FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 06 okt 2019, 16:05

Ko je rekao da se husrefu neko mjesa u posao? Husref vodi ekipu ne donosi odluku u ime kluba. Igraci i struka su bili da se ne izlazi nekinsenigraci i utrenercili, sudija mujic i delagat vrsili nenormalan peitisak i onda je dosla naredba iz vrha kluba da se izadje. To su fakti.

Opet si uzak zipe. Mozda se ne bi osjetilo toliko da smo kompletni. Ugl. Musemic je od govana napravio pitu koja nije bas ukusna ali je jestiva.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 okt 2019, 16:20

Kamuflazn je napisao/la:Ko je rekao da se husrefu neko mjesa u posao? Husref vodi ekipu ne donosi odluku u ime kluba. Igraci i struka su bili da se ne izlazi nekinsenigraci i utrenercili, sudija mujic i delagat vrsili nenormalan peitisak i onda je dosla naredba iz vrha kluba da se izadje. To su fakti.

Opet si uzak zipe. Mozda se ne bi osjetilo toliko da smo kompletni. Ugl. Musemic je od govana napravio pitu koja nije bas ukusna ali je jestiva.
Znači probo :urnebes:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2019, 16:23

Još malo pa nas čeka poništen gol Borcu ili dosuđen penal za kone. Jedva čekam.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 okt 2019, 16:24

Prilikom prekida utakmice, prema propozicijama takmičenja, formira se krizni štab koji donosi odluku o nastavku i uslovima za nastavak utakmice.

KRIZNI ŠTAB ČINE:

SLUŽBENA LICA (DELEGAT I SUDIJE)

PREDSTAVNIK KLUBA DOMAĆINA

PREDSTAVNIK KLUBA GOSTA

Igrači i stručni štab bilo koje ekipe ne učustvuju aktivno u bilo kakvim odlukama. Predstavnik našeg kluba je Emir Hadžić koliko znam, a ako prema zapisniku krizni štab nije formiran onda su to ozbiljni propusti službenih lica. Ako je formiran, odgovornost snosi Emir Hadžić. Nikakav vrh kluba ne donosi takve odluke kao što polupismeni Husrefov malac mlati i ne može da skonta da mi pričamo da mu je babukica ispo ****.etina jer je ono izjavio, a ne zbog toga što je izveo ekipu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 okt 2019, 16:28

SarajevoJeBordo je napisao/la:Prilikom prekida utakmice, prema propozicijama takmičenja, formira se krizni štab koji donosi odluku o nastavku i uslovima za nastavak utakmice.

KRIZNI ŠTAB ČINE:

PREDSTAVNIK KLUBA GOSTA

Igrači i stručni štab bilo koje ekipe ne učustvuju aktivno u bilo kakvim odlukama. Predstavnik našeg kluba je Emir Hadžić koliko znam, a ako prema zapisniku krizni štab nije formiran onda su to ozbiljni propusti službenih lica. Ako je formiran, odgovornost snosi Emir Hadžić. Nikakav vrh kluba ne donosi takve odluke kao što polupismeni Husrefov malac mlati i ne može da skonta da mi pričamo da mu je babukica ispo ****.etina jer je ono izjavio, a ne zbog toga što je izveo ekipu.
Jarane veze nemas, obori glavu i log out sa foruma :tralala:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2019, 16:29

kengur je napisao/la: Samo da dodam da je prije 2 godine, komsijama namjestena titula. Imali su losiju igru i tim od nas ali vise bodova na tabeli do samog kraja. Ipak nedostatak kvaliteta ih je povalio u najgorem momentu kad su vec poceli da slave titulu.

Cak i kad imas kvalitet je tesko a kamoli u suprotnom. Ako se stvari ne poprave, samo je pitanje vremena kad ce te "sreca napustiti". Pa se onda cudite i ne trazite krivca. Ne pljujem ni igracima ni Husrefu ali treba reagovati dok je vremena.
Te godine smo mi hladno mogli uzet titulu, neki apsurdni promašaji su presudili da Zrinjski bude prvi. Evo samo na prvu, u LZP, Sarić promašio penal protiv Zrinje, Hebib promašio prazan gol na Grbavici s 3 metra, Merso promašio prazan gol protiv Krupe s 6 metara na Koševu. Te tri utakmice smo remizirali, da smo ih dobili, imali bismo 6 bodova više a Zrinja i Željo bi imali po bod manje. Nisu to bile situacije 1 na 1, nego situacije gdje se gol zabija u 95% situacija. Takvih situacija je bilo bezbroj tokom cijele sezone (Crnkić u finalu kupa, Hebib na derbiju na Koševu, Bekić protiv Radnika na Koševu kad su u dvije minute pala dva gola pa poslije mi Boga oca promašili, itd itd). Ta me sezona najviše boli unazad 10 godina, ostali smo praznih ruku a uz malo više "sreće" mogli smo do duple.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 06 okt 2019, 16:43

Vratnik10 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Stvarno nema gorih ljudi od nas pitara.. samo uđeš na forum kluba koji je osvajac duple krune i koji dijeli prvo mjesto, koje od pocetka ima problema sa povredama 5 6 pa cak i 7 igraca i pocne neko srati nemamo igru ni rep NEVJEROVATNO.
To je taj bezobrazni pitarluk, nezasiceno **** pitatako !
Sta mislite onako jel se malo Djokanovic nadao prije sezone da ce imati ovoliko minuta, to isto vrijedi i za Mustafica, Sabanovica, Handzića, Guzinu itdd.
Nama yebeni Guzina koji je špic klasicni je igrao AMC.

NAMA U VECINI TEKMI JE VEZA BILA MUSTAFIC, DJOKANOVIC I GUZINA HEJJ GLEDAJ TI VEZE I OPET PREGURAJU MOMCI I BUDU PRVI DRUGI NEBITNO, mozemo najvise kasnit 2 boda nakon ovog kola.
Vidite li vi šta znači kad je samo Gavrić tu??
Čitam neko piše loš mu Gavrić.. gavrić kad bude ispred imao Rahmana a iza sebe Stanoju jeste vi svjesni šta će to biti aBd samo da ne ureknem. Plus dodaš na to sudijske odluke kod nas i kod kona.

ZAPITAJ SE MALO PITARU GLUPI HOĆEŠ LI SAMO KUDITI OVAJ TIM ILI ĆEŠ DATI PODRŠKU, TI PITARU KOJI NSBIJAŠ ZA TO ISTO SARAJEVO KOJE JE OSVOJILO DK I KOJE JE IMALO PROSJEK OD 4 5 hiljada!
Šta je bolan bezobrazni pitarluk? Niko ne spori povrede i svi se slažu da ne može biti isti nivo igre s ovim igračima i onim kao prošle sezone.

PROBLEM JE ŠTO SA BILO KOJIM, XY IGRAČIMA, MI IGRAMO ISTO I U PRVOM I U 10om KOLU, A JOŠ JE VEĆI PROBLEM ŠTO SMO JEDNAKO FIZIČKI (NE)SPREMNI I U PRVOM I U DESETOM KOLU, A PRI TOME SMO IMALI I 15 DANA PAUZE. POENTA JE DA NISMO OSTVARILI NIKAKAV NAPREDAK U IGRI I SPREMI OD POČETKA SEZONE, PRI ČEMU JE NEBITNO KO IGRA! KO JE KRIV?

Jel ovo bezobrazni pitarluk?! Najbolje zabit glavu u pijesak ko noj i praviti se lud.
Ja bih još dodao da titula prošle godine i nije rezultat neke naše fantastične igre koliko činjenice da su i gurbeti i Zrinjski bili loši i da su se borili sa svojim internim problemima...

Bezmudo postupanje u Lištici se izgleda već zaboravilo a prije par dana je oluja među navijačima bila. Kako je lahko raju preokrenut, izdaš jedno saopštenje i to je to... Klubu trebaju radikalne promjene i dok do toga ne dođe od mene moguće feniga neće dobiti
Eh to je problem vidiš. To je bezobrazni pitar koji osporava titulu neku nalazi mane u kojoj si prepišao ligu(0:3 listicu, 0:3 gurbete).
Zamjeram i ja Husrefu i ono cu mu tesko halaliti u sirokom, ali shvati da nismo odigrali utakmice a dan nea fali bar 3 4 igraca i to najvaznija shvataš li?
Ako bude ista igra protiv Čelika pa nadalje e onda cu prvi biti za smjenu Husrefa, a do tada puna podrska !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 okt 2019, 17:04

Kaze lik puna podrska igracima, struki.. i onda kaze da je Husref od govana pitu napravio... Sto znaci da su igraci **** po tebi....

Jaka ti ta podrska :lol: toliko jaka, da je Husref najbolji, najjaci, a igraci **** :lol:

Lazes kamuflirani, samo da bi odbranio vojnika....

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 okt 2019, 17:07

SedrenikHz je napisao/la: Eh to je problem vidiš. To je bezobrazni pitar koji osporava titulu neku nalazi mane u kojoj si prepišao ligu(0:3 listicu, 0:3 gurbete).
Zamjeram i ja Husrefu i ono cu mu tesko halaliti u sirokom, ali shvati da nismo odigrali utakmice a dan nea fali bar 3 4 igraca i to najvaznija shvataš li?
Ako bude ista igra protiv Čelika pa nadalje e onda cu prvi biti za smjenu Husrefa, a do tada puna podrska !
Druže, jesi ti uopće pročitao šta sam ja napisao? Niko ne spori to što nam nedostaju igrači, problem je što ti utakmicu gledaš kroz igrače koji nedostaju, a ne kroz igrače koji igraju. Svaku utakmicu nam igra isti vezni red, već 10 kola, i svaku utakmicu je katastrofalan. Druže ja igram termin na velike oko 3 mjeseca i sa ljudima s ulice, i u odnosu na prvi termin mi igramo bolje. Ko je kriv što naši igrači igraju isto u prvom i desetom kolu? Šta me boli lijevo mudo ko fali, trener si i unaprijedi ekipu koja igra.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 06 okt 2019, 17:08

skoroalen je napisao/la:Te godine smo mi hladno mogli uzet titulu, neki apsurdni promašaji su presudili da Zrinjski bude prvi. Evo samo na prvu, u LZP, Sarić promašio penal protiv Zrinje, Hebib promašio prazan gol na Grbavici s 3 metra, Merso promašio prazan gol protiv Krupe s 6 metara na Koševu. Te tri utakmice smo remizirali, da smo ih dobili, imali bismo 6 bodova više a Zrinja i Željo bi imali po bod manje. Nisu to bile situacije 1 na 1, nego situacije gdje se gol zabija u 95% situacija. Takvih situacija je bilo bezbroj tokom cijele sezone (Crnkić u finalu kupa, Hebib na derbiju na Koševu, Bekić protiv Radnika na Koševu kad su u dvije minute pala dva gola pa poslije mi Boga oca promašili, itd itd). Ta me sezona najviše boli unazad 10 godina, ostali smo praznih ruku a uz malo više "sreće" mogli smo do duple.
Dobro si.
Mislim da smo 2 ili 3 penala fulili. Cini mi se da na Kosevu protiv nekog slabijeg smo i precku i stativu pogodili, viktorije igrali a na kraju remi.
Ironicno dok su se komsije sa Zrinjskim najmestali za titulu, mi smo je tada najvise zasluzili. Plus nasa tekma u Mostaru, da smo bili blize po bodovima bi drugacija malo tekma i rezultat bio, a o penalima koje su oba dobijali je vec sve receno. Sjecam se da su na zimskoj pauzi bila obecana pojacanja koja nikad nisu dosla.
I na kraju oni jedni druge optuzuju za kradju a mi smo najvise pokradeni bili. I meni je ta sezona najveci oziljak ostavila.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2019, 17:18

Brandao dva gola, Fanimo jedan go.
FK Sarajevo

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 06 okt 2019, 17:20

SarajevoJeBordo je napisao/la:Prilikom prekida utakmice, prema propozicijama takmičenja, formira se krizni štab koji donosi odluku o nastavku i uslovima za nastavak utakmice.

KRIZNI ŠTAB ČINE:

PREDSTAVNIK KLUBA GOSTA

Da li iskreno mislis da osoba koja je koordinator izmedju SS-a i uprave moze i smije donijeti takvu odluku. Ni da je sportski direktor nebi smio a nekamoli kao koordinator da donese onu odluku. Njemu je receno sta da radi kao i Husrefu kao i igracima.
U saopstenju nase uprave su rekli da ce drugi puta donjeti drugaciju odluku i nece reci igracima da nastave. Znaci da i oni lazu ?
Dokle idu te lazi da se guzica zastiti. Odvratno.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 okt 2019, 17:23

Ovaj Brandao je ubica, ima li opcija da Veležu damo Šišića, Guzinu i sto milja za njega? :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 okt 2019, 17:29

Zeko87 je napisao/la:Ovaj Brandao je ubica, ima li opcija da Veležu damo Šišića, Guzinu i sto milja za njega? :)
Treba pokusati na svaki nacin da ga dovedemo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 okt 2019, 17:33

Jel moze neko postavit video gdje pidro bio, cinimi se nekoje napisao OBN

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 okt 2019, 17:38

Pitar6785 je napisao/la:Jel moze neko postavit video gdje pidro bio, cinimi se nekoje napisao OBN
Ja sam pisao. Emisija se zove "petkom o sportu" na OBN-u. Mozda ima na youtubeu negdje.

Odavno nisam vidio boljeg sportskog novinara od onog sa OBN-a, mislim da se Mirza zove.

Pidro je rekao da pocinje za 4-5 sedmica sa treniranjem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 okt 2019, 17:41

Kajkut
FK Sarajevo

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 okt 2019, 17:41

Hadžija, završavaj Brandaa za januar

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 okt 2019, 17:42

Sta mislite braco o ovom Fanimu? Prati li ga neko vise? :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 06 okt 2019, 17:42

emir79 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Jel moze neko postavit video gdje pidro bio, cinimi se nekoje napisao OBN
Ja sam pisao. Emisija se zove "petkom o sportu" na OBN-u. Mozda ima na youtubeu negdje.

Odavno nisam vidio boljeg sportskog novinara od onog sa OBN-a, mislim da se Mirza zove.

Pidro je rekao da pocinje za 4-5 sedmica sa treniranjem.
Iako je navijač manjeg sarajevskog tima, super je što se tiče profesije :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, isko1807, Napapijri, VolimoSarajevo i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []