PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

UstanikSBII
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 13:10

Samozdravlje je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
Pa šta je ovo sad oni oće da vas brane a vi ne želi te :urnebes: :urnebes: :urnebes: ništa mi više jasno nijeeeee
U kamenjar papak , ovo je pdf za raju , da se malo opuste . Idi tucaj kamen , pali vatru eto poskoci ti oko doma za mladez gamizu . Lamse .
Kamen ne tucamo odavno, ima dosta bijede iz Bosne rade za 10 Marak šta god treba!

P.S. dobro si i rekao ovo je za raju što u prijevodu sa bosanskog znači kmetovi oni koji su podložni pa ako ćeš i radikalnije tumačiti "stoka" ... A ti kad dođeš u mene na dnevnicu si moja raja :mrgreen: :salut:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:13

BosniaBoston je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Mrzim Sarajevo ali naravno da cu stati na njihovu stranu jer su to momci koje poznajem,koji su zajedno sa mnom u zajednici,koji zajedno slave bajrame,nove godine,koji ce zajedno nedo Bog i ratovati sa mnom...
To je ispravno razmišljanje! Imaš moju podršku :bih: :bow:
Jah , pa nam 5 kom. bratski , nemoj me braniti matereti :urnebes: :thumbup: :bih:
Na terenu vas mrzimo,van njega ne.A i vi nama bratski titule izbijali pa se ne ljutimo :kafa:[/quote]

Ma sve 4 + jarane :thumbup: Naravno i ovi najpoganijih jezika sa obje strane isto misle kao ti , samo ne zele i ne smiju priznati sami sebi. :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:16

Pa šta je ovo sad oni oće da vas brane a vi ne želi te :urnebes: :urnebes: :urnebes: ništa mi više jasno nijeeeee
U kamenjar papak , ovo je pdf za raju , da se malo opuste . Idi tucaj kamen , pali vatru eto poskoci ti oko doma za mladez gamizu . Lamse .
Kamen ne tucamo odavno, ima dosta bijede iz Bosne rade za 10 Marak šta god treba!

P.S. dobro si i rekao ovo je za raju što u prijevodu sa bosanskog znači kmetovi oni koji su podložni pa ako ćeš i radikalnije tumačiti "stoka" ... A ti kad dođeš u mene na dnevnicu si moja raja :mrgreen: :salut:
:bih:

Ma dobar si , samo glup .

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2019, 13:16

Beduin je napisao/la:Citam kako simpatizeri Zelje ismijavaju Sarajevo nakon ovih desavanja u Sirokom, citam i ne vjerujem. Razumijem da su mahom ovo djecurlija i ne sjecaju se oni ne tako davnih desavanja, al' zar vas nije stid bolan mrziti i omalovazavati svoje, naustrb zlocinala, ubica, mrzitelja nam drzave, onih koji bi vas sutra roknuli kao sto su i Vedrana, kao sto su i druge prije nas? Ma gonite se, nije ni cudo sto ljudi imaju o vama takvo misljenje.

To isto da je Sloga bila u slicnoj situaciji i ja se nasladjujem. Nikad vala, nikad za ubice.
Pazi ovog maloumnog kozojeba :rol: izađi bolan ponekad iz pitarskog rektuma, udahni zraka, nece ti škoditi, pa se onda vrati nazad.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 13:21

let3 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Citam kako simpatizeri Zelje ismijavaju Sarajevo nakon ovih desavanja u Sirokom, citam i ne vjerujem. Razumijem da su mahom ovo djecurlija i ne sjecaju se oni ne tako davnih desavanja, al' zar vas nije stid bolan mrziti i omalovazavati svoje, naustrb zlocinala, ubica, mrzitelja nam drzave, onih koji bi vas sutra roknuli kao sto su i Vedrana, kao sto su i druge prije nas? Ma gonite se, nije ni cudo sto ljudi imaju o vama takvo misljenje.

