PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
[quote="simidobar"][quote="Manijaci19871921"]Zenicke piqke!
Najveci smradovi!
Krepo Celik ove sezone akoBogda, sezonama vec na aparate zive nek im ovo bude zadnja sezona!
Najveci smradovi!
Red bull keru smrdljivi, serem te keru glupi!
Umri Celik da ti vidimo mezar, najveci smetljari, bolesnici, mrzitelji. Hocete ove sezone u evropu? Posjete dobre? Igrate dobar fudbal? Rijetko koja ce ekipa otkinut bod na BP ove godine? Vratili ste se u realnost i davogda sljedecih godina tabirili po posnjacima u drugoj,trecoj ligi. Selam za navijace velikog Celika[/Quote
pisam i tebe i tvoj selam Tako Maloumnog
Najveci smradovi!
Krepo Celik ove sezone akoBogda, sezonama vec na aparate zive nek im ovo bude zadnja sezona!
Najveci smradovi!
Red bull keru smrdljivi, serem te keru glupi!
Umri Celik da ti vidimo mezar, najveci smetljari, bolesnici, mrzitelji. Hocete ove sezone u evropu? Posjete dobre? Igrate dobar fudbal? Rijetko koja ce ekipa otkinut bod na BP ove godine? Vratili ste se u realnost i davogda sljedecih godina tabirili po posnjacima u drugoj,trecoj ligi. Selam za navijace velikog Celika[/Quote
pisam i tebe i tvoj selam Tako Maloumnog
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Evo klikera, sta li ce nam sad slagat...Goodman je napisao/la:Široki pobijedi Želju među pitarima zagarantovano slavlje.simidobar je napisao/la:Vec jeste... kazem ti da mi nije jasna parola vaseg "juga" i vase slavlje oko ove situacije..Goodman je napisao/la:Sutra bi oni protiv Želje pod ruku zajedno sa širokobriježanima ako treba.
Beskičmenjaci hinjavi.
Ništa vam sveto nije jer ste hinje.
Sta ti prkno-covjece imas rec ? Dala ti listica krila ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
Upravo u paroli je "kvaka". Mi smo ispostovali "ne vas", nego brata navijaca koji se nastradao! Prvi smo se odazvali jos na okupljanju, svako malo skandiramo njegovo ime i na taj nacin opominjemo da se nikada nikome nesto slicno ne desi.simidobar je napisao/la:Vec jeste... kazem ti da mi nije jasna parola vaseg "juga" i vase slavlje oko ove situacije..Goodman je napisao/la:Sutra bi oni protiv Želje pod ruku zajedno sa širokobriježanima ako treba.
Beskičmenjaci hinjavi.
Vi to pogresno shvatate kao podrsku "vama" licno a to nije tacno. Nema podrske onima koji nas nazivaju "ubicama", ismijavaju tragicnu smrt naseg navijaca, stalno potenciraju to i koriste da nas uvrijede, pisu da bi zapalili Grbavicu i nasladjuju se jer je gorila, pljuju, psuju, vrijedjaju nase legende. Nema takvima podrske, samo ste dovoljno glupi da to ne mozete shvatiti.
Kad' ste se vi sjetili nekog nastradalog navijaca suprotnih grupa a da nije ismijavanje?
Vi i Mi, sine nemas pojma kolika je razlika.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zaboravite vi i Vedrana i sve čim sa Željom igra Široki.
Beskičmenjaci hinjavi.
Beskičmenjaci hinjavi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Hahahaha National Geographysimidobar je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Pitari još kmeče pa ko god ih stigne nabije ih ove godine da nije žalosno bilo bi smiješno![]()
![]()
Sta ti papak predlazes ? Da sutimo i pustimo vas jos 10 godina ?
Da vam nema FK Sarajeva nebi niko znao da postojite, svake godine vam ozivimo tu fasisticku selendru da imate o cemu pricat narednu godinu..
Divite se sebi zato sto ste ku*ac od ljudi..
