Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?
Zna se sta je jedini lijek.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
@MMM Mozda u tvojoj vukojebini i selu jos vrijede takva pravila, ali ovo je 21. vijek i civilizacija je dosta napredovala. Ukoliko ti neko skace po autu dobit ce adekvatnu kaznu za to djelo. Tebi ako je isto skakanje po autu i ubistvo onda si slucaj za psihijatrije najblaze receno. Iskreno se nadam da ti ili tvoja grupa necete dobiti metak pri prvom belaju koji napravite jer nista nije vrijednije od zivota.
Cuva Bog Zelju svog!
A ne znam što se stalno čudite ovim tokmacima. Samo pratite njihovu rigidnu i klerikalnu matricu; smeta im tuđe ime, jezik, vjera, bogomolja, način proslave gola, ne dozvoljavaju da Drugi (veliko D) igra za taj klub i sl. Ukratko - sve im tuđe smeta. To je, ustvari, narativ sličan onom Hitlerovom gdje čovječanstvo dijeli na nižu (Drugi) i višu (Mi) rasu. A bliskost tome dokazali su onim kukastim brabonjcima na tribini.
Kapilarni fašizam.
A vakat je da im u kamenjarluk uleti specijalna jedinica i sve ih sa zaslugama "obradi". Nekad će i ove IP-adrese koristiti, u to budite sigurni.
Kapilarni fašizam.
A vakat je da im u kamenjarluk uleti specijalna jedinica i sve ih sa zaslugama "obradi". Nekad će i ove IP-adrese koristiti, u to budite sigurni.
@MMM Smijemo li dobiti flašu vode ? Šta nam za to slijedi ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma ovu usranu fasisticku vukoyebinu svim mogucim nacinima izbaciti iz lige. Fasizam bi bio proslost u ligi.
Nema kluba u drzavi sem njih koji zabranjuje Bosnjacima i Srbima da igraju za njih u svim klubovima te selendre.
Klubovi bar oni koji vole ovu ligu i zemlju trebaju uraditi sve da ovaj klub zavrsi u nizim ligama. Dosta ba fasizma vise.
Nema kluba u drzavi sem njih koji zabranjuje Bosnjacima i Srbima da igraju za njih u svim klubovima te selendre.
Klubovi bar oni koji vole ovu ligu i zemlju trebaju uraditi sve da ovaj klub zavrsi u nizim ligama. Dosta ba fasizma vise.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise. Ovo postavi i uzivajmo svi u miruavenija je napisao/la:Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Beduin
- Kontakt:
U pravu je Avenija. Samo ograditi zidinama ono nacionalisticko mjesto i po potrebi im dostavljati osnovne zivotne namirnice. Nuzno im ukinuti internet.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad viseavenija je napisao/la:Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?
Opet, oni mostarci svjetlije puti su ipak urbaniji, valjda i dalje njima kolaju geni prave raje, ne mogu protiv toga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- mohikanac12
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise.
Odgojeni pogresno, mrze, ne postuju svoje a kamoli tuđe. Vecina ovde misli da je rat nesto gdje se "dokazes" da si borac, heroj, kao u filmovima, ides u akcije sav sretan. "Da se hoce zaratiti, "ja" bi vama pokaz'o". Fuj! Povraca mi se od konstantne i odvratne price na ovom SPORTSKOM FORUMU, prvo sta ovi "moji" govore da budem politicki korektan, a tek onda sta "drugi" i "treci" bulazne. Sram vas bilo, umjesto da gledate kako sutra nasoj djecu da obezbijedimo zdravu sredinu, da rastu sretna, lijepo obucena, nahranjena, lijepa i pametna, vi podgrijavate i prizivate patnju i bol kakvu ne mozete ni zamisliti. Smrt, glad, razaranja, rasturene porodice bez svojih domova, sirotinju, sirocad, ljude bez glave, nogu, ruku, uplakane roditelje koji su izgubili djecu, uplakanu djecu koja su izgubila roditelje.
Zamisli da je NED'O BOG tvoje dijete, brat, sestra, rođak, drug, komsija. Probaj zamisliti, "juce" u tvom narucju a "sutra"...

SRAM VAS BILO!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Prije par sedmica navijaci borca skandirali mladicu. Siroki jeste najgori tacno ali kamo srece da su jedini. Inace bi trebalo nestati vrijedjane drugih naroda i gradova sa tribina. Ono npr. Yebbem te Sarajevo, listico, zenico..emir79 je napisao/la:Ma ovu usranu fasisticku vukoyebinu svim mogucim nacinima izbaciti iz lige. Fasizam bi bio proslost u ligi.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Bravo!HongKong je napisao/la:@MMM Mozda u tvojoj vukojebini i selu jos vrijede takva pravila, ali ovo je 21. vijek i civilizacija je dosta napredovala. Ukoliko ti neko skace po autu dobit ce adekvatnu kaznu za to djelo. Tebi ako je isto skakanje po autu i ubistvo onda si slucaj za psihijatrije najblaze receno. Iskreno se nadam da ti ili tvoja grupa necete dobiti metak pri prvom belaju koji napravite jer nista nije vrijednije od zivota.
Ja sam za psihijatrije i zato e dirajte u moje!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Bježi High!Giljotina je napisao/la:A ne znam što se stalno čudite ovim tokmacima. Samo pratite njihovu rigidnu i klerikalnu matricu; smeta im tuđe ime, jezik, vjera, bogomolja, način proslave gola, ne dozvoljavaju da Drugi (veliko D) igra za taj klub i sl. Ukratko - sve im tuđe smeta. To je, ustvari, narativ sličan onom Hitlerovom gdje čovječanstvo dijeli na nižu (Drugi) i višu (Mi) rasu. A bliskost tome dokazali su onim kukastim brabonjcima na tribini.
Kapilarni fašizam.
Ako te opaliim glavićem po čelu, tri dana ćeš govorirt da je Trst vaš!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Svi vi znate sta je lijek a u pelenama ili jajima bili prije 25-26 godina. Kad moras u akciju a go.vno ti pulsira u debelom crijevu. Edituj ovo moj avenija i napisi ko zelio ratove dabogda mu u kuci bili. O ratu u superlativu moze pisati samo onaj ko ga nije okusio i prosao. U svakom narodu ima losih i dobrih ljudi. Vise mrzim ove neke nase lijeba koje kradu narod i prave bijedu od nje nego ustase i cetnike. Da sada zapuca 90% govornika bi nabralo vani. Nedo bog nikad vise. Ovo postavi i uzivajmo svi u miruavenija je napisao/la:Skripe i ustase na tom dijelu Bosne su se godinama skrivali po pecinama van civilizacije i vi sa njima pricate o civilizaciji ?
Zna se sta je jedini lijek.![]()
Realno je da su svi mediji u Europi pokazali kako su bosanski navijaci zvidali na minutu sutnje za zrtve Pariza. Bosnjaci su jedini u Europi to cinili iz solidarnosti sa islamskoteroristickim polisvijetom, to je cinjenica, zelis snimak?emir79 je napisao/la:Ma ovu usranu fasisticku vukoyebinu svim mogucim nacinima izbaciti iz lige. Fasizam bi bio proslost u ligi.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Ibanez u konkurenciji danas. Da vidimo sta moze ovdje u ovoj nasoj eliti. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kažu sarajevo poslali snimke u uefu sa pecare ali izbacili napade svojih trenera i igrača. Ovi iz uefe zatim poslali necenzuirani snimak u fk sarajevo i pitali ih da li se radi o istoj utakmici li je riječ o nekoj utakmici na istom stadionu prije par godina. Sad smišljaju odgovore ali njega nema pa nema....
Kakva argumentacija. A jesi i ti umni kamenjarluk, da te Bog sačuva.MMM je napisao/la:Bježi High!Giljotina je napisao/la:A ne znam što se stalno čudite ovim tokmacima. Samo pratite njihovu rigidnu i klerikalnu matricu; smeta im tuđe ime, jezik, vjera, bogomolja, način proslave gola, ne dozvoljavaju da Drugi (veliko D) igra za taj klub i sl. Ukratko - sve im tuđe smeta. To je, ustvari, narativ sličan onom Hitlerovom gdje čovječanstvo dijeli na nižu (Drugi) i višu (Mi) rasu. A bliskost tome dokazali su onim kukastim brabonjcima na tribini.
Kapilarni fašizam.
Ako te opaliim glavićem po čelu, tri dana ćeš govorirt da je Trst vaš!
tačno je Stanišić fulio što je ušao u fudbal. Prvi tim očajne rezultate ima, a ni omladinci mu nisu ništa bolji
- Beduin
- Kontakt:
Najjaci naslov mi je bio onaj:
Crknu da izbore Evropu i onda nastupaju pod grbom BiH
ne moze im veca kazna
Kako im se ne smijati."Navijaci Sirokog Brijega zvizdali himni, gadjali suca i igrace, pa se na kraju radovali trofeju Bosne i Hercegovine".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ono kad se navijač slobode nekome izruguje....to baš žalosno izgleda, isto kao i taj navijač, jadno žalosno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.