FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sonpenn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sonpenn » 05 okt 2019, 17:31

HeraklitMracni je napisao/la:Sta rece Musemic ?

"Čestitam igračima na osvojenom bodu. Hvala", poručio je Musemić i odjurio je prema svlačionicama.
Sarajevo ljubavi moja.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 okt 2019, 17:32

Sudjenje prelose poserem im se na sudijsku organizaciju.
Bod dobar, idemo dalje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 okt 2019, 17:32

Pun forum lobotomaca jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 05 okt 2019, 17:32

Komplet savezu, sudijskoj organizaciji i gigovicu J*** komplet familiju, **** vam ustase majku. SARAJEVO SAMPION

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 okt 2019, 17:33

Dobar bod dobar. Ja sam odma rekao da ce nas koštati one izjave igraca prema sudijama i savezu.mi smo nervozni zato sto ne igramo kao prosle sezone pa nam sve smeta. Treba se sebi okrenuti smiriti tenzije prema sudijama i bit ce bolje, ako ovako nastavimo nema nas nigdje izmasakrirat ce nas.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2019, 17:34

Čestitam momcima na bodu, nije loš bod.
Prvo poluvrijeme dobro, drugo katastrofa.

Za fizičku spremu trebaju odgovarat Husref, hadžija i cijeli stručni štab.

Sutra kada lopovi pokradu Borca nemojte da bi šta pisali, odmah da vam kažem da je to slučajnost jer sudije ne znaju, evo ja neću a znam šta će sutra biti jer uvijek tako i bude.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 05 okt 2019, 17:35

Sudija , je*em ti komplet familiju.
Očigledno je da nas svi ( savez itd ) redom koče i opstruiraju. Bod k'o kuća.

SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 okt 2019, 17:38

skoroalen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat! :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

@BordoSarajevo ne dižem nikog u nebesa i ne crnim nikog, al brate, Grbavica pod hipotekom?? Samo dajete materijal anam onim da nam se smiju. Isto kad se pisalo da je Osim prevrtao stolove po savezu da izvrši pritisak prije derbija. Odvadite malo ba, govorimo o najgoroj ligi u Evropi, sudije imaju debilne odluke i u top ligama svijeta. Švabe priznale gol s vanjske strane mreže, Norvežanin u polufinalu LP ne svira 4 penala, na Mundijalu Novozelanđanin svira ofsajd iako je igrač metar iza itd itd. Zato je VAR i uveden u svijet fudbala. Nije svaka greška nečija teorija zavjere.
Covjece kako uskladis : fakultet (koji je zahtjevan) , pracenje svih ovih bjelosvjetskih liga i na kraju ono najzahtjevnije druzenje sa djevojkama i to zavidne ljepote ? Svaka cast . Bod je bitani radi medjusobnog skora . Nadati se boljem poslije pauze . Vracaju se borci Rahmanovic,Stanojevic i Tatar u punoj velicini .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 okt 2019, 17:41

Samozdravlje je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat! :lol:

@BordoSarajevo ne dižem nikog u nebesa i ne crnim nikog, al brate, Grbavica pod hipotekom?? Samo dajete materijal anam onim da nam se smiju. Isto kad se pisalo da je Osim prevrtao stolove po savezu da izvrši pritisak prije derbija. Odvadite malo ba, govorimo o najgoroj ligi u Evropi, sudije imaju debilne odluke i u top ligama svijeta. Švabe priznale gol s vanjske strane mreže, Norvežanin u polufinalu LP ne svira 4 penala, na Mundijalu Novozelanđanin svira ofsajd iako je igrač metar iza itd itd. Zato je VAR i uveden u svijet fudbala. Nije svaka greška nečija teorija zavjere.
Covjece kako uskladis : fakultet (koji je zahtjevan) , pracenje svih ovih bjelosvjetskih liga i na kraju ono najzahtjevnije druzenje sa djevojkama i to zavidne ljepote ? Svaka cast . Bod je bitani radi medjusobnog skora . Nadati se boljem poslije pauze . Vracaju se borci Rahmanovic,Stanojevic i Tatar u punoj velicini .
Samo treba znat rasporedit vrijeme. :kafa: :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 okt 2019, 17:42

Odličan bod na najtežem gostovanju u ligi.

