Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

avenija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la avenija » 04 okt 2019, 17:53

Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?

Zna se sta je jedini lijek.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 okt 2019, 18:16

@MMM Mozda u tvojoj vukojebini i selu jos vrijede takva pravila, ali ovo je 21. vijek i civilizacija je dosta napredovala. Ukoliko ti neko skace po autu dobit ce adekvatnu kaznu za to djelo. Tebi ako je isto skakanje po autu i ubistvo onda si slucaj za psihijatrije najblaze receno. Iskreno se nadam da ti ili tvoja grupa necete dobiti metak pri prvom belaju koji napravite jer nista nije vrijednije od zivota.
Cuva Bog Zelju svog!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 04 okt 2019, 18:24

A ne znam što se stalno čudite ovim tokmacima. Samo pratite njihovu rigidnu i klerikalnu matricu; smeta im tuđe ime, jezik, vjera, bogomolja, način proslave gola, ne dozvoljavaju da Drugi (veliko D) igra za taj klub i sl. Ukratko - sve im tuđe smeta. To je, ustvari, narativ sličan onom Hitlerovom gdje čovječanstvo dijeli na nižu (Drugi) i višu (Mi) rasu. A bliskost tome dokazali su onim kukastim brabonjcima na tribini.

Kapilarni fašizam.

A vakat je da im u kamenjarluk uleti specijalna jedinica i sve ih sa zaslugama "obradi". Nekad će i ove IP-adrese koristiti, u to budite sigurni.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 okt 2019, 18:38

@MMM Smijemo li dobiti flašu vode ? Šta nam za to slijedi ?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 okt 2019, 18:50

Ma ovu usranu fasisticku vukoyebinu svim mogucim nacinima izbaciti iz lige. Fasizam bi bio proslost u ligi.

Nema kluba u drzavi sem njih koji zabranjuje Bosnjacima i Srbima da igraju za njih u svim klubovima te selendre.

Klubovi bar oni koji vole ovu ligu i zemlju trebaju uraditi sve da ovaj klub zavrsi u nizim ligama. Dosta ba fasizma vise.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 okt 2019, 22:01

avenija je napisao/la:Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?

Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise. Ovo postavi i uzivajmo svi u miru :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2019, 22:11

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
avenija je napisao/la:Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?

Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise
U pravu je Avenija. Samo ograditi zidinama ono nacionalisticko mjesto i po potrebi im dostavljati osnovne zivotne namirnice. Nuzno im ukinuti internet.

Opet, oni mostarci svjetlije puti su ipak urbaniji, valjda i dalje njima kolaju geni prave raje, ne mogu protiv toga. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 04 okt 2019, 22:29

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise.
:salut:

Odgojeni pogresno, mrze, ne postuju svoje a kamoli tuđe. Vecina ovde misli da je rat nesto gdje se "dokazes" da si borac, heroj, kao u filmovima, ides u akcije sav sretan. "Da se hoce zaratiti, "ja" bi vama pokaz'o". Fuj! Povraca mi se od konstantne i odvratne price na ovom SPORTSKOM FORUMU, prvo sta ovi "moji" govore da budem politicki korektan, a tek onda sta "drugi" i "treci" bulazne. Sram vas bilo, umjesto da gledate kako sutra nasoj djecu da obezbijedimo zdravu sredinu, da rastu sretna, lijepo obucena, nahranjena, lijepa i pametna, vi podgrijavate i prizivate patnju i bol kakvu ne mozete ni zamisliti. Smrt, glad, razaranja, rasturene porodice bez svojih domova, sirotinju, sirocad, ljude bez glave, nogu, ruku, uplakane roditelje koji su izgubili djecu, uplakanu djecu koja su izgubila roditelje.

Zamisli da je NED'O BOG tvoje dijete, brat, sestra, rođak, drug, komsija. Probaj zamisliti, "juce" u tvom narucju a "sutra"...

slika

SRAM VAS BILO!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 04 okt 2019, 23:20

emir79 je napisao/la:Ma ovu usranu fasisticku vukoyebinu svim mogucim nacinima izbaciti iz lige. Fasizam bi bio proslost u ligi.

Nema kluba u drzavi sem njih koji zabranjuje Bosnjacima i Srbima da igraju za njih u svim klubovima te selendre.

