Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Paraliza sna al umjesto sejtana na prsima mi sjedi amar osim i govori da on theba hephezantaciju da vodi i da je najbolji menadzeh u phemijeh ligi... Glava me zaboli odmah...

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Desetljecima PKK ubija Turske civile, i vrsi teroristicke napade kako unutar Turske tako i sa vana sa teritorije Sirije...Posljednjih godina sa sirijske teritorije je desetine raketnih napada izvedeno na pogranicne Turske gradove...stotine ranjenih desetine mrtvih.Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inva ... /191009100
Četnici
Mir **** materne, glavni cilj pobit što više Kurda.
Cuj cetnici
Pa koliko smo mi zla kao narod ucinili cetnicima, nula, pa redovno prelaze Drinu i kolju narod. Ti si bolestan druze, i opasno antiislamski nastrojen.
Ameri pobise stotine hiljada muslimana, i nisu cetnici, oni su "djeca cvjeca".
Koji si ti licemjer
Samo udri teroristicka **** i kurdske ubice, istrijebi ih Sultane, hajde Bismilah
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Zvezdin direktor nakon zabrane ulaska na Kosovo: Ovo je pobjeda Srbije
Opet pobjedili
Opet pobjedili
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kurdi i Bošnjaci bi se trebali solidarisati, jer znaju kako je kad te četnik i genocidaš kolje.Sviuodbranu je napisao/la:Desetljecima PKK ubija Turske civile, i vrsi teroristicke napade kako unutar Turske tako i sa vana sa teritorije Sirije...Posljednjih godina sa sirijske teritorije je desetine raketnih napada izvedeno na pogranicne Turske gradove...stotine ranjenih desetine mrtvih.Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inva ... /191009100
Četnici
Cuj cetnici![]()
Pa koliko smo mi zla kao narod ucinili cetnicima, nula, pa redovno prelaze Drinu i kolju narod. Ti si bolestan druze, i opasno antiislamski nastrojen.
Koji si ti licemjer![]()
Samo udri teroristicka **** i kurdske ubice, istrijebi ih Sultane, hajde Bismilah
Stotinama godina Turci J*** Kurde kako stižu. Kad Palestinci prave pizdarije to je borba za slobodu, kad to Kurdi rade 3x gorim četnicima to je terorizam.
Usput i turski četalji i Kurdi su muslimani.
Turci su pračetnici uostalom, al Kurdi će ih satrat demografski.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jesi li ikada ti psovao cetnike, Karadzica, Mladica??? Ili samo muslimane, Aliju, Turke.
Ako sam psovao Aliju logično da sam psovao četnike, ipak im je on najbitnija pudlica.jasmin10 je napisao/la:Jesi li ikada ti psovao cetnike, Karadzica, Mladica??? Ili samo muslimane, Aliju, Turke.
Ko je igdje vjeru spomenuo, ja samo stavio članak o agresiji Turske i nazvao ih četnicima.
To što bečki intelektualac bilo koji napad na bilo kojeg muslimana automatski povezuje s vjerom, je njegov problem. Ja kad serem o vjeri ja to naglasim.
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Tako treba, samo sa Zapada podržavati Turke, a pljuvati Ameriku i Izrael.Sviuodbranu je napisao/la:Desetljecima PKK ubija Turske civile, i vrsi teroristicke napade kako unutar Turske tako i sa vana sa teritorije Sirije...Posljednjih godina sa sirijske teritorije je desetine raketnih napada izvedeno na pogranicne Turske gradove...stotine ranjenih desetine mrtvih.Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inva ... /191009100
Četnici
Cuj cetnici![]()
Koji si ti licemjer![]()
On da je pravi musliman išo bi u Stambol na Bosfor a ne kod zlih Austrijanaca.ASD je napisao/la:Tako treba, samo sa Zapada podržavati Turke, a pljuvati Ameriku i Izrael.Sviuodbranu je napisao/la:Desetljecima PKK ubija Turske civile, i vrsi teroristicke napade kako unutar Turske tako i sa vana sa teritorije Sirije...Posljednjih godina sa sirijske teritorije je desetine raketnih napada izvedeno na pogranicne Turske gradove...stotine ranjenih desetine mrtvih.Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inva ... /191009100
Četnici
Cuj cetnici![]()
Koji si ti licemjer![]()
Nullius in verba
Đe će u tom raju na zemlji više bit, pekla bi ga savjest. Među najboljim ljudima koji hode zemljom.ASD je napisao/la:Izdržao bi 10 dana, i to samo ako ode turistički, ne da radi tamo.Heller je napisao/la:
On da je pravi musliman išo bi u Stambol na Bosfor a ne kod zlih Austrijanaca.
