FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 05 okt 2019, 18:55

Hebibovic i Lazic ne igraju protiv Celika.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 okt 2019, 18:56

Ja se stvarno pitam pa ko je to četiri mandata tjerao Husrefa i četiri puta ga vraćao, Sabrina, Jahić, neko peti, deseti? Ako smo toliko kritični prema treneru koji kao osvajač DK drži prvu poziciju, sa ekipom koja je van forme, pa šta bismo uradili Vahidu Halilhodžiću, da u nekoj bajci, sutra dođe i sa ovom ekipom bude treći?

Šta bi trebali raditi navijači Arsenala, Liverpula, Schlkea, Rome, Intera, Valensije, čija djeca nisu nikad doživjela da budu prvaci države?

Ovo prerasta granice pristojnosti, ukusa, ne znam da li su neki svjesni da ne navijaju za Sarajevo, već navijaju protiv/za Husrefa.

Briga me ko je trener, sve dok osvajamo i borimo se za titule. Da se mi ovoliko brinemo na svojim poslovima od kojih dobijamo plaću, kako ko radi, šta radi direktor, gdje idu pare iz budžeta itd., pa bili bismo Luksemburg, a ne evropska Somalija.

Igrači igraju, trener trenira, navijač navija...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 okt 2019, 19:02

Mozemo mi sa Husrefom opet uzeti titulu i uz ovaku patnju (uz bolju kondiciju). Ali na duze staze - sta onda ? Nismo mi sistematske stvari rijesili u klubu.
Husref, igraci, sve je to potrosna roba na duze staze. Dzaba se koljete kao da ce to puno promijeniti.
Husref je trebao zastititi momke u ustaskom leglu. To sam mu zamjerio. Ostalo, bas i ne.
Ko je nama kriv sto hocemo da ustedimo i ne dovodimo igrace koje smo planirali dovesti. Cekali da vidimo kolike ce biti kazne ?????
Zamislite da smo imali zadnjeg veznog u Tuzli.
Nasi problemi su druge vrste, sto se vidjelo i u Listici.
Kad ovca vodi krdo lavova,...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 okt 2019, 19:03

Ovo je fenomenalno
Poen i hladjenje hebiba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 05 okt 2019, 19:05

Iritantno je samp sto likovi koji sad brane Husrefa od krivice nisu branili igrace kad ih je doticni javno prozivao pred kamerama za poraze, ali to su njegov i njihov nivo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 okt 2019, 19:05

Beton je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Beton je napisao/la:Ako je desetkovanost razlog sto smo ovako losi, a ne Husref onda je puni sastav prosle godine zasluzan za osvajanje titule, a ne Husref. Sami sebi kopate rupu, gubite mi se.
Prvi smo i desetkovani i kompletni, za sve je zasluzan Husref. Moze tako?
Nismo prvi, ispali smo iz kupa. Ko je kriv?
Dijelimo prvo mjesto i sa prva dva pratioca igramo kuci. Za ispadanje iz Kupa samo neko objektivan moze kriviti trenera ili igrace. U rupu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 05 okt 2019, 19:06

Husrefu puna podrska. Igracima i upravi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2019, 19:10

Najmanje pišemo i raspravljamo o onome o čemu zaista treba a najviše o onome gdje uopšte i nema toliko potrebe.

Zbog te činjenice se baš nekako osjećam popišano i razočarano. Aferim nam.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 05 okt 2019, 19:20

Zeko87 je napisao/la:Ja se stvarno pitam pa ko je to četiri mandata tjerao Husrefa i četiri puta ga vraćao, Sabrina, Jahić, neko peti, deseti? Ako smo toliko kritični prema treneru koji kao osvajač DK drži prvu poziciju, sa ekipom koja je van forme, pa šta bismo uradili Vahidu Halilhodžiću, da u nekoj bajci, sutra dođe i sa ovom ekipom bude treći?

Šta bi trebali raditi navijači Arsenala, Liverpula, Schlkea, Rome, Intera, Valensije, čija djeca nisu nikad doživjela da budu prvaci države?

Ovo prerasta granice pristojnosti, ukusa, ne znam da li su neki svjesni da ne navijaju za Sarajevo, već navijaju protiv/za Husrefa.

Briga me ko je trener, sve dok osvajamo i borimo se za titule. Da se mi ovoliko brinemo na svojim poslovima od kojih dobijamo plaću, kako ko radi, šta radi direktor, gdje idu pare iz budžeta itd., pa bili bismo Luksemburg, a ne evropska Somalija.

:clap: :salut: I još samo da na ovo dodam: forum je zlo! Prilika svakom maloumniku da se istrese i žoharima sa strane da unesu nemir.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 okt 2019, 19:23

broj6 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:Ja se stvarno pitam pa ko je to četiri mandata tjerao Husrefa i četiri puta ga vraćao, Sabrina, Jahić, neko peti, deseti? Ako smo toliko kritični prema treneru koji kao osvajač DK drži prvu poziciju, sa ekipom koja je van forme, pa šta bismo uradili Vahidu Halilhodžiću, da u nekoj bajci, sutra dođe i sa ovom ekipom bude treći?

