Katastrofa citav tim. Nit motivisano nit nesto voljno da napravi nesto vise od da zarade zuti. Za to imaju volje bas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zec, Bojo i jos njih 9 uzasni 
Katastrofa citav tim. Nit motivisano nit nesto voljno da napravi nesto vise od da zarade zuti. Za to imaju volje bas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Amaterski je da vec par gostovanja uzastopno primamk golove na pocetku... slabo danas, Zeca nema nigdje slab, ramovic tanko. Sredina monotona, stoperi tanko... nema energije. Valjda se u drugom trznemo i ne bude kasno
Fali žara i energije, nadam se da će biti bolje u drugom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja sto nas unakazi kartonima papovka iz lukavice majku ****.
Vala smo i mi za k u r a c danas. Veza 0 bodova.... generalno odbrana je zaista zaista losa. Sa ovom cetvorkom nazad mi ne mozemo do titule, to je evidentno.
Vala smo i mi za k u r a c danas. Veza 0 bodova.... generalno odbrana je zaista zaista losa. Sa ovom cetvorkom nazad mi ne mozemo do titule, to je evidentno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ova igra nije očaj,ovo je bogu plakati..pa hebote koda je Barsa na drugoj strani
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hronično primanje gola u gostima, idemo po preokret, Veslinović i Štilić lagano
Manijaci dominacija
Manijaci dominacija
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma iz greske u gresku
Daj Boze da ovdje moze i 1-1. Nemaju ljudi volje nikakve. Proslo kolo dobro igrali nismo pobijedili, a sad lose i opet necemo. Znaci kod nas to dodje isto 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni je opet nepojmljivo da Kajkut koji ima 35,6 godina, onako pretrcava naseg ponajboljeg stopera, u najboljim godinama.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kemo i Sinan najgori.... Pogotpvo Sinan...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Joj joj kako su me iznerviralikolezeljovac je napisao/la:Kemo i Sinan najgori.... Pogotpvo Sinan...
A fazon sto ni Borac ne igra nista specijalno pa da kazes. I jedni i drugi klinac samo eto jedni iskoristili jedinu sansu.
Nema potrebe sudiju prozivati nismo pitari... cisti kartoni izazvani glupim reakcijama koje su dovele do kartona...
Igra je katastrofalna... vezni red ne postoji... i ono sto zamisle kako treba urade na pogresan nacin.. protok lopte ne postoji...
Hitno su potrebne izmjene na poluvremenu, nadam se da Osim.zna sta treba uraditi...
Hajmo ovo preokrenuti... kvalitetniji smo sigurno
Igra je katastrofalna... vezni red ne postoji... i ono sto zamisle kako treba urade na pogresan nacin.. protok lopte ne postoji...
Hitno su potrebne izmjene na poluvremenu, nadam se da Osim.zna sta treba uraditi...
Hajmo ovo preokrenuti... kvalitetniji smo sigurno
Mes Que Un Club
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajmo sad igrajte.... Veseli i Stila sto prije.... Hvala
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma meni je Borac solidno odigrao prvo, dobre pasove imaju ,izbacuju nas lako. A za to smo mi krivi nasa ne zainteresovanost i pogubljenostLjoZee je napisao/la:A fazon sto ni Borac ne igra nista specijalno pa da kazes. I jedni i drugi klinac samo eto jedni iskoristili jedinu sansu.
Zanimljiva izmjena
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bojo bas kritican
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Klinac i u nastavku
Izgleda niz se prekida danas, zasluzeno
Izgleda niz se prekida danas, zasluzeno
Sramotan pristup (jos jedan) Zeljeznicara. Igracima se ne igra, pichicke se umorile, jedva cekaju rep. pauzu.
@igrajlopte 🐦