To isto da je Sloga bila u slicnoj situaciji i ja se nasladjujem. Nikad vala, nikad za ubice.
Pazi ovog maloumnog kozojeba :rol: izađi bolan ponekad iz pitarskog rektuma, udahni zraka, nece ti škoditi, pa se onda vrati nazad.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ubojstvo u pitarskom rektumu :urnebes: :urnebes: :urnebes: novi horor biće gledanost dobra :opaopa: :guz:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:25

BosniaBoston je napisao/la: Na terenu vas mrzimo,van njega ne.A i vi nama bratski titule izbijali pa se ne ljutimo :kafa:
Ma jah , gdje ces se ljutiti :urnebes: :urnebes:
Izvini haveru , ponijo me Pitarluk.
Znali ste se i vi nama krvi napiti , objsnio sam u onom "pismu". Ma sve sve , ali 5 kom :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:29

BosniaBoston je napisao/la: Na terenu vas mrzimo,van njega ne.A i vi nama bratski titule izbijali pa se ne ljutimo :kafa:
Ne sikiraj se , dok je Husrefa , Titula je u Šeheru . Samo obala u pitanju . :thumbup:

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 04 okt 2019, 13:37

Hvala komsijama sa Grbavice za danasnju podrsku
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2019, 14:04

let3 je napisao/la:

Halalim ti antihomosapijensu. Da ti prevedem orangutane, isto tako bih bio na Zeljinoj strani i pisao protiv drugih koji bi se nasladjivali vasoj muci. Ovo nije protiv Zelje, nego protiv manjine iz vaseg tabora koja ismijava situaciju. Zato tisu, klonjo. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 14:11

Beduin je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Halalim ti antihomosapijensu. Da ti prevedem orangutane, isto tako bih bio na Zeljinoj strani i pisao protiv drugih koji bi se nasladjivali vasoj muci. Ovo nije protiv Zelje, nego protiv manjine iz vaseg tabora koja ismijava situaciju. Zato tisu, klonjo. :urnebes:

Homosapijens :x :urnebes: :urnebes: :urnebes: da li je moguće ... Jesi ti ili kolega ti pitar pisao da treba Nacionalist Geografija snimiti prilog o Širokom :urnebes: :urnebes: :urnebes: ruga se čovjeku da je glup a ne zna to ni napisati da li je moguće sapijensu :urnebes: :urnebes: :urnebes: baš si pravi zatucani kozojeb koji zna samo gluposti pisati i koze dozivati!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2019, 14:16

Homosapijens :x :urnebes: :urnebes: :urnebes: da li je moguće ... Jesi ti ili kolega ti pitar pisao da treba Nacionalist Geografija snimiti prilog o Širokom :urnebes: :urnebes: :urnebes: ruga se čovjeku da je glup a ne zna to ni napisati da li je moguće sapijensu :urnebes: :urnebes: :urnebes: baš si pravi zatucani kozojeb koji zna samo gluposti pisati i koze dozivati!
Bravo znalac. Sad se vrati u spilju :urnebes:

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2019, 14:18

u cemu je problem vrsta homo sapiens, rod homo, porodica hominide, red primata..
tu je to..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2019, 14:23

Sariel1987 je napisao/la:u cemu je problem vrsta homo sapiens, rod homo, porodica hominide, red primata..
tu je to..
Hoce glupson da kaze kako sam pogresno napisao "homosapijens", kaze moras napisati "homo sapiens".
A eno ga jos na google istrazuje i ubjedjuje sebe kako ne mozes napisati homosapijens :urnebes:

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2019, 14:27

It takes a man to suffer ignorance and smile :kralj:

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 04 okt 2019, 14:35

UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 04 okt 2019, 14:37

Ne sikiraj se , dok je Husrefa , Titula je u Šeheru . Samo obala u pitanju . :thumbup:
Koja muka tebe natjera na prepucavanja ahbabu?
Samo da znas da to ime ovdje pocinje sa u, i pise se malim slovom :kafa:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2019, 14:41

Unproforumas je napisao/la:UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.
Tobe do unprofora si doguro cestitke svaka cast :thumbup:

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 04 okt 2019, 14:45

samoposteno je napisao/la:
Unproforumas je napisao/la:UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.
Unproforci su moji stari saradnici i prijatelji.
Zajedno smo prodavali humanitarnu :lol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 14:51

Unproforumas je napisao/la:
Koja muka tebe natjera na prepucavanja ahbabu?
Samo da znas da to ime ovdje pocinje sa u, i pise se malim slovom :kafa:
Inspirisao me @IlProfessore . Cune ja sevi , jeni ovo za neme . Vozdra komso :thumbup:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2019, 15:01

Unproforumas je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
Unproforci su moji stari saradnici i prijatelji.
Zajedno smo prodavali humanitarnu :lol:
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.