Sad se postavlja pitanje,koga ti samo gledas ko navijace i koga samo smatras navijacima.Alen Škoro je napisao/la:Srecom pa vas je u manjini,valjda se vecina pita?johnnyHZ je napisao/la:Ima navijaca koji nisu ni za ovu upravu(da se razumijemo ove niko ne voli !!! ) , ali ima i navijaca koji nisu ni za BP,pa oni su doveli primitivca blekica,koji nas je jos vise bacio u propast..
Vidi mozemo mi do zore ovako,ali cinjenica je da su BP doveli blekica koji nas je jos vise unistio,,odnosno odveo u propast. Sta meni treba vise? Opet da ti isti dovedu nekoga?[/quote]
navedi mi ,kako nas je jos vise unistio???? samo mi navedi NOVCANO kako smo jos gore??[/quote]
Pa duguje im i on plate,pametnom dosta. Sta je ovo danas u nasem drustvu normalno da ljudima kasne plate toliko mjeseci? I kako nas nije unistio,obecavao je sve i svasta, otisao kad je najpotrebniji bio

Na kraju krajeva,ne moze onakav primitivac voditi FKS nikako.
I evo,sad je zavadio i neke navijace,napravio grupice i sl..[/quote]Hajde bježi i ne lupetaj više smori sa svojim stavovima više, treba nam inteligencija kao ti da vodi bježi više i prosipaj šuplju negdje drugo.