Klubovi bar oni koji vole ovu ligu i zemlju trebaju uraditi sve da ovaj klub zavrsi u nizim ligama. Dosta ba fasizma vise.
Prije par sedmica navijaci borca skandirali mladicu. Siroki jeste najgori tacno ali kamo srece da su jedini. Inace bi trebalo nestati vrijedjane drugih naroda i gradova sa tribina. Ono npr. Yebbem te Sarajevo, listico, zenico..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 okt 2019, 02:14

HongKong je napisao/la:@MMM Mozda u tvojoj vukojebini i selu jos vrijede takva pravila, ali ovo je 21. vijek i civilizacija je dosta napredovala. Ukoliko ti neko skace po autu dobit ce adekvatnu kaznu za to djelo. Tebi ako je isto skakanje po autu i ubistvo onda si slucaj za psihijatrije najblaze receno. Iskreno se nadam da ti ili tvoja grupa necete dobiti metak pri prvom belaju koji napravite jer nista nije vrijednije od zivota.
Bravo!

Ja sam za psihijatrije i zato e dirajte u moje! :mrgreen:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 okt 2019, 02:16

Giljotina je napisao/la:A ne znam što se stalno čudite ovim tokmacima. Samo pratite njihovu rigidnu i klerikalnu matricu; smeta im tuđe ime, jezik, vjera, bogomolja, način proslave gola, ne dozvoljavaju da Drugi (veliko D) igra za taj klub i sl. Ukratko - sve im tuđe smeta. To je, ustvari, narativ sličan onom Hitlerovom gdje čovječanstvo dijeli na nižu (Drugi) i višu (Mi) rasu. A bliskost tome dokazali su onim kukastim brabonjcima na tribini.

Kapilarni fašizam.

A vakat je da im u kamenjarluk uleti specijalna jedinica i sve ih sa zaslugama "obradi". Nekad će i ove IP-adrese koristiti, u to budite sigurni.
Bježi High!
Ako te opaliim glavićem po čelu, tri dana ćeš govorirt da je Trst vaš! :lol:

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 05 okt 2019, 02:18

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise. Ovo postavi i uzivajmo svi u miru :bih:
:thumbup:

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 05 okt 2019, 07:54

emir79 je napisao/la:Ma ovu usranu fasisticku vukoyebinu svim mogucim nacinima izbaciti iz lige. Fasizam bi bio proslost u ligi.

Realno je da su svi mediji u Europi pokazali kako su bosanski navijaci zvidali na minutu sutnje za zrtve Pariza. Bosnjaci su jedini u Europi to cinili iz solidarnosti sa islamskoteroristickim polisvijetom, to je cinjenica, zelis snimak?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 okt 2019, 08:15

akcija reakcija
® GONGASHI POWERHOUSE ®

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 okt 2019, 11:33

Ibanez u konkurenciji danas. Da vidimo sta moze ovdje u ovoj nasoj eliti. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 okt 2019, 12:19

Kažu sarajevo poslali snimke u uefu sa pecare ali izbacili napade svojih trenera i igrača. Ovi iz uefe zatim poslali necenzuirani snimak u fk sarajevo i pitali ih da li se radi o istoj utakmici li je riječ o nekoj utakmici na istom stadionu prije par godina. Sad smišljaju odgovore ali njega nema pa nema....

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 05 okt 2019, 12:20

MMM je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:A ne znam što se stalno čudite ovim tokmacima. Samo pratite njihovu rigidnu i klerikalnu matricu; smeta im tuđe ime, jezik, vjera, bogomolja, način proslave gola, ne dozvoljavaju da Drugi (veliko D) igra za taj klub i sl. Ukratko - sve im tuđe smeta. To je, ustvari, narativ sličan onom Hitlerovom gdje čovječanstvo dijeli na nižu (Drugi) i višu (Mi) rasu. A bliskost tome dokazali su onim kukastim brabonjcima na tribini.

Kapilarni fašizam.

Bježi High!
Ako te opaliim glavićem po čelu, tri dana ćeš govorirt da je Trst vaš! :lol:
Kakva argumentacija. A jesi i ti umni kamenjarluk, da te Bog sačuva. :lol:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 okt 2019, 12:41

tačno je Stanišić fulio što je ušao u fudbal. Prvi tim očajne rezultate ima, a ni omladinci mu nisu ništa bolji

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 okt 2019, 12:50

Najjaci naslov mi je bio onaj:
"Navijaci Sirokog Brijega zvizdali himni, gadjali suca i igrace, pa se na kraju radovali trofeju Bosne i Hercegovine".
Kako im se ne smijati. :urnebes: Crknu da izbore Evropu i onda nastupaju pod grbom BiH :bih: ne moze im veca kazna
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 05 okt 2019, 12:56

Ono kad se navijač slobode nekome izruguje....to baš žalosno izgleda, isto kao i taj navijač, jadno žalosno...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.