FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 06 okt 2019, 19:55

Zajmili nas ljudi momački,ostavili život na terenu protiv VELIKOG Želje,mi indisponirani,čestitaj protivniku,piči dalje,šamar na vakat.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 okt 2019, 19:56

braco je napisao/la:Najviše me živciralo što su naši igrači griješili u pasovima, što kratkim, što dugim. Opet sam nekako imao osjećaj tokom utakmice da imamo dovoljno prostora da se nešto uradi jer nije baš da nismo mogli golu prići, ali ta anemičnost i netačnost u pasovima nas je koštala.
Teren je kriv :) inace bi oni pokazali svoje znanje.
Prvi gol je poremetio planove, ostalo pisi propalo.
Igras slabo jos dobijes 4 zuta u kratkom periodu. Vozdra!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 06 okt 2019, 19:56

Čestitke Borcu. Poraz u vakat, ako je morao doći...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2019, 19:57

maldini3 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Je.bem li ti Sipovicu fameliju
Zašto njemu? Daleko najbolji u ovom debaklu, dobio je 20 zračnih duela, poginuo na terenu.
I izgubio svaki duel na zemlji. Vranjes dvije asistencije pored njega pravi a treci go gleda kako lopta pored njega stoji. Al nije to samo danasnja utamica previse se golova primilo preko njega. Samo se sjetim derbija na grbavici 0 3 i kako ahmetovic protrcava pored njega ....
Kriviš ga jer je neko asistirao pored njega? I zato mu yebeš familiju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 okt 2019, 19:59

Ma ništa nije štimalo večeras, ovo im je baš bezveze bilo što su ovako odigrali. Krila 0 bodova, sredina isto, odbrana nesigurna, bekovi ne znam jesu li imali bukvalno 1 centaršut tačan skupa, Krpa izolovan nije imao dovoljno lopti.
Mamlaz je napisao/la:
braco je napisao/la:Najviše me živciralo što su naši igrači griješili u pasovima, što kratkim, što dugim. Opet sam nekako imao osjećaj tokom utakmice da imamo dovoljno prostora da se nešto uradi jer nije baš da nismo mogli golu prići, ali ta anemičnost i netačnost u pasovima nas je koštala.
Upravo tako iskomplikujemo sa deset pasova u krug ljudi nam uzmu loptu ,u tri poteza izadju 1na1 sa golmanom, Stila je morao od prve igrati, Krpica nije trebao izvoditi. Sadikovic, Bojo, Alispahic, Ramovic cista 0
Ma previsoko stojimo uvijek i u defanzivnoj tranziciji protivnik protiv nas ima popriličnu prednost, pa budu kontre kao npr u jednoj situaciji za Borac 5 na 3 čini mi se. Mada opet Vranješ i Kajkut da su onoliko brži od Keme, ne znam.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 06 okt 2019, 19:59

Admir74 je napisao/la:Čestitke Borcu. Poraz u vakat, ako je morao doći...
Ma nije problem u porazu, problem je u nacinu na koji se on desio. Bukvalno bez ispaljenog metka. Sramotno i to boli

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 okt 2019, 20:00

Bolnije bi bilo da smo ga ispusili u Tuzli, a nismo to zasluzili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 06 okt 2019, 20:01

Fareus1921 je napisao/la:Gledaj Pitara više slave poraz Želje nego pobjedu 5arajeva.

GOLEM SI ŽELJO!!!
Sta treba :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 okt 2019, 20:07

"Mi smo bili smušeni, nismo znali šta hoćemo i zaslužili smo da izgubimo 3:0. Kada ne znamo šta hoćemo, zaslužiš da izgubiš. Kada kažem ne znamo, mislim na igrače i stručni štab, svi smo danas sve kontra uradili", istakao je Osim.

:clap:

Benzapen
Kontakt:

Post Postao/la Benzapen » 06 okt 2019, 20:08

Kad igraš bez volje i bez muda trica ti slijedi. Ali šta sad, idemo dalje. Biće bolje. Forza Željo.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 okt 2019, 20:16

Lobotomci dosli na svoje :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 okt 2019, 20:21

irfo je napisao/la:Lobotomci dosli na svoje :bow:
A i ti si jedva ceko maestro :salut: . Svaki vikend ”ih” spominjes sto mi govori da imas bas neke ozbiljne komplekse ili probleme sa nekim forumasima. Pocinjes biti dosadniji od njih. Ako hoces prihvati moj prijedlog a to je opustise malo i ne obaziri se na narod koji ti ne lezi. Bolje ces se osjecati.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 okt 2019, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 okt 2019, 20:22

Nismo trebali izgubiti s tri razlike, al sta da se radi. Sigurno je ova utakmica doata pokazala neke stvari. Ramovic kad je bio na tribinama, mi smo pobjedivali. Ovo sto je dobio prilike pokazao je da ne zasluzuje bolje.

Veliki problem imamo sto ono "starog" Ermina nema nigdje. Vec tri utakmice ne uradi nista za 90min. Da li protivnici zaista zatvore njegovu stranu ili je totalno van forme zaista ne znam. Eric, sve ukupno dokazao da je losiji golman od Vedrana iako se na pocetku cinili da ce biti nesto novo i bolje.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 06 okt 2019, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 okt 2019, 20:26

Ne treba nam pitarluk da bacamo i drvlje i kamenje na igrače i stručni štab, kritika svakako ali nemojmo pravit apokaliptični scenario od ovoga večeras. Neće nam ništa pomoći takva atmosfera. Ne treba ni žmiriti na ovu bruku večeras, igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da si postave pitanje u čemu su večeras pogriješili. Najbitnije je da do polusezone budemo tu negdje u vrhu i na zimu se pojačati u odbrani (prije svega bekovi) i eto neka moja lična želja bi bila ako se na tržištu pojavi neko kvalitetno krilo koje možemo dovesti i to je to.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 okt 2019, 20:34

Poraz je najmanje bitan, on je morao doci kad tad. Problem je nacin na kojo izgubis. Ramovic nije dobio duela! Zec takoder nesto pokusavao a nista. Vec drugo pol. kad je Dado otisao na stopera tu je bio kraj. A morao je jer bi onaj dobio crveni sigurno. Toliko je bio van ritma, da nije mogao nijednog igraca da stigne.
U kompletu svi losi, al Ramovic i Eric klupa to je definitivno.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 06 okt 2019, 20:35

Benzapen je napisao/la:Kad igraš bez volje i bez muda trica ti slijedi. Ali šta sad, idemo dalje. Biće bolje. Forza Željo.
Ma niđe veze,kod Bošnjaka vazda kad ne dobiješ,ispada bez volje i muda.
Ljudi odigrali vrhunski,mi neraspoloženi,dali nam gol na vakat,meni to postaje neshvatljivo.
Kaznili nas brutalno,nema ništa gore nego rano primiti gol u ovakvim utakmicama,dosad smo se vadili,sad ispušili.
Važno je da se izdigneš nakon poraza u šta nesumnjam.
I opet se pokazalo gdje smo tanki,na zimu aBd i to riješiti i juriš!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 okt 2019, 20:35

ReX je napisao/la:
irfo je napisao/la:Lobotomci dosli na svoje :bow:
A i ti si jedva ceko maestro :salut: . Svaki vikend ”ih” spominjes sto mi govori da imas bas neke ozbiljne komplekse ili probleme sa nekim forumasima. Pocinjes biti dosadniji od njih. Ako hoces prihvati moj prijedlog a to je opustise malo i ne obaziri se na narod koji ti ne lezi. Bolje ces se osjecati.
A ti svaki put docekas da "ih" branis, mani me se, ima da pisem o njima kolko hocu
Misketovi analni planinari
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 okt 2019, 20:36

Realno da je sve bilo na nivou tj. eto npr. sto kazes Ramovic nije dobio duel, Ermin slabo i to ne bi izgubili. Ovo je bilo ispod nivoa onog sto su pokazali ove sezone. Da je Osmankovic bio pribran, Ermin vise pokretan i slicno mi ne bi izgubili zasluzeno. Mozda i bi, ali to bi bio nedostatak sreca ili nista slicno, nezasluzeno.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 06 okt 2019, 20:38

braco je napisao/la:Ne treba nam pitarluk da bacamo i drvlje i kamenje na igrače i stručni štab, kritika svakako ali nemojmo pravit apokaliptični scenario od ovoga večeras. Neće nam ništa pomoći takva atmosfera. Ne treba ni žmiriti na ovu bruku večeras, igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da si postave pitanje u čemu su večeras pogriješili. Najbitnije je da do polusezone budemo tu negdje u vrhu i na zimu se pojačati u odbrani (prije svega bekovi) i eto neka moja lična želja bi bila ako se na tržištu pojavi neko kvalitetno krilo koje možemo dovesti i to je to.
Tacno tako, ovo je samo jedna utakmica. Vidimo svi sve, nije niko ćorav i morat ce se neke stvari popraviti drasticno. Posteno od Amara, svi smo krivi, idemo dalje.

Jos bih dodao da je Bjelica majstorski odradio posao. Do prvog gola koji su dali, treca minuta start na Dadi nema zutog, cetvrta minuta lakat u glavu iz zaleta i onda zuti u sedmoj Kajkutu za start sa dvije noge otvorenim đonom. Cijelu zadnju liniju opteretio zutim kartonima. Svaki im je faul svirao, ne mozes im prici bukvalno, a minimum pet faulova im je svirao kao sto je prije drugog bila situacija sa Veselinovicem. Penal je li bio ne znam, dok pregledam bolji snimak.

Ne kukam i ne opravdavam nas ali postalo je degutantno gledat kako nas tuku laktovima, od Tuzle, Kaknja, Mostara do Banja luke.

Igore Kristicu yebem ti malo dijete!

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!

Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 okt 2019, 20:40

A fakat je šega da Radnik sa pet poraza ima samo 2 boda manje od nas, volimo remije jbg. :mrgreen:

Ono što je dobro ako ništa je to što sljedeće kolo igramo protiv Mladosti na Grbavici, odlična prilika da se ekipa psihički vrati pobjedom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, GavranBeli, knoa, Levin, mavi i 47 gostiju.