BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Edina Višću samog pustit u napad niko mu ne treba 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Asistent Ibisevicu.Kaunas je napisao/la:Valjda ce sad strucnjaci shvatiti ko je i sta Edin Džeko.
Sad zvati Susic Safeta, on jedini zna kako postaviti ekipu kad nemas napadaca
Problemi sa napadačima, Kvržić na spisku, mislite slučajno 
- Bazinga12345
- Kontakt:
Znaci Visca, Hajrovic i Kvrzic u napadu. Bice veselo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
hajrovica na laznu devetku, Kvrzica u spic
Kvržić je upravo pogodio stativu protiv Lokomotive, namješta nišanske sprave za reprezentaciju.
Ode Džeko, piši propalo. Barem do baraža. Ne sumnjam da će se do tada Edin oporavit. Takve utakmice se igraju makar i na jednoj nozi.
Kad shvatim da ćemo gledati onu slinu od Bajića u prvoj postavi, nije mi dobro.
“Šta Džeko povrijeđen? Ne vjerujem- bila je prva reakcija Prosinečkog sa zeničke strane tunela.
Tek je shvatio ozbiljnost situacije kada je čuo dopunsku vijest.
– Kažeš na operaciju. Ne znam šta da kažem. Pusti me da dođem u Centar i da dobijem kompletnu informaciju. Ovo mi se nimalo ne dopada. Još uvjek vjerujem da će Edin biti spreman…
Nije baratao novim imenima. Koliko toliko spokojnim čini ga Armin Hodžić, uz Džeku i Pjanića ove jeseni “Zmaj” s najboljom formom. Prvi je strijelac svog tima. Napadač jako potrebam našem timu.
– Ne znam da li ću zvati nekog novoga. Koljić se vratio, to je dobra vijest, ali “Kolja” nije igrao mjesecima. Ako budem zvao napadača, Koljić je najbliži- rekao je Prosinečki i ugasio svoj mobitel.
Pred njim su teške noći. Bez Džeke šanse su male. Šteta što niko iz NSBiH nije otišao do Berlina, kleknuti pred Vedadom Ibiševićem, rasnim i klasnim bundesligaškim napadačem.
Tek je shvatio ozbiljnost situacije kada je čuo dopunsku vijest.
– Kažeš na operaciju. Ne znam šta da kažem. Pusti me da dođem u Centar i da dobijem kompletnu informaciju. Ovo mi se nimalo ne dopada. Još uvjek vjerujem da će Edin biti spreman…
Nije baratao novim imenima. Koliko toliko spokojnim čini ga Armin Hodžić, uz Džeku i Pjanića ove jeseni “Zmaj” s najboljom formom. Prvi je strijelac svog tima. Napadač jako potrebam našem timu.
– Ne znam da li ću zvati nekog novoga. Koljić se vratio, to je dobra vijest, ali “Kolja” nije igrao mjesecima. Ako budem zvao napadača, Koljić je najbliži- rekao je Prosinečki i ugasio svoj mobitel.
Pred njim su teške noći. Bez Džeke šanse su male. Šteta što niko iz NSBiH nije otišao do Berlina, kleknuti pred Vedadom Ibiševićem, rasnim i klasnim bundesligaškim napadačem.
Robi zna samo nadimke ljudima davati, tipično kafanski.
Docekasmo i to ... era repke bez Dzeke pocinje od sutra ... nek nam je sretno svima odsad ...holyman je napisao/la:Dolazi polako ono cega smo se pribojavali zadnjih 10 godina?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Dino Hotić u predsoblju je reprezentacije BiH. Mriborovog fudbalera od dresa “Zmajeva” dijeli administrativna procedura.
Još jedan igrač Maribora bi uz Kenana Pirića mogao put Zenice. Kako je Haris Duljević i dalje van stroja, Prosinečki sprema naknadni poziv.
**** saznaju kako bi poziv sutra mogao otići Jasminu Mešanoviću.
Mešanović je dugo vremena standardan i dobar u Mariboru. Ove sezone postigao je dva pogotka uz dvije asistencije u prvenstvu.
Izvjesno je da će poziv dobiti i Elvir Koljić nakon što je definitivno otpao Edin Džeko, koji će umjesto u reprezentativnu bazu ovoga puta na operacioni sto zbog loma jagodične kosti.
Mesanovic
Još jedan igrač Maribora bi uz Kenana Pirića mogao put Zenice. Kako je Haris Duljević i dalje van stroja, Prosinečki sprema naknadni poziv.
**** saznaju kako bi poziv sutra mogao otići Jasminu Mešanoviću.
Mešanović je dugo vremena standardan i dobar u Mariboru. Ove sezone postigao je dva pogotka uz dvije asistencije u prvenstvu.
Izvjesno je da će poziv dobiti i Elvir Koljić nakon što je definitivno otpao Edin Džeko, koji će umjesto u reprezentativnu bazu ovoga puta na operacioni sto zbog loma jagodične kosti.
Mesanovic
Ova Žuta Ubleha sad trola maksimalno
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Evo i mesanovica
klupa maribora...najveca menadzerska u historiji ove repke! Pola repke dolazi iz amaterskih liga slovenije, hrvatske, arabije, turske - turske cvajte. Tone brod ali tone, rang andore vise nije samo šala nego polahko postaje ozbiljno. Bit ce ovdje jos svega, a glupi bosnjo i dalje spava.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Da vidimo sad ko je po Prosineckom nas drugi napadac... poceo bih utakmicu: Sehic, Kolasinac, Bicakcic, Sunjic, Kvrzic, gojak,loncar,pjanic,Hajrovic,Hodzic, Prevljak...
Ko će osvanuti u prvoj postavi kao istureni napadač reprezentacije BiH?
A) Bajić
B) Hodžić
C) Brandao
D) Kvržić
E) Mešanović
A) Bajić
B) Hodžić
C) Brandao
D) Kvržić
E) Mešanović
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trebao je Menala pozvati naknadno,ovaj Mesanovic smijurija obicna.
Koljic s jednom nogom bolji od Bajica svakako..
Koljic s jednom nogom bolji od Bajica svakako..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vidi ovih sto se pale na Husarine placene clanke 
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!