FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 nov 2010, 22:37

zeljovac87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Dobro bolan svak voli prisjedat na muku svaka cast na pobjedi sta da kazem sudija je unistio utakmicu.Al mi nije jasno vi dizete sami sebe u oblake nemozete napisat jednostavnu koreografiju.Stvarno i nadjacavas 200 momaka.Utakmica dosadna po nekom mom misljenju mnogo su bolje one kup utakmice od ove.Borac je pobjedio zbog jedne greske inace ravnopravna utakmica imle su obadvije ekipe neke svoje sanse mada je moro ponovit ona slobodni kad je zeba suto.I ima jedan problem sa vasim mentalitetom kao da ste svjetski prvaci.Ima tu oni srpski kompleksa da ste vi najbolji i da nema niko drugi osim vas.I zbog tog je izbio prosli rat.I mene nesto strah da ova ekipa borca i stadion nisu oni glasovi snsd-a.I da vam sad ne ode pola igrca na polusezoni.A u ostalom bicu fer i pozeljevat vam srecu al imam osjecaj da ce te uskoro past i da ce te nas castit taj 3 put :|
Ozbiljno obratiti pažnju na pravopis. Ti i ja navijamo za isti klub ali ja odavno veću glupost ne pročitah. Ako nemaš šta pametno reći (napisati) onda je bolje ćutati, zar ne?! Čovjek u jednom postu opisa i ko je kad šuto i zbog čega je počeo rat. :mrgreen: Svaka čast!
Ti mene da izvines zajebavas :) :)
svoj ti pos'o !

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 13 nov 2010, 22:50

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Dobro bolan svak voli prisjedat na muku svaka cast na pobjedi sta da kazem sudija je unistio utakmicu.Al mi nije jasno vi dizete sami sebe u oblake nemozete napisat jednostavnu koreografiju.Stvarno i nadjacavas 200 momaka.Utakmica dosadna po nekom mom misljenju mnogo su bolje one kup utakmice od ove.Borac je pobjedio zbog jedne greske inace ravnopravna utakmica imle su obadvije ekipe neke svoje sanse mada je moro ponovit ona slobodni kad je zeba suto.I ima jedan problem sa vasim mentalitetom kao da ste svjetski prvaci.Ima tu oni srpski kompleksa da ste vi najbolji i da nema niko drugi osim vas.I zbog tog je izbio prosli rat.I mene nesto strah da ova ekipa borca i stadion nisu oni glasovi snsd-a.I da vam sad ne ode pola igrca na polusezoni.A u ostalom bicu fer i pozeljevat vam srecu al imam osjecaj da ce te uskoro past i da ce te nas castit taj 3 put :|
Ozbiljno obratiti pažnju na pravopis. Ti i ja navijamo za isti klub ali ja odavno veću glupost ne pročitah. Ako nemaš šta pametno reći (napisati) onda je bolje ćutati, zar ne?! Čovjek u jednom postu opisa i ko je kad šuto i zbog čega je počeo rat. :mrgreen: Svaka čast!
:lol: :lol: :lol:
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 nov 2010, 22:54

slika

Uploaded with ImageShack.us
objasnite mi sliku,sta znaci ovo na zapadu :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 nov 2010, 22:54

PL BiH -1 je napisao/la:Prije nego sto ista napisem o utakmici moram cestitati sudiji na fer i korektnom sudjenju a tu zasluge imaju i domacini koji nisu vrsili pritisak na sudija pred utakmicu...

Borac definitivno nema sampionsku ekipu. Ali zahvaljujuci dobroj taktici nalaze se ubjedljivo na vrhu. Sto se danasnje utakmice tice Borac je igrao na misice. Tako je proslo prvo poluvrijeme. Spretan i sretan pogodak postignut je nakon greske Stanica koji igra na neprirodnoj poziciji i po mom nekom vidjenju zablista svaku cetvrtu utakmicu.

