FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 13 nov 2010, 23:56

Alen Škoro je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:Ima navijaca koji nisu ni za ovu upravu(da se razumijemo ove niko ne voli !!! ) , ali ima i navijaca koji nisu ni za BP,pa oni su doveli primitivca blekica,koji nas je jos vise bacio u propast..
Srecom pa vas je u manjini,valjda se vecina pita?
Sad se postavlja pitanje,koga ti samo gledas ko navijace i koga samo smatras navijacima.
Vidi mozemo mi do zore ovako,ali cinjenica je da su BP doveli blekica koji nas je jos vise unistio,,odnosno odveo u propast. Sta meni treba vise? Opet da ti isti dovedu nekoga?[/quote]
navedi mi ,kako nas je jos vise unistio???? samo mi navedi NOVCANO kako smo jos gore??[/quote]

Pa duguje im i on plate,pametnom dosta. Sta je ovo danas u nasem drustvu normalno da ljudima kasne plate toliko mjeseci? I kako nas nije unistio,obecavao je sve i svasta, otisao kad je najpotrebniji bio ;)
Na kraju krajeva,ne moze onakav primitivac voditi FKS nikako.
I evo,sad je zavadio i neke navijace,napravio grupice i sl..[/quote]Hajde bježi i ne lupetaj više smori sa svojim stavovima više, treba nam inteligencija kao ti da vodi bježi više i prosipaj šuplju negdje drugo.
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 nov 2010, 23:58

Kao prvo sto kaze ovaj moras biti psiholog da okrenes 30 igraca pa isti ti su okrenuli ledja Gracicu i ako im je svaku platu dao,a Baljak i ta ekipa su psiholozi od 92 godine!I Johnny cuj Blekic nas jos vise u propast odveo hahah jao majko mila da si ovako bucan bio i glasan kad se klub raspado i kad je zvaljak sprovodio svoja djela!

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 14 nov 2010, 00:07

Had veliki i mladjani navijaci ,posto je bilo " " zla" (optuzivali se svi da su drugi zlo) eto kad tolko kakite da treba istjerati zlo ,pocnite prvo vi sa istjerivanjem zla iz vaseg imena ,da bi mi stariji mogli istjerati ostala zla iz naseg kluba.....

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 14 nov 2010, 00:21

samo sarajevo je napisao/la:Kao prvo sto kaze ovaj moras biti psiholog da okrenes 30 igraca pa isti ti su okrenuli ledja Gracicu i ako im je svaku platu dao,a Baljak i ta ekipa su psiholozi od 92 godine!I Johnny cuj Blekic nas jos vise u propast odveo hahah jao majko mila da si ovako bucan bio i glasan kad se klub raspado i kad je zvaljak sprovodio svoja djela!
:) slazem se da ne moras biti prevelik psiholog da zavedes 30 fudbalera... evo naprimjer alaim je isao u srednju medicinsku bio kloc najveci :)
opet naglasavam da bp je jedna dobra organizacija ali staviti blekića na celo onog sto spasavaju je ravno stavljanju 500 tona betona na brod koji već tone
:) ja zelim pravu upravu profesionalnu a ne bp prijatelje ko njih hebe
daj mi profesionalce
inace ovo isto zelim i za želju
da dodju profesionalci a ne debili

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 01:37

Kralju bacaj ti ublehe negdje drugo,Blekic i BP apsolutna podrska u svakom pogledu,ko se kleo u te igrace,duzni su oni dosta stvari iz prosle sezone al im se preslo preko toga!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 nov 2010, 02:05

