Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
UstanikSBII
-
Kontakt:
Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 13:10
Samozdravlje je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:
Pa šta je ovo sad oni oće da vas brane a vi ne želi te

ništa mi više jasno nijeeeee
U kamenjar papak , ovo je pdf za raju , da se malo opuste . Idi tucaj kamen , pali vatru eto poskoci ti oko doma za mladez gamizu . Lamse .
Kamen ne tucamo odavno, ima dosta bijede iz Bosne rade za 10 Marak šta god treba!
P.S. dobro si i rekao ovo je za raju što u prijevodu sa bosanskog znači kmetovi oni koji su podložni pa ako ćeš i radikalnije tumačiti "stoka" ... A ti kad dođeš u mene na dnevnicu si moja raja

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:13
Na terenu vas mrzimo,van njega ne.A i vi nama bratski titule izbijali pa se ne ljutimo

[/quote]
Ma sve 4 + jarane

Naravno i ovi najpoganijih jezika sa obje strane isto misle kao ti , samo ne zele i ne smiju priznati sami sebi.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:16
UstanikSBII je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:
Pa šta je ovo sad oni oće da vas brane a vi ne želi te

ništa mi više jasno nijeeeee
U kamenjar papak , ovo je pdf za raju , da se malo opuste . Idi tucaj kamen , pali vatru eto poskoci ti oko doma za mladez gamizu . Lamse .
Kamen ne tucamo odavno, ima dosta bijede iz Bosne rade za 10 Marak šta god treba!
P.S. dobro si i rekao ovo je za raju što u prijevodu sa bosanskog znači kmetovi oni koji su podložni pa ako ćeš i radikalnije tumačiti "stoka" ... A ti kad dođeš u mene na dnevnicu si moja raja

Ma dobar si , samo glup .
-
let3
-
Kontakt:
Beduin je napisao/la:Citam kako simpatizeri Zelje ismijavaju Sarajevo nakon ovih desavanja u Sirokom, citam i ne vjerujem. Razumijem da su mahom ovo djecurlija i ne sjecaju se oni ne tako davnih desavanja, al' zar vas nije stid bolan mrziti i omalovazavati svoje, naustrb zlocinala, ubica, mrzitelja nam drzave, onih koji bi vas sutra roknuli kao sto su i Vedrana, kao sto su i druge prije nas? Ma gonite se, nije ni cudo sto ljudi imaju o vama takvo misljenje.
To isto da je Sloga bila u slicnoj situaciji i ja se nasladjujem. Nikad vala, nikad za ubice.
Pazi ovog maloumnog kozojeba

izađi bolan ponekad iz pitarskog rektuma, udahni zraka, nece ti škoditi, pa se onda vrati nazad.
-
UstanikSBII
-
Kontakt:
Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 13:21
let3 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Citam kako simpatizeri Zelje ismijavaju Sarajevo nakon ovih desavanja u Sirokom, citam i ne vjerujem. Razumijem da su mahom ovo djecurlija i ne sjecaju se oni ne tako davnih desavanja, al' zar vas nije stid bolan mrziti i omalovazavati svoje, naustrb zlocinala, ubica, mrzitelja nam drzave, onih koji bi vas sutra roknuli kao sto su i Vedrana, kao sto su i druge prije nas? Ma gonite se, nije ni cudo sto ljudi imaju o vama takvo misljenje.
To isto da je Sloga bila u slicnoj situaciji i ja se nasladjujem. Nikad vala, nikad za ubice.

izađi bolan ponekad iz pitarskog rektuma, udahni zraka, nece ti škoditi, pa se onda vrati nazad.

ubojstvo u pitarskom rektumu

novi horor biće gledanost dobra

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:25
BosniaBoston je napisao/la:
Na terenu vas mrzimo,van njega ne.A i vi nama bratski titule izbijali pa se ne ljutimo

Ma jah , gdje ces se ljutiti
Izvini haveru , ponijo me Pitarluk.
Znali ste se i vi nama krvi napiti , objsnio sam u onom "pismu". Ma sve sve , ali 5 kom

-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 13:29
BosniaBoston je napisao/la:

Ne sikiraj se , dok je Husrefa , Titula je u Šeheru . Samo obala u pitanju .

