FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 03 okt 2019, 17:07

VratiloSeZlo je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Jednostavno nismo se smjeli vratiti nazad I tacka.
Svi trebaju da lete nakon jucerasnjeg dana ,strucni stab,emir hadzic,i iznad ona lgbt populacija sa plinovodjom koji ne zna nabrojati igrace Sarajeva
Prevelika je ovo bruka da se predje preko ovoga ,a desetogodisnjica ubistva samo so dolijeva na ranu .
Sve je savrseno receno. Oba posta. :tokralju: :tokralju: Jedina istina.
Hebale vas i tutule i pehari i balijske racunice. Ovo je 1000 puta vise od svega.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 17:09

Pa dobro vama je sve sprdacina dok kaplje i sprdacina sto je sutra 10 god od ubistva naseg brata ,mozda i sutra uprava ako se pojavi gore sazna sta se o njima misli ako se udostoje pojaviti ...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:10

tako to UEFA radi, dosad sam mislio da naš savez radi pod okriljem iste???
čudnovato
Dva dana nakon utakmice stižu vijesti da je UEFA spremna pokrenuti disciplinske postupke protiv Manchester Cityja i Dinama, i to zbog ponašanja navijača ovih timova tokom utakmice na Etihadu.

City je "pod tužbom" zbog neprimjerenog ponašanja svojih navijača na tribinama stadiona, te zbog ubacivanja predmeta na teren.

Slične prekršaje je UEFA zapazila i kod gostujućih navijača, prenosi Sky Sports, pa bi ozbiljnu kaznu mogao dobiti i zagrebački velikan
.
ta to su samo huligani neće valjda kazniti klubove?????
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2019, 17:11

Kad li ce se plinas i direktorica oglasiti?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:12

VratiloSeZlo je napisao/la:Pa dobro vama je sve sprdacina dok kaplje i sprdacina sto je sutra 10 god od ubistva naseg brata ,mozda i sutra uprava ako se pojavi gore sazna sta se o njima misli ako se udostoje pojaviti ...
sve ih glavom iznabadaj :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 17:13

kanarinac je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ja samo znam da se nismo smjeli vratit,da su posljedice,I izbacivanje u federalnu ligu,ljudi dole nam je ubijen navijac,nismo se smjeli vratit,uopste nije bitan rezultat,neko mora da snosi posljedice od nasih glavesina zbog ovog.
Jednostavno nismo se smjeli vratiti nazad I tacka.
A da smo pobjedili , na penale recimo ? Kako bi onda komentarisao , ali iskreno (ako mozes se ubaciti u taj film) . Dobronamjerno pitam , ne provociram . :thumbup:
Iskreno bilo bi mi lakse normalno i drago nakon svega,ali opet bi isto pricao nismo smjeli nastaviti,trebalo je izacci napraviti jednu dobru objavu kluba,I da obidje cijeli svijet,I jos nesto glavesine nam imaju koeficijent inteligencije ravan sobnoj temp...jednostavno se kaze Hebibovic ne moze nastavit utakmicu,igraci istusiraj te se I kuci,mi smo.prije tacno 10 godina od ovih fasista izgubili zivot navijaca,ali ovim glavesinama izgleda nista ne znaci ime Vedran,ne zelim u suboti da ih vidim na grobje Vedrana,necu im nikad ovo halaliti,imali su dosad svu moji podrski,ali sada zelim da im vidim ledja
3,5 god. taj svijet kojem bi se kao obratili gledao kako se ubijaju djeca i civili i reagovao kad im je bio interes . Ma boli UEFU i FiFa za tamo neku BiH. Meni je lijepo citati taj revolt Vas vecine (govorite civilizovano , patriotski ), to govori da ste osvjesceni , ali ovaj boj se dobija na drugaciji nacin . Kao ono 0:3 . Kvalitetom i nadmocnoscu . Spustati se na nivo fasistickog kluba , znaci zaustaviti napredak FKS poslije DK . Ugasit ce se oni u svom fasizmu , samo da 2 god. ne izadju u EUROPU , a ovo ce im biti prva god. aBd . Pozz
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 okt 2019, 17:13

A gledaj ti naše LGBT upravice, oni još šute..

