I ništa aman se neće desit. Ovako smo bili žedni krvi i nakon Mostara prošle sezone i "jedva čekali" Koševo, i ništa. Dođe nas 6 milja, još nas ljudi ohladiše sa 0:1. Opet ćemo se ohladit do novembra i neće nas doć 4-5 hiljada.Zip je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Najveca pobjeda ce biti da 02-11 sto više napunimo kosevo i ove kamenjare s 3-4 komada ispratimo u lišticu. Jedva cekam tu utakmicu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Giljotina je napisao/la:Kako sam i očekivao, ovaj dopis Savezu i FIFA-i urađen je tako nepromišljeno, mlitavo i neuvjerljivo. Pritom - nepismeno. U dopisu piše "KUP" (što izgleda kao skraćenica / akronim), umjesto "Kup". Osoba koja piše ove dopise i radi u Klubu trebalo bi da je pismena! Onda traljavo ponavljanje riječi a da se pritom ne kaže ništa. Pripadnici Bosanske i Srpske nacionalnosti? Kakve su ovo sintagme i upotrebe velikih slova? Velika slova u "Fašistički slogan", "Hrvatski" i sl. Zašto ovim brukate Klub?
Na kraju, najbitnije, a i to je očekivano, niste u dopisu naveli pjesmu koja veliča Drugi svjetski rat i NDH: "Sarajevo ispod Trebevića, bit ćeš opet Ante Pavelića!", koja se također pjevala, a ona je ključna u čitavom ovom procesu. Naravno da je nema ko primijetiti jer Sabrina nije savladala velika i mala slova, pa samim tim su joj epski daleko činjenice iz ratova i sl. I sve je ovlaš napisano i sve je tako neprecizno. Ništa nema što će ove iz FIFA-e uputiti na neki dobar trag, nikakve nema poveznice koja u ovakvim dopisima mnogo znači. Da ste naveli sve kako ste i trebali, mogla bi se i očekivati adekvatna kazna za ove ustaše, ovako nastavite sa tarabama na društvenim mrežama.
Brukate Klub! Instagram Uprava!
Meni je najtuznije od svega sto mi nemamo koga "gurati" na ove vodece pozicije. Sve i da se nekako otjeraju, koga umjesto njih?
Samo treba zamisliti kako je Sarajevo nisko palo, renomeom i reputacijom kad nam je u klubu jedna Sabrina, polu Šiptar, Rumeni i ona čorava lgbt muta mutava. Dokle smo mi došli. Niko od njih nema, od ovih nabrojanih, niko ama baš niko nema pojma o historiji kluba i šta je Sarajevo, kao klub i kao grad. Ove dopise i žalbe su samo pokazatelj koliko su izgubili kompas i kolko su nesposobni i nestručni u funkcijima koje obnašaju. Nek nam je Bog na pomoći sa njima. Pojma oni nemaju!!!! UŽAŠ svega mi!!!
Ovo saopštenje je fkt bijedno, moj profa Bosanskog bi kosu počupao da ovo pročita.
Kad ovako "poznaju" maternji jezik, kako im onda idu strani jezici??
Kad ovako "poznaju" maternji jezik, kako im onda idu strani jezici??
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trener i igraci nemaju nista sa povratkom na teren, oni se tu nista ne pitaju.kengur je napisao/la:Ako se vratis na teren onda znaci da su uslovi za igru dobri, da nema problema i da niko od igraca nije pogodjen i onesposobljen.Testo je napisao/la:Kakve su šanse da ustaše budu izbačene iz kupa ?
Nasa uprava i trener su poslali igrace na teren.
Time su indirektno rekli da su zatucane fasistoidne ubice sasvim regularni i bacili blato na Vedranovu uspomenu.
Ovo nikad zaboraviti necu, hebem im tri titule na racku. Ljigave balije.
Kakvo je stanje sa Milanovicem, hoce li biti spreman za sutra?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Gledaj Konakovica kera sto je dozvolio da se skinu parole
Jedan od rijetkih koji je gori od ovih sda kerovaLakoste je napisao/la:Gledaj Konakovica kera sto je dozvolio da se skinu parole
Kakve sve teorije zavjere su ovde ispricane, boze dragi...
Ima vise godina da se niko iz kluba nije obratio savezu pa nas deru kako stignu, zasto mislis da moze bit gore od ovog ?Zeko87 je napisao/la:Realno Sarajevo kao grad će u svakom smislu nositi duplo više obveza i po svemu će se gledati da se strogoća trenira na nama. Pa i ovo zatvaranje tribine Želji je glupiranje klasično. Mi da smo odbili izaći, pa čak i da su registrovali 3:0 za nas, nismo svjesni šta bi nm svez radio u budućnosti, za svaku sitnicu bi nas rigorozno kžnjavali, za bilo kakvo skandirnje bi se prekidala utakmica isl. Ovako smo barem pokazali obraz, ponijeli se kao gospoda i sad imamo puno pravo da postavljamo uslove i vršimo pritisak.
