Nije mu zamjeriti, dugo iscekuje utakmicu za koju zivi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas praznik u seher Banja Luci dolazi veliki Zeljeznicar
Cuva Bog Zelju svog!
MoRemol i mi dobit nekog moderatora na temi? Svako kolo upadne neki brljo i smara.admin je napisao/la:Nisam, nego sam pi*ka pa mi taj dio u avataru smeta
Cuva Bog Zelju svog!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa kako si ovo propustio LjozeAlipasino je napisao/la:Samo uc u susret mirne glave i Manijaci ce da slave.Odo na fuka kod Meme odlucice drugo poluvrjeme.Remza mi pljesku przi Zeljini igraci su puno brzi.Remza mi kupila majicu najnovija moda Zeljo uzeo 3 boda.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Pa kako si ovo propustio LjozeAlipasino je napisao/la:Samo uc u susret mirne glave i Manijaci ce da slave.Odo na fuka kod Meme odlucice drugo poluvrjeme.Remza mi pljesku przi Zeljini igraci su puno brzi.Remza mi kupila majicu najnovija moda Zeljo uzeo 3 boda.
Nesto se desava sa mnom. Alipasino, oprosti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jedva docekah da se kuci vratim s posla da Zelju gledam....
Hajmo plavi, svaka cast za momke, ipak 4 busa nije malo, jos ove podruznice ako dodju vrh vrh...
Idemo jako, ove moramo otresti... Nisu toliko dobri kuci koliko ih je posralo u par tekmi... E.Zec i Krpa, hocu da date golove danas....
Banja Luku iii Lesinaree sveee, ljutu Krajinuu nabijem na ki*u........
Hajmo plavi, svaka cast za momke, ipak 4 busa nije malo, jos ove podruznice ako dodju vrh vrh...
Idemo jako, ove moramo otresti... Nisu toliko dobri kuci koliko ih je posralo u par tekmi... E.Zec i Krpa, hocu da date golove danas....
Banja Luku iii Lesinaree sveee, ljutu Krajinuu nabijem na ki*u........
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
BordoSarajevo
Nepročitan post06 okt 2019, 16:23
Još malo pa nas čeka poništen gol Borcu ili dosuđen penal za kone. Jedva čekam
kuknjava
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 06 okt 2019, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Treneri obje ekipe, Branislav Krunić i Amar Osim odabrali su početne postave za duel koji je od velikog značaja za obje ekipe.
Željezničar: Erić, Stevanović, Osmanković, Sipović, Pavić; Sadiković, Bojo, Alispahić, E. Zec, Ramović, Krpić.
Željezničar: Erić, Stevanović, Osmanković, Sipović, Pavić; Sadiković, Bojo, Alispahić, E. Zec, Ramović, Krpić.
Ma odma umjesto Alispahica ,Stilu gurnutibraco je napisao/la:Treneri obje ekipe, Branislav Krunić i Amar Osim odabrali su početne postave za duel koji je od velikog značaja za obje ekipe.
Brat ne moze napisat post na forumu da nas ne spomeneMamlaz je napisao/la:BordoSarajevo
kuknjava
Na klupi su: Kršić, A. Zec, Štilić, Bogičević, Zajmović, Veselinović, Hajdarević.
Hvala legendo mojalegenda reala je napisao/la:Po formaciji je ofanzivni vezni, al on je toliko rastrčan da ga ima na svim dijelovima terena u toku utakmice bude i na krilu i kao najistureniji uzima lopte na sredini, asistira izgleda da je odlučio da se vrati u Želju dogodine i baš se trudi maximalnoRaonffa je napisao/la:Šta igra Žerić u Goraždu, je l' ga guraju na beka ili igra krilo što mu je po prirodi prava pozicija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Stanic ni na klupi...
AMARE ODLAZI!
AMARE ODLAZI!
braco je napisao/la:Na klupi su: Kršić, A. Zec, Štilić, Bogičević, Zajmović, Veselinović, Hajdarević.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stanic izgudio mjesto i na klupibraco je napisao/la:Na klupi su: Kršić, A. Zec, Štilić, Bogičević, Zajmović, Veselinović, Hajdarević.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, feniksptica, Herpes, nedimmmm1337, Paromlinac, Sarun, WeekendOffender i 133 gosta.