Nesposobni su oni za bilo šta, daj im pare sa odu svi zajedno kupit loptu, ne bi znali.
Neki su se opet upecali za stadion i priču oko stadiona, treba biti realan, nemoguće je da trenutni kadar uprave bude "saučesnik" rješavanju pitanja stadiona, krimimalno su nesposobni da bi oni doprinijeli makar 0,001%. Zato za godinu-dvije će nas yebavat jer smo, odnosno pojedinci, se upecali na priče za stadion i to od ekipe: Sabrina, Ema, Billy, rumeni...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 okt 2019, 17:15

Zip je napisao/la:Samo ste zaboravila da se Nam pita za sve... Pa jedino da se zaputite za Vietnam ili u Walse pa da bjeze od vas :kafa:
Kakav bolan Walse jadan nebio.
Je li to nova laz da je Nam naredio da se mora igrati :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:16

BordoSarajevo je napisao/la:A gledaj ti naše LGBT upravice, oni još šute..

Nesposobni su oni za bilo šta, daj im pare sa odu svi zajedno kupit loptu, ne bi znali.
Neki su se opet upecali za stadion i priču oko stadiona, treba biti realan, nemoguće je da trenutni kadar uprave bude "saučesnik" rješavanju pitanja stadiona, krimimalno su nesposobni da bi oni doprinijeli makar 0,001%. Zato za godinu-dvije će nas yebavat jer smo, odnosno pojedinci, se upecali na priče za stadion i to od ekipe: Sabrina, Ema, Billy, rumeni...
ako je Husref Sarajevo on se oglasio, tako da nema potrebe da se iko više oglašava....sve je rečeno Bože moj... :kafa:

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 17:20

Koga ti djelis na vas nas koji si to ti ,ovaj crv da mu se iskenjaju u usta branio bi neobranjivo i onog jadnika prozivao kao da je on glavni u Sarajevu ,jado jadni od ove bruke ih ne mozes odbraniti samo jos veca gnjida postajes koliko vidimo niko trenera ne brani poslije sinoc samo ti i ova dva pekinezera zadnje trzaje odbrane nesposobnih debila.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 okt 2019, 17:27

Samo ostavka svih odgovornih,ni kvalifikaciija u grupu lige prvaka opet nemate podrske,izvinite na ovom sto cu napisati teska srca ovo pisem,ali popisali su se na grob naseg Vedrana,zaboravili su ga,mater im J*** od Direktora pa nadalje.
Samo Sarajevo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 okt 2019, 17:29

Pantelija je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la: Ne mogu popustiti jer previse pametujete za navijace koji cekaju strim da gledaju voljeni klub i vi bi da nesto odlucujete a ljubav iskazujete psovkama skriveni kao misevi i prozivate grupu koja ce poginuti za klub picke
Bilo je stvari koje ne čine forum lijepim, ali Bože moj
;) :kafa:
:bow: :bow: :bow:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: best return , **** Federera , pizda ona Husref , pa ce se oped derat i psovat igracima i novinarima picketina
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 okt 2019, 17:30

telo vrelo poput Sahare

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 17:30

Opet rusimo upravu, trenera??
Gdje je okupljanje? Idete li u Mostar ??

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 okt 2019, 17:33

okupljanje je kod sebilja pa onda idemo pisati po zgradama da je husref sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 17:33

nakon ovog saopštenja ovog kvazi-saveza meni dođe da tetoviram komplet upravu,Husrefa i igrače....

jer nas idalje siluju....nisu stali...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 17:34

kengur je napisao/la:
Zip je napisao/la:Samo ste zaboravila da se Nam pita za sve... Pa jedino da se zaputite za Vietnam ili u Walse pa da bjeze od vas :kafa:
Kakav bolan Walse jadan nebio.
Je li to nova laz da je Nam naredio da se mora igrati :rol: :rol: :rol:
Nisi upucen druze u pricu, pa glupo izgleda kad pokusavas da kazes nesta sto nema nikakve veze sa tvojim postom :kafa:
Los pokusaj svakako... :)
VratiloSeZlo je napisao/la:Pa dobro vama je sve sprdacina dok kaplje i sprdacina sto je sutra 10 god od ubistva naseg brata ,mozda i sutra uprava ako se pojavi gore sazna sta se o njima misli ako se udostoje pojaviti ...
Hocete li i Husrefa pljunuti, koliko svi vidimo on je prvi izdao naseg Vedrana, pa svi redom iza njega u klubu....

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 03 okt 2019, 17:35

fks74 je napisao/la:Navijaci trebaju, pred savez da se okupe.
Upravo to, svi koji mogu u Titovu

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 okt 2019, 17:38

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 okt 2019, 17:40

Ovo je sustina. Ne vodi Husref klub vec ova ekipa. Tako su vjerovatno i sinoc sugerisali da se igraci vrate na teren.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Jet2Holiday, Pact1921 i 19 gostiju.