U prvi mah sam i ja isto govorio da ih je trebalo ovako onako zato što su izašli, ali sada dugoročno gledajući mislim da smo uradili pravu stvar.
Obraz mozes pokazat 2-3 puta.. poslije deset godina istih ispada ne mozes pricat o obrazu nego o nasem kukavicluku, zataskavanju..
Konakovicu je*em i tebi sve lopovsko !!! Sakri pi*ko prodana..
Ja se izvinjavam... al kad vidim da smo im ganjali igrace po terenu, jos vise sam ljut sto smo dopustili da im ovo prolazi 10 godina..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako je to delegat napisao u svom izvjestaju sto prije uloziti zalbu Savezu, UEFI, sportskom arbitraznom sudu.Zip je napisao/la:Boli najvise ta izjava, vise od svega....AngelDiMaria je napisao/la:U slucaju da sudiha i delegat pozovu igrace danizadju na teren, a igraci iki treneri odbiju, slijedi novcana kazna i suspenzija za igrace do tri mjeseca a za trenera do jedne godine. Volio bih vas vidjeti da se to desilo. Provjerite statut saveza. Za upravu je da se pravno izbore nakon onoga, a nas treba da boli husrefova izjava, to je sve.
Tacno je sve sto si napisao, medjutim imas cinjenicu koja stoji u izjavi delegata da se nisu ispunili uslovi za igranje...
Zasto? Zato sto postoji dobar temelj, da poniste rezultat od 3:2 i da se odigra utakmica pred praznim tribinama od 75min dalje kad je bilo 2:2. Znamo svi koliko FIFA/UEFA ne vole rasizam, nacionalizam, vjerske netrpljivosti, a o gadjanju fudbalera da ne pricam.
U zalbi se moze navesti, da su igraci i strucni stab bili u strahu od mogucih sankcija ako ne izadju na teren, da su bil u strahu za svoj zivot i svoje zdravlje zato nisu mogli pruziti 100% svojih mogucnosti posle nastavka utakmice itd.
Treba probati, nista nas nece kostati, a imamo sanse, jer je delegat ocito naveo, da se je utakmica nastavila, a nisu bili steceni uslovi za to jos.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne lazite. Naredio je da se iste vrate na mostove odakle su skinute, bez njegovog znanja. Poslo je ljude iz svoje stranke da sa radnicima RADA vrate parole odakle su skinute.zagorski je napisao/la:Jedan od rijetkih koji je gori od ovih sda kerovaLakoste je napisao/la:Gledaj Konakovica kera sto je dozvolio da se skinu parole
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nas najveci problem je sto nas vode nesposobni placenici koji nikakvu emociju nemaju prema klubu, pa ni samome gradu. Pa bar da odglume da im je stalo.
“Organizacija utakmice loša, sa propustima. Klub domaćin nije osigurao sve uvjete za odigravanje utakmice(ponašanje navijača, ubacivanje predmeta u teren, baklje i dr.). Održan brifing na vrijeme, sa svim službama i službenim licima. Službeni predstavnici klubova, skladno propozicijama natjecanja, dostavili popise sa jasno naznačenim igračima do 21 godine, igračima stranim državljanima te igračima na posudbi. Izvršen pregled sportskih iskaznica i licenci kao i identifikacija igrača bez primjedbi”, stoji u Martinovićevom izvještaju.ElCartel11 je napisao/la:Ako je to delegat napisao u svom izvjestaju sto prije uloziti zalbu Savezu, UEFI, sportskom arbitraznom sudu.Zip je napisao/la:Boli najvise ta izjava, vise od svega....AngelDiMaria je napisao/la:U slucaju da sudiha i delegat pozovu igrace danizadju na teren, a igraci iki treneri odbiju, slijedi novcana kazna i suspenzija za igrace do tri mjeseca a za trenera do jedne godine. Volio bih vas vidjeti da se to desilo. Provjerite statut saveza. Za upravu je da se pravno izbore nakon onoga, a nas treba da boli husrefova izjava, to je sve.
Tacno je sve sto si napisao, medjutim imas cinjenicu koja stoji u izjavi delegata da se nisu ispunili uslovi za igranje...
Zasto? Zato sto postoji dobar temelj, da poniste rezultat od 3:2 i da se odigra utakmica pred praznim tribinama od 75min dalje kad je bilo 2:2. Znamo svi koliko FIFA/UEFA ne vole rasizam, nacionalizam, vjerske netrpljivosti, a o gadjanju fudbalera da ne pricam.
U zalbi se moze navesti, da su igraci i strucni stab bili u strahu od mogucih sankcija ako ne izadju na teren, da su bil u strahu za svoj zivot i svoje zdravlje zato nisu mogli pruziti 100% svojih mogucnosti posle nastavka utakmice itd.
Treba probati, nista nas nece kostati, a imamo sanse, jer je delegat ocito naveo, da se je utakmica nastavila, a nisu bili steceni uslovi za to jos.
Skinuli su drotovi koje je on imenovo(svog komesara)
To sto ga ti branis tvoja stvar, vjerovatno si iz njegove partije pa ga branis ali nama ne nameci.