:clap: :salut: I još samo da na ovo dodam: forum je zlo! Prilika svakom maloumniku da se istrese i žoharima sa strane da unesu nemir.
:salut:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 05 okt 2019, 19:33

:clap:
Konstruktivna kritika je ok, uvijek, al' ovde neki kako pisu mi je za nevjerice. Ako Husref poslije svega sto je uradio sa FKS i poslije sezone u kojoj je uzeo duplu :kralj: ima ovakav tretman, zar neko misli da postoji trener koji bi mogao imati neku podrsku kod nas u trenucima kad i ne ide bas najbolje?
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2019, 19:36

Šta je sa Letićem i Mustafićem???
FK Sarajevo

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 05 okt 2019, 19:38

Ja ne znam sta ste zapeli ?
Boli vas sto nema mahalanja ?
Jesmo li to mozda 5-6 na tabeli zaostajemo puno bodova ?
Ekipa nam je bila prava bolnica pa smo opet tu u vrhu...
Sta bi trebali navijaci svinjskog da rade (imamo 4 boda vise od njih...)

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 okt 2019, 19:45

"Konstruktivna kritika je ok, uvijek, al' ovde neki kako pisu mi je za nevjerice. Ako Husref poslije svega sto je uradio sa FKS i poslije sezone u kojoj je uzeo duplu :kralj: ima ovakav tretman, zar neko misli da postoji trener koji bi mogao imati neku podrsku kod nas u trenucima kad i ne ide bas najbolje?"

To upravo i potencirao, malo nekima što smo na diobi prvog mjesta, već moramo pregaziti ligu. S kim, igračima koje dovodimo bez kluba sa zapuštenim stražnjicama i utakmice u nogama po pola godine, posjete od tri hiljade nakon najuspješnije sezone u historiji. I dalje mislim da je Kodro najbolji trener za dugoročno rješenje kojeg smo do sada imali, ali njeg su gospodo sabotirali i otjerali igrači ako se sjećam.

Naši igrači ne vole plaho da se trenira i više poštuju izgleda Husrefovu pedagogiju kad im majku kroz majku psuje, više to vole od video analiza, skautiranja protivnika, radno vrijeme na terenu i teretani i te gluposti koje moderni nogomet nosi sa sobom. Daj ba instagrama i shisha, pusti to...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2019, 19:47

Obzirom na igru, bod kao kuca.
Od sada ocekujem na svakoj utakmici da sudije po par igraca iskljuce zbog psovanja,crveni niđe veze. Vidjelo se od pocetka drugog poluvremena da je pitanje momenta kad ce nam se dati neki dupli zuti, crveni, svirati penal i sl.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 okt 2019, 19:56

Husref je svakom normalnom navijacu FKS pao u ocima u izjavi posle utakmice u listici prije neki dan. Halalili bi mi njemu ovakvu igru, jer nas od pocetka jeb.u povrede, ali onakvu izjavu mu nikad necu zaboraviti ni oprostiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 okt 2019, 19:59

BordoSarajevo je napisao/la: Sezona do sada nije regularna, najveća šteta ide u korist nas. Najviše se guraju naši najveći konkurenti.
NIJE SLUČAJNOST. (1)
Svjestan sam ja da smo mi nadigrani poštenski na derbiju, da smo zasluženo izgubili, da su kone dosta bolje nego prije ali REGULARNOST daleko od dobre.(2)
Ja sam branio Husrefa ali u zadnje vrijeme me razočarao, ne pišem o treneru skoro pa nikako. (3)
Branio sam i Velkoskog, daleko je najlošiji u zadnjih dosta utakmica, katastrofa, klupa žudi za njim.(4)
Hebiba sam branio jer nije bio loš al u zadnjim tekmama NULA, ni sjena od onog Hebiba sa početka sezone.
Za fizičku spremu je najodgovorniji HUSREF i Hadžić, trebaju biti kaženjeni jer su oni postavili ovog novog kondicionog.

Postao/la Samozdravlje » 19 jul 2018, 23:13
Samo da dodam Rahmanovic prvo poluvrijeme odigrao odlicno ,zna momak lopte,a i hladan,borben vjerovatno u drugom igrao nesto drugo. Hvalite Velkovskog ,za mene nije igrac koji donosi prevagu(znam sad ce napadi) ali danas jedna od boljih partija (bojim se da ce ga drzati 10 utakmica).Ko je pratio Musemica prije(a jeste vecina,uvijek forsirao starije,sto stariji to bolji).Mozda je ovo neki drugi Musemic.Zelim mu da vas sviju obraduje zajedno sa Akademcima i da dugo bude trener Sarajeva (naravno , ako mi svi budemo zadovoljni).Pozdrav Pitarima i HZ . PS. TREBAMO SABURA.(5) :bih:

