sudjene dobro bilo nismo mi krivi sho Ibrakovic nema drugo objasnjenje za izgubljenu tekmu ha ja...kako moze reci da sudjenje nije fer a Samir Efendic nas dobio crveni karton a da je njihov dobio napravio bi od muhe slona....Buddy je napisao/la:
Što je nekom kratak fitilj
Vidim opet Ibrakoviću nesto ne pase. Kakvo je bilo sudjenje ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
husein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Čelik, Sloboda, Željo, Sarajevo, Široki nikad neće ispast šta god se desiloAulleTa je napisao/la:Budi siguran u jedno, prije će Zvijezda ispasti nego Slobodahusein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- slani grad
- Kontakt:
DA VAM JE OPSTAT DA NE ISPADNETEhusein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Nece oni to nikad skontat. Velikani OSTAJU!Frutek je napisao/la:Čelik, Sloboda, Željo, Sarajevo, Široki nikad neće ispast šta god se desiloAulleTa je napisao/la:
Budi siguran u jedno, prije će Zvijezda ispasti nego Sloboda
Stvarno mi je muka od ovih novih, malih klubova....
Previše se kur*e
Yebem ti ligu kad ti Zvijezda, Laktaši, Olimpik ili neko četvrti natrpa mrežu
Usput, ko je bio juče na tekmi, jel mu se sviđaju novi dresovi Čelika za gostujuće? Oni "robijaški"
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
dresovi su im koda su tek iz zatvora izasli...hahha...almin9 je napisao/la:Nece oni to nikad skontat. Velikani OSTAJU!Frutek je napisao/la:Čelik, Sloboda, Željo, Sarajevo, Široki nikad neće ispast šta god se desiloAulleTa je napisao/la:
Budi siguran u jedno, prije će Zvijezda ispasti nego Sloboda![]()
Stvarno mi je muka od ovih novih, malih klubova....![]()
![]()
![]()
Previše se kur*e
Usput, ko je bio juče na tekmi, jel mu se sviđaju novi dresovi Čelika za gostujuće? Oni "robijaški"
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Bravo to sam ja htjela da kazemmm samo sam cekala da vidim hocel on skontatii....brazzo je napisao/la:husein veličanstveni je napisao/la:Kakva bolan Evropa, da vam je opstat da ne ispadnete. Čuj razmišljanja, Evropa, a dužni ste i bogu i narodu. Igrači vam u ovoj polusezoni primili samo dvije plate i to ne čitave, igrači nemaju premija, vi ste jedini klub koji nema premija ni za pobjede i neriješene u gostima ( i još se čudite zašto nema gostujućih bodova). A da slučajno ti nisi Glavaš?po tvojoj logici bi Sarajevo trebalo u 2 ligu iako su na 3 mjestu ako se ne varam-
- HeavensWonder
- Kontakt:
Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam što si se smijao kad su dresovi predobri, gostujući su, al fino urađeni robijaškiHeavensWonder je napisao/la:Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
almin9 je napisao/la:Nece oni to nikad skontat. Velikani OSTAJU!Frutek je napisao/la:Čelik, Sloboda, Željo, Sarajevo, Široki nikad neće ispast šta god se desiloAulleTa je napisao/la:
Budi siguran u jedno, prije će Zvijezda ispasti nego Sloboda![]()
Stvarno mi je muka od ovih novih, malih klubova....![]()
![]()
![]()
Previše se kur*e
Nisam bio na tekmi ust´o sam u 14 i nisam mogo hodat savio se ko upitnik
Al ako su crveno crni ne mogu bit´ loši
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a fazon je u tome što nisu crveno crveniFrutek je napisao/la:
Nisam bio na tekmi ust´o sam u 14 i nisam mogo hodat savio se ko upitnik![]()
![]()
![]()
Al ako su crveno crni ne mogu bit´ loši![]()
mada boli njih oni su potpisali oficijelno sa njima ugovor čak je bila nekakva konferencija i revija prilikom potpisivanja tako da su oni osigurani a kod nas se nikad ne zna. Samo kad se sjetim finala kupa juniori protiv Sarajeva ovi došli sa bordo garniturom a naši opet u nedostatku druge garniture u crveno crnoj kombinaciji
It was turned around so that right looked wrong
14. kolo-grupa Sjever-Tuzla
KADETI:
Sloboda-Rudar 0-1
JUNIORI:
Sloboda-Rudar 5-0
Strijelci: S.Mumic, J.Mesanovic, E.Omerovic, A.Salihovic, E.Suceska.
KADETI:
Sloboda-Rudar 0-1
JUNIORI:
Sloboda-Rudar 5-0
Strijelci: S.Mumic, J.Mesanovic, E.Omerovic, A.Salihovic, E.Suceska.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Pa to mi je i bilo smijesno... Ko crtani, i Celikovi igraci u dresovima al je dobra furkaalmin9 je napisao/la:Ne znam što si se smijao kad su dresovi predobri, gostujući su, al fino urađeni robijaškiHeavensWonder je napisao/la:Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara
A sto se tice Efendica on je dobio i crveni negdje oko 90 ako se ne varam... Nista na klupu ga sad ostavit, pa kad nauci penale i da se ponasa na terenu onda opet u prvi tim
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Efendić za svoje godine ddobro igra,dobio crveni i fulao penal i zbog toga ga treba na kupu staviti je li?
Da barem drugi igraju srcem i da se trude kao Efendić bilo bi nam svima bolje !!
Da barem drugi igraju srcem i da se trude kao Efendić bilo bi nam svima bolje !!
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Eh sad slijedi gostovanje,sta tu mozemo ocekivati ? Ja bi najsretnji bio sa 3 boda,ali tesko ce ici,pa i bod osvojen bi nam puno znacio.I onda slijedi pauza do proljetnog dijela prvenstva od jedno 2 mjeseca
tu ulazimo jaci za Nikolica,Mesanovica i Okanovica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja ocekujem najmanje bod u gradaccu al pobjeda bi dobro dosla, de ba harry zar je tebi pauza 2 mjeseca od decembra pa do martaharry_90 je napisao/la:Eh sad slijedi gostovanje,sta tu mozemo ocekivati ? Ja bi najsretnji bio sa 3 boda,ali tesko ce ici,pa i bod osvojen bi nam puno znacio.I onda slijedi pauza do proljetnog dijela prvenstva od jedno 2 mjesecatu ulazimo jaci za Nikolica,Mesanovica i Okanovica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Imamo najduzu pauzi u Evropi,neko bi rekao ekstra liga,a ona jad i cemer.Jbg ne zna se koliko ce trajat pauza,vec nako sam rekao 2 mjeseca,sto me ne bi ni cudilo.Eh jbg 3-4 mjeseca,pa ne spavaju oni zimski san jbtfukara87 je napisao/la:ja ocekujem najmanje bod u gradaccu al pobjeda bi dobro dosla, de ba harry zar je tebi pauza 2 mjeseca od decembra pa do martaharry_90 je napisao/la:Eh sad slijedi gostovanje,sta tu mozemo ocekivati ? Ja bi najsretnji bio sa 3 boda,ali tesko ce ici,pa i bod osvojen bi nam puno znacio.I onda slijedi pauza do proljetnog dijela prvenstva od jedno 2 mjesecatu ulazimo jaci za Nikolica,Mesanovica i Okanovica.
nikad kod nas nije bila kraca pauza od 3 do 4 mjeseca
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Tosunovic je dva puta profula penal u Kupu protiv Zrinjskog i protiv Slavije , Huseinovic profulao protiv zrinjskog...tako da nema potrebe da kritikujes SAmira momak je dobar...neka ga u prvom timuuu ha ja...HeavensWonder je napisao/la:Pa to mi je i bilo smijesno... Ko crtani, i Celikovi igraci u dresovima al je dobra furkaalmin9 je napisao/la:Ne znam što si se smijao kad su dresovi predobri, gostujući su, al fino urađeni robijaškiHeavensWonder je napisao/la:Joj dresovi su kriminalni... Ja sam im se smijao jedno 10-15 minuta i onda kontam, ako je tako i u duhu grada, onda bi nasi trebali igrati sa sljemovima u duhu rudara![]()
A sto se tice Efendica on je dobio i crveni negdje oko 90 ako se ne varam... Nista na klupu ga sad ostavit, pa kad nauci penale i da se ponasa na terenu onda opet u prvi tim
upravu je ajla taj Tosunovic smoto nas je kostao dva finala , a vidi sad kako igra u Zvijezdi da bog da se nafulao protiv nas u subotu i ne imao ni jednog suta u okvir gola
a sto se tice Efendica on je mlad igrac tako da je pred njim buducnost sto se tice nogometa, desava se pad forme i kad je igrac u formi tako da samo nemoj te bezveze pricati i kritikovati igrace.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.