Neka su , nemam nista protiv , ali Amar i Husref su dobri jarani . Samo nako kazem , bez zelje da nesto ili nekog provociram .BordoSarajevo je napisao/la:
Osim, prvi čovjek Zrinjskog i cijeli savez sa sudijama su rak rana BH fudbala.
Ne mogu da vjerujem da idete toliko daleko da bi u nebesa dizali kriminalca Osima da bi Husrefa što više ocrnili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ali mi ne znamo napasti, ne znamo se braniti, sta znamo Husrefe??
Bolje da se odma nagu*imo.. Cemu opiranje nepravdi...bordobijeli je napisao/la:Ne svira cist faul u napadu i onda crveni radi prigovora. Znam da su me prozivali da sam debil i sta ne vise al ako udjemo u rat s sudijama i savezom nema nas nigdje.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat!
@BordoSarajevo ne dižem nikog u nebesa i ne crnim nikog, al brate, Grbavica pod hipotekom?? Samo dajete materijal anam onim da nam se smiju. Isto kad se pisalo da je Osim prevrtao stolove po savezu da izvrši pritisak prije derbija. Odvadite malo ba, govorimo o najgoroj ligi u Evropi, sudije imaju debilne odluke i u top ligama svijeta. Švabe priznale gol s vanjske strane mreže, Norvežanin u polufinalu LP ne svira 4 penala, na Mundijalu Novozelanđanin svira ofsajd iako je igrač metar iza itd itd. Zato je VAR i uveden u svijet fudbala. Nije svaka greška nečija teorija zavjere.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
5 ti majki yebem sudija
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- robertkosar
- Kontakt:
Znamo reci: Staje tujeBeton je napisao/la:Ali mi ne znamo napasti, ne znamo se braniti, sta znamo Husrefe??
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kako je Krle samo trom, bez života i energije, to je nevjerovatno. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dali je suspendovan i jedan sudija. Ovo je smjesno
Do kraja druge trećine prvenstva nemamo više teške utakmice. Tuzlu, Željezničar, Široki... sve dočekujemo. Vratili su nam se svi važni igrači i red je očekivati da napravimo razliku pred treću trećinu. Nula poraza mora biti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Napravit cemo kurc.inu brate.Arnelv52 je napisao/la:Do kraja druge trećine prvenstva nemamo više teške utakmice. Tuzlu, Željezničar, Široki... sve dočekujemo. Vratili su nam se svi važni igrači i red je očekivati da napravimo razliku pred treću trećinu. Nula poraza mora biti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta je husrefu hhhh
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dobar bod nema sta kad se uzmu u obzir sve okolnosti
Ekipa je očajno fizički pripremljena i to je osnovni problem svega, ne razumijem nikako kakav im je ovo pristup pa se vuku po terenu ko prebijene mačke, strasno
Ekipa je očajno fizički pripremljena i to je osnovni problem svega, ne razumijem nikako kakav im je ovo pristup pa se vuku po terenu ko prebijene mačke, strasno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat!![]()
![]()
![]()
@BordoSarajevo ne dižem nikog u nebesa i ne crnim nikog, al brate, Grbavica pod hipotekom?? Samo dajete materijal anam onim da nam se smiju. Isto kad se pisalo da je Osim prevrtao stolove po savezu da izvrši pritisak prije derbija. Odvadite malo ba, govorimo o najgoroj ligi u Evropi, sudije imaju debilne odluke i u top ligama svijeta. Švabe priznale gol s vanjske strane mreže, Norvežanin u polufinalu LP ne svira 4 penala, na Mundijalu Novozelanđanin svira ofsajd iako je igrač metar iza itd itd. Zato je VAR i uveden u svijet fudbala. Nije svaka greška nečija teorija zavjere.
Jest nam liga odron, jesu sudije odron ali ne može bit SLUČAJNOST da uvijek idu greško na NAŠU ŠTETU a uvijek greške ide u KORIST NAŠIH KONKURENATA.
Za kredit i hipoteku sam pročitao na njihovom forumu kojeg sam do skoro aktivno pratio i čitao. Ništa ja to nisam izmislio.
Dajete samo ovim bez obraza povoda da nastave kako su i krenuli. AFERIM.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Jos da je sudija iskljucio onu lesinu od igraca velkovskog mi bi garant uzeli tri boda
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Samo cu reci jedno!
**** im mame svima treba kada dodju na kosevo
Uhljupima sa krmetnjaka, ubicama, ovim ustasama
Svima u kost **** nanu kada dodju i vratiti za svu nepravdu
**** im mame svima treba kada dodju na kosevo
Uhljupima sa krmetnjaka, ubicama, ovim ustasama
Svima u kost **** nanu kada dodju i vratiti za svu nepravdu
Dobar je bod. Generalno, suđenje očajno. Doduše i to je očekivano za Gigovića, suca s treće liste...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sta rece Musemic ?
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 10 gostiju.