-
Sjeverjecudo
-
Kontakt:
Postao/la Sjeverjecudo » 04 okt 2019, 13:37
Hvala komsijama sa Grbavice za danasnju podrsku
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
Beduin
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Citam kako simpatizeri Zelje ismijavaju Sarajevo nakon ovih desavanja u Sirokom, citam i ne vjerujem. Razumijem da su mahom ovo djecurlija i ne sjecaju se oni ne tako davnih desavanja, al' zar vas nije stid bolan mrziti i omalovazavati svoje, naustrb zlocinala, ubica, mrzitelja nam drzave, onih koji bi vas sutra roknuli kao sto su i Vedrana, kao sto su i druge prije nas? Ma gonite se, nije ni cudo sto ljudi imaju o vama takvo misljenje.

Halalim ti antihomosapijensu. Da ti prevedem orangutane, isto tako bih bio na Zeljinoj strani i pisao protiv drugih koji bi se nasladjivali vasoj muci. Ovo nije protiv Zelje, nego protiv manjine iz vaseg tabora koja ismijava situaciju. Zato tisu, klonjo.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
UstanikSBII
-
Kontakt:
Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 14:11
Beduin je napisao/la:let3 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Citam kako simpatizeri Zelje ismijavaju Sarajevo nakon ovih desavanja u Sirokom, citam i ne vjerujem. Razumijem da su mahom ovo djecurlija i ne sjecaju se oni ne tako davnih desavanja, al' zar vas nije stid bolan mrziti i omalovazavati svoje, naustrb zlocinala, ubica, mrzitelja nam drzave, onih koji bi vas sutra roknuli kao sto su i Vedrana, kao sto su i druge prije nas? Ma gonite se, nije ni cudo sto ljudi imaju o vama takvo misljenje.

Halalim ti antihomosapijensu. Da ti prevedem orangutane, isto tako bih bio na Zeljinoj strani i pisao protiv drugih koji bi se nasladjivali vasoj muci. Ovo nije protiv Zelje, nego protiv manjine iz vaseg tabora koja ismijava situaciju. Zato tisu, klonjo.

Homosapijens

da li je moguće ... Jesi ti ili kolega ti pitar pisao da treba Nacionalist Geografija snimiti prilog o Širokom

ruga se čovjeku da je glup a ne zna to ni napisati da li je moguće sapijensu

baš si pravi zatucani kozojeb koji zna samo gluposti pisati i koze dozivati!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Beduin
-
Kontakt:
Bravo znalac. Sad se vrati u spilju

075 ❤
-
Sariel1987
-
Kontakt:
Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2019, 14:18
u cemu je problem vrsta homo sapiens, rod homo, porodica hominide, red primata..
tu je to..
-
Beduin
-
Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:u cemu je problem vrsta homo sapiens, rod homo, porodica hominide, red primata..
tu je to..
Hoce glupson da kaze kako sam pogresno napisao "homosapijens", kaze moras napisati "homo sapiens".
A eno ga jos na google istrazuje i ubjedjuje sebe kako ne mozes napisati homosapijens

075 ❤
-
Sariel1987
-
Kontakt:
Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2019, 14:27
It takes a man to suffer ignorance and smile

-
Unproforumas
-
Kontakt:
Postao/la Unproforumas » 04 okt 2019, 14:35
UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.
-
Unproforumas
-
Kontakt:
Postao/la Unproforumas » 04 okt 2019, 14:37
Samozdravlje je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:

Koja muka tebe natjera na prepucavanja ahbabu?
Samo da znas da to ime ovdje pocinje sa u, i pise se malim slovom

-
samoposteno
-
Kontakt:
Postao/la samoposteno » 04 okt 2019, 14:41
Unproforumas je napisao/la:UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.
Tobe do unprofora si doguro cestitke svaka cast

-
Unproforumas
-
Kontakt:
Postao/la Unproforumas » 04 okt 2019, 14:45
samoposteno je napisao/la:Unproforumas je napisao/la:UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.

Unproforci su moji stari saradnici i prijatelji.
-
Samozdravlje
-
Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2019, 14:51
Unproforumas je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:

Koja muka tebe natjera na prepucavanja ahbabu?
Samo da znas da to ime ovdje pocinje sa u, i pise se malim slovom

Inspirisao me @IlProfessore . Cune ja sevi , jeni ovo za neme . Vozdra komso

-
samoposteno
-
Kontakt:
Postao/la samoposteno » 04 okt 2019, 15:01
Unproforumas je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Unproforumas je napisao/la:UN najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala KUP-a BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje i psovke upucene jedinom pravom vojniku kluba usrefu uslji museremicu.

Unproforci su moji stari saradnici i prijatelji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.