Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čeliku penal nije sviran od 1997 godine, ovi i kad budu faulirani ne znaju past a kamoli kao Siroki, Zrinjski, Zeljo iznuditi penal simuliranjem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- samoposteno
- Kontakt:
Samo **** izbacit iz premijer lige BiH i zabranit im uopste igranje u bilo kojoj ligi
-
Convicts1988
- Kontakt:
Krajnje je vrijeme da se stane u kraj ovom nacionalističkom orgijanju u Širokom B. Ima i dole dobre raje, nisu svi zadrti,ali brate .. Što je dosta,dosta je !!
Ne znam sta hoces da kazes. Ko je ubio momka treba da odgovara, odakle nekome pravo da uzme neciji zivot? Boli vas **** ne idete nigdje, nemate problema ni s policijom ni s gostujucim navijacima, ne izlazite iz svog sela...dok svaka druga navijacka skupina osjeca solidarnost jer se svakome moze desiti sto je Vedranu.sb1996 je napisao/la:Vi sami je skrivate... djeco cvjecaHongKong je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA!!!
sportsk.e.ba/muhamed-alaim-deset-godina-poslije-da-sam-jucer-bio-na-pecari-znao-bih-sta-uraditi/
– Znam da smo bili u svlačionici i spremali se na teren. I onda sam čuo pucnjeve. I sad me obuzme neki osjećaj kada vrtim film. Istrčao sam među navijače. Nisam razmišljao ni o čemu. Kakav strah. Naźalost Vedrana su tada već ubili. To je slika koju ću pamtiti cijeli život. Evo i sada dok sam na poslu, vratio si me u taj pakao. Slike naših navijača i bespomoćno Vedranovo tijelo.
https://prnt.sc/pesui4
Cuva Bog Zelju svog!
- UstanikSBII
- Kontakt:
U potpunosti se slažem treba preći na staklene boce kao napredna publika u ZeniciConvicts1988 je napisao/la:Krajnje je vrijeme da se stane u kraj ovom nacionalističkom orgijanju u Širokom B. Ima i dole dobre raje, nisu svi zadrti,ali brate .. Što je dosta,dosta je !!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Hoće da kaže da Alaim laže, jer je pokojni Vedran na slici pored njega još uvijek živ.HongKong je napisao/la:Ne znam sta hoces da kazes. Ko je ubio momka treba da odgovara, odakle nekome pravo da uzme neciji zivot? Boli vas **** ne idete nigdje, nemate problema ni s policijom ni s gostujucim navijacima, ne izlazite iz svog sela...dok svaka druga navijacka skupina osjeca solidarnost jer se svakome moze desiti sto je Vedranu.sb1996 je napisao/la:Vi sami je skrivate... djeco cvjecaHongKong je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA!!!
sportsk.e.ba/muhamed-alaim-deset-godina-poslije-da-sam-jucer-bio-na-pecari-znao-bih-sta-uraditi/
– Znam da smo bili u svlačionici i spremali se na teren. I onda sam čuo pucnjeve. I sad me obuzme neki osjećaj kada vrtim film. Istrčao sam među navijače. Nisam razmišljao ni o čemu. Kakav strah. Naźalost Vedrana su tada već ubili. To je slika koju ću pamtiti cijeli život. Evo i sada dok sam na poslu, vratio si me u taj pakao. Slike naših navijača i bespomoćno Vedranovo tijelo.
Ono, kao da je nešto pretjerano bitno ovo što Alaim kaže, koji sigurno u tom trenutku nije imao pojma ko je Vedran i šta se konkretno desilo, ali eto našao je jednu nelogičnost koju koristi kao odbranu.
Jadno, da ne može jadnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
UstanikSBII je napisao/la:U potpunosti se slažem treba preći na staklene boce kao napredna publika u ZeniciConvicts1988 je napisao/la:Krajnje je vrijeme da se stane u kraj ovom nacionalističkom orgijanju u Širokom B. Ima i dole dobre raje, nisu svi zadrti,ali brate .. Što je dosta,dosta je !!hebo ti plastiku!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma mogli su UEFA se inače bavi historiografijom!Virtu4l je napisao/la:Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
naravno da se moglo.. Kad je ova nasa smotana..Virtu4l je napisao/la:Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
UEFA ima sektor koji se zove CEDB i ako odluči da se pozabavi ovim slučajem, moglo bi biti gadno za Široki Brijeg koji ispunjava sve negativne uslove za drakonsku kaznu.UstanikSBII je napisao/la:Ma mogli su UEFA se inače bavi historiografijom!Virtu4l je napisao/la:Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- UstanikSBII
- Kontakt:
UEFA ne kažnjava retroaktivno niti se miješa u poslove saveza već daje instrukcije i naputke! Pa Hajduka su zbog povika "Ubi Srbina" milion puta prijavili i? Ništa al ajde nek se nadaju, to je jednaka nada kao da će visoki predstavnik ovdje nešto napraviti! Pa javio se nije samo ubire novac!Virtu4l je napisao/la:UEFA ima sektor koji se zove CEDB i ako odluči da se pozabavi ovim slučajem, moglo bi biti gadno za Široki Brijeg koji ispunjava sve negativne uslove za drakonsku kaznu.UstanikSBII je napisao/la:Ma mogli su UEFA se inače bavi historiografijom!Virtu4l je napisao/la:Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Instrukcije su dovoljne.UstanikSBII je napisao/la:UEFA ne kažnjava retroaktivno niti se miješa u poslove saveza već daje instrukcije i naputke!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jesu ima 20 godina kažu biti ćemo Švica!Virtu4l je napisao/la:Instrukcije su dovoljne.UstanikSBII je napisao/la:UEFA ne kažnjava retroaktivno niti se miješa u poslove saveza već daje instrukcije i naputke!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
A pazi ti njima dopisa. Naveli da je problem jer igrač slavi gol (misleći na način na koji slavi - sedžda), aludirajući na to da je to nedopustivo. Kakav su oni smrad, poraz, mulj, divljaštvo i prkno fašističko.
Švicarska nećemo biti, to je poprilično sigurno. U Švicarskoj, koja je najbolji primjer multietničnosti i multikulturalizma, ne zvižde himnu matične države, ne pozivaju na linč i ubistva, niti veličaju zločince, ne postavljaju ksenfobne transparente i ne šire mržnju i diskriminaciju.UstanikSBII je napisao/la:Jesu ima 20 godina kažu biti ćemo Švica!
Sve ovo imamo u Širokom Brijegu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kako nisu pa jesu na referendumu zabranili gradnju novih minareta! Jesu u pola kantona zabranili arapski jezik, itd itdVirtu4l je napisao/la:Švicarska nećemo biti, to je poprilično sigurno. U Švicarskoj, koja je najbolji primjer multietničnosti i multikulturalizma, ne zvižde himnu matične države, ne pozivaju na linč i ubistva, niti veličaju zločince, ne postavljaju ksenfobne transparente i ne šire mržnju i diskriminaciju.UstanikSBII je napisao/la:Jesu ima 20 godina kažu biti ćemo Švica!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
A koja je to kategorija od ovih koje sam nabrojao? Ni jedna.UstanikSBII je napisao/la:Kako nisu pa jesu na referendumu zabranili gradnju novih minareta! Jesu u pola kantona zabranili arapski jezik, itd itdVirtu4l je napisao/la:Švicarska nećemo biti, to je poprilično sigurno. U Švicarskoj, koja je najbolji primjer multietničnosti i multikulturalizma, ne zvižde himnu matične države, ne pozivaju na linč i ubistva, niti veličaju zločince, ne postavljaju ksenfobne transparente i ne šire mržnju i diskriminaciju.UstanikSBII je napisao/la:Jesu ima 20 godina kažu biti ćemo Švica!
I naravno da ništa od toga ne mijenja činjenicu da je Široki Brijeg leglo mržnje i nacionalizma, a oni su posljednji koji bi to trebali biti. Njima je rat donio sve, inače bi i danas bili Lištica, seoce zaboravljeno od ostatka svijeta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuj odakle nekom pravo da uzme nečiji život?HongKong je napisao/la:Ne znam sta hoces da kazes. Ko je ubio momka treba da odgovara, odakle nekome pravo da uzme neciji zivot? Boli vas **** ne idete nigdje, nemate problema ni s policijom ni s gostujucim navijacima, ne izlazite iz svog sela...dok svaka druga navijacka skupina osjeca solidarnost jer se svakome moze desiti sto je Vedranu.sb1996 je napisao/la:Vi sami je skrivate... djeco cvjecaHongKong je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA!!!
Dođi pa mi počni skakat po autu i uništavat imovinu, pa ćeš vidjet odakle mi pravo!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.