Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 04 okt 2019, 11:28

Čeliku penal nije sviran od 1997 godine, ovi i kad budu faulirani ne znaju past a kamoli kao Siroki, Zrinjski, Zeljo iznuditi penal simuliranjem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 okt 2019, 12:35

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Cuva Bog Zelju svog!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2019, 14:18

Samo **** izbacit iz premijer lige BiH i zabranit im uopste igranje u bilo kojoj ligi

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 04 okt 2019, 14:33

Krajnje je vrijeme da se stane u kraj ovom nacionalističkom orgijanju u Širokom B. Ima i dole dobre raje, nisu svi zadrti,ali brate .. Što je dosta,dosta je !!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 okt 2019, 14:36

sb1996 je napisao/la:
HongKong je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA!!!
Vi sami je skrivate... djeco cvjeca

sportsk.e.ba/muhamed-alaim-deset-godina-poslije-da-sam-jucer-bio-na-pecari-znao-bih-sta-uraditi/

– Znam da smo bili u svlačionici i spremali se na teren. I onda sam čuo pucnjeve. I sad me obuzme neki osjećaj kada vrtim film. Istrčao sam među navijače. Nisam razmišljao ni o čemu. Kakav strah. Naźalost Vedrana su tada već ubili. To je slika koju ću pamtiti cijeli život. Evo i sada dok sam na poslu, vratio si me u taj pakao. Slike naših navijača i bespomoćno Vedranovo tijelo.

https://prnt.sc/pesui4
Ne znam sta hoces da kazes. Ko je ubio momka treba da odgovara, odakle nekome pravo da uzme neciji zivot? Boli vas **** ne idete nigdje, nemate problema ni s policijom ni s gostujucim navijacima, ne izlazite iz svog sela...dok svaka druga navijacka skupina osjeca solidarnost jer se svakome moze desiti sto je Vedranu.
Cuva Bog Zelju svog!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 15:26

Convicts1988 je napisao/la:Krajnje je vrijeme da se stane u kraj ovom nacionalističkom orgijanju u Širokom B. Ima i dole dobre raje, nisu svi zadrti,ali brate .. Što je dosta,dosta je !!
U potpunosti se slažem treba preći na staklene boce kao napredna publika u Zenici :salut: hebo ti plastiku! :bih:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 15:39

HongKong je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

sportsk.e.ba/muhamed-alaim-deset-godina-poslije-da-sam-jucer-bio-na-pecari-znao-bih-sta-uraditi/

– Znam da smo bili u svlačionici i spremali se na teren. I onda sam čuo pucnjeve. I sad me obuzme neki osjećaj kada vrtim film. Istrčao sam među navijače. Nisam razmišljao ni o čemu. Kakav strah. Naźalost Vedrana su tada već ubili. To je slika koju ću pamtiti cijeli život. Evo i sada dok sam na poslu, vratio si me u taj pakao. Slike naših navijača i bespomoćno Vedranovo tijelo.

Ne znam sta hoces da kazes. Ko je ubio momka treba da odgovara, odakle nekome pravo da uzme neciji zivot? Boli vas **** ne idete nigdje, nemate problema ni s policijom ni s gostujucim navijacima, ne izlazite iz svog sela...dok svaka druga navijacka skupina osjeca solidarnost jer se svakome moze desiti sto je Vedranu.
Hoće da kaže da Alaim laže, jer je pokojni Vedran na slici pored njega još uvijek živ.

Ono, kao da je nešto pretjerano bitno ovo što Alaim kaže, koji sigurno u tom trenutku nije imao pojma ko je Vedran i šta se konkretno desilo, ali eto našao je jednu nelogičnost koju koristi kao odbranu.

