HeraklitMracni je napisao/la:Sta rece Musemic ?
"Čestitam igračima na osvojenom bodu. Hvala", poručio je Musemić i odjurio je prema svlačionicama.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HeraklitMracni je napisao/la:Sta rece Musemic ?
Covjece kako uskladis : fakultet (koji je zahtjevan) , pracenje svih ovih bjelosvjetskih liga i na kraju ono najzahtjevnije druzenje sa djevojkama i to zavidne ljepote ? Svaka cast . Bod je bitani radi medjusobnog skora . Nadati se boljem poslije pauze . Vracaju se borci Rahmanovic,Stanojevic i Tatar u punoj velicini .skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat!![]()
![]()
![]()
@BordoSarajevo ne dižem nikog u nebesa i ne crnim nikog, al brate, Grbavica pod hipotekom?? Samo dajete materijal anam onim da nam se smiju. Isto kad se pisalo da je Osim prevrtao stolove po savezu da izvrši pritisak prije derbija. Odvadite malo ba, govorimo o najgoroj ligi u Evropi, sudije imaju debilne odluke i u top ligama svijeta. Švabe priznale gol s vanjske strane mreže, Norvežanin u polufinalu LP ne svira 4 penala, na Mundijalu Novozelanđanin svira ofsajd iako je igrač metar iza itd itd. Zato je VAR i uveden u svijet fudbala. Nije svaka greška nečija teorija zavjere.
Samo treba znat rasporedit vrijeme.Samozdravlje je napisao/la:Covjece kako uskladis : fakultet (koji je zahtjevan) , pracenje svih ovih bjelosvjetskih liga i na kraju ono najzahtjevnije druzenje sa djevojkama i to zavidne ljepote ? Svaka cast . Bod je bitani radi medjusobnog skora . Nadati se boljem poslije pauze . Vracaju se borci Rahmanovic,Stanojevic i Tatar u punoj velicini .skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat!![]()
![]()
![]()
@BordoSarajevo ne dižem nikog u nebesa i ne crnim nikog, al brate, Grbavica pod hipotekom?? Samo dajete materijal anam onim da nam se smiju. Isto kad se pisalo da je Osim prevrtao stolove po savezu da izvrši pritisak prije derbija. Odvadite malo ba, govorimo o najgoroj ligi u Evropi, sudije imaju debilne odluke i u top ligama svijeta. Švabe priznale gol s vanjske strane mreže, Norvežanin u polufinalu LP ne svira 4 penala, na Mundijalu Novozelanđanin svira ofsajd iako je igrač metar iza itd itd. Zato je VAR i uveden u svijet fudbala. Nije svaka greška nečija teorija zavjere.
Svestran momak. Samo još da mu Kurdić ne kvari savršen životSamozdravlje je napisao/la:Covjece kako uskladis : fakultet (koji je zahtjevan) , pracenje svih ovih bjelosvjetskih liga i na kraju ono najzahtjevnije druzenje sa djevojkama i to zavidne ljepote ? Svaka cast . Bod je bitani radi medjusobnog skora . Nadati se boljem poslije pauze . Vracaju se borci Rahmanovic,Stanojevic i Tatar u punoj velicini .skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat!![]()
![]()
![]()
BordoSarajevo je napisao/la:
Jest nam liga odron, jesu sudije odron ali ne može bit SLUČAJNOST da uvijek idu greško na NAŠU ŠTETU a uvijek greške ide u KORIST NAŠIH KONKURENATA.
Za kredit i hipoteku sam pročitao na njihovom forumu kojeg sam do skoro aktivno pratio i čitao. Ništa ja to nisam izmislio.
Dajete samo ovim bez obraza povoda da nastave kako su i krenuli. AFERIM.
ovako sam i ja stizao sve pratiti pa se ozenim pa ukinem sve osim engleske lige, nase, ufca i motogp... Pa dobijes dijete, evo sad ako stignem sarajevo pogledati ja zadovoljanSamozdravlje je napisao/la:Covjece kako uskladis : fakultet (koji je zahtjevan) , pracenje svih ovih bjelosvjetskih liga i na kraju ono najzahtjevnije druzenje sa djevojkama i to zavidne ljepote ? Svaka cast . Bod je bitani radi medjusobnog skora . Nadati se boljem poslije pauze . Vracaju se borci Rahmanovic,Stanojevic i Tatar u punoj velicini .skoroalen je napisao/la:joker90 je napisao/la:Stanoje izgleda ko da će nekom mobitel otet i ciglu prodat!![]()
![]()
![]()
Vidi se da je covjek emotivac, treba nam jos 10.000 km kazne zbog ovog dat..Zukanovic je napisao/la:FK FK SARAJEVO
br. 7 Hebibović Anel (1034698) u 65. Min (Upotreba uvredljivih i pogrdnih riječi prema sucu utakmice (psovanje majke, **** te usta)- prema izjavi suca utakmice; )
Nije smiiješno, vjeruj mi. Iritirajuće je ovo iz sedmice u sedmicu.Samozdravlje je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:
Jest nam liga odron, jesu sudije odron ali ne može bit SLUČAJNOST da uvijek idu greško na NAŠU ŠTETU a uvijek greške ide u KORIST NAŠIH KONKURENATA.
Za kredit i hipoteku sam pročitao na njihovom forumu kojeg sam do skoro aktivno pratio i čitao. Ništa ja to nisam izmislio.
Dajete samo ovim bez obraza povoda da nastave kako su i krenuli. AFERIM.
![]()
![]()
![]()