KiflaOsim13 je napisao/la:Večeras Hadžija na Krvnim deliktima
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
r/iamveryrichMokes je napisao/la:Gdje si se to uhljebio, pa imaš para na bacanjeBlejzer10 je napisao/la: 3700x ryzen
1080 ti aorus extreme
32gb rama
Nemam vremena nista da igram al dijete u meni je ispunjeno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta ces krivine su gore lafo dođe dobro. Mene stari natjero da idem iz uljica u stavke na stadion u rikverc(uzbrdo)Barbarossa je napisao/la:Ej slabosti pšenico draga,jest našlo gdje će učitDex je napisao/la: Ono što sam vidio, 4 iste žene uvijek trče, nekad same, nekad zajedno.
Vrijeme mu se ženit. Nemoj tako sad ide s curom gore.![]()
i neke trebe iz Paravaca što uče vozit, pa su me već jedno 6 puta pitali kad sam se vraćo, da me odvezu kući
Za bajram sam bio s rodicom iz Kanade ,i naletimo na njih u onom mravinjaku od dijaspore vidim one se znaju , ovaj usrećio se nema šta otići će kao najdeficitarnije zanimanje easy way![]()
![]()
I dan danas mi nije jasno kad sam ovaj ukucavao broj na viberu da mi slike šalje , krenem kucat normalno bosanski 00387 kaze nece to radit pa poce nesto +141 pa moj broj i fakat izađe kontakt , ja osto ovako
On ce sw udat a ti nista
Ko jos koristi viber bolan
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pobijedio jer su svi mogli glasati za sve članove Predsjedništva.Varg je napisao/la:babo je pobijedio na izborima ispred alije, fact
Bošnjaci su mogli izglasati svih 7 članova, ali je i tad važio princip da je bolji Srbin-četnik nego Srbin-komunista jer sa ovim prvim se SDA može dogovoriti, a sa ovim drugim jok.
Znači ko i sad, samo što ne možemo Mileta izglasatArtetitis je napisao/la:Pobijedio jer su svi mogli glasati za sve članove Predsjedništva.Varg je napisao/la:babo je pobijedio na izborima ispred alije, fact
Bošnjaci su mogli izglasati svih 7 članova, ali je i tad važio princip da je bolji Srbin-četnik nego Srbin-komunista jer sa ovim prvim se SDA može dogovoriti, a sa ovim drugim jok.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Nije mi jasno što se iz srbije brukaju sa ovim pokušajima prelaska granice na kosovo........ prvo onaj pravoslavni voz, sada ovo sa zvezdom
namjestiš fino na izvlačenju da će ovi sa kosova gostovati u srbiji i doviđenja
Ne praviš se budala nikako. Zamisli da Novi Pazar igra Kup BiH a Široki Kup HR.FoSte95 je napisao/la:Nije mi jasno što se iz srbije brukaju sa ovim pokušajima prelaska granice na kosovo........ prvo onaj pravoslavni voz, sada ovo sa zvezdom
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa ja moglo se na svakoj listi glasat.Artetitis je napisao/la:Pobijedio jer su svi mogli glasati za sve članove Predsjedništva.Varg je napisao/la:babo je pobijedio na izborima ispred alije, fact
A i to je logično, ipak je sda Bošnjak-četnik pa im je Srbin-četnik bliži od Srbina-komuniste.
A zašto je Fikret SANUovcu ustupio mjesto nije mi jasno
Nullius in verba
- IlProfessore
- Kontakt:
There is no such a thing as srbin-komunista, na veliko hellerovo razočarenje. Ali svi tuzlaci vjerovatno žive u toj iluziji...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili Sloboda Kup SrbijeHeller je napisao/la:Ne praviš se budala nikako. Zamisli da Novi Pazar igra Kup BiH a Široki Kup HR.FoSte95 je napisao/la:Nije mi jasno što se iz srbije brukaju sa ovim pokušajima prelaska granice na kosovo........ prvo onaj pravoslavni voz, sada ovo sa zvezdom
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro Caco.IlProfessore je napisao/la:There is no such a thing as srbin-komunista, na veliko hellerovo razočarenje. Ali svi tuzlaci vjerovatno žive u toj iluziji...
