FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
opet nas guzi Nagelsmann sa Hoffom... oh wait
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gledaj Boatenga opet kroz noge hahahahahahahahahhahahahahaahahaha
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
moras imati IQ ispod 20 da ostavis njemackog smallinga u ekipi a prodas hummelsa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Nerminovic
- Kontakt:
Boateng je igrac koji je primio najvise golova kroz noge jest sestremi svaki put samo okrene ledja
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
Latino sredina, premekana, totalno atipična nama. Na sve to dodaj Tolisoa koji je izgubljen k'o abdest i dobiješ ovaj cirkus od igre.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakvo prizemljenje nakon Londona ipak dzemperko nije za klupe Bayerna jedan od razloga za poraz danas. Što prije ode to bolje.
Tolisso
Ajatolah
Katastrofalna utakmica Boatenga a i Tolisso nije ništa bolji opet pravi istu grešku kao neki dan u Londonu gubi loptu 20m ispred gola.Thiago-Tolisso-Coutinho više ne smiju zagirati zajedno ostavljaju previše nepokrivenog prostora između odbrane i veze da to nije normalno, yebeni Hoffenheim je 6 puta šutirao u okvir gola.
Spustili su ih na zemlju.
Spustili su ih na zemlju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
schickeria
- Kontakt:
Nije da nisam pisao da cemo svaku primiti 2 gola, s ovom veznom linijom niti jedna obrana ne moze izdrzat
-
Bundesliga
- Kontakt:
Hahaha od Hoffenheima izgubili
Ja se ponadao, rekoh evo ga kad ono prc
Ja se ponadao, rekoh evo ga kad ono prc
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako nista, barem ce liga biti zanimljivija..mislim, Bayern moze ovu ligu zmireci osvojiti kad hoce, ali mozda se ove godine vise energije ulaze u CL?
Nisam danas gledao, ne mogu nista vise reci..
Nisam danas gledao, ne mogu nista vise reci..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Totalno sam se razočarao. Ne što smo izgubili već izgleda da je Tot bio izuzetak, što potvrđuje i današnji njihov rezultat. Ima l ili hoće li biti jbna tekma da ne primimo gol.
Kako je tužno gledati danas Javija na klupi razočaranog.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ima slika gdje place, mozda je nesto bilo ili jer ne igra, yebeno svakako. Zao mi ga.dirkules je napisao/la:Kako je tužno gledati danas Javija na klupi razočaranog.
Da nema Lewe ključ u bravu.
Kako loša tehnika branjenja kod Ajatolaha, nako mu je i Messi kičmu slomio.
Kako loša tehnika branjenja kod Ajatolaha, nako mu je i Messi kičmu slomio.
Javi je vidio kako je prošao Rafinha na kraju, mogao je otići jer je mogao pretpostaviti da će grijati klupu i da ga muppet show na klupi neće doživljavati...
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ja nemam vise komentar. Kad god sam pomislio evo ga, krenuli napokon dobro, ono hladan tus. Ne sjecam se iskreno kad je Bayern primao ovoliko golova, u Minhenu se rijetko kad ko naigrao i dao poneki go, a sad to radi svako..Hertha, Hoffenheim..dirkules je napisao/la:Kako je tužno gledati danas Javija na klupi razočaranog.
Danas prebacivanje nazad sa trojicom pozadi, je dokaz da Kovac stvarno ne zna sta radi, potez napamet, koji nista osim gomilanja igraca na sredini, i ogromne rupe pozadi nije donio..
Bas sam vidio sad sliku Martineza..zao mi ga bas, zasluzio je sigurno da dobije sansu poneku utakmicu, i da pokaze da li jos uvijek vrijedi. Koliko se sjecam, rijetko je podbacio kad je igrao, a jedan od rijetkih koji je uvijek davao 101%.
-
schickeria
- Kontakt:
Ima li netko snimku utakmice?
https://www.fullmatchesandshows.com/201 ... ull-match/schickeria je napisao/la:Ima li netko snimku utakmice?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo zbog ovih Javijevih suza mu treba dati otkaz a onda zbog porazavajuce cinjenice da ga je nadigrao jedan Hoffenheim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.