Bolje se brini za svoj Inter koji bi mogao vrlo lako da izgubi , a mi cemo da pobijedimo neboj seamell je napisao/la:od koga ceta sad izgubit![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Odkud tebi da on navija za Inter, pa vidis koliko je aktivan na temi Bayerna ja cisto sumljam da navija za neki drugi timbayern4ever je napisao/la:Bolje se brini za svoj Inter koji bi mogao vrlo lako da izgubi , a mi cemo da pobijedimo neboj seamell je napisao/la:od koga ceta sad izgubit![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
U pjevače veliš? Dobro, evo ti onda je'na pjesma uoči sutrašnjeg derbija.Klare je napisao/la: Skrati nam svima muke i idi odmah u pjevače
[youtube][/youtube]
Vom Jäger zum Gejagten
Nemaš ukusa. Ovo je to što se traži, ovo.
Ovo brate mili, pa ja.
Mada ova njihova mi po ritmu nekako tužna skroz. Ali što jest ni jednu ni drugu ne razumijem.
Razumijem onaj dio Bundesliga, DFB pokal und champions league.
Usput možeš li mi reći kako se postavlja video ili slika na ovaj način kao što si ti.
Ovo brate mili, pa ja.
Usput možeš li mi reći kako se postavlja video ili slika na ovaj način kao što si ti.
Ma nit Inter osvaja nit vi dobijate i svi sretnibayern4ever je napisao/la:Bolje se brini za svoj Inter koji bi mogao vrlo lako da izgubi , a mi cemo da pobijedimo neboj seamell je napisao/la:od koga ceta sad izgubit![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- bayern4ever
- Kontakt:
Ajde vidjet cemo ja kazem da im necemo dati manje od 3 gola , ako ne i vise pa ti sad vidi..LBJ MVP je napisao/la:Ma nit Inter osvaja nit vi dobijate i svi sretnibayern4ever je napisao/la:Bolje se brini za svoj Inter koji bi mogao vrlo lako da izgubi , a mi cemo da pobijedimo neboj seamell je napisao/la:od koga ceta sad izgubit![]()
![]()
![]()
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Visse vjerujem takvim portalima nego li da ce uprava dati toliko para za takvog igraca:)Omerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
nije hamsik lud da iz veceg kluba predze u manjiOmerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Pa nisu rekli da ce preci u Interamell je napisao/la:nije hamsik lud da iz veceg kluba predze u manjiOmerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
![]()
![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- bayern4ever
- Kontakt:
Nek si mu rekao , ma koji ce nam Hamsik ccc... Bolje Dzeku jednog beka i stopera , ( na ljeto golmana dovesti)guber_90 je napisao/la:Pa nisu rekli da ce preci u Inter.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
According to our **** in Germany, Bayern Munich club officials are planning to approach Napoli with an offer of 35 million Euros for Slovakian midfielder Marek Hamsik. However, the 23-year-old is not for sale for at least another year.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
S obzirom da je u opticaju 35 miliona, vrlo lako bi mogli promijeniti misljenje i pustiti ga vec u januaru, a ne kako se navodi sljedece godine.FRANK RIBERY je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
According to our **** in Germany, Bayern Munich club officials are planning to approach Napoli with an offer of 35 million Euros for Slovakian midfielder Marek Hamsik. However, the 23-year-old is not for sale for at least another year.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
on bi na koljenima molio da predze u naseg i vaseg prvaka,nije budala da predze u bundesligu-monotonijuguber_90 je napisao/la:Pa nisu rekli da ce preci u Interamell je napisao/la:nije hamsik lud da iz veceg kluba predze u manjiOmerbavarac je napisao/la:Ako je vjerovati portalima Bayern je ponudio 35 miliona eura za Hamsika?![]()
![]()
![]()
.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Butt---Pranjic-Buyten-Demichelis-Lahm---Ottl-Tymoschuk-Kroos-Schweinsteiger-Altintop---Gomez
Ocekivana postava, u skladu s najavama. Strah me ovog stoperskog dvojca, ali vidjet cemo. Valjda je red da i oni odigraju jednu pristojnu utakmicu.
Ocekivana postava, u skladu s najavama. Strah me ovog stoperskog dvojca, ali vidjet cemo. Valjda je red da i oni odigraju jednu pristojnu utakmicu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- schweinsteiger
- Kontakt:
I naravno opet taj covjek nas vadi opet je tu Marioooo
Mozel mi neko rec kakvi smo u 1.poluvremenu i sastav ako nije problem

Mozel mi neko rec kakvi smo u 1.poluvremenu i sastav ako nije problem
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imas sastav u jednom od prethodnih postova.
Moze li kakav kvalitetan stream za drugo poluvrijeme?
- schweinsteiger
- Kontakt:
de mi link gdje ti gledas,ovi sto sam nasao sve **** do **** :SOmerbavarac je napisao/la:Imas sastav u jednom od prethodnih postova.
#miasanmia
U prvom poluvremenu smo bili malo bolji i uspjeli postići taj gol. Pranjić sjajno prošao po lijevoj strani, ušao u sredinu, dupli pas čini mi se sa Schweineiem, izlazi sam pred gol ubacuje u sredini i Mario to sa pola metra šalje u praznu mreže. Osim tog gola, Demichelis se jednom našao neometan, ali glavom šutirao malo pored gola, Kroos i Altintop iz daljine pokušali, ali Schafer paradom brani, još 2 puta Pranjić prolazio po toj lijevoj stran. Najbolji kod nas su bili Pranjić i Mario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.