handzica,i psovanja Rahmanovica bez icega. E onda je krenulo sve..
Tocene pive nikog ne mogu ozljediti,al da je nezgodno igrati na Pecari je,pogotovo ispod sjevera. Al doci cete opet,steta sto nije Hebib teze nastradao. Ipak ste niža rasa,treba vas ponizavati koliko se god moze. Kako je Tuzla City imala pljesak prije 15 dana,a vaši ne? Zapitajte se. Lijep pozdrav od buduceg osvajaca kupa.
A što ne dodjete na gostovanje kod kujica?penke je napisao/la:Gazi balije ponizene! Ko kujice ste nam jucer bili,i opet ćete ne sumnjamo.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Nmg da vjerujem da se palite na pisanje zatucanog hrvatskog sljama.
Oni su slijepo crijevo svega,mrze ih u BIH u Hrvatskoj preziru.Sta ce nastati od takvog covjeka nego zatucani kamenjarski hrvat-
Oni su slijepo crijevo svega,mrze ih u BIH u Hrvatskoj preziru.Sta ce nastati od takvog covjeka nego zatucani kamenjarski hrvat-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Klasicne ustaše, bez muda i obraza! Sto kolega rece ovakvih se i u Hrvatskoj stide i odricu.
Brate nemoj tako. Postovanje Vukovaru i svim casnim ljudima. Ovi papci nemaju veze sa Hrvatima iz Hrvatske ni sa Vukovarom, ovo su klasicni zalupani kamenjasi.belminhordas je napisao/la:Poserem ti se na vukovar mrtvi i sve izginule ustaše u njemusb1996 je napisao/la:I ti nervozan...skoroalen je napisao/la:M'rš u pichku materinu ustašku, eno ti tvoja tema pa laprdaj.
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Nemam namjeru se raspravljati ,dodjite u Saraj'vo samo ti to mogu poruciti i da ta labudanja mudima sa neta u djelo pretvoritesb1996 je napisao/la:VratiloSeZlo je napisao/la:Pa docete i vi pazi kako ce igraci proci gospu li ti hebempenke je napisao/la:Sve je krenulo od "klanjanja" Hebibovica pred sjeverom,pa hvatanja za genitalije onog krmka Handzica,i psovanja Rahmanovica bez icega. E onda je krenulo sve..
sto psujes, sto si nervozan? sta ima veze sto vas listica zandara, mi bi se navikli na to da smo na vasem mjestu, i u medjusobnim omjerima smo daleko iznad vas. redovni ste nam![]()
![]()
![]()
Koga ti zandaras mater ti J***? Ko si ti? Ko ste vi?sb1996 je napisao/la:
sto psujes, sto si nervozan? sta ima veze sto vas listica zandara, mi bi se navikli na to da smo na vasem mjestu, i u medjusobnim omjerima smo daleko iznad vas. redovni ste nam![]()
![]()
![]()
Glavna pjesma "navijacke grupe" je "Je... te Sarajevo" jadu zatucani.
Praznik vam je kada vam gostujemo gore. Gledaj,slusaj i uzivaj kako se voli svoj klub a ne mrze drugi jadu zatucani.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
To je ono sto izbjegavate da se desi evo 10 godina a neminovno je da ce se desiti kad tad ,sretanje neko koje zeljno iscekujemosb1996 je napisao/la:Napoli je napisao/la:Koga ti zandaras mater ti ****? Ko si ti? Ko ste vi?sb1996 je napisao/la:
![]()
![]()
Glavna pjesma "navijacke grupe" je "Je... te Sarajevo" jadu zatucani.
Praznik vam je kada vam gostujemo gore. Gledaj,slusaj i uzivaj kako se voli svoj klub a ne mrze drugi jadu zatucani.
Ovako misliš?
Budite nam pozdravljeni
-
bordobijeli
- Kontakt:
Opet nasjedamo na provokacije. Kako su nasi sinoc nasjeli na njihovu seljacku igru, tako vi ovdje naajedate na provokacije kamenjara. Pa oni i zele anarhiju da se igra u neregularnim uslovima da je na noz sitacija da se pozivaju na majorizaciju i ugrozenost. Mi smo Fudbalski klub i treba da se okrenemo terenu tu smo bolji i kvalitetniji, strpat im 3-4 komada iducu na kosevu i tako svaku sljedecu pa ce fašisti leci sami. Mi nismo fašisti gdje igra samo jedna nacija mi smo Fudbalski klub Sarajevo i ne zelimo se spuštati na nivo lištice i slicni ekipa.
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
I od sad preko hrvatske trazite rute kad idete do Banja Luke
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Uprava picke usrane,cuj ko je odgovoran,Jos se javljaju da brane ove iz uprave,pa ko daje zadnju rijec nego uprave,dzaba ih branite,vi sto ih branite isti ste ako ne I gori od njih,nisu se trebali na teren nikako vratit.
A i saopstenje,Jos niste nikakvo sapostenje Dali,pa da nam normalni ljudi u upravi sjede sa saopstenjem se u javnost trebalo izaci pola sata nakon utakmice.
Nasi igraci se oglasili,Masa ljudi koja nije vezana za FKS se oglasila,samo nase picke sute.
A ovoj picki iz listice mogu reci samo dodjite u Sarajevo kad ste tako hrabri.
A i saopstenje,Jos niste nikakvo sapostenje Dali,pa da nam normalni ljudi u upravi sjede sa saopstenjem se u javnost trebalo izaci pola sata nakon utakmice.
Nasi igraci se oglasili,Masa ljudi koja nije vezana za FKS se oglasila,samo nase picke sute.
A ovoj picki iz listice mogu reci samo dodjite u Sarajevo kad ste tako hrabri.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46 i 13 gostiju.