Nullius in verba
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima srba komunista koji hoce jugoslviju ali naravno da srbi u njoj kolo vode
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- IlProfessore
- Kontakt:
Jugoslavija je bila velika srbija i ništa više. Želja za novom/starom jugoslavijom je želja za srboslavijom u kojoj će glavno kolo voditi srbi a svi ostali biti marginalizirani do te mjere da im se negira nacionalnost, jezik, sloboda vjeroispovijesti, ruše bogomolje, otima imovina itd.BosniaBoston je napisao/la:Ima srba komunista koji hoce jugoslviju ali naravno da srbi u njoj kolo vode
Ekonomska saradnja, međusobno poštivanje i uvažavanje sa svima, ali te neke sulude ideje o jugoslaviji nikada više! Najbolje bi bilo u maniru Trampa podići neke visoke zidove duž toka rijeke Drine dok im se malo ne smire strasti i velikodržavne težnje, a ni susjedima sa zapada nije mahane...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Što se mene tiče i između mene i Drine zid.IlProfessore je napisao/la:Jugoslavija je bila velika srbija i ništa više. Želja za novom/starom jugoslavijom je želja za srboslavijom u kojoj će glavno kolo voditi srbi a svi ostali biti marginalizirani do te mjere da im se negira nacionalnost, jezik, sloboda vjeroispovijesti, ruše bogomolje, otima imovina itd.BosniaBoston je napisao/la:Ima srba komunista koji hoce jugoslviju ali naravno da srbi u njoj kolo vode
Ekonomska saradnja, međusobno poštivanje i uvažavanje sa svima, ali te neke sulude ideje o jugoslaviji nikada više! Najbolje bi bilo u maniru Trampa podići neke visoke zidove duž toka rijeke Drine dok im se malo ne smire strasti i velikodržavne težnje, a ni susjedima sa zapada nije mahane...
Nullius in verba
Zašto je Abdić prepustio mjesto Izetbegoviću je misterija koju nikad nećemo shvatiti. Sudimo li na osnovu kasnijih postupaka, moja je pretpostavka da je Abdića zanimao njegov feud - Krajina - u kojem bi on imao apsolutnu vlast, nezavisno od toga šta se desi sa ostatkom RBiH. Ta bi paradržavica postojala ili uz amin Beograda i Zagreba ili uz amin Sarajeva. Izetbegovića...IzetbegovićE Krajina nikad nije zanimala osim kao glasačko tijelo i odana vojska, stotinama kilometara bosanskohercegovačkih puteva daleko (= oko dvije svjetlosne izborne godine daleko), a Fildžanijom je lakše vladati nego etnički išaranom BiH. Dobricini puleni su odradili svoj posao.Heller je napisao/la:Pa ja moglo se na svakoj listi glasat.
A i to je logično, ipak je sda Bošnjak-četnik pa im je Srbin-četnik bliži od Srbina-komuniste.
A zašto je Fikret SANUovcu ustupio mjesto nije mi jasno
Pametni Bošnjak je davno shvatio da nije slučajnost da hrvatska nacionalna partija počinje slovom H, srpska nacionalna partija slovom S, a bošnjačka...opet slovom S.
Piši onda sultanu da se obustave radovi na autoputu, ali piši u krug da ti ne pokvari rukopis.Jugoslavija je bila velika srbija i ništa više. Želja za novom/starom jugoslavijom je želja za srboslavijom u kojoj će glavno kolo voditi srbi a svi ostali biti marginalizirani do te mjere da im se negira nacionalnost, jezik, sloboda vjeroispovijesti, ruše bogomolje, otima imovina itd.
- IlProfessore
- Kontakt:
Kakve veze naš sultan Tayyip ima sa ovim što pričam? Uopće nije tema naša bratska Republika Turska koja gleda vlastiti interes i srbi koji itekako znaju iskoristiti taj turski kapital, a ne ko naše lijeba, koje krenu od sportskih foruma pa do javnih istupa sa lajanjem da je jedan Sultanov dolazak vraćanje Osmanlija, tiha okupacija i sl, pa do napadanja Sultanovog obezbjeđenja od strane tzv. GP BiH koju predvodi Galić, čovjek kojije pustio Vedranovog ubicu da pobjegne.
Čim SANU da odobrenje SDA i oni će koristiti Turski kapital.
Nullius in verba
- IlProfessore
- Kontakt:
Tvoja šizofrena priča me podsjeća na one wannabe fašiste i nacionaliste iz tzv. bpnp, komedija.
ti ovo sam sebi govoriš ili?IlProfessore je napisao/la:Tvoja šizofrena priča me podsjeća na one wannabe fašiste i nacionaliste iz tzv. bpnp, komedija.
Let's talk about SIX baby!
Između Tuzle i Siminhana sigurnoHeller je napisao/la:Što se mene tiče i između mene i Drine zid.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.