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, nisu baš najbolji, i oni se bave haramima.Heller je napisao/la:Đe će u tom raju na zemlji više bit, pekla bi ga savjest. Među najboljim ljudima koji hode zemljom.ASD je napisao/la:Izdržao bi 10 dana, i to samo ako ode turistički, ne da radi tamo.Heller je napisao/la:
Primjer, daju kredite MMF-u i uzimaju kamate.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 okt 2019, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ovo onaj što je nekome prijetio da će ga zaklati na kućnom pragu, to je ta matrica ponašanja.Heller je napisao/la:Đe će u tom raju na zemlji više bit, pekla bi ga savjest. Među najboljim ljudima koji hode zemljom.ASD je napisao/la:Izdržao bi 10 dana, i to samo ako ode turistički, ne da radi tamo.Heller je napisao/la:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Yebu ih kako stignu, a veca prava imaju Kurdi u Turskoj nego Bosnje u MATICNOJ DRZAVI.Kurdi imaju pravo da uce svoj jezik u Turskoj, Bosnjak nema na 49 posto svoje drzaveHeller je napisao/la:Kurdi i Bošnjaci bi se trebali solidarisati, jer znaju kako je kad te četnik i genocidaš kolje.Sviuodbranu je napisao/la:Desetljecima PKK ubija Turske civile, i vrsi teroristicke napade kako unutar Turske tako i sa vana sa teritorije Sirije...Posljednjih godina sa sirijske teritorije je desetine raketnih napada izvedeno na pogranicne Turske gradove...stotine ranjenih desetine mrtvih.Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/inva ... /191009100
Četnici
Cuj cetnici![]()
Koji si ti licemjer![]()
Stotinama godina Turci J*** Kurde kako stižu. Kad Palestinci prave pizdarije to je borba za slobodu, kad to Kurdi rade 3x gorim četnicima to je terorizam.
Usput i turski četalji i Kurdi su muslimani.
Turci su pračetnici uostalom, al Kurdi će ih satrat demografski.
Kurdski narod podrzava Erdogana u velikoj vecini a ne teroriste iz PKK.
Jer da je drugacije u Turskoj bi bjesnio gradjanski rat...
Pa kurda ima preko 17 mil u Turskoj.
A sta treba,5-10 000 terorista da dobije "drzavu "u drzavi.
Znaci ti podrzavas isto nastojanje Dodika i njegovog PKK(cetnika).
Naravno kada nemas sta pametnije onda ide zapad austrija blabla kuknjava
Udri sultane sjeme im se zatrlo
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- IlProfessore
- Kontakt:
Ne znam brate što se osvrćeš na šizofrenog ateistu, tipičan troler bez mogućnosti civilizovane diskusije jer ne poznaje materiju. Vjerovatno su ga zlostavljali u osnovnoj, pa je ovdje došao da liječi komplekse.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Zašto podržavaš teroriste iz Palestine, isti ko Dodik.
Kad smo kod prava:
Currently, it's illegal to use the Kurdish language as an instruction language in private and public schools, yet there are schools giving education in Kurdish.[15][16][17]
Nekom kažeš da ne poznaje materiju a vamo držiš Grb Kotoromanića i drkaš na turke.
Kad smo kod prava:
Currently, it's illegal to use the Kurdish language as an instruction language in private and public schools, yet there are schools giving education in Kurdish.[15][16][17]
Pozajmljueš li ti pare MMFu.IlProfessore je napisao/la:Ne znam brate što se osvrćeš na šizofrenog ateistu, tipičan troler bez mogućnosti civilizovane diskusije jer ne poznaje materiju. Vjerovatno su ga zlostavljali u osnovnoj, pa je ovdje došao da liječi komplekse.
Nekom kažeš da ne poznaje materiju a vamo držiš Grb Kotoromanića i drkaš na turke.
Nullius in verba
- IlProfessore
- Kontakt:
Zato što je Palestina suverena država, sa svojim granicama, zastavom itd. i onda su dobili svoj rs na svom teritoriju i aparthejd identičan onome koji smo, i koji još uvijek preživljavamo. Al ne razumije to militantni tuzlanski ateista zaslijepljen mržnjom.Heller je napisao/la:Zašto podržavaš teroriste iz Palestine, isti ko Dodik.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Heller je napisao/la: Nekom kažeš da ne poznaje materiju a vamo držiš Grb Kotoromanića i drkaš na turke.
Barem ja nisam nikada procitao da si psovao Karadzica i Mladica. A i ne cudi me.Heller je napisao/la:Ako sam psovao Aliju logično da sam psovao četnike, ipak im je on najbitnija pudlica.jasmin10 je napisao/la:Jesi li ikada ti psovao cetnike, Karadzica, Mladica??? Ili samo muslimane, Aliju, Turke.
Ko je igdje vjeru spomenuo, ja samo stavio članak o agresiji Turske i nazvao ih četnicima.
To što bečki intelektualac bilo koji napad na bilo kojeg muslimana automatski povezuje s vjerom, je njegov problem. Ja kad serem o vjeri ja to naglasim.
- IlProfessore
- Kontakt:
Sad sam u frci, svakako sam na to namjeravao večeras odgovoriti Artetitisu, ti nisi relevantan sagovornik.Blejzer10 je napisao/la:Heller je napisao/la: Nekom kažeš da ne poznaje materiju a vamo držiš Grb Kotoromanića i drkaš na turke.
Nemam šta o njima ni pričat ni misliti. Nikakvog uticaja na mene nemaju, nit se spominju. Jebli te onijasmin10 je napisao/la:Barem ja nisam nikada procitao da si psovao Karadzica i Mladica. A i ne cudi me.Heller je napisao/la:Ako sam psovao Aliju logično da sam psovao četnike, ipak im je on najbitnija pudlica.jasmin10 je napisao/la:Jesi li ikada ti psovao cetnike, Karadzica, Mladica??? Ili samo muslimane, Aliju, Turke.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.