Problem Zeljeznicara je napad. Sve ostalo je poprilicno dobro. Nije savrseno ali napad je katastrofalan. Lazar Popovic kod Amara ima potpuno drugi zadatak. Ruku na srce momak se bori i izgara u svakoj utakmici ali jednostavno nije on kapacitet napadaca kakvog bi klub popu Zeljeznicara trebao imati. Amar je svjestan toga i to so moglo vidje sa uvodjenjem malog Baljica kojemu treba jos 10-tak utakmica da bi se mogao racunati napadacem. Momka sam gledao 3 puta i par puta na treninzima. Uopste nije los, talentovan jeste ali nije borac kao Lazar. Damir Rovcanin je po meni propao nadam se da grijesim. Ukoliko Amar od nekuda iskopa golgetera Zeljo ce ponovo podici sampionski pehar. Ali poznato je da je Amara u stanju napraviti pitu od .... tako da se niko ne moze opustiti kad je Zeljo u vrhu.

Zajko Zeba zao mi je sto cu ovo reci je igrac za male utakmice. A zasto je to tako? Zato sto ne trci. Momak jednostavno ne zeli da trci a ovu je ligu prekucao davno. Mirsad Beslija je za mene pravi kapiten i ponajbolji igrac plavih trenutno. Samo da ga Culum ili Savic znaju rasteretiti on bi rasturao. To za rukom polazi malome Svraki koji na prvi pogled zna naprviti nepotreban prodor ali time otvara prostor Besliji i kad god je Svraka igrao Beslija je imao jedan od boljih nastupa.

Edin Visca - ogroman potencijal, zasigurno najveci u BiH trenutno. Amar ce od njega napraviti sjajnog igraca. To pokazuje cinjenica da kada udje sa klupe Visca igra mnogo bolje nego kada starta utakmicu. Danas protiv banjalucana blijedo kao i vecina igraca.

Zeljo ima nesto sto niko nema u PL BiH to je odbrana i strucni stab. Kerla je vec sada spreman da otme mijesto Nadarevicu. Bolji je od Pandze i Mravca u to sam uvjeren. I danas je imao dobar dan steta bi bilo ne zadrzati ga.

Poraz od Borca je zasluzen ali nije opasan. Zeljo je po mojoj malenkosti i dalje prvi favorit za titulu. Jer proljece je u vecini slucajeva plavo pa i kad su na klupi sjedili "strucnjaci" poput Sime i Demira. Proljetni raspored ide plavima na ruku i uz 4 gostujuce pobjede sto mislim da je moguce veoma lako ce zasjesti na sami vrh.

Problem Zeljeznicara po mome misljenju je taj napadac. Nisam strucan dovoljno da se Amaru mijesam u posao ali bi Zeljo sa dva napadaca bio mnogo uspjesniji ako nista u gostima.
Odličan post.. Ajmo ljudi malo pisati o utakmici i Želji, pustite prepucavanja..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 13 nov 2010, 22:57

old school je napisao/la:slika

Znaci da nista ne znaci ! :mrgreen: slika
Ovo grmi !
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 nov 2010, 23:12

fazon je u slovima haveru,nesto ih zeza cirilica :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 13 nov 2010, 23:12

Ma ovo prvo I kod nas je okrenuto naopako, ali ššššš...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 nov 2010, 23:12

PL BiH -1 je napisao/la:Prije nego sto ista napisem o utakmici moram cestitati sudiji na fer i korektnom sudjenju a tu zasluge imaju i domacini koji nisu vrsili pritisak na sudija pred utakmicu...

Borac definitivno nema sampionsku ekipu. Ali zahvaljujuci dobroj taktici nalaze se ubjedljivo na vrhu. Sto se danasnje utakmice tice Borac je igrao na misice. Tako je proslo prvo poluvrijeme. Spretan i sretan pogodak postignut je nakon greske Stanica koji igra na neprirodnoj poziciji i po mom nekom vidjenju zablista svaku cetvrtu utakmicu.

Problem Zeljeznicara je napad. Sve ostalo je poprilicno dobro. Nije savrseno ali napad je katastrofalan. Lazar Popovic kod Amara ima potpuno drugi zadatak. Ruku na srce momak se bori i izgara u svakoj utakmici ali jednostavno nije on kapacitet napadaca kakvog bi klub popu Zeljeznicara trebao imati. Amar je svjestan toga i to so moglo vidje sa uvodjenjem malog Baljica kojemu treba jos 10-tak utakmica da bi se mogao racunati napadacem. Momka sam gledao 3 puta i par puta na treninzima. Uopste nije los, talentovan jeste ali nije borac kao Lazar. Damir Rovcanin je po meni propao nadam se da grijesim. Ukoliko Amar od nekuda iskopa golgetera Zeljo ce ponovo podici sampionski pehar. Ali poznato je da je Amara u stanju napraviti pitu od .... tako da se niko ne moze opustiti kad je Zeljo u vrhu.