Jadno, da ne može jadnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 04 okt 2019, 15:44

UstanikSBII je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Krajnje je vrijeme da se stane u kraj ovom nacionalističkom orgijanju u Širokom B. Ima i dole dobre raje, nisu svi zadrti,ali brate .. Što je dosta,dosta je !!
U potpunosti se slažem treba preći na staklene boce kao napredna publika u Zenici :salut: hebo ti plastiku! :bih:
:clap: :rol: :rol: :rol:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 15:46

Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
Voli te tvoje Sarajevo.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 15:52

Virtu4l je napisao/la:Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
Ma mogli su UEFA se inače bavi historiografijom!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 okt 2019, 15:58

Virtu4l je napisao/la:Dobar dopis iz FK Sarajevo, ali siromašan, veoma siromašan, moglo se tu još svašta priložiti, od zviždanja himni BiH, pa do materijala sa finala Kupa 2017.
naravno da se moglo.. Kad je ova nasa smotana..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 15:58

UEFA ima sektor koji se zove CEDB i ako odluči da se pozabavi ovim slučajem, moglo bi biti gadno za Široki Brijeg koji ispunjava sve negativne uslove za drakonsku kaznu.
Voli te tvoje Sarajevo.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 16:13

Virtu4l je napisao/la:
UEFA ima sektor koji se zove CEDB i ako odluči da se pozabavi ovim slučajem, moglo bi biti gadno za Široki Brijeg koji ispunjava sve negativne uslove za drakonsku kaznu.
UEFA ne kažnjava retroaktivno niti se miješa u poslove saveza već daje instrukcije i naputke! Pa Hajduka su zbog povika "Ubi Srbina" milion puta prijavili i? Ništa al ajde nek se nadaju, to je jednaka nada kao da će visoki predstavnik ovdje nešto napraviti! Pa javio se nije samo ubire novac!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 16:35

UstanikSBII je napisao/la:UEFA ne kažnjava retroaktivno niti se miješa u poslove saveza već daje instrukcije i naputke!
Instrukcije su dovoljne. :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 16:37

Virtu4l je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:UEFA ne kažnjava retroaktivno niti se miješa u poslove saveza već daje instrukcije i naputke!
Instrukcije su dovoljne. :kafa:
Jesu ima 20 godina kažu biti ćemo Švica!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 04 okt 2019, 16:41

A pazi ti njima dopisa. Naveli da je problem jer igrač slavi gol (misleći na način na koji slavi - sedžda), aludirajući na to da je to nedopustivo. Kakav su oni smrad, poraz, mulj, divljaštvo i prkno fašističko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 16:46

UstanikSBII je napisao/la:Jesu ima 20 godina kažu biti ćemo Švica!
Švicarska nećemo biti, to je poprilično sigurno. U Švicarskoj, koja je najbolji primjer multietničnosti i multikulturalizma, ne zvižde himnu matične države, ne pozivaju na linč i ubistva, niti veličaju zločince, ne postavljaju ksenfobne transparente i ne šire mržnju i diskriminaciju.

Sve ovo imamo u Širokom Brijegu.
Voli te tvoje Sarajevo.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 04 okt 2019, 16:53

Virtu4l je napisao/la:
Švicarska nećemo biti, to je poprilično sigurno. U Švicarskoj, koja je najbolji primjer multietničnosti i multikulturalizma, ne zvižde himnu matične države, ne pozivaju na linč i ubistva, niti veličaju zločince, ne postavljaju ksenfobne transparente i ne šire mržnju i diskriminaciju.

Kako nisu pa jesu na referendumu zabranili gradnju novih minareta! Jesu u pola kantona zabranili arapski jezik, itd itd
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2019, 17:30

Virtu4l je napisao/la:

Kako nisu pa jesu na referendumu zabranili gradnju novih minareta! Jesu u pola kantona zabranili arapski jezik, itd itd
A koja je to kategorija od ovih koje sam nabrojao? Ni jedna.

I naravno da ništa od toga ne mijenja činjenicu da je Široki Brijeg leglo mržnje i nacionalizma, a oni su posljednji koji bi to trebali biti. Njima je rat donio sve, inače bi i danas bili Lištica, seoce zaboravljeno od ostatka svijeta.
Voli te tvoje Sarajevo.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 04 okt 2019, 17:40

HongKong je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Čuj odakle nekom pravo da uzme nečiji život?
Dođi pa mi počni skakat po autu i uništavat imovinu, pa ćeš vidjet odakle mi pravo! :lol: :lol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.