Da si ti navijac FKS 35 godina i ti bi psovao igracima da ti prirede scenario kao na pres konferenciji gdje iznose lazi i ostale stvari koje blate FKS i to sve na neciji nagovor ... Merdan , Baljak i ostali su bili na istoj konferenciji a oni se smatraju zlom kluba, i dakle igraci su izdali jedinu tribinu od koje su imali podrsku i zbog toga vise nemaju podrsku onih koji su ih bodrili nakon poraza od Borca i slicno ... uhvati se ti svog istoka tebi da se ide na utakmice isao bi ti svakako , najlakse je sada laprdati i praviti se pametan a na tekmama sve isti ljudi ,i kao sto kazu sjever je jedina svjetla tacka ovog kluba, htio ti to sebi priznati ili ne tako ti jeIdentitet je napisao/la:Kakvi ste ba vi navijači da vas pitam? Pljujete po svojim igračima, i to ne jednom, dvojici ili trojici nego KOMPLETNOJ ekipi. Ja sam navijač Sarajeva više od 35 godina, puno prije nego su se recimo Horde zla osnovale, i nikad, ali bas nikad nisam mogao cuti da navijači svog kluba pljuju SVE svoje igrače. Kako vas ba nije sramota. Većinom ste vi dječica mala, koja je jaka vako na tastaturi laprdati, pravi navijač SVETINJE SARAJEVO neće nikad okrenut leđa svom klubu. Evo sta su nam uradili Baljci, blekići, varešanovići i **** materine ostale. podijelile su navijače, javno se sramotimo, pljujemo sami po sebi... danas sam bio na koševu i vala me neće više dugo biti sve mi se zgadilo ovo.
Uostalom nebitno je sta pojedinci misle takve kao ti mozes nabrojati na prste jedne ruke, dok su ostali u vecini a ti ostali su kao sto reko redovni na utakmicama i trose svoje pare , vrijeme , za koreografije i slicno , ali izdaja od igraca i privrzenost Baljku i ostalim je presla granice i zbog toga trazili su dobili su