PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Radovan2006
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ocekujem 10-tak utakmica kazne za dusana i ostale igrace sarajeva zbog komentarisanja sudija u Sirokom.
- kolezeljovac
- Kontakt:
simidobar je napisao/la:Klubovi, navijacke skupine sto se tice prozivanja je rivalitet... Ali shvatite, mi smo svi gradska raja, komsije, grad je saren, svugdje su i plavi i bordo momci...kolezeljovac je napisao/la:
Šta tebe veriga za naš intimni odnos idi sei pozovi svoje prijatelje nek obave dužnost (Sloboda, Čelik, Velež)
Na stranu podjebavanja i prcanja, ali kad su normalne insanske stvari u pitanju, MI SMO JEDNO! POGOTOVO NA OVAKVE NEPRAVDE! Nikad necu staviti ama bas bilo koju drugu ekipu iznad Sarajeva pored voljenog Želje.... NIKAD! I mene i mog brata Hordasa je ista majka rodila!

Svaki put me pozitivno iznenadis... tacno mi bude zao sto samo oni indijanci bez razuma dolaze na prepucavanja..
Zivio ti meni prijatelju...

Sta ces brt neko mora i raditi

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kazu opasno zagrizli hrvati u NSBIH na stranu Sirokog i traze da se i ovi ozbiljno kazne. Ovi nasi ljigavcima vise smeta prozivanje Dusana i Lazic nego sve ovo sto se desilo. Ipak su NJIHOVE GUZICE u pitanju. Bas me zanima sta ce izmajmunisati sa kaznom pa ih opet pripaziti. Treba ljudi da odemo svi pred savez. Ima li jedan zdrav mozak da sjednu prve ekipe grupa. Za Vedrana Mirzu Anera...za sve ove kradje, za neulaganje, pljuvanje ,crtanje linija ,kazne za baklje, usanovice, begice..i buducnost klubova. Hocemo li ikad docekati. Pa makar da to istrajemo i sutra nek se prozivamo sa tribina.
ŽELJEZNIČAR 1921
Ne svidja mi se ovo sto smo izasli na teren pa izgubili. Tim cinom gubimo svo pravo na zalbu jer smo presli preko toga da nam je igrac pogodjen. Na terenu cestitam igracima u plavom dresu ali ne i fundamentalistickom klubu. To jeste vjerski fanatizam i ne mogu se poredit sa A. Bilbao iz Spanije jer su tamo zastupjeni igraci svih vjeroispovijesti rodom iz te regije (Kenan Kodro) a Siroki dovodi katolibane iz cijelog svijeta samo neka su katolici.
Siroki kao mjesto ima fine ljude nisu to sve zatucani ekstremisti na mentalnom nivou 14.vijeka ali hdz politika kontrolira klub siroki a predsjednik kluba nije dobro dosao na kosevo i prijateljski mu savjetujem da ostane kuci. Inace se moraju sudijama dati upute da na prvi pomen fasistickog vrijedjanja sa tribina prekidaju utakmice, savez uz pomoc medija moze uradit na svijesti navijaca.
Neka im ovo bude opomena jer je dovoljno bilo tragedija na BiH terenima. Treba li zarad glupog orgijanja svih lafo navijaca da bude nereda, da se igraci boje izaci na teren?
NSBIH je suveren ove lige a on moze sazvat sjednicu i dati klubovima upute kako da izgledaju tribine i tereni, ako ne funkcionise sankcije pa do zabrane postojanja kluba ako se ne drzi pravila.
Nek pobjedi sport!
Siroki kao mjesto ima fine ljude nisu to sve zatucani ekstremisti na mentalnom nivou 14.vijeka ali hdz politika kontrolira klub siroki a predsjednik kluba nije dobro dosao na kosevo i prijateljski mu savjetujem da ostane kuci. Inace se moraju sudijama dati upute da na prvi pomen fasistickog vrijedjanja sa tribina prekidaju utakmice, savez uz pomoc medija moze uradit na svijesti navijaca.
Neka im ovo bude opomena jer je dovoljno bilo tragedija na BiH terenima. Treba li zarad glupog orgijanja svih lafo navijaca da bude nereda, da se igraci boje izaci na teren?
NSBIH je suveren ove lige a on moze sazvat sjednicu i dati klubovima upute kako da izgledaju tribine i tereni, ako ne funkcionise sankcije pa do zabrane postojanja kluba ako se ne drzi pravila.
Nek pobjedi sport!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- IlProfessore
- Kontakt:
Zar nije HDZ u zadnje vrijeme preuzeo nk zrinjski, što pokazuju i rezultati i keš u zadnjih nekoliko sezona. Baš iz tih razloga lištica je ginula protiv zrinjskog prošle sezone kada im je trebalo za titulu ali i prethodnih godina. Evidentan je taj jaz između njih, a dobrano se to odrazi i na tribine.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Samo da yebem Usrefu zvanom Usro Taldžija najmilije
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Znao sam da si ti tobeRokoko87 je napisao/la:Samo da yebem Usrefu zvanom Usro Taldžija najmilije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Napokon sam izašao iz ormara.Virtu4l je napisao/la:Znao sam da si ti tobeRokoko87 je napisao/la:Samo da yebem Usrefu zvanom Usro Taldžija najmilije