kralj_je_mrtav je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Kralju bacaj ti ublehe negdje drugo,Blekic i BP apsolutna podrska u svakom pogledu,ko se kleo u te igrace,duzni su oni dosta stvari iz prosle sezone al im se preslo preko toga!
Kakve bolan ublehe. Pa vi ste ublehasi najveci, razmislite malo svojom glavom, o cemu vise pricate. Hocete istinu, nadam se da necu dobiti ban. U posljednjih par godina osramotili ste svoj klub mali milion puta. Bili ste Horde u pravom smislu rijeci, no uvijek su bili svi protiv vas, jer vi ste divovi. Kome vise suplju prodajete. Ponasate se kao horda koja nema svoj mozak. BP manipulisu s vama, no vi ste 90 posto fakultetski obrazovani. Vi idete na trening igraca i pitate ih imaju li para, vi koji ste vecim dijelom bubuljicave pubertetlije. Sjedio sam sa Calom, Agimom i jos trojicom trenera u omladinskom pogonu i svi vas se peru, da i oni su za Baljka. Pustite vise suplju, navijajte, volite, kupujte dresove, karte, privjeske, upaljace i pomozite klubu kojeg volite, a manite se suplje. I da, Blekic i BP su htjeli zagospodariti klubom zato sto ga vole, ma nemoj te mi reci, sve su to ista g.ovna, samo sto su Blekic i drustvo znali da ste vi najslabija karika i to su iskoristili.
Kralj nije mrtav kralj je dosadan
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 02:58

samo sarajevo je napisao/la:Kralju bacaj ti ublehe negdje drugo,Blekic i BP apsolutna podrska u svakom pogledu,ko se kleo u te igrace,duzni su oni dosta stvari iz prosle sezone al im se preslo preko toga!
Kakve bolan ublehe. Pa vi ste ublehasi najveci, razmislite malo svojom glavom, o cemu vise pricate. Hocete istinu, nadam se da necu dobiti ban. U posljednjih par godina osramotili ste svoj klub mali milion puta. Bili ste Horde u pravom smislu rijeci, no uvijek su bili svi protiv vas, jer vi ste divovi. Kome vise suplju prodajete. Ponasate se kao horda koja nema svoj mozak. BP manipulisu s vama, no vi ste 90 posto fakultetski obrazovani. Vi idete na trening igraca i pitate ih imaju li para, vi koji ste vecim dijelom bubuljicave pubertetlije. Sjedio sam sa Calom, Agimom i jos trojicom trenera u omladinskom pogonu i svi vas se peru, da i oni su za Baljka. Pustite vise suplju, navijajte, volite, kupujte dresove, karte, privjeske, upaljace i pomozite klubu kojeg volite, a manite se suplje. I da, Blekic i BP su htjeli zagospodariti klubom zato sto ga vole, ma nemoj te mi reci, sve su to ista g.ovna, samo sto su Blekic i drustvo znali da ste vi najslabija karika i to su iskoristili.
Nek ste vi fini u pm gdje ste nisam vas prepoznao! A to da smo pitali i isli na treninge dokazuje nasu ljubav prema klubu ako te onako neko bude pitao! Ti znas ko je pubertetlija a ko nije,dosta su krali e nece moci vise,bili smo dobri samo kad smo cutali i igrali po njihovom i "informisani"znamo mi odavno ove ljude i sta su sve bili spremni da urade,i sta su sve radili i kroz sta smo sve prosli zbog istih!Jel ti treba crtati NECEMO LOPOVE KOJI NAS KRADU OD 92 godine,i zato ponavljam opet u inat svim lesinarima i dusmanima evo zasto volim Blekica i BP trn u oku svima,pogledajte svaki post je o njima svaka cast Zijo majstore! Ako je vama dobro nas zaboli eto vam Zujo pa se njim dicite nama pustite nase ako imas nesto protiv dodji znas vec gdje pa da sjednes sa tim bubuljicavim likovima!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 03:53

Dirk je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Nije mi jasno kako vi kao navijaci Sarajeva manje vijerujete, igracima, treneru i pojedinim clanovima uprave? A sa druge strane vise vijerujete jednom ili dboci ljudi.... Nije mi jasno to nikako. 8-) Znate li vi kakav covijek mora biti "psiholog" da podvede 30 ljudi i okrene ih protiv kluba, pojedinih ljudi, slozicete se da Varesanovic nije taj kalibar, ipak je on samo bivsi fudbaler, sada trener 8-)
Ti ne shvatas poentu svega , ovdje vise nije bitno ko kome vjeruje , ovdje je u pitanju to da su igraci dosli na konferenciju sa onim koji im nisu davali plate nikako i koji su najveci zlobnici FKS ,i u tome lezi problem znaci isti ti su podrzali takvim stavom unistavanje FKS !

