Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 00:36

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Sta ti mislis o nasem TRENUTNOM selektoru.Ko kad si ko saran klizak,pa vazda izmigoljis. :D
Tražili smo našu legendu, nekog za kojeg je svijet čuo, nekog, koji je kao igrač pobrao dosta simpatija.
Između tih "velikih" imena samo je Sajko bio spreman da se odazove pozivu. Greška? Njegova ili naša, što smo vjerovali ili mislili da će ova reprezentacija "praviti čuda" u narednom ciklusu.
Ima Safet grešaka (a ko ih nema) i možda nije pravi čovjek za datu situaciju...ali protiv ovakve veličine ne mogu pričati nešto ružno ili, u još gorem slučaju, pljuvati, i nazivati ga raznim pogrdnim izrazima.

Rekao sam ti još u početku izbora za novog selektora šta mislim o tome ako dođe Sušić.
Biće na kraju, bolje da nije došao. Legende žive duže na drugi način.
Dobro onda imas zivaca. ;)
Generalno se slazem,cak i sa greskama.Skoro pa do detalja.
Problem sto je tu slabo insana da mu ukazu na to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 nov 2010, 00:42

Slažem se da Safeta ne treba pluvat,a i ovo drugo
No Safet trenutno nema neki uspjeh kao selektor kako druge repke mogu dati otkaz selektoru zbog loših rezultata možemo i mi.Možda i mi previše tražimo,ali imamo i mi svoje razloge(opet odrično-upitno il je obrnuto :mrgreen: )
Gora stvar kod sadašnje repke i Saje je što je igra užasna ništa ni sa čim igra sa 2 napadača što u današnjem nogometu/fudbalu nijedna jača ekipa ne radi(nije bitno klupski ili reprezentativno)Tu je jedan igrač u napadu pravi strijelac i iza njega dobra krila ili dobri veznjaci zavisi od mogućnosti ekipe,a u nas je sve na horuk Džeko-Ibiš iza Miske-Pjana i da Rahimić sam trči ne može to tako bez dva defanzivna veznjaka ne smije izaći pred ioke koju jaču repku samo protiv Luxa,San Marina i tih se može igrat bez 2 defanzivna veznjaka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2010, 00:47

Ma ko ga pljuje. Kritikujemo ga. Nije to pljuvanje. Susic nije zasluzio nimalo pohvale za ovo sto je napravio dosad. Jednostavno smo gori u svakom segmentu otkad je on doso. To je cinjenica. Nijedna jedina dobra utakmica otkad je doso. 15 minuta protiv Luksemburga, i to je to. Protiv Gane je bila cista sreca. Albanija, Katar, Francuska, Njemacka i donekle Svedska ciste sramote sto se tice igre. Boli mene neka stvar kakav je on bio igrac, je li to Markovicu pomoglo kad je bio selektor kosarkaske repke? Sta je nama pomoglo u Tirani sto je Susic sam srusio Rumuniju u svoje vrijeme kad ne zna sastavit taktiku iz skoro 10 pokusaja.

Da ima imalo obraza, vec bi dao ostavku. Ali ovo je za njega zadnja prilika da spasi propalu trenersku karijeru. Probo je u vise klubova u vise drzava, nigdje nije uspio. I onda kao zadnju soluciju, naso nas da nama soli pamet i sere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 00:48

geronimo je napisao/la: Tražili smo našu legendu, nekog za kojeg je svijet čuo, nekog, koji je kao igrač pobrao dosta simpatija.
Barbareza?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 nov 2010, 00:50

Cartman ne bih ništa dodavao na tvoj post sve si upravu ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 00:52

Željovac je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Tražili smo našu legendu, nekog za kojeg je svijet čuo, nekog, koji je kao igrač pobrao dosta simpatija.
Barbareza?
Kao trenera????
@Curtman nek si ti probO i dosO,pa nek ide u onu stvar. :lol: :roll: Tako nepismen a uporan :shock:
Osim pracenja klempavog Schreka,ocito je da uopste ne pratis nase igrace.
I ne vidis da su vec mjesecima donji sto se tice forme.Formu im prave klubovi,kao i treneri tih klubova.
A ne Susic za par dana priprema.
Hoces li ti ikad normalan post napisati,a da ima i 1% istine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 01:19

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Barbareza?
Kao trenera????
Mislio sam kao ekonoma, ali eto vidiš, mogao je biti i recimo trener.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 01:29

Ekonom mozda, ali kao trener :shock:
Pa on je sam izjavio da bi bilo neozbiljno da bez dana iskustva prihvata tako velik klub kao HSV.
Znaci ipak trebalo bi mu uslisiti zelje.Iskrene i patriotske.
Jedino ako se repka ne smatra zadnjom rupom na svirali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 01:39

Nemam živaca nabrajati ekstra trenere koji su iz kopački uletili na klupu. Ako ništa, i daleko, daleko, daleko, daleko veće fudbalske nacije su radile istu stvar. Ali mi ne možemo?! :o Holandija, Argentina, Brazil, Njemačka, Italija itd.
A ja nešto baš znam da je davao izjave da je spreman. Čisto sumnjam da je to rekao za HSV. Možda jedino da ublaži sebi bol što ga nisu izabrali :mrgreen: I nije on neki vrh inteligencije, ali je prošao sito i rešeto njemačkog fudbala i sigurno da ima usađenu radnu etiku, da zna šta znači disciplina(makar i nije bio disciplinovan kao igrač)...