Zajko Zeba zao mi je sto cu ovo reci je igrac za male utakmice. A zasto je to tako? Zato sto ne trci. Momak jednostavno ne zeli da trci a ovu je ligu prekucao davno. Mirsad Beslija je za mene pravi kapiten i ponajbolji igrac plavih trenutno. Samo da ga Culum ili Savic znaju rasteretiti on bi rasturao. To za rukom polazi malome Svraki koji na prvi pogled zna naprviti nepotreban prodor ali time otvara prostor Besliji i kad god je Svraka igrao Beslija je imao jedan od boljih nastupa.

Edin Visca - ogroman potencijal, zasigurno najveci u BiH trenutno. Amar ce od njega napraviti sjajnog igraca. To pokazuje cinjenica da kada udje sa klupe Visca igra mnogo bolje nego kada starta utakmicu. Danas protiv banjalucana blijedo kao i vecina igraca.

Zeljo ima nesto sto niko nema u PL BiH to je odbrana i strucni stab. Kerla je vec sada spreman da otme mijesto Nadarevicu. Bolji je od Pandze i Mravca u to sam uvjeren. I danas je imao dobar dan steta bi bilo ne zadrzati ga.

Poraz od Borca je zasluzen ali nije opasan. Zeljo je po mojoj malenkosti i dalje prvi favorit za titulu. Jer proljece je u vecini slucajeva plavo pa i kad su na klupi sjedili "strucnjaci" poput Sime i Demira. Proljetni raspored ide plavima na ruku i uz 4 gostujuce pobjede sto mislim da je moguce veoma lako ce zasjesti na sami vrh.

Problem Zeljeznicara po mome misljenju je taj napadac. Nisam strucan dovoljno da se Amaru mijesam u posao ali bi Zeljo sa dva napadaca bio mnogo uspjesniji ako nista u gostima.
Aferim za ovaj post :!: :!:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 nov 2010, 23:19

old school je napisao/la:slika

aaaj greške...hahaa :D
1947!

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 13 nov 2010, 23:36

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Ma ne. Samo nikako mi nije jasno kako si u isti post 'strpao' viđenje utakmice i početak rata. Nemoj više o ovakvim teorijama i mentalitetima, bar ne na ovaj način, glupo je! A gramatika ti, priznaćeš, nije jača strana. Živ bio. :lol:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 nov 2010, 00:01

Daj ba sta se prepucavate sa njima nikada nije bitno kako tabela izgleda nakon 10,15 ili 20 kola,najbitnije je kako ce izgledati u Maju 2011 a do tada ima jos mnogo pa ih pustite neka se raduju i uzivaju trenutno.Prosle jeseni su na kraju imali 7 bodova vise od nas a svi znamo kako se zavrsilo prvenstvo,ove ce jeseni imati 5 bodova prednosti pa cemo vidjeti sta ce bitina kraju.Jednostavno ignorisite komentare i provokacije i raspravljajmo samo o svom klubu i njegovoj igri u kojo ima dosta propusta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 14 nov 2010, 00:14

svaka cast za koregrafiju
nadmasili su sami sebe :) ahahahahahahah
ja sam inace ucio u skoli ćirilicu i čitam knjige na njoj kao i latinicu al mi nesto ova njihova ide tesko xD
jbga nisam navikao na papansku :P

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 nov 2010, 00:24

Bolje se vidi.

slika

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 nov 2010, 00:33

Sva sreca pa preskacem samo ova **** na cirilici a koliko su pismeni ovi iz BL a spominju neke IQ govori i jos par stvari...samo za one koji znaju cirilicu :D
slika

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 nov 2010, 00:37

Stvarno su :lol: :lol:

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 nov 2010, 00:37

Ma nije problem u Borcu. Gled'o sam zadnjih 5 tekmi s njima, nisu dvije akcije napravili kako treba. Karin.a obična od ekipe. Bježe nam 8 bodova ni krivi ni dužni. Mene brine naša igra. Nije nama Borac kriv što mi nismo mogli mrtve pitare pobjediti, a najgora su ekipa poslije Leotara koja se na Grbavici pojavila. Čak je i Drina više pokazala. Dalje, nije nama Borac kriv što mi ne možemo Travnika i Slaviju da dobijemo, a to su dvije krkanske ekipe i ništa više. Dakle, ako mi popravimo igru, a to je nemoguće sa ovakvim igraćima kakve trenutno imamo onda ovaj -8 nije nikakav problem. Znači Amar mora dovesti ciljana pojačanja, prije svega na mjestu organizatora igre jer Zeba očito to nije niti ga Amar stavlja da to igra. Čulum, Savić i ostali nam ne mogu igru organizovati i to je jasno. Dalje, Amar mora nabaviti pod hitno kako zna i umije dva dobra napadača jer mi smo fudbalski, a ne rukomenti klub. Ne trebaju nam pivoti, nosači, rasterečivaći i spustači (i slična sra.nja za koja niikad ranije nisam čuo do prošle sezone) već ljudi koji daju golove. Ne mogu se golovi samo na sreću davati i iz prekida. Egzekutor, centarfor, pravi napadač, zovite kako hoćete se mora naći. E sad da se i taj "vanzemaljac" (za naše uslove) ne bi osušio u protivničkom šesnestercu mora se nači igrać tipa Huljeva, Agića, Džele i sl. U protivnom, od titule nema ništa, a o nastupu u Evropi (koji nije sporan) bolje ne razmišljati jer će samo blamaža biti.
Kerla je fakat zvijer i on se mora zadržati ako se misli u klubu ozbiljno raditi. Šehu tuhnut (ako smo frontalni kokuzi i nema se kud) prvom koga hoće za nekakvu normalnu lovu jer golmana ima (istih ako ne i boljih) i to nije problem, ali Kerla mora ostati.
Imamo previše igraća koji niti smrde niti mirišu niti mogu kakvu prevagu na terenu ostvariti. 25 bodova je super cifra obzirom na kadar kakav imamo. S ovom ekipom nema trenera u državi da bi uz'o i 18 bodova, a ne 25. Ako se onaj Džeko gdje tuhne konačno onda barem pola love u nove igraće uložiti i totalni remont napraviti jer 'ovako ne ide. I raji je ovaj sistem (ne)igre dokundis'o više i to se vidi i po posjeti ove sezone. Vrijeme je za korak naprijed jer go.vn.a su go.vn.a pa tamam i u piti bila.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 14 nov 2010, 00:51

Ma pustite Lešnare :lol: ,neka slave i raduju se,ima još da se igra,a vidjećemo kako će to izgledati na kraju...
ali nema para,sve se rastalilo....

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 14 nov 2010, 01:27

ama najgore je to što uprava nema prebijene pare da dovede bar dva kvalitetna igraca ...
a niko od nekakvih dobrih biznismena Zeljinih navijaca nece da ulozi potrebnu lovu u klub generalno ,tako da uprava a time i Amar uvijek imaju izgovor - eto nismo imali pa nismo ni mogli , dzaba što smo znali kako cemo ...
A drugu titulu zaredom bi dobro bilo uzeti opet bar samo zato da ostalima pokazemo da to Zeljo jednostavno moze ( kao i prije 10-ak godina ) ...

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 14 nov 2010, 02:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
AdisManiacZ je napisao/la:aleksander veliki je najgori admin na ovaj forum. fuj ko ga postavio?
Sedam dana na odmoru.
sve za sebe :D ;)
sala mala..da i ja ne dobijem bananu :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 14 nov 2010, 02:44

a koja pjesma o cetnicima..ja sam cuo onu banja luku i, lesinare..malo sam skakutao po kuci..ali nisam cuo tu pjesmu..ako neko zna nek napise ;)
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Ferroviere1987, KrajinaTm87, Laudrup, RoadRunner85 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []