BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Na krilu molim Hebiba da gadza Mersudina u glavu. Dobitna kombinacija velesile FK Lisa Ann. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ahmetovic, Hebibovic i Guzina iz FK Brazzers 08 za jaku reprezentacijuMaestro je napisao/la:Na krilu molim Hebiba da gadza Mersudina u glavu. Dobitna kombinacija velesile FK Lisa Ann.
Pokusati premuntati Ibisevica da se vrati bar ove 2 utakmice. Ako nece on onda pozvati i Ahmetovica i Krpica. Pa koji bude spremniji ubacit ga. Koljica bi neozbiljno bilo pozvati. Momak se trek vraca nakon povrede i boga pitaj u kakvom je stanju i koliko je spreman.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dovoljno Hebiba i Mersudina u prvu postavu i bicemo Guzina cak i za Luxemburg.Vucevich je napisao/la:Ahmetovic, Hebibovic i Guzina iz FK Brazzers 08 za jaku reprezentacijuMaestro je napisao/la:Na krilu molim Hebiba da gadza Mersudina u glavu. Dobitna kombinacija velesile FK Lisa Ann.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Guzinu i Jajala od prve minute i niko nam ništa ne može 
Je l' moguće da se spominje ovaj Krpić kao opcijaMaestro je napisao/la:Dovoljno Hebiba i Mersudina u prvu postavu i bicemo Guzina cak i za Luxemburg.
Najveća prevara u historiji švedskog Allsvenskana, dobio je nogu nakon samo 4 mjeseca u AIKu kada su shvatili kakav je invalid. Rekli da ne zna osnove fudbala.
Ni u Iranu nije bio nikakva prevaga, samo u jadnoj BiH ligi izgleda kao Aguero.
Sta god je iz ove lige izaslo bila je prevara.Vucevich je napisao/la:Je l' moguće da se spominje ovaj Krpić kao opcijaMaestro je napisao/la:Dovoljno Hebiba i Mersudina u prvu postavu i bicemo Guzina cak i za Luxemburg.![]()
Najveća prevara u historiji švedskog Allsvenskana, dobio je nogu nakon samo 4 mjeseca u AIKu kada su shvatili kakav je invalid. Rekli da ne zna osnove fudbala.
Ni u Iranu nije bio nikakva prevaga, samo u jadnoj BiH ligi izgleda kao Aguero.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zbog ove izjave Prosineckog o Ibisevicu da je sve rekao kada se oprostio bi mu dao trenutni telefonski otkaz.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I SpAhA jE bReZ kLuBa BiO kApItEnDamirT je napisao/la:E jest nam kapiten dobar![]()
U klubu nije ni na klupi,al je zato u repki kapiten
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JohnCleese
- Kontakt:
Dao je Ibisevic malo opsirniji intervju dan-dva prije nego sto je jucer Robert odgovarao na upit o njemu. Ma sve je jasno sto se Vede i repke tice.avenija je napisao/la:Zbog ove izjave Prosineckog o Ibisevicu da je sve rekao kada se oprostio bi mu dao trenutni telefonski otkaz.
coelho41 je napisao/la:probat sa lažnom devetkom npr. Hodžić ili Višća ili Hajrović, sve su to okomito orijentisani igrači, nema Ahmetović šanse u Džekinoj ulozi da glumi, odnosno nema napadača sa državljanstvom BiH koji može igrati ovo što igra Džeko u 4-2-3-1, mislim da mijenjamo formaciju na 4-3-3JohnCleese je napisao/la:Od Ahmetovica ili Djurica ja ozbiljnije ne mogu.coelho41 je napisao/la:Kakav Ahmetović, hajmo malo ozbiljnosti ljudi.
Ti?
Ok, neka ova opcija ispadne ozbiljnija i neka se proba, ali opet u bilo kakvom nezeljenom slucaju mozda ce nam biti nedovoljno ostati na Bajicu kao jedinoj rezervi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet u Zenici okupljanje. Ne mogu se ljudi pošteno ni napiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kvota na Finsku 4, kakav je ovo poklon 
A i ti bi svakako najsretniji bio da dobiju Finci.
Ako znaci da ce nogirati Prosineckog onda naravno.jasmin10 je napisao/la:A i ti bi svakako najsretniji bio da dobiju Finci.
Uvijek bi Višću mjenjao za onog debelog Finca. Ili za Salanovića, ili za glavicu kupusa.
-
samoposmatram
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Daj nam Hasana na beku fali nam svkako igraca, mozda i barbareza pozvat radi motivacijeavenija je napisao/la:Zbog ove izjave Prosineckog o Ibisevicu da je sve rekao kada se oprostio bi mu dao trenutni telefonski otkaz.
=\_1921_/=
Nece biti potrebe za tim mjerama ... 'reprezentativci su danas vidno raspolozeni pristupili prvom treningu sretni sto su ponovo na okupu' ... citam i kontam, ja kakav sam naopak bas bih da ih jednom dozivim 'vidno neraspolozene' jer im je trunku neugodno sto se sramote willy nilly ...invincible1921 je napisao/la:Daj nam Hasana na beku fali nam svakako igraca, mozda i barbareza pozvat radi motivacijeavenija je napisao/la:Zbog ove izjave Prosineckog o Ibisevicu da je sve rekao kada se oprostio bi mu dao trenutni telefonski otkaz.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Goalgetter
- Kontakt:
A zasto ne zove zamjenu za Dzeku? 
Mesanovic bira utakmice???
Zar je lik ikad bio pozvan u reprezentaciju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Iceplayer, napapijri1987 i 14 gostiju.