Nikada necu zaboraviti kada igraci nisu imali novca , i licno sam bio na treningu sa grupom kada su isti igraci pitati imaju li platu , a tu je bio Merdanovic sa kojim sada prave konferencije , i rekli su da imaju a marke u dzepu nemaju , znaci blate nekoga drugog ko im je dao pare i plate od kada je preuzeo klub 1000% sigurno a tada nisu smjeli progovoditi 8-)
U ovom boldovanom lezi problem jednog od najvecih bh. klubova. Na sta je Sarajevo kao klub spalo, cuj ti bio i ti sa grupom pitao imaju li para. Ma dajte ljudi fakat ste smijesni. Ko ste vi da dolazite i pitate igrace imaju li para, sta vi sebi uzimate za pravo. Vi ste obicni navijaci i dok god se ne budete tako ponasali, jadan je to klub. Ovim ste dotakli dno, kao i danasnjim prozivanjem onih u koje ste se kleli. Dakle, da ponovimo gradivo, ti i grupa bili i pitali igrace imaju li para. E, moje Sarajevo, na sta si ti spalo, da tvoje igrace 20 izmanipulisanih "navijaca" (ovo je namjerno pod navodnicima, jer oni koji su danas pljuvali igrace nisu navijaci) pita imaju li para. Halo, probudite se, izmanipulisani ste kao i oni momci koji su ovo ljeto dosli u klub.
Za tvoj info iste te koje navodis da pricaju protiv nas su nam se na nekim tekmama divili,i hvalili svuda i velicali toliko o tebi i tome sto ti tvrdis

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 14 nov 2010, 10:05

Sreca je sto sve vise raje medu navijačima sarajeva počinje vidjeti ko j eustvari Blekic i njegovi hahari. nema vise bezrezervnu podrsku kao sto je imao do prije par dana. neki dan u kladionici slusam dvojicu klinaca od po 14,15 godina. kaze jedan cuo negdje kako ce blekic dovesti Škoru, rahimića, koga sve ne. kaze mu onaj drugi "ma ja blekic je nas abramovič" :D :D :D eto kako je bleki skupio simpatije. fol on dolazi iz raje, a papak kakvog nema, fol ce on dovesti igrače, donijet pare, on će izgradti evropsko sarajevo, igraćemo Ligu prvaka, gazićemo Manchester, i tu su priču djeca popušila, kao i vas dosta na ovom forumu, i sad se zaklinjete u Blekića, a lik nas je prevario ko bekane, i samo lagano otišao. da je ba to kakav frajer, da voi toliko sarajevo ko što sere okolo da voli, pa nikad ne bi otišao, otjero bi baljka i ostale klice, a ne se fol prvi ispalio. ma **** ona glavata **** vas on.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 14 nov 2010, 10:25

Nije sada fol pricati o tome sta je obecavao Blekic i kompanija. Ko hoce da se sjeti - sjetit ce se, a ko nece - pomoci mu nema. Nije u redu ni pricati sta je ko pisao, a mislilo se da je nekome krivo sto je Blekic dosao u Sarajevo...

Elem, postao je predsjednik, imao svu vlast u klubu i sam birao sradnike, obecavao "kule i gradove" i na kraju se pokupio bez ikakvog otpora. Sada prica o dugovima proslih uprava...a je li to pitanje postavljao kada je postao predsjedik? Znalo se za dugove, jer vecina premijerligasa duguje preko 3 miliona, pa opet funkcioniraju. Sta je dug?
Svi smo mi duzni, kreditno ili preko kartica na ovaj ili onaj nacin. Dug je relativna stvar - bitno je postizati rezultate i obradovati navijace, a navijaci su najveci finansijeri klubova.
Morate shvatiti i prestati favorizirati samo navijace na sjeveru. Ne zivi Sarajevo samo od sjevera, nego od svih tribina na Kosevu. A one su prazne zbog nedostatka rezultata, a sjetite se samo prosle godine i punih tribina u Evrpoti... Ista stvar se desila na Grbavici. Zujo je obecao Amara i rezultate - zato smo bili za njega, bez obzira sto je on napravio najveci dug u Zelji. Sretno.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 14 nov 2010, 10:41

Da li je ikada od rata pa na ovamo Sarajevo izdalo ijedan finansijski izvještaj koji je bio dostupan javnosti?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2010, 10:55

Samo nas Husref moze vratiti na staze slave.
Husrefe vrati se.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 nov 2010, 11:00

Strumfici ajde pustite se nase teme, imate svog Selju. Ovakva situacija je u svim nasim klubovima, ali bukvalno, vise manje, pa eto igraci Borca nisu primili tri plate a jesenji prvaci, samo sto je kod nas sve isplivalo u javnost i neka je. Kod vas Visca zivi u stanu sa tri cimera, rezije 300 km, al eto nek je bajna situacija kod vas. :roll:

Daj Boze da nas izbace u trecu ligu, pa bez ovih lopova sve ispocetka sa obrazovanim i pravim ljudima u upravi. Na stranu sad Blekica i ovih ublehasa u upravi, mi smo na strani BP i dajemo im podrsku 100%.

Za ove gore sto govore da Horde blate klub i sebe, smijesni ste. Ima Horde Zla je nastalo sasvim slucajno zbog jednog stripa, ako vec niste znali i nema nikakve veze sa sirenjem mrznje i nekog zla. Strumfici kad su bacali bombe po Zenici, boli se po Zepcu, frka u Mostaru protiv Veleza, ma nema sta, djeca cvijeca.

Za zvizdanje igraca i pljuvanje, imali su podrsku 90 minuta juce, ali su nas izdali, u petak kada su otisli na press konferenciju sa istim onim ljudima koji su im duzni 4 plate iz prosle sezone i bruku stvari, sa istim onim ljudima koji marke nisu donijeli u klub, vec ukrali milione i milione, eto oni se nasli izigrani, fuj licemjeri jedni. Zasto to nisu uradili prosle sezone, kad je vec borba za Evropu bila izgubljena?

Duzni su nam ostali iz prosle sezone, njihova neborba, nemogucnost da pobijede Listicu onda kad je nama navijacima najvaznije, odnos prema dresu kluba kakav je Sarajevo, a ne neka Drina iz pm, sramota.

Nema se para a svaku noc se visi na faceu do 2,3 sata u noci, kupuju se boce vina poslije utakmice, cuga se do ranih jutarnjih sati po bajzmentima, sa 20 piva oko sebe.

Preslo im se preko dota toga, ali vise nece, ako treba i njih sve otjerati, pa da krene sve iz pocetka, ako treba i iz trece Kantonalne Lige. ;) Ili mi i nasa SVETINJA ili lopovi i ublehasi!
Genius, outrageous, the best ever! RF!

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 14 nov 2010, 11:17

Vjerujem da ovo sto cu reci ovdje nikoga posebno ne zanima, ali imam potrebu da kazem.
Pravo sam razocaran Hordama, oni koji me poznaju u privatnom zivotu znaju da sam uvijek bio na njihovoj strani, cak sam velike rasprave vodio sa rajom poslije onog rusenja stadiona poslije listice, znao sam da nije u redu da se nezadovoljstvo iskaze kroz nasilje ali eto opet sam zelio da vjerujem kako je tako moralo biti jer je utakmica protiv listice vise od utakmice i da je nezalaganje protiv njih posebno bolilo.
Mnogi su me u raji zajebavali sto sam isao u udruzenje i kupovao majice ( NE, ne prigovaram, svaki dinar halal i 15 km je u stvari nista ), mojoj raji je bilo sega sto kupujem majice i jos uvijek furam tekme iako sam ozenjen i uveliko ozbiljan. Iskreno bolila me cuna za sve to, bilo mi je veliko zadovoljstvo sto mogu pomoci koliko toliko grupu koja je jos od vremena boravka na zapadnoj tribini znala sta zeli, i koju mnoge prijetnje od tadasnje BROJNIJE grupe Hordi nisu sprijecile da preuzmu sjever i pokazu kako se navija.
Ali ova desavanja zadnih dana su malo reci fuj, kad sam na teletekstu procitao da je Zijad Blekic podnio ostavku nisam se toliko zacudio, iako su se mnogi kleli u njega ( cak sam i sam jedno vrijeme bio isti takav ) znao sam da stvari ne funkcionisu onako kako se plasiraju po medijima, znao sam da igraci nemaju plata i da se za pare snalaze kako znaju i umiju, samo se o tome moralo sutiti pa se tako u npr Crnogorskim medijima od strane nasih igraca koji su iz CG pricalo kako je Sarajevo organizovan klub, kako su sretni sto su ovdje i sl.
Medjutim evo jedan primjer, prvotimac Sarajeva sa kojim sam veoma dobar je potpisao ugovor sa nama za smijesne pare + plata , medjutim pristao je na te uslove jer jedina pozitivna stvar bila ta sto bi u slucaju da dobije inozemni angazman njegovo obestecenje bilo "taj smijesni iznos X 2" i u tom slucaju bi i sam mogao sebi platiti ostetu.
Medjutim on dinara nije dobio i nije jedini koji je izigran.
I sad se nadju navijaci prigovarati njemu i ostalima sto pricaju istinu, trebali bi valjda dzaba igrati, a nas ne moze 1000 da se skupi da kupimo clanske, ili kad nam povecaju cijenu karata za 2-3 km onda kukamo na sve strane a ljudima se hiljade i hiljade maraka duguje.
Od cega da igraju, znate li vi kakvu sportisti ishranu moraju imati, pa vani i najobicniji rekreativci kao dopunu ishrani unose aminokiseline, proteine, vitaminsko mineralne formule, inace organizam uveliko trpi. A nasi profesionalni igraci nemaju za osnovnu hranu vec se zaduzuju jedni od drugih, a ruku na srce svi pa recite koliko su trcali i kakvo je zalaganje bilo.
I onda se nadju navijaci da im psuju jer su kao sjedli u istoj prostoriji sa Baljkom, trebali su izaci i slicno, trebali su svi prstom u njega. Jest aha, imate li vi svi muda pa svojim sefovima i direktorima govoriti kakvi su ovakvi ili onakvi, jel to "nas" Zijad Blekic ustajao na press konferencijama kad su se predstavljali igraci samo zato sto je Baljak tu, nesto ne znam da ga je javno prozivao dok je bio u klubu ili da je ljutito napustio prostoriju u kojoj je Baljak, jos je Zijad neovisan covjek i ne bi mu sudbina zavisila od Baljka da je to sve uradio, a onda se igracima zamjera sto su bili u istoj prostoriji a Zijadu se nije zamjeralo.
Medjutim radi se o tome da nas je Zijad sve zajebao, kleli smo se u njega, prije 20tak dana na Kosevu poslije derbija nam je pricao price koje svi mi volimo cuti, a onda se uhvatio noge, nama Hordama je ocito tesko javno priznati da nas je zajebao jer bi sigurno bili i predmet sprdnje od strane Manijaka pa se sav bijes usmjerio na igrace, kao oni su za sve krivi, od njih se valjda ocekuje da se obracunaju sa Baljkom, a to nije poslo za rukom ni mnogo vecim i da kazem zajebanijim likovima od njih. Furamo se na neku ultra mega organizovanu navijacku grupu, a sad da se organizuje protest ispred kluba i da ne idemo iz kruga prostorija dok Baljak i kopmpanija ne odstupe ne bi nas bilo 50, svima draze sjest na kafu i ispred sebe bilten i avaz i hajmo lagano supljak.
Mene iskreno to vise boli nego da smo trenutno 10ti na tabeli, ne kazem ja, ima i medju igracima onih koji mozda ne zasluzuju nas dres, ali generalno ti momci su ginuli na terenu, navijali sa nama, znaju svaku nasu pjesmu, a sve bez dinara u dzepu mjesecima. Vjerujem da svi mi pizdimo kad ne dobijemo platu na vrijeme, a dosta njih je doslo sa strane pa nema para a to uopste nije uticalo na njihovo zalaganje na terenu. Neka se bilo ko od vas zamisli da ode npr. u Crnu Goru da radi, daleko od voljenih i onda mjesecima ne dobije dinara, pa rekao bi odoh ja u Bosnu ako nista lezati, i to mi je dzaba a blizu sam svojih.
Prema tome neka vam je svima na cast koji ste svoj bijes usmjerili na igrace, ne sumnjam ja da vi volite Sarajevo, samo na pogresne ste se okomili, to je definitivno.

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 14 nov 2010, 11:29

Ljudi pustite se više i Blekića i Baljka,Alihodžića te njima sličnih, koga naći da izađe naš voljeni klub iz teške situacije,kako krenuti naprijed,ako ovo potraje nema nas nigdje.Ko je najsposobniji u ovom gradu i da voli FKS da krenemo više jednom prema vrhu i Evropi.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 nov 2010, 11:37

pitar-istok je napisao/la:Ljudi pustite se više i Blekića i Baljka,Alihodžića te njima sličnih, koga naći da izađe naš voljeni klub iz teške situacije,kako krenuti naprijed,ako ovo potraje nema nas nigdje.Ko je najsposobniji u ovom gradu i da voli FKS da krenemo više jednom prema vrhu i Evropi.
pa jbg jarane,kad su 90-ih ovi ljudi poceli rusiti klub svi su cutali,poogotovo ovi stariji navijaci,pa su mladjim generacijama ostavili KLUB PRED STECAJEM,i naravno dok se ne OTJERAJU sve do jednog i dok BP ne dovede ljude koji znaju,a adi dzemidzic je bio primjer,i dok klub nebude imao SSVOJ racun mozemo usima mahati!

kad ti trcis na 100 metara a neko ti podapinje nogu svako 2 metra,nakon 30 metara ti dosadi ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2010, 11:45

Od kluba je ostalo samo ime.Niko od nas koji su protiv mirze i igraca ne kaze da se Blekic mora vratiti.Nama je svejedno ko je u upravi,bitno je samo da radi posteno i da zeli dobro klubu.Sto svi potenciraju da mi volimo Blekica vise nego Saraj'vo?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 nov 2010, 11:46

Megamon je napisao/la:Od kluba je ostalo samo ime.Niko od nas koji su protiv mirze i igraca ne kaze da se Blekic mora vratiti.Nama je svejedno ko je u upravi,bitno je samo da radi posteno i da zeli dobro klubu.Sto svi potenciraju da mi volimo Blekica vise nego Saraj'vo?
zato sto im je to jedini argumenat protiv zvizdanja za jucerasnju sramotu,tj namjestenu tekmu 1-1 (TREBALO BITI 0-0)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2010, 11:50

johnnyHZ je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Od kluba je ostalo samo ime.Niko od nas koji su protiv mirze i igraca ne kaze da se Blekic mora vratiti.Nama je svejedno ko je u upravi,bitno je samo da radi posteno i da zeli dobro klubu.Sto svi potenciraju da mi volimo Blekica vise nego Saraj'vo?
zato sto im je to jedini argumenat protiv zvizdanja za jucerasnju sramotu,tj namjestenu tekmu 1-1 (TREBALO BITI 0-0)
I ja sam ubjedjen da su jucer namjestili utakmicu.Pa nisu toliko amateri da ne mogu dobiti Drinu.Njih u gostima dobije Travnik :lol:

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 14 nov 2010, 11:53

retro je napisao/la:
Nema se para a svaku noc se visi na faceu do 2,3 sata u noci, kupuju se boce vina poslije utakmice, cuga se do ranih jutarnjih sati po bajzmentima, sa 20 piva oko sebe.
Inace facebook je mjerilo koliko ko ima para, biti na facebooku znaci da im ni slucajno ne kasne plate.
za tvoj info, internet u Sarajevu je danas 20-30 KM MJESECNO, to je cifra koju danas vecina srednjoskoloca potrosi za 3-4 dana samo na uzinu i sok.
A to sto piju toliko ( ako vec piju kao sto se prica ) je vjerovatno uzrok nesredjenog kluba, danas su vremena jako teska i 90% omladine nazalost pije jer kroz cugu bjezi od stvarnosti, tako i nasi igraci, mjesecima nemaju dinara, neki su daleko od prijatelja i rodbine, oduzmi im jos i malo zabave pa sto to onda imaju? Vani klubovi daju igracima MJESECNO MILIONE, pa ih mediji uhvate kako na glavu padaju od alkohola, smrcu kokain, kurvaju se i sl. Da nasi igraci imaju uslove samo kao listica, ja bi im prvi prigovorio sto nesportski zive, ovako nema smisla.
Inace ima jedna pametna koju je Osim rekao, ne volim ga ali mu je ta na mjestu, ide u stilu " ako hoces da imas iole dobrog igraca moras ga platiti, jer kad ga placas mozes ga i kazniti, bez kazne nema od njega nista"
Nadam se da sad mozes skontati gdje je nas problem.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.