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Koji si ti retard...bjelica, macic, bandic... nase sudijetuzla1983 je napisao/la:Želim vam da Želju trehnete. Bit će teško jel Osim dolazi sa "svojim" sudijama (npr. protiv Čelika, Veleža i Tuzle) gdje god gostuje i jednostavno ako ne ide igrom sudije mu otvoreno pomažu.

Gasite forum, ovaj je prekuco

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa taj HDZ ne zna đe goni!vest je napisao/la:Ne svidja mi se ovo sto smo izasli na teren pa izgubili. Tim cinom gubimo svo pravo na zalbu jer smo presli preko toga da nam je igrac pogodjen. Na terenu cestitam igracima u plavom dresu ali ne i fundamentalistickom klubu. To jeste vjerski fanatizam i ne mogu se poredit sa A. Bilbao iz Spanije jer su tamo zastupjeni igraci svih vjeroispovijesti rodom iz te regije (Kenan Kodro) a Siroki dovodi katolibane iz cijelog svijeta samo neka su katolici.
Nek pobjedi sport!
HDZ kontrolira i Široki i Zrinjski!
U jednima igraju samo katolici, a u drugom svi drugi plus katolici.
Znaš li ti đe goniš?

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- Unproforumas
- Kontakt:
Ti si dokaz da je suzivot ipak moguc.Rokoko87 je napisao/la:Samo da yebem Usrefu zvanom Usro Taldžija najmilije

Moj si forumas godine

A realno kako ce te vi pjevati i raditi slicno protiv Srba i Hrvata kad ste od njih i nastaliIlProfessore je napisao/la: A ne što onaj papak Karačić kaže da je ono sinoć folklor na bh. tribinama. Jeste folklor, ali u tzv. rs-u i u ostalim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci manjina ili u približnom broju kao i druga dva naroda.

Sad jos ispada da su Srbi bili fasistiIlProfessore je napisao/la: nekog fašističkog kluba H ili S komponente

" "!
1926
1926
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva si ti fasisticka stokaDemi je napisao/la:A realno kako ce te vi pjevati i raditi slicno protiv Srba i Hrvata kad ste od njih i nastaliIlProfessore je napisao/la: A ne što onaj papak Karačić kaže da je ono sinoć folklor na bh. tribinama. Jeste folklor, ali u tzv. rs-u i u ostalim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci manjina ili u približnom broju kao i druga dva naroda.
Sad jos ispada da su Srbi bili fasistiIlProfessore je napisao/la: nekog fašističkog kluba H ili S komponente
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tikatakaboys
- Kontakt:
Ko zna šta oni kontaju pod pojmom fašista?Demi je napisao/la:A realno kako ce te vi pjevati i raditi slicno protiv Srba i Hrvata kad ste od njih i nastaliIlProfessore je napisao/la: A ne što onaj papak Karačić kaže da je ono sinoć folklor na bh. tribinama. Jeste folklor, ali u tzv. rs-u i u ostalim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci manjina ili u približnom broju kao i druga dva naroda.
Možda neko ko ne ide na džumu i flašu ne nosi u wc?

Slađe je se osvetiti nego posvetiti!
Ne moram ti reći gdje?Demi je napisao/la:Ma to,ljubim teVirtu4l je napisao/la:AMAR AMAR, SISAJ SISAJ

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel se ocistila tema od nacionalizma?
Da se vratim starim navikama
Da se vratim starim navikama

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Unproforumas je napisao/la:Za sve vas usref je fasista, patriota, ustasa i balija!

Ode Usref Mufasa u Tuzla City jos malo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.