Svi treneri u PL,kad izgube utakmicu,traže neke alibije i krivce u drugom(Husref pogotovo),samo Babuka pošteno izjavi:Veze nismo imali večeras,prvi JA!1921ba je napisao/la:
Aferim
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svi treneri u PL,kad izgube utakmicu,traže neke alibije i krivce u drugom(Husref pogotovo),samo Babuka pošteno izjavi:Veze nismo imali večeras,prvi JA!1921ba je napisao/la:
Hvala u njihovo ime.Riziko je napisao/la:Odličan video, super vam ovo rade momci zaduženi za marketing.
Alipasino je napisao/la:Pitanje svim igracima.Sta je to problem i u gostima igrat agresivno borit se i trcat.Jel umor nije, jel bolji protivnik nije, jel do terena nije.Znaci do vas je tj necete da se puno trosite u gostima.Fino od vas.
Riziko je napisao/la:Odličan video, super vam ovo rade momci zaduženi za marketing.
Ma jasno je meni to nego me ovakvi tekstovi nerviraju fakat. U jednoj sedmici u zvijezde se ukiva, a vec u drugoj neki tekst o problemu. Realno odavno mi primamo golove pa se vracamo i niko to nije spomenuo, a sad je to problem jer ne mozes se citav zivot “vracat” i preokrete praviti. Mora nekad i to stati i izostati.Bezideja je napisao/la:Ma ljudi kad tad smo morali izgubiti, valjda je to svima jasno..
Najdrazi gostRokoko87 je napisao/la:Bujrum, Aladine!
Nije kriv ali je kumovo porazu. Taman kako treba i koliko treba.LjoZee je napisao/la:Ma spominjati sudiju na ono sinoc nema smisla. Sami sebe zaklali. Nit nam je kriv sudija nit bilo ko drugi osim nas. Mlitavo izasli, mlitavo zavrsili. Samo gledati da ispravimo nase greske ne traziti alibije u sudijama kad odigras onako lose kao sinoc. Nije strasno moze se ispraviti ono od sinoc ako se pokaze volja. Nije bas ni realno tri gola razlike jer nisu toliko bolji bili, ali dobar samar da na vrijeme ispravljamo sto je valja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.