IlProfessore je napisao/la:
To je pune 2 godine nakon njihove titule i slavlja. Ono se ne zaboravlja i ne halali.
Ali kako i kao pojedinac da imam mrvu poštovanja prema njima kada sami sebe ne poštuju i izlaze na teren gdje će ih sad nakantati? A imaju veliku historiju popuštanja u ovakvim situacijama, od terena do tribina i parole za ARBiH, svaki put podvijenog repa.
Prijatelju pusti se te suplje . Svi mi znamo kako to funkcionise u gradu i raji opcenito , po onoj opstenarodnoj "Nek komsiji crkne krava" , samo bas rijetki "pravi" navijaci zele dobro onim drugim u odnosu na Lazne ili Borac . Ja bih iskreno volio da Husref voli fkz kao sto Osim voli FKS . Dobro ima tu i opravdanih razloga (Amar rodjen u Sarajevu i nosi taj antagonizam od rodjenja) , kod Husrefa je to malo drgacije . Ne sporim ni jedno ni drgo . Amar bi za 50 hKM bio trener FKS , a Husref bi trenirao vas klub za 20 hKM . Nek si ziv i zdrav Ti i tvoja porodica , ali kao navijacu Ti zelim da igrate EL sa drugog mjesta , a mi LP . Dobro i Kup da osvojite narocito ove godine , ako ne mogu Tuzla ili Lazni

.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.