Ispuni se i pojedincima želja da nema Hebiba sljedeće makar 2 tekme. Lazić opet propušta utakmicu zbog kartona, a prošle sezone imao čitavih 0 :damn:

skoroalen je napisao/la:

Svestran momak. Samo još da mu Kurdić ne kvari savršen život :( :(
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 okt 2019, 17:46

Sad tek slijedi patnja bez Hebiba
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 okt 2019, 17:47

BordoSarajevo je napisao/la:
Jest nam liga odron, jesu sudije odron ali ne može bit SLUČAJNOST da uvijek idu greško na NAŠU ŠTETU a uvijek greške ide u KORIST NAŠIH KONKURENATA.
Za kredit i hipoteku sam pročitao na njihovom forumu kojeg sam do skoro aktivno pratio i čitao. Ništa ja to nisam izmislio.
Dajete samo ovim bez obraza povoda da nastave kako su i krenuli. AFERIM.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 okt 2019, 17:47

Mi imamo previse bodova, sta nam ljudi rade. :puke:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 okt 2019, 17:48

FK FK SARAJEVO
br. 7 Hebibović Anel (1034698) u 65. Min (Upotreba uvredljivih i pogrdnih riječi prema sucu utakmice (psovanje majke, J*** te usta)- prema izjavi suca utakmice; )

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 okt 2019, 17:49

skoroalen je napisao/la:

ovako sam i ja stizao sve pratiti pa se ozenim pa ukinem sve osim engleske lige, nase, ufca i motogp... Pa dobijes dijete, evo sad ako stignem sarajevo pogledati ja zadovoljan :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 05 okt 2019, 17:49

U svom animozitetu pojedini jadovi sa ove teme opravdavaju sudije, pa cak optuzuju i nase jer ih sudije u 3 dana yebu kako stignu pa sad i kad dignu glas oni su krivi. Doci ce i taj dan kad cemo dobiti "modernog" "prilagodljivog" "trenera koji mijenja formacije tokom utakmice" i sl. pa cemo vidjeti onda sta ce nam to donijeti. Evo zrinjski npr prvi sa 10 bodova ispred ostalih.

Mi igrace nemamo za otici i uzeti vise od ovog boda trenutno u Mostaru i ovaj bod je fantastican. Sa trenutnim veznim redom je ovo odlicno, neki su vjerovatno nakon duple krune pomislili da ce biti nekakvog setanja ali kao sto vidimo sa trenutnim igrackim kadrom smo u pet deka sa ostalim, a sa ovim veznim redom mozda bogdu i slabiji igracki od ovog Zrinjskog. Budite realniji u ocjenama.

Osim povreda, lose igre, i svega ostalog ocigledno da imamo i velikih problema sa sudijama. Ko se tim treba baviti raditi neka pod hitno nesto pocne raditi, jer ovakvo kasapljenje je uzas.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 okt 2019, 17:51

4 boda vs lazni, nije lose. Uopce. Sve je ovo mila majka. Jos malo i zimska pauza. :D Onda cemo da se presaberemo aBda...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 05 okt 2019, 17:52

Kaze Husref Pidro kriv sto nismo osvojili sva tri boda, ali staje tuje.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 okt 2019, 17:55

Zukanovic je napisao/la:FK FK SARAJEVO
br. 7 Hebibović Anel (1034698) u 65. Min (Upotreba uvredljivih i pogrdnih riječi prema sucu utakmice (psovanje majke, **** te usta)- prema izjavi suca utakmice; )
Vidi se da je covjek emotivac, treba nam jos 10.000 km kazne zbog ovog dat..

Vratite nam Geodetski zavod preselite savez u listicu !!!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2019, 17:56

BordoSarajevo je napisao/la:
Jest nam liga odron, jesu sudije odron ali ne može bit SLUČAJNOST da uvijek idu greško na NAŠU ŠTETU a uvijek greške ide u KORIST NAŠIH KONKURENATA.
Za kredit i hipoteku sam pročitao na njihovom forumu kojeg sam do skoro aktivno pratio i čitao. Ništa ja to nisam izmislio.
Dajete samo ovim bez obraza povoda da nastave kako su i krenuli. AFERIM.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Nije smiiješno, vjeruj mi. Iritirajuće je ovo iz sedmice u sedmicu.
Ja @skoru baš cijenim, znam da je momak čista desetka i sve što je do sad pisao imalo je smisla i bio je upravu ali ovo što se nadovezao što sam ja pisao NIKAKO NIJE UPRAVU i debelo griješi.

Sezona do sada nije regularna, najveća šteta ide u korist nas. Najviše se guraju naši najveći konkurenti.
NIJE SLUČAJNOST.

Svjestan sam ja da smo mi daleko od onoga od prošle sezone a lafo nam cilj da budemo bolji nego što smo bili.
Krivci za to su prvo HUSREF, pa onda Hadžić, uprava..
Svjestan sam ja da smo mi nadigrani poštenski na derbiju, da smo zasluženo izgubili, da su kone dosta bolje nego prije ali REGULARNOST daleko od dobre.

Ja sam branio Husrefa ali u zadnje vrijeme me razočarao, ne pišem o treneru skoro pa nikako.
Branio sam i Velkoskog, daleko je najlošiji u zadnjih dosta utakmica, katastrofa, klupa žudi za njim.
Hebiba sam branio jer nije bio loš al u zadnjim tekmama NULA, ni sjena od onog Hebiba sa početka sezone.
Za fizičku spremu je najodgovorniji HUSREF i Hadžić, trebaju biti kaženjeni jer su oni postavili ovog novog kondicionog.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 05 okt 2019, 17:59, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []