E cuj Hernandeza pahahhaahahSaurman je napisao/la:Teško je nadoknaditi odlazak Godina i Hernandeza.
Mislis Luisa ?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
E cuj Hernandeza pahahhaahahSaurman je napisao/la:Teško je nadoknaditi odlazak Godina i Hernandeza.
Da Hernandeza i ne znam šta je smiješno.Do povrede standardni član prvih 11.JoeBleck je napisao/la:E cuj Hernandeza pahahhaahahSaurman je napisao/la:Teško je nadoknaditi odlazak Godina i Hernandeza.
Mislis Luisa ?
Odlican je Thomas, tu su i novi Herrera i Llorente, ali Thomas je level iznad na toj poziciji centralnog i zadnjeg veznog.Trunks je napisao/la:Thomas je fantastičan, već godinama jedan od najboljih igrača u klubu.
Puno toga je pretrpio ovaj klub u zadnjih nekoliko godina, mnogi drugi ne bi opstali u takvim uslovima, ali Atletico je konstantno u vrhu. Ja sam i dalje siguran da su se neka pojačanja trebala drugačije birati i da bi tada barem još jedna velika titula bila tu. Svaki elitni trener ima svoje shvatanje fudbala i ne može biti problem kako Atletico igra, ima tu dosta drugih okolnosti koje utiču. Realizacija, represija od strane sudija i tako dalje. Negdje do polovine 2017. Atletico je imao nevjerovatan balans u ekipi, potpuni ekvilibrijum. Kasnije nisu dovedena pojačanja koja mogu ispratiti fudbal kojeg Cholo želi implementirati na terenu, tačnije i do tada je bilo nekih igrača koji nisu odgovarali tome jer su se trebali dovesti neki drugi.DRHAUSE je napisao/la: ↑31 okt 2019, 00:37Atletiko Madrid igra bunker na BUKVALNO svakoj utakmici a ima vrhunski napad i sasvim dobar ostatak ekipe. Real i Barselona nikad slabiji a vi daleko od titule.
Možda je vrijeme da se Simeone vrati u Kataniju jer ovaj tim teško da može puno gore rezultatski dok igrački može samo bolje.