FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Postoji.Zove se Antoine Griezmann samo sto ga ziheras igra van pozicije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa i ja mislim da je Griezmann najbolja dostupna zamjena za njega, klasni igrac. Bitno je samo da igra na poziciji koju igra zadnjih haman 7 godina, dakle ne izmisljanje tople vode diletanta.
Koji je prvo s Frenkijem probao gore na krilu pa onda s njin hahahaha
Koji je prvo s Frenkijem probao gore na krilu pa onda s njin hahahaha
27.10.2020
Koja je pozicija Grizmana?BosniaBoston je napisao/la:Postoji.Zove se Antoine Griezmann samo sto ga ziheras igra van pozicije
Devetka?

Gdje i kad je Grizman igrao devetku? U Atleticu, u Fracuskoj?
Ne lupaajte gluposti.
Grizman igra lijevo, jer nema sta drugo igrati. On je pogrijesio odabirom ekipe, odnosno Barcelona je dovela igraca koji joj ne treba, isti slucaj kao i sa Couthinom.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma hajde dat će valjda ove godine gol u gostima LP. Bio bi red kad je najbolji napadač ikada, ha ya.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
I ko je ono neke opklade imao koje ako izgubi neće više pisati ovdje? Jel' ovaj balevander? Mislim, nije da mi smeta, onako pitam. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Na ovoj temi se uvijek neko s nekim zakaci privatno zbog lose igre tima hahahahahaha
Sta nam Erni radi
Sta nam Erni radi
27.10.2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Neke činjenice vezane za Eto'a:
Potpisan u augustu 2004 godine (otkupljen od Mallorce, Real Madrid posjedovao neki postotak prava).
Prva sezona La lige završio kao najbolji strijelac sa 25 golova (prvi Barsin igrač nakon Ronalda 1997-e godine), te doveo Barsu do prve ligaške titule nakon 1999-e godine. Sezona poslije te, opet titula La lige i opet najbolji strijelac.
17. Maj 2006 godine, gol u finalu Lige prvaka Arsenalu, osvojena Liga prvaka prvi put nakon 1992-e, i drugi put u historiji kluba.
Sezona 2008/2009 uz Henry-a i Messija, postigao 36 golova u svim natjecanjima, uz možda i najbitniji gol Mančesteru u finalu Lige prvaka.
Ukupno 199 utakmica, 130 golova, uz 40 asistencija.
Ne mogu prežalit onu "razmjenu" za Ibru, tu nas je Guardiola žestoko zavalio. Mogao je Eto'o komotno bar još jednu sezonu vrhunski odigrati, al' eto.
Meni lično jedan od dražih igrača koji su prošli kroz Barsu.
Potpisan u augustu 2004 godine (otkupljen od Mallorce, Real Madrid posjedovao neki postotak prava).
Prva sezona La lige završio kao najbolji strijelac sa 25 golova (prvi Barsin igrač nakon Ronalda 1997-e godine), te doveo Barsu do prve ligaške titule nakon 1999-e godine. Sezona poslije te, opet titula La lige i opet najbolji strijelac.
17. Maj 2006 godine, gol u finalu Lige prvaka Arsenalu, osvojena Liga prvaka prvi put nakon 1992-e, i drugi put u historiji kluba.
Sezona 2008/2009 uz Henry-a i Messija, postigao 36 golova u svim natjecanjima, uz možda i najbitniji gol Mančesteru u finalu Lige prvaka.
Ne mogu prežalit onu "razmjenu" za Ibru, tu nas je Guardiola žestoko zavalio. Mogao je Eto'o komotno bar još jednu sezonu vrhunski odigrati, al' eto.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Suarez moze dati jos 100 golova ali meni nikad nece biti ni drag ni bitan kao Eto'o 

@igrajlopte 🐦
Covjek igrao dvije lige prvaka, dao dva gola. I to u oba finala prve golove dao. U prvom finalu bio igrac utakmice.
Ništa protiv Eto'a, ostavio je svoj trag u Barci, legenda kluba, zabijao golove, donosio titule, mrzio Halu
sve u svemu: jedan vrlo dobar insan
svima nam je ostao u dobrom sjecanju - ali Suarez je dosta bolja devetka od Samuela, a ništa manja legenda.

Dobar ovaj dokumentarac što planiraju, kad izađe javite kad bude epizoda sa Anfielda 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fakat, ako nisi gledao lika znaš makar s kime je igrao. Giroud i Costa.Evander je napisao/la: Koja je pozicija Grizmana?
Devetka?![]()
![]()
Gdje i kad je Grizman igrao devetku? U Atleticu, u Fracuskoj?
Ne lupaajte gluposti.
Grizman igra lijevo, jer nema sta drugo igrati. On je pogrijesio odabirom ekipe, odnosno Barcelona je dovela igraca koji joj ne treba, isti slucaj kao i sa Couthinom.
To što Messi ne igra ni desno krilo ni lažnu devetku ni desetku već igra pomalo lažnu devetku, krilo i desetku je problem i to malo veci.
Don't hate what you don't understand.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Suarez bi puto bolje izgledao u ekipi u kojoj cijela ekipa (9 igraca) radi na igri da stvore priliku za njega (napadaca),
U barceloni samo 3-5 igraca ucestvuju u napadu i taj napad je toliko procitan gdje messi pokusava dupli pas sa njim ili poslati loptu prema albi,
Ja se sjecam kad sam imao kosarkasku utakmicu i mi smo bili fizicki jaci, i playmaker i ja smo uradili 2 pick and rolla zaredom i postigli 2 kosa zaredom misleci da radimo dobru stvar...istog trenutka iskusni trener zove time out i dere se na nas i pita ko nam je rekao da igramo tako i rekao nam kako da igramo sa ostatkom igre, tad sam shvatio da njemu nije bilo vazno sa koliko razlike cemo pobjediti jer je htionda nas bolje uigra jer jedino timska igra donosi pobjede u teskim utakmicama...
Hocu da kazem da mi ova pobjeda protiv intera bas i nije draga jer nista pozitivno u timskom radu ekipe nismo vidjeli...isto tako da ekipa imalo bolje igra i da suarez sto manje ima dodira sa loptom van 30 metara i da ne pokusava driblati gdje vec znamo svi puno bi bolje bilo,
Mozda promjena formacije u 3:4:3 bi bila najbolja solucija sada jer i onako imamo beka koji nije ninu obrani ninu napadu sa cetiri igraca u sredini protivnik binteze iznosio loptu
U barceloni samo 3-5 igraca ucestvuju u napadu i taj napad je toliko procitan gdje messi pokusava dupli pas sa njim ili poslati loptu prema albi,
Ja se sjecam kad sam imao kosarkasku utakmicu i mi smo bili fizicki jaci, i playmaker i ja smo uradili 2 pick and rolla zaredom i postigli 2 kosa zaredom misleci da radimo dobru stvar...istog trenutka iskusni trener zove time out i dere se na nas i pita ko nam je rekao da igramo tako i rekao nam kako da igramo sa ostatkom igre, tad sam shvatio da njemu nije bilo vazno sa koliko razlike cemo pobjediti jer je htionda nas bolje uigra jer jedino timska igra donosi pobjede u teskim utakmicama...
Hocu da kazem da mi ova pobjeda protiv intera bas i nije draga jer nista pozitivno u timskom radu ekipe nismo vidjeli...isto tako da ekipa imalo bolje igra i da suarez sto manje ima dodira sa loptom van 30 metara i da ne pokusava driblati gdje vec znamo svi puno bi bolje bilo,
Mozda promjena formacije u 3:4:3 bi bila najbolja solucija sada jer i onako imamo beka koji nije ninu obrani ninu napadu sa cetiri igraca u sredini protivnik binteze iznosio loptu
Pa to je vec druga stvar, moze ti neko biti drag vise ili manje, dakle to je subjektivno misljenje, ne treba na osnovu toga degradirat karijeru drugog.ReX je napisao/la:Suarez moze dati jos 100 golova ali meni nikad nece biti ni drag ni bitan kao Eto'o
To sto ga neko ne voli, ne mijenja cinjenicu da je igracina.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Barcelona reportedly want to use Griezmann as a part of a potential deal for Neymar’s return in the summer of 2020. [le10sport]
Mislim žutilo jeste ali zašto me ovo ne iznenađuje

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Griezmanna čeka šut karta na ljeto loše se uklopio jer kad realno sagledamo stvari totalno nepotreban transfer.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema logike rijesavat se Griezmanna a ostavljat 33godisnjeg Suareza ako se dovodi Neymar
Napad Neymar-Griezmann-Messi je najbolje sto fudbal moze ponuditi.
Napad Neymar-Griezmann-Messi je najbolje sto fudbal moze ponuditi.
27.10.2020
Suarez je vjerovatno kompletniji igrac od eto a, medjutim realno dvije vrhunske sezone je odigrao i to je to, poslije toga ima statistiku, al svi znamo kako je smijesan izgledao u dosta utakmica, koliko je fulao i kako je realno pao dosta u odnosu na prve dvije sezoneTesnjak1991 je napisao/la:Neke činjenice vezane za Eto'a:
Ima problem ko i mesi, sto je rano sagorio i sto je postao lijen i zasicen, i kao takav baca ljagu na ono prije sto je radio, isto ko i mesi u kljucnim utakmicama lige prvaka nevidljiv i smijesno ga je gurati u neki vrh u historiji kluba
Eto je s druge strane dao dosta klubu i nikad nije bio u kurcobolja modu, znao je fulati prilike, al za razliku od suareza, mesija i ove sadasnje gospode, eto je uvijek bio fajter, nimad nije hodao, i otisao je kad je bio odlican, poslije prve triplete u kojoj je dao ogroman doprinos, i tu zadnju sezonu odigrao je odlicno, mada se pep bio nameracio da ga otjera cim je preuzeo trinersmu poziciju, vidjelo se da ne simpatise eta, al ovaj je je i pored toga odlicno odradio tu sezonu
Grizman je prava zamjena za suareza, trebalo je to jos prosli godine uraditi, samo reko sam vam odma da ne podcjenjujete maga valverdea, taj je u stanju stjerat i grizmana na nivo coutinja, momak je mashina, svjetski prvak,viceprvak evrope, s atleticom titula u spaniji, dva, finala lige prvaka, titula u evropa ligi, a u svemu tome ponajbolji igrac ekipe bio, mashina prava, i kod nas da igra umjesto suareza na pravoj poziciji nastavio bi biti mashina, al sta ces, tu je ernesto, mesijev klan itd, sta mislite zasto ga zavaljuje lijevo, zato sto mesi i suarez moraju imati komociju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.