Bar se slazemo u ovom da nije zalosno bilo bi smijesno.. preko 10 godina vam tolerisu fasizam i ova plemenska divljanja.
Cudi me da Nacional Geography nije snimio nista o najizolovanijem plemenu u Evropi, o unikatnim go*nima koje BiH-a godinama njeguje i cuva..
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Koja si ti konjina glupaGoodman je napisao/la:Zaboravite vi i Vedrana i sve čim sa Željom igra Široki.
Beskičmenjaci hinjavi.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa šta vam preostaje nego da kmečitesimidobar je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Pitari još kmeče pa ko god ih stigne nabije ih ove godine da nije žalosno bilo bi smiješno![]()
![]()
Da vam nema FK Sarajeva nebi niko znao da postojite, svake godine vam ozivimo tu fasisticku selendru da imate o cemu pricat narednu godinu..
Bar se slazemo u ovom da nije zalosno bilo bi smijesno.. preko 10 godina vam tolerisu fasizam i ova plemenska divljanja.
Cudi me da Nacional Geography nije snimio nista o najizolovanijem plemenu u Evropi, o unikatnim go*nima koje BiH-a godinama njeguje i cuva..
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Nemoj spominjati neciju nesrecu u kuci je imas,krivac za Mirzino ubistvo vam je vodja i ti pricas o nama debilcino,nemate obraza o tome pricati.Goodman je napisao/la:Zaboravite vi i Vedrana i sve čim sa Željom igra Široki.
Beskičmenjaci hinjavi.
Sledeći put samo staklene flaše i sve pet.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nije on kriv što je tad preskočio nastavu, al da bar "utipka" na Google možda bi skonto. Al nije mu za zamjeriti imo je tešku noć pa ga sve puklo na nacionalno orgijanjeI98I je napisao/la:Hahahaha National Geographysimidobar je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Pitari još kmeče pa ko god ih stigne nabije ih ove godine da nije žalosno bilo bi smiješno![]()
![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
To ba vidi i malo dijetemohikanac12 je napisao/la:Upravo u paroli je "kvaka". Mi smo ispostovali "ne vas", nego brata navijaca koji se nastradao! Prvi smo se odazvali jos na okupljanju, svako malo skandiramo njegovo ime i na taj nacin opominjemo da se nikada nikome nesto slicno ne desi.simidobar je napisao/la:Vec jeste... kazem ti da mi nije jasna parola vaseg "juga" i vase slavlje oko ove situacije..Goodman je napisao/la:Sutra bi oni protiv Želje pod ruku zajedno sa širokobriježanima ako treba.
Beskičmenjaci hinjavi.
Vi to pogresno shvatate kao podrsku "vama" licno a to nije tacno. Nema podrske onima koji nas nazivaju "ubicama", ismijavaju tragicnu smrt naseg navijaca, stalno potenciraju to i koriste da nas uvrijede, pisu da bi zapalili Grbavicu i nasladjuju se jer je gorila, pljuju, psuju, vrijedjaju nase legende. Nema takvima podrske, samo ste dovoljno glupi da to ne mozete shvatiti.
Kad' ste se vi sjetili nekog nastradalog navijaca suprotnih grupa a da nije ismijavanje?
Vi i Mi, sine nemas pojma kolika je razlika.
Nemoj ti odlucivat sta i kako mi svatamo stvari, niko od vas NE ZELI nista.. pu, pu, pu..
Imate vi svoje brace za prisjetit se, pravite njima parole, odje*ite od nas, lopovi.