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 01:44

Usanovic ga prihvatio,koji je uzgred recneno rekao onomad da su nasi navijaci krivi za ono na Marakani.
Ostali ne.
Uostalom i Baka nam je uskocio iz kopacki,Aj tinks.Pa taj isti Barbarez zavrsi kao libero.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 01:52

harishp je napisao/la:Usanovic ga prihvatio,koji je uzgred recneno rekao onomad da su nasi navijaci krivi za ono na Marakani.
Ostali ne.
Uostalom i Baka nam je uskocio iz kopacki,Aj tinks.Pa taj isti Barbarez zavrsi kao libero.
Ušanović ga je samo saslušao kad je već odluka bila donesena. Ponizili ga. Nisam rekao da svako iz kopački odmah bude ekstra trener. Baš k'o što i ti ne možeš reći da nijedan nije. Sigurno nisu Iljo, Suljo i Čeko pametniji od čelnih ljudi najvećih fudbalskih saveza svijeta. Niti imaju i približno fudbalskog iskustva. Opet, meni je Slišković bio vrlo dobar selektor.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 01:58

Da i sad Pape kriv sto su ga ovi ponizili ,pateticno do bola.
Bilo koji trener koji je i Zelju vodio a kamoli Francuskog,Turskog prvoligasa bi imao prednost nad ovim.
I to je tako.
Uostalom i Barbarez u slucaju par losih rezultata bi bio ispljuvan kao niko.Od pojedinaca,Jer mi smo takav soj ljudi.
Sliskovic dobar trener,sigurno ima bolje klubove od recimo tvog omrznutog Papeta koje vodio poslije. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2010, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 02:06

harishp je napisao/la:Da i sad Pape kriv sto su ga ovi ponizili ,pateticno do bola.
Bilo koji trener koji je i Zelju vodio a kamoli Francuskog,Turskog prvoligasa bi imao prednost nad ovim.
I to je tako.
Uostalom i Barabrez u slucaju par losih rezultata bi bio ispljuvan kao niko.Od pojedinaca,Jer mi smo takav soj ljudi.
1. Ko kaže da je Sušić kriv?
2. Imao bi prednost kod Ilje, Sulje i Čeke i to prije svega jer navijači vole Sergeja.
3. Pojedinci pljuju Sergeja već sad. Premalo ih je da bi im se davala važnost.
4. Kritičari i pljuvači nisu jedno te isto. Ovi prvi ne vrijeđaju.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2010, 02:18

Tacka cetiri obuhvata sve i jedan problem.U prevodu shjebu sve.iz razloga sto je kriticara u gotovo minimalnom obliku,Jer ovi drugi preovladavaju.
Barba bi od kralja postao dvorska luda u roku od par kvalifikacionih utakmica.Bas iz tog razloga.
Glavu na panj, pa ko dobije opkladu.
''Vaznost''i jednih i drugih je ista kao i sekiracija sto se prevrnuo vagon rize u Kini.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 14 nov 2010, 03:19

slika

Hahaha to je Susic, zadovoljan sa donerom

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2010, 03:31

Da je još malo humora u to ubaciti. :mrgreen:

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 14 nov 2010, 03:46

Cartman je napisao/la:Ma ko ga pljuje. Kritikujemo ga. Nije to pljuvanje. Susic nije zasluzio nimalo pohvale za ovo sto je napravio dosad. Jednostavno smo gori u svakom segmentu otkad je on doso. To je cinjenica. Nijedna jedina dobra utakmica otkad je doso. 15 minuta protiv Luksemburga, i to je to. Protiv Gane je bila cista sreca. Albanija, Katar, Francuska, Njemacka i donekle Svedska ciste sramote sto se tice igre. Boli mene neka stvar kakav je on bio igrac, je li to Markovicu pomoglo kad je bio selektor kosarkaske repke? Sta je nama pomoglo u Tirani sto je Susic sam srusio Rumuniju u svoje vrijeme kad ne zna sastavit taktiku iz skoro 10 pokusaja.

Da ima imalo obraza, vec bi dao ostavku. Ali ovo je za njega zadnja prilika da spasi propalu trenersku karijeru. Probo je u vise klubova u vise drzava, nigdje nije uspio. I onda kao zadnju soluciju, naso nas da nama soli pamet i sere.

Slazem se potpuno!I stvarno bi zamolio samo kritike i pohvale bez vrijedjanja.Safet je bio extra fudbaler i cini se kao i dobar covjek ali je kao trener/selektor velika 0(nula) ali to neznaci da ga treba vrijedjati,psovati.....
RIP SALE VILENJAK

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 nov 2010, 10:39

TELECI POGLEDU ko ti je prvi golman reprezentacije ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 nov 2010, 10:48

Cartman je napisao/la:Ma ko ga pljuje. Kritikujemo ga. Nije to pljuvanje.
avenija je napisao/la:TELECI POGLEDU ko ti je prvi golman reprezentacije ?
Jake kritike, nema šta. Dobro da su mu sad prestali familiju vrijeđati. Vjerovatno se čeka Slovačka, ili neka prva izjava na TV-u.
100% sportski i krajnje opušten potpis

saleboss
Kontakt:

Post Postao/la saleboss » 14 nov 2010, 11:07

Od kako je Pape došao i prije prve utakmice počelo je pljuvanje po legendi.Inicirano od strane
Željinih navijača koji i ne navijaju za repku zbog Papeta.A zašto reprezentacija ne igra dobro?
Kao prvo ostale su teške posljedice od poraza od Portugala i neuspjeha u tim kvalifikacijama.
Ko je kriv za to?Nije valjda Pape.Da repka dođe na pravi put treba joj kompletna podrška svih
od saveza,navijača ,državnih institucija,cijelog naroda,a sve je u rasulu.IPape je dio tog rasula
i to je njegova greška,što je uopšte tu.I slijedeći koji dođe biće isto ako ne bude zajedništva.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 11 gostiju.