Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Torenhemov stadion je svemirski brod za naš... Teatar.dr.van nostrand je napisao/la:trenutno Unitedu sve fali osim stadiona
Sta je to jedan Greenwod igra drugi na klupiZonked je napisao/la:
Mora da balansira ekipu, Matić igra LE, polako, malo si se zaletio.Asteriks je napisao/la:Naravno, plus metuzalem Matic debela 'ladovina.Daduli je napisao/la:je l de?Asteriks je napisao/la:McTominay je vcrs nas najbolji igrac.
To nije odgovor na moje pitanje? Broj golova?Asteriks je napisao/la:Da rezimiramo prosli mjesec.
Baš sad govorim burazu kakva je tromost na terenu. Dodaju se šablonski prvom do sebe bez da urade ijedan dupli pas ili da se zamijeni pozicija kako bi se stvorio višak. Aposlutno nikakve ideje na protivničkoj polovici i plana da se ugrozi gol. Čim AZ napravi zonu ne mogu maknuti.jasko__ je napisao/la:Ljudi ovo je strašno, ovo je loše da ne znam da može gore
Oleova statistika nakon PSG-a je za svaku osudu..i sto je najgore samo se jos vise tone..ja ne vidim izlaz iz ovoga..tolika bezidejnost i neuigranost u napadu se mora pripisati trenery..tu se nema sta dalje raspravljati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.