Slobodno podrzite listicu otvoreno, nema potrebe da to radite hinjski.. virite i iz nasih i iz njihovih gu*ova.. kako vjetric dune..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Vi nikad niste ni prestali, zbog tog kmecanja vam i ne smiju nista..UstanikSBII je napisao/la:Pa šta vam preostaje nego da kmečitesimidobar je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Pitari još kmeče pa ko god ih stigne nabije ih ove godine da nije žalosno bilo bi smiješno![]()
![]()
Cudi me da Nacional Geography nije snimio nista o najizolovanijem plemenu u Evropi, o unikatnim go*nima koje BiH-a godinama njeguje i cuva..![]()
Nije on kriv što je tad preskočio nastavu, al da bar "utipka" na Google možda bi skonto. Al nije mu za zamjeriti imo je tešku noć pa ga sve puklo na nacionalno orgijanjeUstanikSBII je napisao/la:Hahahaha National GeographyI98I je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Pitari još kmeče pa ko god ih stigne nabije ih ove godine da nije žalosno bilo bi smiješno![]()
![]()
Bolje da sam preskocio nastavu nego zivot kao ti jado fasisticki..
-
belosevic28
- Kontakt:
Pretjerali ste, ali kad vec potezete tu temu, evo vam JEDINA i PRAVA ISTINA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Glas razuma.belosevic28 je napisao/la:Pretjerali ste, ali kad vec potezete tu temu, evo vam JEDINA i PRAVA ISTINA
Mada iznenadio si me nekim komentarima.
- mohikanac12
- Kontakt:
simidobar je napisao/la:To ba vidi i malo dijetemohikanac12 je napisao/la:Upravo u paroli je "kvaka". Mi smo ispostovali "ne vas", nego brata navijaca koji se nastradao! Prvi smo se odazvali jos na okupljanju, svako malo skandiramo njegovo ime i na taj nacin opominjemo da se nikada nikome nesto slicno ne desi.simidobar je napisao/la:
Vec jeste... kazem ti da mi nije jasna parola vaseg "juga" i vase slavlje oko ove situacije..
Vi i Mi, sine nemas pojma kolika je razlika.kad ugleda morza kako skakuce, pa majicu koja slavi JEDNU utakmicu, zna svak koliko je sati..
![]()
Nemoj ti odlucivat sta i kako mi svatamo stvari, niko od vas NE ZELI nista.. pu, pu, pu..
Imate vi svoje brace za prisjetit se, pravite njima parole, odje*ite od nas, lopovi.
Slobodno podrzite listicu otvoreno, nema potrebe da to radite hinjski.. virite i iz nasih i iz njihovih gu*ova.. kako vjetric dune..
Tacno kako sam i napisao, dovoljno si glup da ne mozes shvatiti. Bonus za glupost je "imate vi svoje brace za sjetit se".
Brnjo mali.
Nacional.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la:To ba vidi i malo dijetesimidobar je napisao/la:Upravo u paroli je "kvaka". Mi smo ispostovali "ne vas", nego brata navijaca koji se nastradao! Prvi smo se odazvali jos na okupljanju, svako malo skandiramo njegovo ime i na taj nacin opominjemo da se nikada nikome nesto slicno ne desi.mohikanac12 je napisao/la:[quote="simidobar"
Vec jeste... kazem ti da mi nije jasna parola vaseg "juga" i vase slavlje oko ove situacije..
Vi i Mi, sine nemas pojma kolika je razlika.kad ugleda morza kako skakuce, pa majicu koja slavi JEDNU utakmicu, zna svak koliko je sati..
![]()
Tacno kako sam i napisao, dovoljno si glup da ne mozes shvatiti. Bonus za glupost je "imate vi svoje brace za sjetit se".
Brnjo mali.
Nacional.[/quote]
Sta da ti kazem.. daleko vam kuca bila... pravo zadovoljstvo je imat takva go*na u komsiluku, kito ljudska.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta se javljas ti piqo evo svima profil tvoj nek vide ko siGoodman je napisao/la:Glas razuma.belosevic28 je napisao/la:Pretjerali ste, ali kad vec potezete tu temu, evo vam JEDINA i PRAVA ISTINA
Mada iznenadio si me nekim komentarima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- mohikanac12
- Kontakt:
@nisidobar
To je taj nivo Zijada Blekica. Bravo.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
To je taj nivo sline, ljudi se potrude da urade nesto ti im se pose*es na sve to, sta da ti drugo kazem..mohikanac12 je napisao/la:@nisidobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.