Grobar koji je unistio kk bosnu, mekusac koji mijenja partije i prica protiv koje je do jucer lizao.
To sto ga ti branis tvoja stvar, vjerovatno si iz njegove partije pa ga branis ali nama ne nameci.
Grobar koji je unistio kk bosnu, mekusac koji mijenja partije i prica protiv koje je do jucer lizao.
Cast, postenje, dostojanstvo, plemenitost, hrabrost.... jesu univerzalne vrijednosti i vaznije os svake utakmice, bodova, pobjeda i poraza.
Saopstenje FKS me podsjeca na skec Nadrealista kad pok. Para govori; Cuj Platini, ak to budeš još jednom uradil, ja se bum izgalamil na tebe...
Sta je to kazna u poređenju sa gorenavedenim vrijednostima? U ovoj konstelaciji, ona je, zapravo, nagrada. Mi ne smijemo dopustiti da nas maltretiraju. Ne dozvoljava nam to epitet najboljeg bh kluba, najstarijeg prvoligasa, antifasistickih vrijednosti koje su temelju naseg kluba.
To smo mi juce izgubili, a ne jednu pishanu utakmicu, ni prvu ni zadnju.
Uz rizik da budem dosadan, mogli smo izaci na teren i sjesti na travnjak, odbijajuci da nastavimo susret. Hebibovic je mogao reci da se ne osjeca dobro poslije udarca i jos masu stvari.
Sta je to, ako je ista, obecano basem klubu ako se vrati na teren? Da li smo trgovali gorepomenutim vrijednostima koje nemaju cijenu?
Pogini, čovječe, ali ne odstupaj od civilizacijskih normi.
FK Sarajevo u ovom glibu, mora biti svjetionik u svim sferama, a ne samo fudbalskoj. Mora biti greben spasa i zvijezda vodilja te pozitivan primjer svima.
FK Sarajevo je jedina svebosanska institucija koja okuplja razne ljude, raznih razmisljanja i profila. I bas zbog toga, FKS mora uvijek biti na barikadama i uvijek siriti dah revolucije.
Ako se to zaboravi, zanemari i proda, srusili su se temelji kluba.
Zato nema mjesta uklanjanju, saginjanju, podvijanju repa i kukavicluku.
Ispravi kicmu
U glavu ih drkni
Pokazi im zube
I ponosno crkni...
Saopstenje FKS me podsjeca na skec Nadrealista kad pok. Para govori; Cuj Platini, ak to budeš još jednom uradil, ja se bum izgalamil na tebe...
Sta je to kazna u poređenju sa gorenavedenim vrijednostima? U ovoj konstelaciji, ona je, zapravo, nagrada. Mi ne smijemo dopustiti da nas maltretiraju. Ne dozvoljava nam to epitet najboljeg bh kluba, najstarijeg prvoligasa, antifasistickih vrijednosti koje su temelju naseg kluba.
To smo mi juce izgubili, a ne jednu pishanu utakmicu, ni prvu ni zadnju.
Uz rizik da budem dosadan, mogli smo izaci na teren i sjesti na travnjak, odbijajuci da nastavimo susret. Hebibovic je mogao reci da se ne osjeca dobro poslije udarca i jos masu stvari.
Sta je to, ako je ista, obecano basem klubu ako se vrati na teren? Da li smo trgovali gorepomenutim vrijednostima koje nemaju cijenu?
Pogini, čovječe, ali ne odstupaj od civilizacijskih normi.
FK Sarajevo u ovom glibu, mora biti svjetionik u svim sferama, a ne samo fudbalskoj. Mora biti greben spasa i zvijezda vodilja te pozitivan primjer svima.
FK Sarajevo je jedina svebosanska institucija koja okuplja razne ljude, raznih razmisljanja i profila. I bas zbog toga, FKS mora uvijek biti na barikadama i uvijek siriti dah revolucije.
Ako se to zaboravi, zanemari i proda, srusili su se temelji kluba.
Zato nema mjesta uklanjanju, saginjanju, podvijanju repa i kukavicluku.
Ispravi kicmu
U glavu ih drkni
Pokazi im zube
I ponosno crkni...
Zasto se u svim izvjestajima spominje jedan prekid ? Sta je sa onim gadjanjem bakljama ? To izgleda nije bio prekid nego odmor...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- IlProfessore
- Kontakt:
Haj ba molim vas recite mi ko je kriv što vaši fudbaleri nisu napustili teren čim je krenulo skandiranje za ubistvo lijaba? Neke stvari se moraju jednostavno u korijenu rezati, džaba nam sad svima po forumima i kafama eglenisati.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ma niko ne smije poceti utakmicu dok je ona nakaradma zastava HB preko sredine tribine.... Treba krenuti od toga, pa preko zlobnih skandiranja, pa onda fasizam, pa nacionalizam.... To nije samo kad igra FKS.... al je najizrazenije kad mi gostujemo...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarReds22 i 4 gosta.