FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj saopštenja, smijurija.
De nam malo o stadionu?
De nam malo o stadionu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta kazes kad vidis Lištičanina u odijelu?
Optuženi ustanite!

Optuženi ustanite!
Ovaj kamuflirani napisa da je direktorica trazila da se vratimo na teren i nesta ga. Daj nam detalje, potvrdi to!
Joj sto bi volio da se sad u subotu opet ponovi kod ustasa pa da vidimo tu reakciju, a nije iskljuceno u slucaju pozitivnog rezultata naseg da ce opet biti orgijanje gadjanje i ostali repertoar...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Pognuti glave i nastaviti dalje
Samo da Mujicu i danas j.ebem rod i porod uzduz i poprijeko.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nisam znao za ovo , ali to opravdava da smo izasli na teren . Izasli i hrabro pokusali se vratiti na 3:3 . Igracima nista ne zamjeram , sem sto bih u statut uveo da Krste ne prilazi lopti kod prekida . Ako vec mora igrati , a nespreman i van forme , nemoj brate izvoditi slobodne . Onako postupi krste kao protiv MDK , digni obje ruke u zrak i rasiri prste , a Rahman ce ga zabiti . Dobar post .AngelDiMaria je napisao/la:Ovako je najbolje. Ja jesam ljut na husrefa i njegovu izjavu, ali kad pogledas ovaj glupi statut saveza samo bi sebi nastetili, zamisli par igraca i trener kazne po tri mjeseca, pa ovdje bi ebali sabri sve sto ih nije natjerala na teren. Ono za sta se svi trebamo zalagati je da se glasnije i odlucnije suprostavimo ovome svemu. Ono sto je najgore, delegat iščapljine, nije imao muda da prekine tekmu, nije smio, nisu mu dali apsokutno je svejedno, o sudiji da ne pricam, da se ovo npr desilo na bilinom polju ili na tusnju, smijem glavu dati da bi tekma bila registrovana 0:3 za nas, ne bi bilo potrebe za izjavama i sl. Ovako, majorizirani su u pitanju, kad budu dolazili crveni tepih im prostrijeti i bacati cvijece dok dolaze, da se savez slucajno ne naljuti. Ja nmg da shvatim da se neko zove bosnjom a u sirokomdozvoljava da se seru po bosnjama, i da to jedino javno smeta darku, vladanu, dusanu i krsti hahahahah. Pa begicu matere ti se nahebem. U svakom slučaju, sad podrska za upravu i nek sankcionisu husrefa za onako jadnu izjavu. Kad se sjetim kako je onaj trener prosle godine radnickog popizdio sano zbog dobacivanja... Ugl, nisam upravin da se zna
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Nemojte molim vas tog licemjerstva,za sta podrska u ovom slucaju upravi,krivite Husrefa i Hadziju a ne krivite upravu,u ovom slucaju ili su svi krivi il branite sve,sto se mene licno tice svi su krivi
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Mujica isprebijati da kreten zavrsi na invalidskom vozicku, gov.no jedno, yeb.em mu cijeli zenski rod.
Skripare takodje negdje sacekati i izudarati, da pozavrsavaju svi u komi, mamu jim fasisticko-nacionalnu.
HUSREFE ODLAZI!
Skripare takodje negdje sacekati i izudarati, da pozavrsavaju svi u komi, mamu jim fasisticko-nacionalnu.
HUSREFE ODLAZI!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa imas eto potvrdu u izvjestaju. "Ako se ponovi jos jednom" znaci da je uprava odlucila da izađu.zagorski je napisao/la:Ovaj kamuflirani napisa da je direktorica trazila da se vratimo na teren i nesta ga. Daj nam detalje, potvrdi to!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
e sad što smo kontali da ćemo ih proć je jedno....Jučerašnji susret je nastavljen naredbom službenih lica susreta
a pod suspenzijama ne bi nikog više prošli al eto.....jest bitan princip a svakako ćemo bit kažnjeni to ruku dajem...pogotovo ove izjave poslije...i onaj kung fu majstor...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Razbit ce nas Zrinjski ko pi.cke
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A gdje ces sacekati te ustaske pi.ckice brate? Pa jesu li imali ijedno organizovano gostovanje van onog svog krmetnjaka? Kunem ti se i sam sam se zalijetao par puta na one njihove komercijaliste kad procitam da je firma iz listice ali majku im yebem svakoj dole u dnu pise da je poslovna jedinica Sarajevo. I sta da radis jbg.ElCartel11 je napisao/la:Mujica isprebijati da kreten zavrsi na invalidskom vozicku, gov.no jedno, yeb.em mu cijeli zenski rod.
HUSREFE ODLAZI!
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 03 okt 2019, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
definitivnomirzatele je napisao/la:Razbit ce nas Zrinjski ko pi.cke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa logicno da su svi krivi. I to je vecina nas ovde i rekla...Sjeverjecudo je napisao/la:Nemojte molim vas tog licemjerstva,za sta podrska u ovom slucaju upravi,krivite Husrefa i Hadziju a ne krivite upravu,u ovom slucaju ili su svi krivi il branite sve,sto se mene licno tice svi su krivi
Za ono niko opravdanje nema, i zelim da svi odu... Jer nikome nije interes kluba na prvom mjestu...
Al ostaje najveca bol ponasanje nase ",legende" poslije utakmice na pressu...
Ono sto je on uradio je samar svim navijacima FKS.
Da mu dlaka sa glave padne drzava bi bila sokirana, ovako pravi vikendice, kuce.. normala zivi, u miru i tisini...ElCartel11 je napisao/la:Mujica isprebijati da kreten zavrsi na invalidskom vozicku, gov.no jedno, yeb.em mu cijeli zenski rod.
HUSREFE ODLAZI!
U lopovskoj drzavi lopov je zasticena vrsta..
Koliku god da im kaznu daju mi smo vise kaznjeni..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Opali starom šamar neki baja u kafani. Prileti sin da ga brani i veli ovom baji, haj ga kaže još jednom udari. Ovaj opet zviz. E haj ga kaže još samo jednom udari. Ovaj opet zviz. Kaze stari, ne brani me vise sine, ne pomaži mi ibogati, ubiće me.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Opali starom šamar neki baja u kafani. Prileti sin da ga brani i veli ovom baji, haj ga kaže još jednom udari. Ovaj opet zviz. E haj ga kaže još samo jednom udari. Ovaj opet zviz. Kaze stari, ne brani me vise sine, ne pomaži mi ibogati, ubiće me.
Ukratko stav uprave.. nemoj sine ako Boga znas..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Opali starom šamar neki baja u kafani. Prileti sin da ga brani i veli ovom baji, haj ga kaže još jednom udari. Ovaj opet zviz. E haj ga kaže još samo jednom udari. Ovaj opet zviz. Kaze stari, ne brani me vise sine, ne pomaži mi ibogati, ubiće me.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I treba biti realan, Handžić više ne moze igrati ozbiljan fudbal i ne bi smio početi više nijednu utakmicu. Jučer je čak uspio biti glavni krivac i za gol sa svojim glupim i nepotrebnim faulom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.