1. Mislim da smo tu svi istog misljenja , samo to ponavljs u svakom postu i gubi snagu i ispada da branis nekog .
2. I ja isto mislim , obzirom na otazane okolnosti i 4 teske Euro tekme , Musemic je najzasluzniji za ovo sto dijelimo 1. mjesto ,sa svim problemima
3. Ne svrstavam Husrefa u igracku legendu , ali trenerska jeste sigurno. Jedino ako je zasluzan za Jeleskovica bi mu zamjerio . Ne krivim ga za 24 b.
4. O Velkoskom sam 19.07.2018 pisao , dakle prije godinu . Nije odigrao 5/55 dobrih utakmica.Nek je ziv i zdrav , ali koci ekipu i Husrefa . Zasto kad nesto kriticno govoris o Husrefu(opravdano ili ne) uvijek moras dodati Hadzica i Upravu , ali uvijek. Husref je zasluzio da odradi 2g. ugovora , jedino ako on nece radi zdravlja ili neke ino. ponude.
5. Mene iskreno sa ove vremenske distance je Husref prijatno iznenadio(DK, promocija mladih i ova 24 boda sa osakacenim timom) , ono sto mu zamjeram onaj mali Jahic u Turskoj , Jeleskovica (ako je involviran) , krivio bih ga i za izjave , ali obzirom na FS i dejtonku BiH ja ga razumijem .To sto se ne slaze sa nepravdom govori i 4 zuta .

Vise sam ovo radih sebe napisao , tako ako mozes nemoj mi odgovarati . S postovanjem i pozdravima , bolesnik kao i Ti . :thumbup: :salut:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 okt 2019, 20:31

Yebe osim i ne vadi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 05 okt 2019, 20:35

Mogu samo zamisliti sta bi bilo da nismo ispunili ocekivanja kao ekipa Zrinjskog. I Hz i TM su na pocetku sezone vec Zrinjskom titulu dodijelili. Dijelom opravdano jer su se stvarno pojacali sa dosta provjerenih igraca plus izbacivanje Utrechta...

I takav prejak(za nase prilike) Zrinjski u prvih 12 kola, svega 6 pobjeda i 4 poraza. Jos su izgubili sve jace utak. (Sarajevo,Zeljeznicar,Siroki,Tuzla X), a nisu imali ni blizu problema s povredama kao Sarajevo. MI BI VUKASU DAVNO GLAVU SKINULI. Iako je do kraja ostalo 2/3 prvenstva i sve je moguce.

Slazem se i sa ovima sto optuzuju Husrefa da slabije igramo. Ali olahko uzimate cinjenice da se vecina povrijedjenih tek vratila i kao sad ce biti razvaljivanje lige kao prosle godine. Ko se imalo razumije u fudbalsku igru zna koliko se tesko igracu vratiti u optimalnu formu nakon samo jedne ili dvije sedmice odsustva, a ne poslije mjesec i vise koliko su pauzirali nasi ponajbolji igraci. Sta ocekujete da ce sad Tatar i Rahman poslije 2-3 utak. gdje su pomalo odigrali dici formu na optimalan nivo. Ili da ce Stanoje poslije reprezentativne pauze iznositi s terena protivnicke igrace. E pa ne ide to tako lahko.

ZATO PUNA PODRSKA EKIPI I STRUCNOM STABU !!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 okt 2019, 20:46

Alen1987 je napisao/la:Mogu samo zamisliti sta bi bilo da nismo ispunili ocekivanja kao ekipa Zrinjskog. I Hz i TM su na pocetku sezone vec Zrinjskom titulu dodijelili. Dijelom opravdano jer su se stvarno pojacali sa dosta provjerenih igraca plus izbacivanje Utrechta...

I takav prejak(za nase prilike) Zrinjski u prvih 12 kola, svega 6 pobjeda i 4 poraza. Jos su izgubili sve jace utak. (Sarajevo,Zeljeznicar,Siroki,Tuzla X), a nisu imali ni blizu problema s povredama kao Sarajevo. MI BI VUKASU DAVNO GLAVU SKINULI. Iako je do kraja ostalo 2/3 prvenstva i sve je moguce.

Slazem se i sa ovima sto optuzuju Husrefa da slabije igramo. Ali olahko uzimate cinjenice da se vecina povrijedjenih tek vratila i kao sad ce biti razvaljivanje lige kao prosle godine. Ko se imalo razumije u fudbalsku igru zna koliko se tesko igracu vratiti u optimalnu formu nakon samo jedne ili dvije sedmice odsustva, a ne poslije mjesec i vise koliko su pauzirali nasi ponajbolji igraci. Sta ocekujete da ce sad Tatar i Rahman poslije 2-3 utak. gdje su pomalo odigrali dici formu na optimalan nivo. Ili da ce Stanoje poslije reprezentativne pauze iznositi s terena protivnicke igrace. E pa ne ide to tako lahko.

ZATO PUNA PODRSKA EKIPI I STRUCNOM STABU !!!
:bow:
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, mnon46 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []